To su navodno ove Xtreme Lashes Eyelash Extensions
http://www.xtremelashes.com/eyelash_ext ... hotos.aspx
Moderator: anex
I mene ovo zanimaMaybach wrote:Koja kozmeticarka????Gdje ima neko bas dobar za te stvari?
jos samo da ona ne asistira vec radi bilo bi super...djevojke rade a ona nadgleda, cemu?nia3 wrote:Za tretmane čišćenja lica, ja bih vam preporučila Vedranu definitivno. Žena zna šta radi i bavi se tim jako dugo.
Vedrana uvijek radi tretman čišćenja, djevojke jedino pripremaju, stavljaju maske, čiste iste i slično.nera18 wrote:jos samo da ona ne asistira vec radi bilo bi super...djevojke rade a ona nadgleda, cemu?nia3 wrote:Za tretmane čišćenja lica, ja bih vam preporučila Vedranu definitivno. Žena zna šta radi i bavi se tim jako dugo.
ime jeste ali ja zelim da mi se neko ipak posveti
pola tretmana, i ne ocisti detaljno vec radi ciscenja svakih 15 - 20 danania3 wrote:Vedrana uvijek radi tretman čišćenja, djevojke jedino pripremaju, stavljaju maske, čiste iste i slično.nera18 wrote:jos samo da ona ne asistira vec radi bilo bi super...djevojke rade a ona nadgleda, cemu?nia3 wrote:Za tretmane čišćenja lica, ja bih vam preporučila Vedranu definitivno. Žena zna šta radi i bavi se tim jako dugo.
ime jeste ali ja zelim da mi se neko ipak posveti
PREEEEskupswirl wrote:A sta je sa onim kozmetickim salonom dole na Grbavici kod Shoppinga, zaboravila sam kako se zove, nekad su se zene klele u njega?
Pa valja li?Michun wrote:PREEEEskupswirl wrote:A sta je sa onim kozmetickim salonom dole na Grbavici kod Shoppinga, zaboravila sam kako se zove, nekad su se zene klele u njega?
ja bila nekad davno prije 100 god i bilo je ok.swirl wrote:Pa valja li?Michun wrote:PREEEEskupswirl wrote:A sta je sa onim kozmetickim salonom dole na Grbavici kod Shoppinga, zaboravila sam kako se zove, nekad su se zene klele u njega?
Michun wrote: ja bila nekad davno prije 100 god i bilo je ok.
kako je sada ne znam