FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sencobih

#10876 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by sencobih »

Nisam ocekivao prolaz ali malo trke i zelje jesam
smaja_

#10877 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by smaja_ »

vegass wrote:Sve ovo što pišete:
Nedostatak motivacije, želje i truda
Neorganiziranosti
Neuigranost
Nepoznavanje protivnika
Stoperi koji iznose loptu

Samo je jedan krivac. Hvala za titulu, ali ovo se mora mijenjati.

Oštraković nije bio toliko loš. Duljević dok se nije povrijedio bio kritičan.
Sbe se mogu sloziti ali Duljevic je jedini okomit igrac u ovom Sarajevu za razliku od ovih "samo da nije kod mene" satro igraca
Tomahawk11
Globalni moderator

#10878 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Tomahawk11 »

Nista. Lose. Nema se sta vise reci.
Okrenuti se ligi i kupu.
Bice bolje. Valjda.
lijek-za-sve

#10879 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by lijek-za-sve »

Bolje bi bilo da Delac nikad nije branio za nas jer nebi znao kakvog kretena imamo na golu koji nas je kostao polaza......kakvi amateri bez mu.a......
Coromandel

#10880 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Coromandel »

šta se bunite!?

pa dženo je nakon poraza najavio da će odmoriti neke igrače, jer je rezultat nedostižan...
dosada_ziva

#10881 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by dosada_ziva »

nazalost, realnost bh nogometa.
SmokingMan

#10882 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by SmokingMan »

Mnogo sam ljut,mnogo... 8-)
strong69

#10883 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by strong69 »

Nisam ocekivao cudo ali vecu zelju, zalaganje i borbenost jesam. Ova ekipa nema trenera.
GandalfSivi

#10884 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by GandalfSivi »

lijek-za-sve wrote:Bolje bi bilo da Delac nikad nije branio za nas jer nebi znao kakvog kretena imamo na golu koji nas je kostao polaza......kakvi amateri bez mu.a......
Ostrakovic nas kostao prolaza?
lijek-za-sve

#10885 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by lijek-za-sve »

jok ja sam sam sebi dao prvi go na AFH,pa nisam izletio na drugi kad je lopta putovala pola sata i veceras kad sam postavio zivi zid i ukopao se....
limeni

#10886 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by limeni »

Da napisem neke sitnice....

1. Hvala ti Dzeno za sve ali voditi prvaka drzave nije za tebe. Ostani tu s nama u omladinskom pogonu nama treba autoritet.
2. Mi nemamo golmana Ostri nije golman za nas dugorocni cilj a to je grupna faza europa lige.
3. Stoperi odlicni, treba Hebibovica forsirati na desnom beku nek se uigra.
4. Cimirota prodati jer se sad mogu uzeti solidne pare za njega a njemu se vise ne ostaje ovdje.
5. Koji klinac dovode igrace koji trebaju godinu dana da zaigraju za nas, neke kao Kouadija otjeraju a da lik ne odigra nikako, treba se preispitivati i uloga Ibrakovica.
6. Nismo imali srece u zrijebu, da smo dobili Videotona ili Skenderbega prosli bi.
7. Spominjem svu familiju POLJSKIM KURVINIM SINOVIMA jer vam se sestre guze za kutiju ronhila u makarskoj.
Ned071

#10887 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Ned071 »

Kvalitete ima, znanja ima... Falilo muda veceras a struke hronicno... Naser i Uscuplic... :run:
GandalfSivi

#10888 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by GandalfSivi »

lijek-za-sve wrote:jok ja sam sam sebi dao prvi go na AFH,pa nisam izletio na drugi kad je lopta putovala pola sata i veceras kad sam postavio zivi zid i ukopao se....
Maca, kada igras protiv Kukesija, pa ih razvalis, ali te golman unisti, onda te isti kosta prolaza. Kada ti je kompletna ekipa, ukljucujuci trenera kurac zesci (cast Barbaricu), onda ti ni Buffon ne pomaze. Ostrakovic jeste bio katastrofa, ali su i svi ostali bili...
Vertig0

#10889 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Vertig0 »

Koliko god ja sad bio ljut i nadrkan treba biti realan i sagledati neke stvari.
Prije ove tekme malo sam na htv gledao Dinamo i komentator rece jedan podatak koji me je ponikao na razmisljanje.
Ovi luksembruzani sto su igrali sa Dinamom su zadnji put kupili nekog igraca 2007 godine i platili ga 60000 eura, kaze komentator:"eto o kakvom se klubi radi."
I onda covjek shvati gdje je ustvari klubski BH fudbal. Nikad ni jedan klub iz BiH nije platio ni pribliznu cifru za nekog igraca. To je podatak koji sve govori.
Mi smo na dobrom putu da uradimo nesto vise po tom pitanju, ali ja tek za 5 godina ocekujem ozbiljnu ekipu.
SmokingMan

#10890 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by SmokingMan »

Neka se saberu do Drine,to je sve od mene...
1946--1987

#10891 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by 1946--1987 »

Pored ovolikog broja bolikurca na terenu jebavati majku samo ostrakovicu je malo bezobrazno.Kakva skupina amatera :run:

Ps. Zgadit cemo drini fudbal :mrgreen:
Barnaric i stepanov gromade odlicni igraci
lijek-za-sve

#10892 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by lijek-za-sve »

da je on bio sigurnijikod prvog gola u prvoj tekmi sve bi bilo drugacije ali kasno je sad .....
mgogic

#10893 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by mgogic »

Ova utakmica je bila dosta bitna da pokaze gdje je ova ekipa dugorocno.

Nemamo mi taj pobjednicki mentalitet i kvalitet u glavi...dzaba i pare, talenti i treneri, kad nemas u srcu jebaji ga druze ucitelju...Vidi se da je Benko fighter, Barbaric i Stepanov isto, ovo ostalo ne vrijedi ni pisljiv gros. Mi imamo 3 igraca, i 2-3 naznake od igraca i to je to...ode sad Cimirot, i ko ce na sredini? Cunara...

Koji je ku**c upravi i njihovom nenadjebivom skautingu...ako nije antitalenat, onda je apatrid majku jeb'o pa pola nam pojacanja nema drzavljanstva, sve neki azilanti...a drugo pola kljakavo, veze sa fudbalom nema...

Iz Akademije nista...Najbolji igraci su nam 30+ i na njima ne mozes graditi buducnost, ni za jednu a kamoli 3 godine...

Realno bez Benke, Stepanova i Barbarica, mi smo nivo Veleza ili Celika, a budcnost nam je crna sa ovim perspektivama od Hebibovica, Ostrakovica, Bekica, i ostalih.
GandalfSivi

#10894 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by GandalfSivi »

I samo da jos jednom cestitam Dzeni, odigra mu Bekic odlicno na lijevom krilu i za nagradu ga lik prebaci na desno... Strateski genije...
north

#10895 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by north »

Neviđena nemoć sa naše strane :skoljka: ....Da nisam gledao utakmicu rekao bih ok rezultat, nije sramota, čak šta više, dobro, ali ovako biti bezopasan prema naprijed za 90 minuta je žalosno....Vidjećemo na šta će ekipa dalje ličiti, ne možemo reći da smo loši u globalu, to bi baš bilo ići iz krajnosti u krajnost, ali ovo večeras da se stoti put ponovim je bilo smiješno kada se krene naprijed...Nazad ok, ali fudbal se ne igra da se primi što manje golova, nego da se zabije gol više...Da smo protiv ekipe iz lige petice igrali, do zla boga, bar jednom-dvaput bih očekivao da zaprijetimo i stvorimo neku šansu....jebaji ga, ako smo nemotivisani i neagresivni večeras bili, kako ih motivisati za gostovanje u Lukavici ili Travniku, kako očekivati da tu uklizavaju, jedu travu :-) ....Mora se promijeniti pristup podhitno, dok ne bude prekasno...ima se s čim, samo u glavi poraditi, ako znamo...ako....
nema me tamo

#10896 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by nema me tamo »

Ljudi imaju bolji ekipu i to je to.
Izdominirali su ih i nema tu price.

Sad natrag na bh livade.
jeza u ledja

#10897 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by jeza u ledja »

na kraju rez u dvomecu tacno ocekuvan. to je otprilke ta razlika

nista. valjda nam je ovo neka skola. da sam sad nesto da kosu cupam, nisam.
Stroj-2

#10898 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Stroj-2 »

Dokad Đeno više ???
strong69

#10899 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by strong69 »

Nema se sta, kako se kaze, pametno reci. U sustini, znaci, nije ni postojala ambicija u ovom takmicenju. Treba biti znaci realan. Mi smo stabilni u finansijama i marketingu. U igrackom i strucnom kadru nismo napravili ni najmanji pomak. Ja se ne zanosim nicim niti imam ocekivanja od ekipe kojoj je Uscuplic trener a najborbeniji i najprofesionalniji igraci Barbaric, Stepanov i Benko. Negdje nesto nije u redu. Ja mislim da je problem u previse nestrucnih ljudi od skole fudbala do prvog tima. Skauting da ne spominjem i pojacanja koja griju stolice na zapadu pola godine. U duhu te tradicije nastavljamo sa Harmonijem kojeg cemo nakon 2 godine poslati u Travnik na posudbu.

Zabrinjava me sto sto nismo ni trunku napravili pomak naprijed u Evropi. Sa ovakim pristupom i necemo... Ovo je sramotno veceras.
nema me tamo

#10900 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by nema me tamo »

Ma nema tu škole.
Sarajevo ce sigurno opet osvojit našu ligu, al' bez nekog opasnog investiranja u ekipu opet se isto sprema.
To što smo u globalu kurčeviti je druga stvar.
Post Reply