Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zilog wrote: ↑30/11/2020 09:23
Kakav vam je onaj ProtojeVrej Staford?
Vidim pratis dubokomisaone i analitičke tvorevine tipa Parovi na Hepiju...
Svakom po nivou!
Aferim.
Naravno da ti znas, kao sto ti je Informer srbijanska stampa i osnovica za izvlacenje cvrstih zakljucaka (vec si dokazao sa pricom o Joankiju), tako ti je Happy - informativni program...
BTW, meni ne treba, dovoljno je da pratim Kesica, kao za ProtojeVreja (Sarapa) Staforda (Jovana). Ne kazem da necu pogledati nesto smjesno i kada se sami ukopavate...
Capljina74 wrote: ↑30/11/2020 11:24
Ne bi trebalo, ali zavisi od episkopa.
Kod nas ne služe, ni kod Jefrema, Sergija...
U Srbiji je sve liberalnije...
I Elvedin je pričao, tu je na istom snimku i ono kada je isceifio sa ženom na ostrvu.
Ne , ne bi trebalo da služe liturgiju, već je dozvoljeno samo što je to Jefrem samovoljno uveo u praksu i zabranjuje kao i popadijama da rade.
I onda ga hvališ kako se dobro odnosi prema sveštenicima, monasima, brine se i pozivaš se na nekakve kanone.
Gdje kod nas ne služe, u Zemunu?
Blek Stena wrote: ↑30/11/2020 11:56
Kad smo kod lapsusa/pogresnog izrazavanja
Jesi siguran da je lapsus ...ovdje se je cesto desavalo ,da unuk ili unuka, babu ili djeda koji obicno njima ostavljaju u nasledstvo stanove posalju na onaj svijet po kratkom postupku...jastuk na usta i kraj price
Jesi siguran da je lapsus ...ovdje se je cesto desavalo ,da unuk ili unuka, babu ili djeda koji obicno njima ostavljaju u nasledstvo stanove posalju na onaj svijet po kratkom postupku...jastuk na usta i kraj price
nije - ovako se u stara vremena govorilo uvjek samo se to zadrzalo mozda jos samo do udaljenim selima.
po onoj "sta god dolazi, dobro ili zlo, od Boga je pa hvala Bogu"
isto je i kod nas muslimana, mozes vjerovatno jos sresti ljude po udaljenim selima koji ovo govore.
nije - ovako se u stara vremena govorilo uvjek samo se to zadrzalo mozda jos samo do udaljenim selima.
isto je i kod nas muslimana, mozes vjerovatno jos sresti ljude po udaljenim selima koji ovo govore.
Nisam vala ni mlad ali stvarno nisam cuo da neko kaze npr eto vala preselio je na Ahiret Hvala bogu niti sta slicno,mozda u nekim krajevima u BiH je i bilo,necu tvrditi da nema, kod nas ima izreka ,sve je to od boga ili tako je bog htio , ma sta da se desilo
Nisam vala ni mlad ali stvarno nisam cuo da neko kaze npr eto vala preselio je na Ahiret Hvala bogu niti sta slicno,mozda u nekim krajevima u BiH je i bilo,necu tvrditi da nema, kod nas ima izreka ,sve je to od boga ili tako je bog htio , ma sta da se desilo
ne znam, ja sam i kao djete iduci neni i didi na selo, a i kao mlad momak kad sam za jednu stranu organizaciju radio po bas zabitima nekim cuo
mnogo puta nesto tipa "mati mi je preselila tad i tad elhamdulillah ..." ili babo il ko vec
Кипарска компанија „К.Д.П. Промошн енд инвестментс лимитед“ купила је некадашњу црногорску војну базу на локалитету Скочиђевојка код Режевића. Фирма чији се власници крију иза мреже офшор фирми купила је атрактивни земљишни комплекс од 63 хиљада квадратних метара на самој обали мора.
ne znam šta se sekirate oko ove Crne Gore...to je NATO.
The president-elect also underscored his commitment to strengthening democracy at home and abroad, engaging multilaterally, and cooperating on common challenges such as Iran, Belarus, Ukraine, and the Western Balkans.
Кипарска компанија „К.Д.П. Промошн енд инвестментс лимитед“ купила је некадашњу црногорску војну базу на локалитету Скочиђевојка код Режевића. Фирма чији се власници крију иза мреже офшор фирми купила је атрактивни земљишни комплекс од 63 хиљада квадратних метара на самој обали мора.
More još koji dan...
E čuj lokalitet Skočiđevojka
Prividjale se trebe kako skaču gušterima na straži.
Kako se primirilo u Siriji (Bogu hvala), nemamo više temu gdje se može pričati, chatati. Fali to u ovim danima memle i zatvaranja... Pogotovo za nas forumske ovisnike.
Kako se primirilo u Siriji (Bogu hvala), nemamo više temu gdje se može pričati, chatati. Fali to u ovim danima memle i zatvaranja... Pogotovo za nas forumske ovisnike.