SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- nosara
#10876 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Samo sabura...
Stvar je pod kontrolom kantonalne vlade i u toku su konsultacije u vezi sa dogovorima u vezi sa terminima satanaka u vezi sa trenutnom situacijom... Intenzivno se snima stanje i pravi analiza, da bi se u pogodnom trenutku djelovalo multidisciplinarno...
Stvar je pod kontrolom kantonalne vlade i u toku su konsultacije u vezi sa dogovorima u vezi sa terminima satanaka u vezi sa trenutnom situacijom... Intenzivno se snima stanje i pravi analiza, da bi se u pogodnom trenutku djelovalo multidisciplinarno...
- JThomas
-
1906
#10878 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... #komentari
qlface
20.09.2011. u 10:04
Za ove koji ne znaju pricu, on nije bio provalnik, Ja zivim u toj ulici i znam da iz tog stana dolaze cesto krici koje ce vam potvrditi svako ko zivi tamo. sada se saznalo da je taj momak bio kidnapovan i drzan od strane nje i njenog muza. Svi koji su ga vidjeli kako lezi na zemlji su vidjeli da ima tragove vezivanja na rukama i nogama i da je bio bos.

qlface
Za ove koji ne znaju pricu, on nije bio provalnik, Ja zivim u toj ulici i znam da iz tog stana dolaze cesto krici koje ce vam potvrditi svako ko zivi tamo. sada se saznalo da je taj momak bio kidnapovan i drzan od strane nje i njenog muza. Svi koji su ga vidjeli kako lezi na zemlji su vidjeli da ima tragove vezivanja na rukama i nogama i da je bio bos.
- Cholina_Lokica
#10879 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
1906 wrote:http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... #komentari
qlface
Po tim ljduima snimljen film hostel
-
1906
#10880 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
cudno mi da lik ima 50 pluseva
ko da su se sve komsije slozile da je istina
- just principe
#10881 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
pa, po meni to nije daleko od istine..Doduse smjesnije mi je kako je tzv lopov ili provalnik prepao se gazdarice stana i skocio sa 5 sprata...Uvjerljivija mi je ta druga varijanta
- kokuz_sa
#10882 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
oj al se ismijah..cuj drzali momka zavezanog u stanu
mozda su ga iskoristavali da im polijepi plocice u kupatilo i na balkon
- budva
#10883 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
grad za covjeka....u panciru
- zateznistub
#10884 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Da, nakon 10 najtezih godina zajedno!!!budva wrote:grad za covjeka....u panciru
- drndalo
#10885 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
...Narod zna... Se...zateznistub wrote:Da, nakon 10 najtezih godina zajedno!!!budva wrote:grad za covjeka....u panciru
- quasar
#10886 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
100% Sarajevodrndalo wrote:...Narod zna... Se...zateznistub wrote:Da, nakon 10 najtezih godina zajedno!!!budva wrote:grad za covjeka....u panciru
- Država
#10887 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
sa autoputem sa 14 traka do aerodroma...quasar wrote:
100% Sarajevo
- jazzer
#10888 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
mozda je volio muskarca ali mu ljubav nije bila uzvracena, mozda..golfista wrote:u ovoj priči nesto definitivno ne štima
šta je čekao do sada da ih pokrade
bas kad se odlučio na takav korak, nakon godina komšijske rutine odlaska i dolaska, baš taj dan i taj sat komšije se vrate ranije kući,
tolika ga panika hvata od suočenja sa komšijama da mu je u obraze udarilo crvenilo, i stid ga je pritiskao kao planina, ipak radi se o obrazli insanu koji nije mogao podnijeti da svi znaju da je lopov, tako se zalijeće glavom kroz prozor
komšije shvatajući da je riječ o provali odamh zovu policiju ne oklijevajući ni tren
svi odmah znaju da se radi o pokušaju pljačke niko i ne spominje mogućnost da se radi o momku koji je pao sa svog prozora, komšiji koji je došao na kafu pa slucajno pao kroz prozor, nesretnoj ljubavi isamoubistvu, nesretnoj priči o kreditu i samoubistvu, kamatarima i samoubistvu itd,
sve je odmah servirano u full pakovanju, gdje je ovdje veza?
-
zonbirile
#10889 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
-----------------Država wrote:sa autoputem sa 14 traka do aerodroma...quasar wrote:
100% Sarajevo
u svojoj vjeri na svojoj zemlji
- Cholina_Lokica
#10890 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ma sigurno su ga baba i deda oteli da im bude sexualni robjazzer wrote:mozda je volio muskarca ali mu ljubav nije bila uzvracena, mozda..golfista wrote:u ovoj priči nesto definitivno ne štima
bas kad se odlučio na takav korak, nakon godina komšijske rutine odlaska i dolaska, baš taj dan i taj sat komšije se vrate ranije kući,
tolika ga panika hvata od suočenja sa komšijama da mu je u obraze udarilo crvenilo, i stid ga je pritiskao kao planina, ipak radi se o obrazli insanu koji nije mogao podnijeti da svi znaju da je lopov, tako se zalijeće glavom kroz prozor
komšije shvatajući da je riječ o provali odamh zovu policiju ne oklijevajući ni tren
svi odmah znaju da se radi o pokušaju pljačke niko i ne spominje mogućnost da se radi o momku koji je pao sa svog prozora, komšiji koji je došao na kafu pa slucajno pao kroz prozor, nesretnoj ljubavi isamoubistvu, nesretnoj priči o kreditu i samoubistvu, kamatarima i samoubistvu itd,
- DaysleepeR
#10891 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ovaj je zaboravio napisati samo kako se radi o divnom momku, koji nikad nikog nije dirao, vjerniku, divnom sinu, itd.1906 wrote:http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... #komentari
qlface
kako to već ide
- terra_incognita
#10892 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
jeste došao na kafu dok ukućana nema da im se požali kako mu je Hypo podigao kamatu zbog CHF i što ga je mama rano odvikla od sisegolfista wrote:u ovoj priči nesto definitivno ne štima
ne znam šta je u priči fula
ušao dok ih nije bilo
obzirom da je na drogama, malo mu je percepcija pomućena, motorika samo gruba i ostalo je istorija
haj sad teorije zavjere .....
- Comrad
#10893 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Da su ga nana i dedo bacili, svaka im cast.
A ovo za kidnapovanje...no comment.
p.s. na portalu mozete glasati koliko hocete puta.
A ovo za kidnapovanje...no comment.
p.s. na portalu mozete glasati koliko hocete puta.
- zvrcak
#10894 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Jadan momak, mos mislit kidnapovali ga hahaha strahota, mozda i jesu, al koliko dugo su ga drzali, mozda su ga uhvatili na djelu obijanja, vezali, tukli pa otisli po pive, a on skocio kroz prozor.
U svakom slucaju, zasto mu zena nije prijavila kidnapovanje???
Jadnicak, samo je zelio skupiti za dopa...
U svakom slucaju, zasto mu zena nije prijavila kidnapovanje???
Jadnicak, samo je zelio skupiti za dopa...
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#10895 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Maloprije je u tramvaju curica od nekih 14-15 godina opalila sakom baku neku koja ima 65+..sve zbog 'moze li malo naprijed...ovo je javni gradski prevoz...moras se malo bolje ponasati' i svega sto slusamo redovno u prevozu od starijih na sta je ta (kako da je nazovem u pm) reagovala 'necu se pomaci..nemoj da mi pricas..usuti bolje ti je' ...a fkt je bilo mjesta da se pomaknu prema zglobu ali eto ostadose na vratima...nastavila bi je udarati (dok je sva raja iz skole tu) da je jaran koji je bio sa mnom nije uhvatio za ruku okrenuo i vrisnuo na nju...
Nesto kontam sta uraditi u tom trenutku jbt. :S sta da nije nikog bilo da reaguje
Da ne zaboravim...momak (17-18) stoji sa strane sa djevojkom i govori neka si je...
Nesto kontam sta uraditi u tom trenutku jbt. :S sta da nije nikog bilo da reaguje
Da ne zaboravim...momak (17-18) stoji sa strane sa djevojkom i govori neka si je...
- čoksa08
- Location: Ko pogodi sta mi pise u avataru, dobije sta pozeli :D
#10896 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
na sta je spala danasnja omladina

- perfect_guy
#10897 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
i ti penzioneri (najčešće) misle da je tramvaj njihovo privatno vlasništvo i da se mogu ponašati kako hoće
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#10898 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
i zbog toga ćemo ih izgazati... seronje stare... našle mladoj raji pametovati...perfect_guy wrote:i ti penzioneri (najčešće) misle da je tramvaj njihovo privatno vlasništvo i da se mogu ponašati kako hoće
- muha_sa
#10899 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
treba nas uništit totalno
sreca pa ne koristim taj prevoz.
-sreca i gradu koji ima ovakvu omladinu
Chmoljoooooooooooooo--jesam li ovo dobro reko

-sreca i gradu koji ima ovakvu omladinu
Chmoljoooooooooooooo--jesam li ovo dobro reko
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#10900 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ne bih ja toj maloj ništa. dobro bih našuto njene roditelje.muha_sa wrote:treba nas uništit totalno![]()
-sreca i gradu koji ima ovakvu omladinu![]()
Chmoljoooooooooooooo--jesam li ovo dobro reko![]()