Isti sam takav. Trenutno:Lalena wrote:"7 navika uspješnih ljudi" ( Stephen R. Covey)
Nahvalili su mi knjigu, a trenutno sam u raspolozenju za takvu vrstu literature.
Imam osjecaj da bi me sve drugo upavalo

Moderator: Chloe
Isti sam takav. Trenutno:Lalena wrote:"7 navika uspješnih ljudi" ( Stephen R. Covey)
Nahvalili su mi knjigu, a trenutno sam u raspolozenju za takvu vrstu literature.
Imam osjecaj da bi me sve drugo upavalo

evo jedna odlican povijesni clanak o njima ( knjige spominje grupu na osnovu povijesnih podataka, iako je u sustini fiktion a na fact)Damir0406 wrote:Gdje se može nabaviti kod nas ova knjiga?Connaisseur Karlin wrote:
Odlična knjiga, davno sam je čitala!nefsun wrote:
Teško štivo, ali vrlo poučnoDamir0406 wrote:"Niko i ništa u Parizu i Londonu" - Orwell

Kad si već tako oduševljen, tačno moram i ja vidjeti o čemu se radiSmokingMan wrote:Ubrzo se putovanju bliži kraj,naprosto sam uživao...![]()

SmokingMan wrote:
Eh,da mi je gdje u Sa naći Djeca dine,oh koliko je želim pročitati.Počeo sam sa .pdf.om ali to nije to.Valja čuvati vid koji mi je ionako narušen.
Jutros gledam sta da pocnem pa gledam u nju, kroz sjecanje mi prodjose price iz djetinjstva i zalopojke onih koji su je morali procitati za lektiru da je mora.shmizlica wrote:bacam se na
L u c i f e r wrote:SmokingMan wrote:
Eh,da mi je gdje u Sa naći Djeca dine,oh koliko je želim pročitati.Počeo sam sa .pdf.om ali to nije to.Valja čuvati vid koji mi je ionako narušen.
Dina fan takodje
Isti problem imao
Konverzija pdfa u epub zakon, stimas slova i pozadinu po svom tabijatu
SmokingMan wrote:L u c i f e r wrote:SmokingMan wrote:
Dina fan takodje
Isti problem imao
Konverzija pdfa u epub zakon, stimas slova i pozadinu po svom tabijatu
Treba vidjeti kod komša u Lukavici,oni imaju naslova kakve je teško naći u Sa.Danas ću skoknuti do njih...