Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#10826 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

nemoj se bona praviti naivna

u državama sa 50-300 milijuna ljudi koji svake godine uvezu desetke tisuća zdravih obitelji i najboljih stručnjaka iz cijelog svijeta

se mogu promovirati sve liberalne ideologije i takve zemlje koje konstantno rastu mogu trpiti sve oblike perverzija koje se danas nameću kao mejnstrim ( a zapravo su manjina i ni 10%)

dok u zemljama s 1-12 milijuna ljudi koje imaju tendenciju da je mortalitet mnogo veći od nataliteta plus ogromno iseljavanje
davanje zajedničkih para za promociju LBQKTY i svih onih koji radikalno promagiraju nerađanje, eutanaziju, brakove bez djece, iseljavanje i kako je tamo drugdje negdje bolje je ravno zločinu

a za hasanbegovića ću ti reći kad mi kažeš ko su ono tvoji idoli možeš krenuti od aristotela :D pa ćemo polako
svak ima mnogo krvi na rukama garantiram
:kiss:
Banksy

#10827 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

De ti meni prvo odgovori na ono iznad,
Black swan wrote:
draze davati prostzitutkama
eutanazitatorima i
promicateljima razaranja braka i obitelji
Ko su prostzitutke
ko eutanazitatori
ko promicatelji razaranja braka i obitelji

koje su to organizacije ili pojedinci,

i ko im daje novac?

Na koga si konkretno mislio.
Pa ćemo dalje.
Truba

#10828 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

žao mi je svi pojmovi sami sebe objašnjavaju

a hrvata je sve manje i ne bi se smjelo davati keša udrugama kojima je glavni cilj promovirati stvari koje ne posjpješuju broj hrvata

to je tako jednostavno
eutanazitatori su oni koji plješću i slave dok se smanjuje broj hrvata
prostiotutke su žene lakog morala koje se na kraju udaju u beograd i pljuju žene koje su roditel 4 i više djece u zaprešiću
promicatelji razaranja braka i obitelji su oni koji promoviraju razaranje i braka i obitelji to su oni koji viču jaši svi su naši, sve može, sve je dozvoljeno nećemo biti rasplodne krave i tako dalje...to može u new yorku gdje se stalno doseljavaju ljudi... ali ne može u skakavi maloj gdje uskoro neće biti ljudi ni institucija ni udruga pa ne znam ni ko će onda biti gej kad se neće ni rađati niko
Banksy

#10829 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

Ma bježi, ja mislila ti ozbiljno... :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#10830 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Chmoljo »

ništa Labude, ako ne naštancaš šesnestero djece, onda šupljiraš bezveze :D
Truba

#10831 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

nije stvar u pojedincu
nego u ideologiji koja se promovira zajedničkim novcima

kao hrvatski državljanin imam pravo prigovarati gdje idu novci
i jasno je da većina ljudi ne želi da nekakve udruge dobivaju pare za davanje autogolova

zapravo i ova sva pobuna u medijima je krenula jer su mnogima uskraćene pare da seru i pljuju po hrvatima i hrvatskom narodu a draga kuna

Image
sumirprimus

#10832 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by sumirprimus »

ipak znaci drugi da rade na stancanju
prog321

#10833 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by prog321 »

A sto porod zna pokvariti izgled zenske to je nevidjeno.
Ne cudim se sto zene ne zele sluziti kao mashine za stancanje dok muzevi bale za vitkim, mladim lujkama. :-D
Truba

#10834 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

naravno
zato ženama s 3 i više djece treba dati državnu plaću
tojest prusmjeriti pare s ovih kvaziudruga
dječak sa šibicama

#10835 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dječak sa šibicama »

Meni se cini da je Bandic to vec odradio, u Zagrebu zene sa trecim djetetom dobijaju punu platu od grada.

Jedina konkretna mjera koja je moguca po pitanju povecanja nataliteta.

Kod nas trudnice nogiraju sa posla.

Jeste ono da to Bandic radi u predizborne svrhe, ali zenama svejedno, one dobiju platu.

Ove, Pusica, Terselic, to ne treba ni komentarisati.
Truba

#10836 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

Image
Banksy

#10837 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

Majstori, ni ime mu nisu napisali kako treba... Plitki i nepismeni, ali uvlakači :thumbup:
dječak sa šibicama

#10838 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dječak sa šibicama »

Hasanbega ne vole, uzeo im pare, a i voli cesto reci istinu o Regionu, o srpskoj politici koja se nije promijenila ni zeru od vremena Milosevica, zapravo njegovi puleni Vulin i Dacic iz SPS-a vedre i oblace, prijete, podrzavaju Dodika, Pupovca i tako dalje.

Nekima to smeta.
LBVIEW

#10839 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by LBVIEW »

dječak sa šibicama wrote:Hasanbega ne vole, uzeo im pare, a i voli cesto reci istinu o Regionu, o srpskoj politici koja se nije promijenila ni zeru od vremena Milosevica, zapravo njegovi puleni Vulin i Dacic iz SPS-a vedre i oblace, prijete, podrzavaju Dodika, Pupovca i tako dalje.

Nekima to smeta.
Pupovac koji,rame uz rame s Dodikom i Vucicem,proslavlja obljetnicu UZP u Banja Luci,nasao nekog prozivati. :-)
Neki dan kod Stankovica mulja li mulja,ali preko usta ne prevali kako je referendum antiustavan.
seln

#10840 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by seln »

Black swan wrote:
Ah, turist... ja bogami mislio da si ti domaci.
seln

#10841 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by seln »

Black swan wrote:nemoj se bona praviti naivna

u državama sa 50-300 milijuna ljudi koji svake godine uvezu desetke tisuća zdravih obitelji i najboljih stručnjaka iz cijelog svijeta

se mogu promovirati sve liberalne ideologije i takve zemlje koje konstantno rastu mogu trpiti sve oblike perverzija koje se danas nameću kao mejnstrim ( a zapravo su manjina i ni 10%)

dok u zemljama s 1-12 milijuna ljudi koje imaju tendenciju da je mortalitet mnogo veći od nataliteta plus ogromno iseljavanje
davanje zajedničkih para za promociju LBQKTY i svih onih koji radikalno promagiraju nerađanje, eutanaziju, brakove bez djece, iseljavanje i kako je tamo drugdje negdje bolje je ravno zločinu

a za hasanbegovića ću ti reći kad mi kažeš ko su ono tvoji idoli možeš krenuti od aristotela :D pa ćemo polako
svak ima mnogo krvi na rukama garantiram
:kiss:
Sta se desava kad djeca citaju vjersku literaturu bez nadzora :roll:
The 51st State

#10842 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by The 51st State »

Black swan wrote:nije stvar u pojedincu
nego u ideologiji koja se promovira zajedničkim novcima

i jasno je da većina ljudi ne želi da nekakve udruge dobivaju pare za davanje autogolova

zapravo i ova sva pobuna u medijima je krenula jer su mnogima uskraćene pare da seru i pljuju po hrvatima i hrvatskom narodu a draga kuna

Image
ako ne placas tamo porez mozes kurcu svirati..., tj. kao i svaki dijasporac recimo iz cilea.
zg1911

#10843 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

zasto su gotovo svi crobihovci desnicari? prvo mislih da je to zbog ustaskog naslijedja tih krajeva, no oni se drze desnog i u temama koje nemaju veze s 41-45, u puno svijezijim temama...

ovaj "kao hr gradjanin" ima pravo bunit se na sto se trosi javni novac... jer je bice ostavio 2.5 kn pdv-a kad je polizao slaju u makarskoj. treba svakoj zeni s 3 djece dati placu? pa dodji bajo ovdje, pa pomozi, neka se i iz tvoje place izdvaja za njihove

svi se zalazu za nekakve putinovske "dom, obitelj, bog" vrijednosti, al kad treba emigrirat onda pravac njemacka, skandinavija, kanada... a nitko u rusiju. ne smetaju ih tamo ni gej brakovi, ni dekadencija zapada, ni imigranti...
Truba

#10844 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

zagreb najgej grad na svijetu
to se mora mijenjati

sva sreća da naši bauštelci popravljaju populaciju adekvatnim štemanjem pohotnih devica :thumbup:

a onom gore što voli svirati porez

hrvatska je 3/4 genetski naša dijaspora kao i čile i južna amerika
nisu bh hrvati ničija dijaspora nego obratno

ali eto kad se sve nasadi na pogrešne noge pa prođe ta laž i postane istina jer je 1000 ponovljena
ultima_palabra

#10845 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ultima_palabra »

Pa jel on iz Zagreba hoće da raspoređuje poreze u Sarajevu ili je obratno?
zg1911

#10846 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zg1911 »

tko o cemu krsna nasa labudica o pederluku :-)
annoy

#10847 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by annoy »

Labude pa sta je s tobom :-)
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#10848 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by KatarinaKosaca »

Sta ovo bunca,Pupovac na konferenciji za novonare? Upravo ga slusam i nista ne razumijem :zoka: Kao hoce srpsku kvotu u JP, ali o tome nije pricao sa HDZ onda kritizira stranacko zaposljavanje ????????? Ima li netko da je razumio ove «dramove, litre, kamenove,
, sate, dane i vlasnike»?
prog321

#10849 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by prog321 »

zg1911 wrote:zasto su gotovo svi crobihovci desnicari? prvo mislih da je to zbog ustaskog naslijedja tih krajeva, no oni se drze desnog i u temama koje nemaju veze s 41-45, u puno svijezijim temama...
...
Stoji da su bosanski Hrvati vise navijeni udesno od prosjecnog gradjanina u Hr ali isto je i sa bosanskim Srbima kada govore o Srbiji.
Ima tu miks svacega. Od onoga da dokazu kako su veci Hr /Srb od Tudzmana/Milosevica do bosanske sredine u kojoj su stalnoj potrazi da ocuvaju svoje karakteristike.

Mislim da u Zagrebu nema vise gejeva po stanovniku od recimo Sarajeva i Beograda, ali da su otvoreniji to jesu. Barem u nekim dijelovima grada.
Dovoljno je popiti kafu vikendom u City Centru na slavonskoj aveniji.
Gejevi eveywhere. :shock: :lol:
annoy

#10850 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by annoy »

Ja sam u tom City centru barem jednom u dva tjedna i jedino gdje primjetim povećanu koncentraciju gejeva je u kabinama za presvlačenje u Zari :D
Post Reply