Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BHF_Manijak

#10876 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

skenderija04 wrote:Agger - Song Zavrseno izgleda. Agger napustio bazu Liverpoola u USA. Prica se oko doplate. 48 sati gotovo. Eh da, doplacuje Barcelona :D
Sto se tice Songa, mislim da je to dobra kupovina za Liverpool. Problem je malo sto nije igrao u Barcelonu mnogo, pa je upitno u kakvom je sad stanju, ali i kao takav mislim da kad dodje u Pool da ce biti najkvalitetniji zadnji vezni igrac, a sjecam ga se iz Arsenala da je tu bio odlican, sto ga je na kraju krajeva i prodalo u Barcu.
Eh sad, jedino ako Rodgers nema ludu ideju da ga koristi na stoperu, sto su u Barceloni radili! :-) :-) :roll:

Sto se tice Aggera, naigrat ce se on dobrog fudbala u Barceloni. Prvo nece biti na vjetrometini kao u Liverpoolu, jer Barca daleko vise napada i drzi posjed, a drugo u Spaniji ima manje konkurencije Realu i Barci, odnosno jakih timova, koji ce forsirati odbranu te dvije ekipe.
Uglavnom zao mi je sto ode, jer i dalje mislim da je on Beckenbauer za mrtvog Srktela!
Towelie

#10877 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

MyTao wrote:Jbt.. Kupiti Lovrena za 20m a prodati Aggera za 12 moze samo budala kakvih ima u Liverpoolu. Agger je bar tri puta bolji igrac.
:lol:
Care, Ager em je sklon povredama pa propusta dosta utakmica u sezoni, em je jako los kod prekida u skok igri i njegova je prodaja sasvim opravdana. Koliko god cenio njegovu posvecenost klubu i ynwa tetovazu na prstima, vreme mu je da ide. Liverpul mora bolje u odbrani ako zeli da smanji saldo od 50 primljenih golova od prosle sezone a to ce svakako morati jer nema teorije da ponovo pridju cifri od 101 pogodak ove sezone bez Sukija. Jednostavno, Ager vise nije dovoljno dobar.
Uglavnom zao mi je sto ode, jer i dalje mislim da je on Beckenbauer za mrtvog Srktela!
Mrtvi Skrtel je bio najbolji defanzivac Liverpula u prosloj sezoni.
BHF_Manijak

#10878 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

I kao takav, zajedno sa Kolo Toureom, kostao te titule prvaka. A vala jesto tesko bilo medju onoliki kar'nama biti najbolji defanzivac, aman ya rabbi! Nije mi nikakvo mjerilo ta "nagrada", jer je kompletna odbrana bila jedna velika kiturina, zajedno sa tim istim Skrtelom. Koliko je samo levat autogolova dao...
MOSALJOZE

#10879 Re: Liverpool FC

Post by MOSALJOZE »

Neko dovodi Songa,a neko Bešića :izet:
Mustang1

#10880 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

BHF_Manijak wrote:I kao takav, zajedno sa Kolo Toureom, kostao te titule prvaka. A vala jesto tesko bilo medju onoliki kar'nama biti najbolji defanzivac, aman ya rabbi! Nije mi nikakvo mjerilo ta "nagrada", jer je kompletna odbrana bila jedna velika kiturina, zajedno sa tim istim Skrtelom. Koliko je samo levat autogolova dao...
Ali nijedan mu go nije namjeran ili greska .. Svi su se nesretno odbili od njega .. Ne mozes staviti u isti kos autogol zbog greske tipa oni Kolo Tourea ili ako se bacas na loptu i ona se odbije od tebe u go ..
Skrtel,Sakho i Lovren ce raditi dobar posao ove godine .. Problem su bekovi .. Pogotovo sto se u zadnje vrijeme puno vise prica o bekovima koji su vise u napadu nego odbrani sve je manje onih koji mogu tamo-vamo :D
BHF_Manijak

#10881 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Zivi bili pa vidjeli. Da Bog da ja poj'o govno, a Lovren, Skrtel i Sakho se ispostavili kao italijanska odbrana iz najboljih dana, ali...
Tako najaviste i Sakhoa, a frajer ne vrijedi ni 2, a kamo li 20 mil eura koliko je placen! Slicno ce se pisati o Lovrenu i kompletnj zadnjoj liniji ove sezone, citirat cu se nekad sredinom sezone! :wink:
Mustang1

#10882 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ja ti kazem nema potrebe da se pljuje nesto sto nisi vidio na djelu :D
Sakho se navikavao prosle godine a nije da je star .. Bit ce ove godine jos bolji .. Najbolje bi bilo da se uigravaju Sakho i Lovren i da oni pocinju
MyTao

#10883 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Towelie wrote:
MyTao wrote:Jbt.. Kupiti Lovrena za 20m a prodati Aggera za 12 moze samo budala kakvih ima u Liverpoolu. Agger je bar tri puta bolji igrac.
:lol:
Care, Ager em je sklon povredama pa propusta dosta utakmica u sezoni, em je jako los kod prekida u skok igri i njegova je prodaja sasvim opravdana. Koliko god cenio njegovu posvecenost klubu i ynwa tetovazu na prstima, vreme mu je da ide. Liverpul mora bolje u odbrani ako zeli da smanji saldo od 50 primljenih golova od prosle sezone a to ce svakako morati jer nema teorije da ponovo pridju cifri od 101 pogodak ove sezone bez Sukija. Jednostavno, Ager vise nije dovoljno dobar.
Mrtvi Skrtel je bio najbolji defanzivac Liverpula u prosloj sezoni.
Liverpool jer prosle sezone primio puno, a Agger igrao najmanje… Mislim da ima negdje statistika, mozes provjeriti ali mislim da je Liverpool imao samo jedan clean sheet bez Aggera a sve ostale sa njim u timu. Jedine tekme u kojm je podbacio su bile one gdje je BR eksperimentisao sa Sakhom na bekovskoj poziciji :roll: On je daleko najbolji CB u Liverpoolu.

Ja mislim da je Liverpool primao puno, i primat ce sve dok ne dovede jebene bekove. Mozes imati Maldinija i Thiaga za CB ali ces opet primiti 50 komada ako su ti bekovi jebeni Johnson i dijete iz akademije.
AmiĐa_Idriz

#10884 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Ništa,sad neka preko Liverpoolovih tetovaža spuca neku Katalonsku :D
A što se tiče transfera,bolje šutiti i gledat',ništa ne komentarisati,možda nas i iznenade,šta znaš..
missko

#10885 Re: Liverpool FC

Post by missko »

Liverpul je primao puno zato sto je igrao napadacki i nema te odbrane i ekipe koja ce igrati napadacki da zadnja linija ne osjeti
Tito_i_Partija

#10886 Re: Liverpool FC

Post by Tito_i_Partija »

Moras fakat gigantski hajvan bit', pa pustit' Johnsonu opet da igra na ovom nivou sledecu sezonu. Ja ne kontam ovog Rodgersa nimalo.
_Reds_

#10887 Re: Liverpool FC

Post by _Reds_ »

Ovo sto gledam sad protiv City-ja je blago receno katastrofa kad je u pitanju odbrana.

Ili je pak u pitanju egzibicija pa se odbrana ovano nonsalantno postavlja.
todd_smith

#10888 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Aj ne vjerujem :lol: :lol: :lol: :lol: 100m potrosili fkt niti jednog odlicnog igraca :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa jbte Arsenal je Ozila doveo sada Sancheza, ovi neke anonimuse e jebi ga Rogerse
Jack Be Nimble

#10889 Re: Liverpool FC

Post by Jack Be Nimble »

Pripreme su, ali ovaj Liverpool izgleda da nije popravio odbranu. A to ih kostalo titule.
Logovan

#10890 Re: Liverpool FC

Post by Logovan »

todd_smith wrote:Aj ne vjerujem :lol: :lol: :lol: :lol: 100m potrosili fkt niti jednog odlicnog igraca :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa jbte Arsenal je Ozila doveo sada Sancheza, ovi neke anonimuse e jebi ga Rogerse
Fakat nevjerovatno, nikad mi neće biti jasni.
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#10891 Re: Liverpool FC

Post by Picajzla »

todd_smith wrote:Aj ne vjerujem :lol: :lol: :lol: :lol: 100m potrosili fkt niti jednog odlicnog igraca :lol: :lol: :lol: :lol:

This is Anfield :lol:

Sent from my LG-G2 using Tapatalk
AmiĐa_Idriz

#10892 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Šta reći za Glena,ako i iduće sezone bude on u prvoj postavi to će biti odlično za protivnike,samo napadati tamo gdje je Glen :D

I hajde opet bacajte priču da Simon ne valja :D
PravimHaos

#10893 Re: Liverpool FC

Post by PravimHaos »

Image
Mustang1

#10894 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Oci moje lijepe vidi ih sto se oni brinu za Liverpool vise nego za svoje klubove 8-)
todd_smith

#10895 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Mustang1 wrote:Oci moje lijepe vidi ih sto se oni brinu za Liverpool vise nego za svoje klubove 8-)
ma smijesno mi jarane, 100m potrosis niti jednog igraca koji odlucuje utakmice sam od sebe.

Odbrana ih kostala titule, nigdje nikoga. Jbte Zenit odlicnog Medela za 6m kupio, Liverpool nista zjapi wtf, mislim meni je Liverpool drag bas bi volio da doguraju daleko Edin je jedini razlog sto nisam zelio da uzmu titulu prosle sezone, i opet mi ne bi bilo krivo. Ali ko god im je skaut ili bilo sta u vezi transfer politike treba pod hitno otkaz da dobije.

Kupili onog iz Lila za 10m da bi ga vratili Lilu, ajd ok. Potrosili 20m za ovog, 20 za onog a igraci niko i nista, ajd uredu.
Mustang1

#10896 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Rodgers je taj koji dovodi igrace koji mu trebaju .. Markovic je strasan igrac .. Lovren se ne treba prilagodjavati i ne bi trebao biti nista losiji nego prosle sezone koja je bila fantasticna .. Lambert je doveden za klupe i kao takav je strasan igrac.. Lallana je imao dobru sezonu i vidjet cemo gdje ce ga koristit trener .. Emre se treba naviknuti jos ali ima 20 godina tako da ..
Ovo su zakljucci na osnovu onoga vidjenog do sada u karijerama ovih igraca .. A ti vasi zakljucci se zasnivaju na osnovu vidovnjackih sposobnosti !
todd_smith

#10897 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Ne moji zakljucci su na osnovu toga da je Chelsea doveo jednog od najboljih napadaca na svijetu trenutno i jednog od najboljih veznih igraca na svijetu, City vec ima nenadjebivu ekipu, United doveo novog trenera, Arsenal izuzetnog Sancheza, Everton se pojacao u istom rangu kao Liverpool.

Dok je Liverpool izgubio najboljeg igraca koji ih je nosio na ledjima, a doveli igrace koji ne bi bili u pocetnih 11 u Chelseau ili Citiju.
Gandalf

#10898 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

brinite se o svojoj avliji :wink:
lua

#10899 Re: Liverpool FC

Post by lua »

Hoćete li vi pokupiti Songa iz "moje avlije". Umotat ću ga u petobu.
Gandalf

#10900 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

umotaj ga u šta hoćeš i posjeti češće temu uefalone
Post Reply