Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tako je u cijeloj Bih. Ove lovacke tipa 'mom jaranu digli auto, a diplomata' 'jaranica mi pricala kako su digli diplomatu' su vise isfurale. Sinoc kod fisa, sportskog centra, parkirane 2 patrole. Zaustavljaju ko god prodje, rutinska kontrola kaze. Zaustavi mene, izadjoh najnormalnije. Kad ide bijeli mercedes, nova e klasa, diplomatske tablice, drot izleti na ulicu mase onim lizalom a ovaj mu blicnu par puta i prodje pored njega, ko da ga Bog dao nije. Ocito da je njihova dobra volja da li ce stati ili nece.
mirzet87sa wrote:Tako je u cijeloj Bih. Ove lovacke tipa 'mom jaranu digli auto, a diplomata' 'jaranica mi pricala kako su digli diplomatu' su vise isfurale. Sinoc kod fisa, sportskog centra, parkirane 2 patrole. Zaustavljaju ko god prodje, rutinska kontrola kaze. Zaustavi mene, izadjoh najnormalnije. Kad ide bijeli mercedes, nova e klasa, diplomatske tablice, drot izleti na ulicu mase onim lizalom a ovaj mu blicnu par puta i prodje pored njega, ko da ga Bog dao nije. Ocito da je njihova dobra volja da li ce stati ili nece.
"mirzet87", po tvom nacinu izrazavanja se vidi da si mlad, ima vremena naucit ces jos dosta.
Usput receno, ja kad sam vozio auta sa dip. tablicama, ti nisi bio savladao sva slova abecede.
johntra wrote:danas je bila velika akcija na Ciglanama pisanja sa EKO murijom ovih stručnjaka što parkiraju po zelenim površinama prekrivenih snijegom...
ovaj s bmw-om pa koja je to stoka, da imam vlast ne bi ja kazne pisao nego takve tukao dok mu ne uđe u glavu
a nedavno baš prolazim ovom ulicom i stanem ženi s kolicima da pređe na pješačkom kada me neki krkan zaobilazi i svira, srećom je pogledala i skontala da me pretiče pa je stala inače bi je taj pokupio samo tako
i neću više stajati pješacima na pješačkom (osim semafora), neću da budem neposredno kriv, pogotovo gdje su dvije trake