Sve se slazem, ali...nikad_vise wrote: ↑01/02/2021 23:10 Slomise se pojedini da pljunu po Dini i NiP-u.Ja licno nemam problem sa tim jer je sva ta propaganda jedan obicni labudji pjev.NiP ako bude radio kao sto je radio dosad ce u buducnosti biti stranka koja ce imati glasova kao svi ostali zajedno.Kaze NiP je isto kao i SDA.Jest zato je za vrijeme Nip-a usvojen registar zaposlenih u kantonu Sarajevo,osnovan ured za borbu protiv korupcije uz Americku pomoc,stotine SDA kriminalaca izaslo na svjetlo dana od Turistickih zajednica,raznih kioska od 250 000 hiljada i desetine drugih,zato smo od NiP-a saznali da Budnjo i ostali velikani imaju duzni milione za vodu,saznali smo za kriminal Ajnadzica i Koldze u ovih nekoliko dana,za kriminal Memica na Ilidzi...rade bas ono sto se od njih ocekuje i rade to odlicno.Evo sad i ovo za slucaj Memic je sigurno djelo NiP-a a ne SDA.Samo da tuzilastvo radi svoj posao,razmontirali mi kriminalnu hobotnicu za sedam dana.
Ovo sto Dino radi je jedna casna i postena borba za bolje sutra.Dino ce mozda imati mnogo gresaka ali svako ko prati ovog covjeka i ono sto on prica i ono sto on radi,jasno moze vidjeti da je to jedna borba za bolje drustvo i drzavu i to nikakav spin nekog SDA bota ne moze da promjeni.
Pojavom ovog covjeka je ljestvica politicara u BiH podignuta na jedan visi nivo kako moralno tako i intelektualno.Ono sto je dobro u svemu ovome je da ce sutra onaj ko pomete Dinu na izborima sigurno biti bolji kandidata od njega a to samo moze biti dobro za ovo drustvo.![]()
Jedina moja zamjerka je manjak igraca na klupi.
Jedna greska Konakovica (koju ce SDA ili neko treci iskoristiti da ga obori), stranka ode dole (pogledati pod SBB, DF i SzaBiH).
DJL bi polako trebao da prerasta u nesto vece ako zeli 2022 da ostvari dobar rezultat.
Sada cetvorku ujedinjuje borba protiv common enemy (SDA)...a sta cemo kad "rat" zavrsi i ako se "porjeckaju" i (sto uopste nije iskljuceno da se moze desiti)?
Konakovic vodi ovu pricu, ali treba polako uvoditi i druge likove, neko ko ce kod raje probuditi wow faktor (ali samo likove koji nemaju apsolutno nikakvih marifetluka i shady pozadine).