MOSALJOZE wrote:kloniran wrote:Dope_Man wrote:Jutro, ubi izlazece sunce prema kojem vozim, ubi iz retrovizora cetvorka sa jos dva sunca.. Nabijem svakog ko i po noci pali duga na gradskim ulicama, a narocito ovakve genijalce kojem duga trebaju i u cik zore kad je i sama cesta vec potpuno bijela od sunca.
ima ih tako koji kazu da stede kratka svijetla
pridruzujem se i ja cestitkama
Meni nikad nije mrsko takve propustiti,i onda upalit duga i laganica.A oni počnu granat rukama,i ko krivo im

Na autoputu beograd hrvatska. ja i drug u autu. gluho doba 2-3 ujutro. vec smoreni obojica dobro.
na nekom ukljucenju, ukljucuje se skoda oktavija karavan slovenackih tablica. i iza mene 50-ak metara. duga upalio ne pusta koci, zmigavci, masi rukama, zadnje maglenjake...... ma jok pustim ga ispred i upalim i duga i maglenjake koji su mi u farovima. Mlatara rukama. haj pustim ga. medjutim baja sporo vozi. predjem ga ponovo opletem po gasu a on za mnom. skontam treba mu "zirant" za voznju u slucaju radara. ali baja opet sa dugim. nagarim pravo i ostavim ga. napravim udaljenost 300-400 metara i onda nastavim normalno. vidim u daljini iza sebe da ne gasi svjetla. dolazim na prodjem srbijansku granicu i dolazim na hrvatsku. kolona 10-ak 15 auta na dvije rampe. vidim ga na retrovizoru prilazi. izadjem iz auta i pridjem. duga i dalje upaljena.
"janez" cca 50-55 godina sa "janezkom" i djevojkom nazad cca 14-15.
reko nakon granice cu voziti normalno a ako se nastavis voziti iza mene na 20 metara sa upaljenim dugim svjetlima usporicu i reci cu drugu da kroz prozor staklenom flasom gadja u tvoje auto. janezka nesto odtrtosi na slovenackom "bumo ovako bumo onako" a on gleda u mene, kaze "pa sta cu kad se ne vidi dobro pa moram"
MOOOOOOLIM.....kaze pa ne vidi se. ja bez teksta. vratim se u auto. na terminalu dajem papire kazem onom ciki da mu kaze da prekine voziti pod dugim i raskukam se kako me smorio proteklih 40-50 kilometara. prodjem i vidim na retrovizoru da mu nesto drobi i da mlatara rukicama.
ostao je iza mene i nisam ga vise vidio.
znaci ipak i ovi iz razvijenih eu zemalja su bilmezi.