bay area $3000 rent 3bed 2bad + komunalijeGandalfSivi wrote:Dole neradnici... Ja sam se barem u ponedjeljak pojavio u kancelarijijeza u ledja wrote:meni je duplo duzi put do wc-a nego do kancelarije.
eto ja sam prvi da vas cujem
bay area $3000 rent 3bed 2bad + komunalijeGandalfSivi wrote:Dole neradnici... Ja sam se barem u ponedjeljak pojavio u kancelarijijeza u ledja wrote:meni je duplo duzi put do wc-a nego do kancelarije.
GandalfSivi wrote:
sta ti je pnw?pasha078 wrote:PNW
portland? seattle?pasha078 wrote:Kako ba nisi cuo ja kontam to standardna skracenicadrastic wrote:sta ti je pnw?pasha078 wrote:PNW
vidio sam da si napisao $1500 za 1bed,samo gdje?
Pacific NorthWest
zna se ko je zaduzen za ekonomiju nema veze ko je u predsjednistvucvrčak_na_hedonizmu wrote:Može li pitanje, ako nije problem
Bijaše opsta cika i vriska oko izbora Trampa, retrogradne snage u usponu, kataklizme u najavi i ta neka priča. Ali koliko vidim standard je dobar, berze u dolar još bolji/jači, a još uvijek se ne uvodi demokratija ala Libija, a sada se čak više i ne podržava Al Nusra u Siriji, pardon umjerena opozicija![]()
Gledajući stanje na BI za vrijeme Obame i Trampa, men' se čini da je ovaj normalniji ( osim tviteranja )![]()
Bas bi me zanimala analiza što je Donald gora opcija po svijet od demokrata tipa Obame ( koji ga trenutno dobro sije po broju ubijenih u svijetu, pardon - demokratiziranja divljaka po svijetu )
Znam, ima još vremena da se otkrije kakvo oružje za masovno uništenje u Iranu pa da se i njima dostavi koja tona demokratije
u oregonu bio samo na lake in the woods, prelijepo u washington nikad zaviriopasha078 wrote:Ima tu jos carshija osim te dvije iako su one najimpresivnije
Al et dovoljno generalna area
U cemu se tacno razlikuje politika Trumpa i Obame na Bliskom Istoku? Sta se tacno izmjenilo u vezi americkog uticaja u Siriji u zadnjih 9 mjeseci? Prvo moras to objasniti da bi imao podlogu za svoj komentar.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Može li pitanje, ako nije problem
Bijaše opsta cika i vriska oko izbora Trampa, retrogradne snage u usponu, kataklizme u najavi i ta neka priča. Ali koliko vidim standard je dobar, berze u dolar još bolji/jači, a još uvijek se ne uvodi demokratija ala Libija, a sada se čak više i ne podržava Al Nusra u Siriji, pardon umjerena opozicija![]()
Gledajući stanje na BI za vrijeme Obame i Trampa, men' se čini da je ovaj normalniji ( osim tviteranja )![]()
Bas bi me zanimala analiza što je Donald gora opcija po svijet od demokrata tipa Obame ( koji ga trenutno dobro sije po broju ubijenih u svijetu, pardon - demokratiziranja divljaka po svijetu )
Znam, ima još vremena da se otkrije kakvo oružje za masovno uništenje u Iranu pa da se i njima dostavi koja tona demokratije
Jesil upecao tamo sta? Kolika je riba?drastic wrote:u oregonu bio samo na lake in the woods, prelijepo u washington nikad zaviriopasha078 wrote:Ima tu jos carshija osim te dvije iako su one najimpresivnije
Kakav si sa motorima, mozemo li se druziti?jeza u ledja wrote:
Ne druzim se bas s nasom rajom, ali neminovno naletim, pa tu imam litmus-test. Znas koji mi je? Ako ta osoba vozi Mercedes, BMW ili Audi, osip dobijem. Znam, ne moze se na osnovu auta stereotipisati, ali jace je od mene.
Nikakav. Imam biciklo. Jel moze to?GandalfSivi wrote:Kakav si sa motorima, mozemo li se druziti?jeza u ledja wrote:
Ne druzim se bas s nasom rajom, ali neminovno naletim, pa tu imam litmus-test. Znas koji mi je? Ako ta osoba vozi Mercedes, BMW ili Audi, osip dobijem. Znam, ne moze se na osnovu auta stereotipisati, ali jace je od mene.
Evo ti na brzi odgovor. Sto se ekonomije tice, trenutno Dow Jones raste, kao posljedica predlozenih poreskih olaksica koje bi spustile poreze korporacija sa 35% na 20%, sto je ogromno. To s druge strane i nema previse veze sa standardom, samo ce oni koji posjeduju dionice profitirati, sto i nije toliko veliki dio drustva (s druge strane, republikanci koji vjeruju u trickle down ekonomiju bi ti rekli da ce bogati imati vise para da ulazu u ekonomiju, sto ce dici standard, ali to za vrijeme oba Busha nije funkcionisalo).cvrčak_na_hedonizmu wrote:Može li pitanje, ako nije problem
Mens sana in corpore sano, normala. Zaglavio zadnje dvije veceri i danas krenem igrati lopte, zamalo umro nisam...jeza u ledja wrote:Nikakav. Imam biciklo. Jel moze to?GandalfSivi wrote:Kakav si sa motorima, mozemo li se druziti?jeza u ledja wrote:
Ja igram lopte i tenisa redovno. Samo gledam ka'cu sta polomit ili pokidat.GandalfSivi wrote:
Mens sana in corpore sano, normala. Zaglavio zadnje dvije veceri i danas krenem igrati lopte, zamalo umro nisam...
rainbow trout nikad bollje ribe u zivotu nisam jeo kad se ispece crvena kao salmon,nikad nisam saznao razliku izmedju te i rainbow trout iz recima nevadejeza u ledja wrote:Jesil upecao tamo sta? Kolika je riba?drastic wrote:u oregonu bio samo na lake in the woods, prelijepo u washington nikad zaviriopasha078 wrote:Ima tu jos carshija osim te dvije iako su one najimpresivnije
1977 kawasaki kz650?GandalfSivi wrote:Kakav si sa motorima, mozemo li se druziti?jeza u ledja wrote:
Mislim da je pitanje bilo iskreno, nego Cvrle kospa, koljemo se na drugim temamapasha078 wrote:Pitanje je bilo maliciozno postavljeno, zato sam ga obisaoGandalfSivi wrote:Btw, decko je fino pitao, pa je ovo rijetka prilika da cete vidjeti Jeza i mene da kulturno odgovaramo Cvrletu
Suzuki c50 boulevarddrastic wrote:1977 kawasaki kz650?GandalfSivi wrote:Kakav si sa motorima, mozemo li se druziti?jeza u ledja wrote:
lagano mozes --- ma znas vec stajeza u ledja wrote:Dobro hvala na lekciji iz engleskog, hajde sad razguli lagano.commendatore wrote:nemoj se brukat tamo ljudima - ni ti ni taj delegat sto radi do 8 navece