Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
madner

#10826 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by madner »

Da sacekamo ipak da nesto zajebu, pa da ih onda zakucamo.

Postavili ste ljestvicu tako visoko da bi ih samo dileje bez ikakvog zivotnog iskustva mogle proci. :roll:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#10827 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by plain vanilla »

Corto Maltese wrote:
plain vanilla wrote:da je Dujmovic u SDA, sad bi bio kriminalac, ali posto je on u NS, treba sacekati da sud donese presudu
Smanji ribu. U toku je parnični postupak između dvije stranke oko autorskih prava. Čak i ako Dujmović izgubi nije time postao kriminalac nego neko ko je izgubio parnicu.
Kad bi se išlo tvojom logikom svakome ko se spori oko zemljišne međe, ili kakve ostavinske rasprave bi trebalo ukinuti pravo da se kandiduju na izborima.
citirala sam Pedju
Ne mozemo i necemo suditi ljude na osnovu glasina niti ih tereti za nesto o cemu tuzilastvo ili sud nisu donijeli odluku. Nama je potpuno jasno, da je u nasoj zemlji, u ovom momentu, moguce biti nasilnik, lopov i bitanga, a ne prekrsiti niti jedan zakon.
Mi smo i usli u politiku kako bi mjenjali zakone koji takvo ponasanje ne sankcionisu.
SDA za nas udruzeni kriminalni poduhvat a ne politicka stranka.
nije problem u tom Dujmovicu nego u stavu...za nekoga treba presuda, a neke cemo da osudimo bez presude..
meni je to malo licemjerno, ali to sam samo ja...

neko nije kriminalac dok se ne dokaze, a neko jeste..o cemu to ovisi? o stranackoj pripadnosti?
hepekcina

#10828 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by hepekcina »

to ti je kad priznaš samo sud tvoje partije :D

nećemo mi izaći iz komunizma još 200 godina :-)
madner

#10829 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by madner »

Samo devalvirate rijec kriminalac ako je tako koristite. :roll:
Corto Maltese

#10830 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Corto Maltese »

plain vanilla wrote:
Corto Maltese wrote:
plain vanilla wrote:da je Dujmovic u SDA, sad bi bio kriminalac, ali posto je on u NS, treba sacekati da sud donese presudu
Smanji ribu. U toku je parnični postupak između dvije stranke oko autorskih prava. Čak i ako Dujmović izgubi nije time postao kriminalac nego neko ko je izgubio parnicu.
Kad bi se išlo tvojom logikom svakome ko se spori oko zemljišne međe, ili kakve ostavinske rasprave bi trebalo ukinuti pravo da se kandiduju na izborima.
citirala sam Pedju
Ne mozemo i necemo suditi ljude na osnovu glasina niti ih tereti za nesto o cemu tuzilastvo ili sud nisu donijeli odluku. Nama je potpuno jasno, da je u nasoj zemlji, u ovom momentu, moguce biti nasilnik, lopov i bitanga, a ne prekrsiti niti jedan zakon.
Mi smo i usli u politiku kako bi mjenjali zakone koji takvo ponasanje ne sankcionisu.
SDA za nas udruzeni kriminalni poduhvat a ne politicka stranka.
nije problem u tom Dujmovicu nego u stavu...za nekoga treba presuda, a neke cemo da osudimo bez presude.
meni je to malo licemjerno, ali to sam samo ja...

neko nije kriminalac dok se ne dokaze, a neko jeste..o cemu to ovisi? o stranackoj pripadnosti?
Ne nego o prirodu postupka koji se vodi. Neke stranke su čak i unijele u svoje zvanične dokumente princip da onaj čiji krivični postupak je u toku ne može obavljati funkciju u izvršnoj vlasti. Koliko sam upućen, kod Dujmovića je u pitanju građanska parnica, vezana za autorska prava oko muzičke nagrade "Davorin". Osobe koje se parniče nisu kriminalci, nego stranke u sporu.
plain vanilla

#10831 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by plain vanilla »

ja ti rekoh da nije stvar u Dujmovicu, a ti zapeo za njega :roll:

ti nisi nasao nista nelogicno u onim citatima? ako nisi ok, ja jesam
ali sam i rekla da sam to samo ja...
Corto Maltese

#10832 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Corto Maltese »

plain vanilla wrote:ja ti rekoh da nije stvar u Dujmovicu, a ti zapeo za njega :roll:

Našao sam gomilu nelogičnost i nedosljednosti, i pisao o njima. Jednostavno, slučaj "Dujmović" nije dobar primjer za dokazivanje bilo čega, a provlači se na već nekoliko stranica ove teme.
plain vanilla

#10833 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by plain vanilla »

Corto Maltese wrote:
plain vanilla wrote:ja ti rekoh da nije stvar u Dujmovicu, a ti zapeo za njega :roll:

Našao sam gomilu nelogičnost i nedosljednosti, i pisao o njima. Jednostavno, slučaj "Dujmović" nije dobar primjer za dokazivanje bilo čega, a provlači se na već nekoliko stranica ove teme.
pa eno stavila sam ti dva citata i rekla da je Dujmovic nebitan :)
nisam ni kompetentna raspravljati o Dujmovicu jer o njemu znam samo sto sam ovdje procitala

da ne kopiram vise i ne zatrpavam temu, lako mozes vidjeti na sta sam mislila
NKVD

#10834 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by NKVD »

Pa u tome i jeste fol - Valida, Dujmović, Gratz i slična pitanja se provlače i nameću kao eliminatorna. Dakle, u ovom slučaju ništa drugo nego dlaka u jajetu.

Što je pažljivom posmatraču i onome ko hoće izvući zaključke sasvim dovoljno. Nema se nikakva veća, oštrija dlaka pa ćemo i od ove napraviti slona.

Ne polaže se ovdje za desetku, besprijekornu i čistu ko suza - ovdje se daje šansa, de facto stipendija i povjerenje, nekome, nečemu perspektivnom što će zamijeniti ovog uhljupa od direktora nekada u budućnosti.
VjecitiStudent

#10835 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by VjecitiStudent »

madner wrote:Da sacekamo ipak da nesto zajebu, pa da ih onda zakucamo.

Postavili ste ljestvicu tako visoko da bi ih samo dileje bez ikakvog zivotnog iskustva mogle proci. :roll:
Pa da izgubimo jos cetiri godine, kao sad sa SDP-om?
madner

#10836 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by madner »

Sta je alternativa?

Superiorno smjeskanje drugima kada se vrati prva postavka mi nije tako privlacno.
hepekcina

#10837 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by hepekcina »

NKVD wrote:Pa u tome i jeste fol - Valida, Dujmović, Gratz i slična pitanja se provlače i nameću kao eliminatorna. Dakle, u ovom slučaju ništa drugo nego dlaka u jajetu.

Što je pažljivom posmatraču i onome ko hoće izvući zaključke sasvim dovoljno. Nema se nikakva veća, oštrija dlaka pa ćemo i od ove napraviti slona.

Ne polaže se ovdje za desetku, besprijekornu i čistu ko suza - ovdje se daje šansa, de facto stipendija i povjerenje, nekome, nečemu perspektivnom što će zamijeniti ovog uhljupa od direktora nekada u budućnosti.
:-) zbog ovih dlaka u jajetu sve više ljudi bojkotuje izborni proces :-)

pa šta reći...koju posluku porati :roll: možda ti možeš progutati tu dlaku za početak ali nisam siguran da ćeš biti u stanju progutati ono što ide nakon nje :D

gledam sve ovo iz ove perspektive....koja je poenta u glasanju kada će iste osobe sjediti u foteljama zahvaljujući mamicama i taticama...koji će nam kurac škole /ispričavam se ali falus je imanentan ovom modelu razmišljanja/ kad se već zna ko će sutra biti direktor, a ko ministar, a ko će gutati dlake i ono što viri iz dlaka?

po meni glas za NS bi bio glas protiv fatalizma, ali ako na ovakav način relativizujete sopstvene šeme...onda čemu glasanje...kad se sve svodi na onaj Pekićev obrazac iz Quo vadis Živorade "naš čovek - dobar čovek"?!

Jednostavno pokažite da nudite barem tračak nade ljudima koji "ne postoje" na mapi u ovoj nesretnoj zemlji, odnosno, da prevedem pojam na bosanski politički jezik, ljudima koji"nisu dio tala", koje boli falus za politikom i žele samo da normalno žive od svoga rada i ne trpe nepotizam i korupciju.
NKVD

#10838 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by NKVD »

hepekcina wrote: :-) zbog ovih dlaka u jajetu sve više ljudi bojkotuje izborni proces :-)

pa šta reći...koju posluku porati :roll: možda ti možeš progutati tu dlaku za početak ali nisam siguran da ćeš biti u stanju progutati ono što ide nakon nje :D

gledam sve ovo iz ove perspektive....koja je poenta u glasanju kada će iste osobe sjediti u foteljama zahvaljujući mamicama i taticama...koji će nam kurac škole /ispričavam se ali falus je imanentan ovom modelu razmišljanja/ kad se već zna ko će sutra biti direktor, a ko ministar, a ko će gutati dlake i ono što viri iz dlaka?

po meni glas za NS bi bio glas protiv fatalizma, ali ako na ovakav način relativizujete sopstvene šeme...onda čemu glasanje...kad se sve svodi na onaj Pekićev obrazac iz Quo vadis Živorade "naš čovek - dobar čovek"?!

Jednostavno pokažite da nudite barem tračak nade ljudima koji "ne postoje" na mapi u ovoj nesretnoj zemlji, odnosno, da prevedem pojam na bosanski politički jezik, ljudima koji"nisu dio tala", koje boli falus za politikom i žele samo da normalno žive od svoga rada i ne trpe nepotizam i korupciju.
Nemoj me pogrešno shvatiti, ako već nisi, ali ja sa NS nikakve veze nemam. Sem što sam simpatizer i, posljedno, glasač. Tako da teško da od mene možeš tražiti bilo šta. Peđa je prava adresa, barem na ovom forumu.

Međutim, ovo sa tračkom nade za one koji ne postoje na mapi i koji nisu dio tala je jednostavno - pretjerivanje. Razumijem ja gdje je uzrok istome ali ga, iskreno, ne mogu opravdati.

Koliko ja znam, a čini mi se da je to dovoljno za pristojno čvrst stav, NS je porpilično otvorena stranka i to upravo za sve one kojih do sada nije bilo na mapi. I upravo se njima obraća, na njih računa i prema njima su im usmjereni programi.

Na drugoj strani su oni "sa mape" - tranzicijski tajkuni, nacional kriminaci i njihova došupnička kamarila.

U NS, mladu i kadrovski ipak dosta tanku stranku, možeš ući u svakom trenutku. Dobar dan, dobar dan - čuo sam za vas, svidio mi se program i tako dalje... Vjerovatno bi, pretpostavljam imajući u vidu ono što pišeš ovdje, vrlo brzo našao pristojne sagovornike i slična mišljenja. A kako je kadrovska slika dosta tanka, ne bi bilo čudo da se i na kakvoj funkciji uskoro nađeš.

To je, naravno, i mač sa dvije oštrice jer će se dogoditi, kao što se i događa, da u tom protoku ljudi i ideja neko ili zaluta ili se pokuša okoristiti trenutkom.

Je li to treba biti eliminatorno? Kad neko uđe na dobar dernek pjan i počne maltretirati ljude ili kad kakav tatin guzonja dođe samo da bi se slikao - je li tada treba svi kući da razgulimo?
Co0l

#10839 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Co0l »

drug profi wrote:
Co0l wrote:
drug profi wrote:Pa radili su nasi ljudi. Sta si ti citao?
Haj ne foliraj da kupujes samo nase. Znaci ne ulazis ni u Konzum, Merkator, Drvopromet, Interex. Samo se kod Amka i Binga snabdjevas. I to samo bh proizovde kupujes.
Rade nasi i u Konzumu,Merkatoru i slicno pa ih to ne cini nasim firmama.Zato i pitam zasto nije nasa firma angazovana a ne zasto nisu nasi ljudi angazovani koji rade u stranim firmama.Pedja je odgovorio da im je kvalitet bio odlucujuci faktor,ok,mozda bih i prihvatio takav odgovor da nema i nasih firmi slicnog ili pribliznog kvaliteta usluga.

I nisam ni rekao da kupujem SAMO nase,nego da izbjegavam strano koliko god je to moguce ako postoje nasi pandani.Kao sto je u ovom slucaju postojao.I da,mozda tebi to zvuci cudno,ali vecinu nabavki prehrambenih proizvoda i slicnih potrepstina obavljam u Bingu.A i da nije to slucaj,ne mozes porediti mene kao pojedinca i jednu politicku partiju koja treba da pazi na ovakve stvari.
Covjek ti lijepo rekao a ti po svom. Ganjas neki princip, pa sad te ja pitam jel ti isti taj princip postujes u zivotu. I nisam ja zapoceo tu pricu, niti NS, nego ti. Dakle ides li u Konzum, Merkator, Interex ili ne ides? Ides? Kraj price.
Meni bi pored cijene i kvaliteta presudan faktor bio i ideoloska slicnost. Sta ce meni raditi promociju neko ko ne vjeruje u moje ideale, jel? Ili je vec etabliran kao simpatizer neke druge stranke, i ima od njih povelik dohodak tokom godine.
Evo,da ponovim jos jednom,posto prvi put nisi vidio:I da,mozda tebi to zvuci cudno,ali vecinu nabavki prehrambenih proizvoda i slicnih potrepstina obavljam u Bingu.
NKVD

#10840 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by NKVD »

Ljudi izabrali slovenačku agenciju, tačnije njen bosanski dio da im radi kampanju. Kod nas pare ostavili, porez platili, sve. Vjerovanto bolji i pouzdaniji posao uradili za iste ili slične pare nego da su neku našu firmu probrali.

Je li stvarno, ali najstvarnije, to problem?

Čudo su dlake, one iz jaja.
krusko37

#10841 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by krusko37 »

NKVD :thumbup:
I meni se ćini kako se samo dlaka u jajetu traži.
Što je u neku ruku i dobro, znači da sve ostalo šljaka bez problema :-D
Co0l

#10842 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Co0l »

NKVD wrote:Ljudi izabrali slovenačku agenciju, tačnije njen bosanski dio da im radi kampanju. Kod nas pare ostavili, porez platili, sve. Vjerovanto bolji i pouzdaniji posao uradili za iste ili slične pare nego da su neku našu firmu probrali.

Je li stvarno, ali najstvarnije, to problem?

Čudo su dlake, one iz jaja.
Ne bih bas rekao da je problem,pogotovo ne bih rekao da se radi o stvari koja bi bila presudan faktor da li glasati za neku stranku ili ne,ali ipak smatram da se radi o bitnoj stvari koja zavredjuje odgovor a pokusao sam i objasniti zasto.
Odgovorom nisam bio zadovoljan i necu potencirati dalje tu temu ali to ne znaci da automatski zbog toga brisem NS kao moguci izbor za glasanje.
A zbog ovakvih stvari,pa cak i puno manjih sitnica u normalnim zemljama kakvim i sami,valjda,tezimo izbori se gube.Pogotovo ako vidimo da se radi o agenciji iz zemlje koja je opljackala deviznu stednju nasih gradjana i te pare onda iskoristila da pokupuje sve sto se moglo pokupovati u BiH,od banaka do upravo takvih agencija o kojoj sada pricamo i na taj nacin nastavlja da isisava kapital iz ove zemlje.
Tebi je to mozda trazenje dlake u jajetu,meni nije a pogotovo ne bi trebalo da bude jednoj stranci.Ja ovo smatram dobronamjernom kritikom da se povede racuna o slicnim stvarima.
Tarantula_ba

#10843 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Tarantula_ba »

Posto vidim da vam nije jasno oko Dujmovica da vidite kako je ta intelektualna gromada odgovarala na pitanja gledalaca RTVZE !
Nedavno su gostovale u studiju RTV ZE 3 stranke..odron do odrona. Haj'mo zanemariti kradju autorskih prava i sudsku odluku!
Da budemo konkretni. Izmedju ostalog Dujmovic je izjavio tokom svog gostovanja sljedece bisere ( valjda ih rasuo pred svinje :) ) :

"Mogu li ja iskreno zamoliti, vi razvijate pricu vec 20 minuta, a mi nismo dobili priliku da pricamo o ozbiljnim temama"-Josip Dujmovic

- Sta gospodin Dujmovic misli o ovoj otimacini i da li ce se zalagati za reviziju?
- Ja bih odgovorio na prvo pitanje, da li je Zenica cista... Da skratim, ne mislim da je cista. Pitanje, koga Nasa stranka podrzava, mi smo razmatrali neke opcije... A vezano za ova dva pitanja, ne znam o kojoj vrsti otimacine je gledalac mislio.... Definitivno cemo se baviti onim temama koje su vezane za Zenicu, Josip Dujmovic

"Ja bih prije toga još došao do malih porodičnih poslova. Neke velike europske privrede počivaju na tome da muž i žena vode male poslove..." - Josip Dujmović

"Pamet iz Zenice možemo preko interneta prodati i u New York. Takvih primjera imamo, da ne spominjem jednu ekipu iz Tuzle..."-Josip Dujmović
"Naša stranka može otvoriti zanimljiv broj radnih mjesta..."-Josip Dujomović

"Općinski odbor ''Naše stranke'' poziva sve Zeničane na centralni promotivni skup, 29. septembra u 18 sati, kada će u hotelu “Zenica” biti predstavljeni kandidati ''Naše stranke'' za Vijeće općine Zenica... Dragi Zeničani, dobro nam došli!" - Bas je izabrana prava lokacija! Hotel Zenica je produkt mafijaske politike vladajucih garnitura i jos se novac njima daje za promociju socijalnih ideja i ideja pravde! Ne glasam ove izbore. A ti Pedja ako zelis ... bujrum komentiraj !
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#10844 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by -LIBERO- »

@CoOl, bas super. Ocito se tvoje shvatanje morala ne podudara sa shvatanjem morala NS. Ali zato ima SDA, koju tako cesto branis na ovom forumu (sasvim legitimna stvar) koja je , vrlo vjerovatno, angazovala za marketing i promociju u ovoj kampanji neku 1000% cistkrvno BiH firmu (muka mi je dok ovo pisem :roll: )..znaci polozila je tvoja moralna nacela. Ali je zato prepuna tajkuna i neprincipijelnih poteza, politika i cijelog niza pojedinaca koji su itekako direktno radili protiv ove drzave, drustva i sistema, a za svoju licnu korist i korist usko stranackog vrha.

Svak ima svoja moralna nacela i prag tolerancije. Ocito je SDA glasacima taj prag tolerancije jako visok, samo dok je sve domace pa ukljucujuci i domacu firmu koja vodi kampanju, istina, dosta mutno i nejasno navucenim novcem iz crnih i sivih fondova. Ali nema veze NS uzela firmu kojoj je geenralno sjediste u Slo...kakav moralni sunovrat jbt. :roll: :shock: :D

Otprilike to je taj princip vrijednovanja na ovoj temi NS i svega vezanog za tu stranku. U ovome se moze pronaci i moja draga drugarica Vanila(poz. nista licno :thumbup: ), koja se vec deklarisala da ce u Tuzli opet glasati za SDP i Jasmina, iako, kao sto i sama kaze, ima niz propusta i neslaganja sa tom strankom i kandidatom za nacelnika . :D
Koji moralno dvojaki arsimi..uh :D :dance: :thumbup:
Mr.Penguin

#10845 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Mr.Penguin »

@Tarantula_ba Čiji si ti klon?
plain vanilla

#10846 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by plain vanilla »

-LIBERO- wrote:
Otprilike to je taj princip vrijednovanja na ovoj temi NS i svega vezanog za tu stranku. U ovome se moze pronaci i moja draga drugarica Vanila(poz. nista licno :thumbup: ), koja se vec deklarisala da ce u Tuzli opet glasati za SDP i Jasmina, iako, kao sto i sama kaze, ima niz propusta i neslaganja sa tom strankom i kandidatom za nacelnika . :D
uh, sto me prozva i ostade ziv

jesam li ja nekome rekla da ne glasa za NS? jesam li nekome rekla da glasa za SDP? na bilo kojoj temi?

da, SDP je odron od stranke, ali sam procijenila da su mi oni najbolji izbor na lokalnim izborima
pogledala sam listu kandidata i mogu izabrati nekoliko ljudi od kojih me dosad (pa se nadam i u buducnosti) nece glava zaboljeti

mislim da kod mene nista licemjerno jer sam se prije svega javno izjasnila za koga cu glasati, ali i nagovarala druge da izadju na izbore i glasaju..pa cak sam na ovoj temi par ljudi nagovarala da glasa za NS

licemjerno je zmiriti na greske "svoje" stranke, a vidjeti svaki propust neke druge stranke
ja propuste SDP vidim, pa valjda cete biti ljubazni pa nam dopustiti da vidimo i propuste NS

i naucite se prihvatiti kritiku, narocito ako mislite uci u vlast..lako je biti dobar u opoziciji, to je cak i SDP-u uspjelo :mrgreen:
Co0l

#10847 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Co0l »

-LIBERO- wrote:@CoOl, bas super. Ocito se tvoje shvatanje morala ne podudara sa shvatanjem morala NS. Ali zato ima SDA, koju tako cesto branis na ovom forumu (sasvim legitimna stvar) koja je , vrlo vjerovatno, angazovala za marketing i promociju u ovoj kampanji neku 1000% cistkrvno BiH firmu (muka mi je dok ovo pisem :roll: )..znaci polozila je tvoja moralna nacela. Ali je zato prepuna tajkuna i neprincipijelnih poteza, politika i cijelog niza pojedinaca koji su itekako direktno radili protiv ove drzave, drustva i sistema, a za svoju licnu korist i korist usko stranackog vrha.

Svak ima svoja moralna nacela i prag tolerancije. Ocito je SDA glasacima taj prag tolerancije jako visok, samo dok je sve domace pa ukljucujuci i domacu firmu koja vodi kampanju, istina, dosta mutno i nejasno navucenim novcem iz crnih i sivih fondova. Ali nema veze NS uzela firmu kojoj je geenralno sjediste u Slo...kakav moralni sunovrat jbt. :roll: :shock: :D

Iz postovanja prema pokretacu teme necu reci sta mislim o ovim glupostima koje si napisao.Samo cu reci da mi nikad nece biti jasan mentalni sklop onih branilaca likova i djela koji automatski svrstavaju u neke torove sve one koji se usude komentarisati ili upitati nesto sto im se ne svidi.
Da si pratio,kao sto nisi,moje komentare na drugim temama mogao si procitati da nikad nisam bio glasac SDA niti imam namjeru sada glasati za njih.Ali ne,lakse ti je bilo donijeti zakljucak iz dva-tri pogresno shvacena posta.Tvoja stvar ako ces na tako povrsan nacin etiketirati druge ali nemoj svoju povrsnost inputirati drugima.
drug profi

#10848 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by drug profi »

JA vidim da vi na temi o NS samo trazite razloge zasto NE galasati za NS.

Pa vi pricajte sta 'ocete.
spacek

#10849 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by spacek »

...
Last edited by spacek on 23/04/2016 13:06, edited 2 times in total.
Challenger__

#10850 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Challenger__ »

Co0l wrote: Iz postovanja prema pokretacu teme necu reci sta mislim o ovim glupostima koje si napisao.Samo cu reci da mi nikad nece biti jasan mentalni sklop onih branilaca likova i djela koji automatski svrstavaju u neke torove sve one koji se usude komentarisati ili upitati nesto sto im se ne svidi.
Ts,ts,ts... Mrzim svođenje rasprave na lični nivo ali TI LIČNO, JADAN NE BIO, se tim baviš. Primjer: neki dan si mene optužio da "većinom postova" za period 92-95 "vršim reviziju činjenica", a ja nikada ni jedan jedini komentar nisam napisao o ratu.

Ti, ti si školski primjer osobe koja ljude "trpa u torove" ako se "usude pitati nešto što im se ne svidi".

Izvadi 100 balvana iz svoga oka pa onda otpisuj Liberu.
Locked