spacek wrote:Moj glas definitivno ide NASOJ STRANCI!
Tu se sva prica zavrsava.
Interesantno je kako imaju dezurni pljuvaci i tragaci dlaka u jajima pa pokusavaju sa nekim jadnim potezima poistovjetiti Nasu Stranku sa svim ostalim strankama samo da dodju do recenice ''svi su oni isti''
Najjaci mi je ovaj gore: te angarzovali slovence, a znamo sta su slovenci ucinili sa starom deviznom stednjom...bla...bla...bla...
Eto Nasa Stranka ce biti kriva sto su SDA i Brankovic uvukli SCT na sarajevsku obilaznicu, pa ce biti krivi i sto se Argeta slovenacka pakuje u Blazuju, pa isto tako sto 20godina se vec vrti oko devizne stednje, pa predaja tunela Vijenac Primorju slovenskom koji je u bankrotu godinama, a Mercator na svakom cosku...ko je slovence pustio u tih 20 godina da nas popljacka??? Nasa Stranka???
Ah da, Nasa Stranaka je angarzovala slovence za predizbornu kampanju - pa to je sve isto i kad se sabere 2 i 2 da je 5 - onda nema dalje - Nasa Stranka je kriva za situaciju zadnjih 20 godina jer to je sve istooo...
E hajmo da vidimo sljedeće:
Ko je rasturio Energopetrol (pa sad kad u Hrvatskoj skoce cijene goriva u lipama - kod nas ide u feninzima)
Ko je rasturio Energoinvest
Ko je rasturio Zeljeznice BiH / FBIH svejedno (sve teretno ide preko kamiona koji razrovise cestu a ne teretnim vagonima)
Ko je odobrio da benzinske pumpe privatne nicu gdje god stignu
Ko zabusava vec 17 godina sa terminalima Ploce (nije u interesu)
Ko je dozvolio Konzumu i Mercatoru da vladaju bh prehrambenim trziste
Sto na policama nema domacih proizvoda
Ko je rasuturio Vranicu, Pretis, Zicu...
Ko je rasturio sve sto se moglo rastaviti na proste faktore
Da Nasa Stranka nije kriva za korupciju u zdravstvu, BH Telecom, Elekotroprivredu koja posluje sa gubicima, da BH-Sarajevo Gas istu pricu svake godine salju, da GRAD SARAJEVO NEMA VODE POSLIJE 23h, da GRAS radi da se svakom povraca...
Ah da...slovenci su krivi sto su kampanju organizovali Nasoj Stranci!
Ovaj spisak gore bih mogao toliko nastaviti dopunjavati da bih vjerovatno zanocio na forumu.Nema veze,ko zna zna,ko ne zna znat ce.
Pedja,samo nastavite ovako,zadrzite ovaj kurs i ne obazirite se na psovace,pljuvace,minder-foteljase,trolove,klonove i pijacare na ovom forumu a i u politickom djelovanju.
Nasa stranka je na konstantnom putu prema gore,kao funkcija koja konstantno raste,to se vidi na svakom koraku,sve vise mladih se okrecu idejama ove stranke,meni sestra koja prvi put izlazi na izbore na moje pitanje za koga ce glasati govori hladno da ce glasati za ovu stranku uz komentar kao "cuj za koga",kao da ima 30 izbora iza sebe,kao da je uopste i pitanje za koga...
Sve vise mladih se aktivira,ogroman broj studenata simpatise ovu stranku,sire se stavovi,tu su i biraci koji su prevareni i razocarani radom drugih stranaka,bude se i oni ljudi koji do sada nisu izlazili na izbore jer su mislili da njihov glas nece odluciti nista ali su odlucili da to vise ne bude tako.
Bitno je samo da NS konstantno jaca,da sa svakim novim izborima ima veci uticaj,i to se neminovno desava.
Zato je i ovolika panika i paranoja na forumu kod pojedinaca,tesko im to ide kroz zeludac.
Pedja je na samom uvodu ove teme rekao da su koalicije neminovnost,da niko ne moze sam vrsiti vlast.Covjek je realan i ne prodaje maglu.
Ali je uzrok sve ove panike sada samo to sto se smanjuje broj tih partnera sa kojima konkretno SDA moze i dalje harati ovom zemljom,SBiH je propala i nije vise mislim ni na aparatima za disanje a upravo takve stranke trebaju/su trebale stranci SDA za neprestalnu vlast.
Fahro je napravio svoju stranku sa kojom je oteo ogroman broj birackog tijela SDA i sada je takva situacija da pogotovo niko ne moze sve sam niti uraditi niti planirati.
To je razlog histerije,i zato je samo bitno da NS dodje do onog stepena da se bez nje neke stvari ne mogu uraditi,ko god od stranaka da ima najjacu poziciju.