SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
dobar,ti?

#10851 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by dobar,ti? »

gdje ovo puce sad ???
smijesni_ste

#10852 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by smijesni_ste »

Uzeo mi nešto novca uz prijetnju nožem na novogodišnju noć prije 5,6 godina.... :-) :-)

Obični kokošar, ništa više....
FreeSol

#10853 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by FreeSol »

dobar,ti? wrote:gdje ovo puce sad ???
ovo je izgleda dobrinja ili lukavica
Mikado

#10854 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Mikado »

Nešto mi predaleko za Dobrinju i Lukavicu jer se momacki čulo i na Otoci.
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#10855 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by pape »

samosklopiokice wrote:Momka znam i licno,nekada bio fin momak, bio i u Zenici, odlezao svoje ali nikada se nije smirio. Zenu kojoj je obio stan isto znam licno komsije mi i nije mi jasno zasto je skakao,pa mogo je fino izaci na vrata al eto...
:-) E pa, ... yebemliga, ... meni ovo nikako nije jasno, ... :-)
.... nekada bio fin momak, bio i u Zenici, odlezao svoje ali nikada se nije smirio.
dobar,ti?

#10856 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by dobar,ti? »

Mikado wrote:Nešto mi predaleko za Dobrinju i Lukavicu jer se momacki čulo i na Otoci.
da nije opet vrbovska :-)
A-R-N-I

#10857 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by A-R-N-I »

Mikado wrote:SARAJEVO Nakon što ga je vlasnica stana zatekla u krađi: Provalnik skočio s petog sprata

Namik Suljević zadobio višestruke lomove ruku, nogu i rebara • Čim nas je vidio, protrčao je kroz stan prema balkonu, priča penzionerka Sejda Helja

Namik Suljević (28) iz Sarajeva danas je zadobio teške povrede nakon skoka sa balkona na petom spratu zgrade u sarajevskom naselju Saraj-Polje u Ulici Senada Mandića Dende.

Suljević je, kako smo saznali, s balkona skočio kada ga je u svom stanu, u koji je prethodno provalio, zatekla penzionerka Sejda Helja.

- Iz stana sam sa suprugom Ahmom izašla na 20 minuta. Kada sam se vratila, naišla sam na otvorena vrata i oštećenu bravu. Odmah po izlasku iz lifta, a nakon što sam vidjela otvorena vrata, Ahmi sam rekla: "Stan nam je obijen!" Čim nas je lopov vidio, protrčao je kroz stan i krenuo prema balkonu odakle je skočio, kazala nam Sejda Helja je, s kojom smo razgovarali tokom policijskog uviđaja, koji su pripadnici MUP-a KS-a obavljali u njenom stanu, te pred zgradom, na mjestu gdje je provalnik pao.

Helja kaže da joj se čini kako je lopova viđala i ranije u naselju, te da on živi u blizini, ali da na njega nije obraćala posebnu pažnju, zbog čega ga vjerovatno ne bi prepoznala da ga ponovo vidi.

Prema njenim riječima, iz stana ništa nije ukradeno, ali je Suljević, tražeći plijen, ispreturao stvari u spavaćoj sobi.

Ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć KS-a i policija, koji su odmah došli na mjesto događaja, povrijeđenog Suljevića su zatekli sa stražnje strane zgrade. On je prevezen u KCUS gdje su mu konstatovane teške povrede. Biljana Jandrić, glasnogovornica ove zdravstvene ustanove, rekla nam je da su mu konstatovani višestruki lomovi nogu, ruku, rebara, te krv u mokraći.

"Riječ je o izuzetno teškim povredama", istakla je Jandrić.

O Suljeviću smo danas samo uspjeli saznati da je navodno poznat po konzumiranju droge, te krađama

Namik Suljević zadobio višestruke lomove ruku, nogu i rebara • Čim nas je vidio, protrčao je kroz stan prema balkonu, priča penzionerka Sejda Helja

Namik Suljević (28) iz Sarajeva danas je zadobio teške povrede nakon skoka sa balkona na petom spratu zgrade u sarajevskom naselju Saraj-Polje u Ulici Senada Mandića Dende.

Suljević je, kako smo saznali, s balkona skočio kada ga je u svom stanu, u koji je prethodno provalio, zatekla penzionerka Sejda Helja.

- Iz stana sam sa suprugom Ahmom izašla na 20 minuta. Kada sam se vratila, naišla sam na otvorena vrata i oštećenu bravu. Odmah po izlasku iz lifta, a nakon što sam vidjela otvorena vrata, Ahmi sam rekla: "Stan nam je obijen!" Čim nas je lopov vidio, protrčao je kroz stan i krenuo prema balkonu odakle je skočio, kazala nam Sejda Helja je, s kojom smo razgovarali tokom policijskog uviđaja, koji su pripadnici MUP-a KS-a obavljali u njenom stanu, te pred zgradom, na mjestu gdje je provalnik pao.

Helja kaže da joj se čini kako je lopova viđala i ranije u naselju, te da on živi u blizini, ali da na njega nije obraćala posebnu pažnju, zbog čega ga vjerovatno ne bi prepoznala da ga ponovo vidi.

Prema njenim riječima, iz stana ništa nije ukradeno, ali je Suljević, tražeći plijen, ispreturao stvari u spavaćoj sobi.

Ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć KS-a i policija, koji su odmah došli na mjesto događaja, povrijeđenog Suljevića su zatekli sa stražnje strane zgrade. On je prevezen u KCUS gdje su mu konstatovane teške povrede. Biljana Jandrić, glasnogovornica ove zdravstvene ustanove, rekla nam je da su mu konstatovani višestruki lomovi nogu, ruku, rebara, te krv u mokraći.

"Riječ je o izuzetno teškim povredama", istakla je Jandrić.

O Suljeviću smo danas samo uspjeli saznati da je navodno poznat po konzumiranju droge, te krađama

Oslobođenje.ba

hahhahah sta je ba ovo, ovo snimaju neku komediju ... samo mi je zao sto vlasnica nije gurnula saksiju od 40 kg za njim...
karanana

#10858 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by karanana »

koliko ima metara?
svaka cast pa je prezivio.
BHF_Manijak

#10859 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by BHF_Manijak »

Sta se desava sa onom Vrbovskom?! Svako malo bombe pucaju, jebo te ko da Irak a ne BiH! :roll: :roll: :shock: Malo malo pa po 5-6 patrolnih kola gore prodje, Boze sacuvaj, papnluk pravi... :oops:
karanana

#10860 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by karanana »

ali mene cudi kako nikad nema zrtava od tih bombi.
Dioda

#10861 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Dioda »

Ovo opet neko zakotrlj'o ? :-)
Fino je puklo :-)
FreeSol

#10862 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by FreeSol »

Mikado wrote:Nešto mi predaleko za Dobrinju i Lukavicu jer se momacki čulo i na Otoci.
Nije daleko ni Mojmilo, vidjet cemo ujutro :D
FreeSol

#10863 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by FreeSol »

karanana wrote:ali mene cudi kako nikad nema zrtava od tih bombi.
U ova doba je fazon da prepadne nekoga, ne da ga ubije :)
BHF_Manijak

#10864 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by BHF_Manijak »

Ma ja sam siguran da je u nakaradnoj vrbovskoj, kod mene se u stanu fino Bogami potreslo...A i neki dan isto tako, ne znam sta ej u pitanju bilo no jedno 7-8 policijskih auta je proslo gore za vrbovsku, fakat ne znam sta je gore nasaljeno, ali ocigledno imaju mnogo nerijesenih racuna! :oops:
Mikado

#10865 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Mikado »

I naš grad kao Rio de Janeiro izgleda ima svoje Favele.

Image

:D
glockov kolac

#10866 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by glockov kolac »

Mikado wrote:I naš grad kao Rio de Janeiro izgleda ima svoje Favele.

Image

Al nema BOPE :D
amrica

#10867 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by amrica »

Image

:lol: :lol: :lol: :lol:

rent-a-lanci zimi :D
mobile.ba

#10868 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by mobile.ba »

Vrbovska je opet u pitanju, nastavak obracuna ...
Mikado

#10869 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Mikado »

glockov kolac wrote:

Image

Al nema BOPE :D

Image

Image

Image
riko-ga

#10870 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by riko-ga »

BHF_Manijak wrote:Ma ja sam siguran da je u nakaradnoj vrbovskoj, kod mene se u stanu fino Bogami potreslo...A i neki dan isto tako, ne znam sta ej u pitanju bilo no jedno 7-8 policijskih auta je proslo gore za vrbovsku, fakat ne znam sta je gore nasaljeno, ali ocigledno imaju mnogo nerijesenih racuna! :oops:

Eh Vrbovska nekad bjese mirna ulica.I onda odraste Nukica i :x .Stvarno mi nije jasna nasa policija.Jedan balavac pravi tolike probleme.Nevjerovatno.No nazalost mislim da ce sada mnogi omladinci ulice se ugledati na istoga i krenuti njegovim stopama.Umjesto da je u Zenici vec on se sepuri po ulici.Jadna majko zalosne drzave.
Creasy

#10871 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Creasy »

riko-ga wrote:
BHF_Manijak wrote:Ma ja sam siguran da je u nakaradnoj vrbovskoj, kod mene se u stanu fino Bogami potreslo...A i neki dan isto tako, ne znam sta ej u pitanju bilo no jedno 7-8 policijskih auta je proslo gore za vrbovsku, fakat ne znam sta je gore nasaljeno, ali ocigledno imaju mnogo nerijesenih racuna! :oops:

Eh Vrbovska nekad bjese mirna ulica.I onda odraste Nukica i :x .Stvarno mi nije jasna nasa policija.Jedan balavac pravi tolike probleme.Nevjerovatno.No nazalost mislim da ce sada mnogi omladinci ulice se ugledati na istoga i krenuti njegovim stopama.Umjesto da je u Zenici vec on se sepuri po ulici.Jadna majko zalosne drzave.

Qler

#10872 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Qler »

cappy_tempo

#10873 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by cappy_tempo »

i ovu sad platu sto imate puno vam je :D . evo da ih ja malo branim :shock: sinoc slucajeve x gledam i kaze ona teta kako nasa policija lafo radi posao ali ih sud KS pusta jer lafo nema mjesta,a u zenici ima sasvim dovoljno mjesta makar za ove vece idiote,a za ove manje ha ljepi mrak i kolega koji nista ne vidi :mrgreen:
FreeSol

#10874 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by FreeSol »

Gdje je ova ulica? Mojmilo?
riko-ga

#10875 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by riko-ga »

Qler wrote:Nije Vrbovska, ali je blizu

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /110920006
Ma nijedan od ovi incidenata se nije desio u Vrbovskoj.Ali sve je to u 200 metara.Vrbovska,Novopazarska,A.Sirije,Kanara.
Locked