Hahhahah,jao sto izvukose post a nikakva glupost nije bila u pitanju jer je covjek u tom trenutku zaista i bio prvi strijelac lige.todd_smith wrote:dino84 wrote: I za kraj,specijalni pozdrav za sve one koji su prvog strijelca lige vec dvije godine zvali krampom,govorili da golove moze zabiti samo kada ga Zeba pogodi u trepavicu,da nema pojma,da je igrao zbog oca,da je letva,da je pojacao Celik svojim odlaskom i slicne budalastine...
Cestitke Hadzicu,taman i da su danas sve lopte isle na njega valjalo je zabiti 5 golova,u tome je razlika izmedju mene i ovih pitara,meni nije problem cestitati.
A Adilovica zvati krampom?Buahahhahhahhahahha.To je jedini komentar.
Prosle sezone 20 ligaskih golova,ove sezone 18,dakle u dvije sezone ukupno 38.Ko je imao takav skor poslije rata,neka mi se samo navede,znaci u dvije sezone 38 ligaskih golova?
38 golova u ligi,dvije titule i Kup.Nije lose za jednu "krampu".
On je svoje odradio,pamtite vi jos vikende kao u Lukavici,Bijeljini,Prijedoru itd.,o prosloj sezoni da i ne pricam.Lista je duga,jako duga.
A sada nastavite sa biserima.
p.s.Celiku zelim da izadje u Evropu,klub iz velikog grada sa tradicijom i onolikom podrskom zasluzuje evropsko ljeto.