SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#10826 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Velkoski »

i prezivio :oops:
drndalo

#10827 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by drndalo »

Da nije Razin stan ??? :wink:
mahalaš

#10828 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by mahalaš »

:lol: :lol: :lol:

Trebali su staviti sliku vlasnice, pa da procijenimo bil' i mi skakali :lol:
jazzer

#10829 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by jazzer »

Nadam se da je polomio obje noge i ruke... :x :x
KPNCTNJAH

#10830 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by KPNCTNJAH »

Vjerovatno je samo cuo da se vrata otvaraju i nije znao o kome se radi... ako je tako onda je sreca da nije vidio da je vlasniCA u pitanju, jer bi je vjerovatno napao u pokusaju da pobjegne normalnim putem :D mislio da na vrata ulazi neki stokilas... ako je vidio da je zensko u pitanju i ovo uradio, onda se mogao na glavu baciti... naravno ovo je samo nagadjanje, a kad bi vidio sliku vlasnice onda bi mnoge stvari bile jasnije :mrgreen:
FreeSol

#10831 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by FreeSol »

Zar mu nije bilo lakse negdje se sakriti, a ne glumiti letaca :lol:
zateznistub

#10832 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zateznistub »

KPNCTNJAH wrote:

Vjerovatno je samo cuo da se vrata otvaraju i nije znao o kome se radi... ako je tako onda je sreca da nije vidio da je vlasniCA u pitanju, jer bi je vjerovatno napao u pokusaju da pobjegne normalnim putem :D mislio da na vrata ulazi neki stokilas... ako je vidio da je zensko u pitanju i ovo uradio, onda se mogao na glavu baciti... naravno ovo je samo nagadjanje, a kad bi vidio sliku vlasnice onda bi mnoge stvari bile jasnije :mrgreen:
Mozda je i vidio vlasnicu pa skocio :lol:
MaryJane!

#10833 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by MaryJane! »

Moje komšije.. inače je uvijek neko u stanu, ali eto danas na 20 minuta nikoga nije bilo. Obio bravu i krenuo da pljačka kad je došla komšinica (koja je prefina i nije strašna uopće da se zna :)) i eto valjda bio nadrogiran pa skočio xD Pao na beton, a kažu da je slomio samo ruku i nogu :/ Inače lopov je i naš komšija iz zgrade pored, ima ženu i dijete xD
zonbirile

#10834 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zonbirile »

MaryJane! wrote:Moje komšije.. inače je uvijek neko u stanu, ali eto danas na 20 minuta nikoga nije bilo. Obio bravu i krenuo da pljačka kad je došla komšinica (koja je prefina i nije strašna uopće da se zna :)) i eto valjda bio nadrogiran pa skočio xD Pao na beton, a kažu da je slomio samo ruku i nogu :/ Inače lopov je i naš komšija iz zgrade pored, ima ženu i dijete xD
----------------------------
mora da mu je neko stavio drogu u heroin :D
MaryJane!

#10835 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by MaryJane! »

hhahahahahhahahah pa je puk'o ko kurton xD
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#10836 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by pici »

ma zakazo ĆoJku padobran...
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#10837 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by PipiDugaDevetka »

Daj bože da preživi.
:(
Očigledno da ga je neka muka natjerala da se bavi provalničkim poslom, pa se ''pravo iznenadio'' kada je vlasnica ''unišla'' umjesto da je kao narkoman kojeg je moja sestra zatekla u spavaćoj sobi (prethodno bila u kuhinji) hladnokrvno otišao otkuda je i došao preko balkona, pa niz pogrešno montiran gromobran na ulicu sa 1. sprata.
Cholina_Lokica

#10838 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Cholina_Lokica »

PipiDugaDevetka wrote:
Daj bože da preživi.
:(
Očigledno da ga je neka muka natjerala da se bavi provalničkim poslom, pa se ''pravo iznenadio'' kada je vlasnica ''unišla'' umjesto da je kao narkoman kojeg je moja sestra zatekla u spavaćoj sobi (prethodno bila u kuhinji) hladnokrvno otišao otkuda je i došao preko balkona, pa niz pogrešno montiran gromobran na ulicu sa 1. sprata.
Kazu slomio samo ruku i nogu, nakric iz mahale, da se kakav normalan gradjanin oklizuno poginuo bi, ali ovima nikako dohakat
vjesticanametli

#10839 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by vjesticanametli »

da hoce vise njih ovako harakiri izvrsiti :-D pocrkali
sheilak

#10840 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by sheilak »

Heeej, peti je to sprat. :-)

Ali nekako mislim da ce vise tu zenu zezati. :D
Alfons Kauders

#10841 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Alfons Kauders »

znajuci nase tuzilastvo... na kraju ce zena fasovat krivicnu jer je klosar pao s njenog balkona...

mozda se nafuro da je snajperista, ko ce ga znat...
mrtva kokoš

#10842 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by mrtva kokoš »

vjesticanametli wrote:da hoce vise njih ovako harakiri izvrsiti :-D pocrkali
eto te ko premijer vlade :oops:

zezam se, gradjani mogu davati ovakve izjave :D
zvrcak

#10843 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by zvrcak »

hoce li nam neko reci kako se zove doticni letac???
bilo bi lijepo da znamo ko dijeli Ljudska prava sa nama!
Alfons Kauders

#10844 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Alfons Kauders »

zvrcak wrote:hoce li nam neko reci kako se zove doticni letac???
bilo bi lijepo da znamo ko dijeli Ljudska prava sa nama!
ko god da je, ostace upisan u istoriji grada kao prvi sarajevski base jumper... :D
MaryJane!

#10845 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by MaryJane! »

Namik Suljević
Mikado

#10846 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Mikado »

MaryJane! wrote:Namik Suljević
http://www.facebook.com/profile.php?id=822991235 ?
Last edited by Mikado on 19/09/2011 21:39, edited 1 time in total.
Mikado

#10847 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by Mikado »

SARAJEVO Nakon što ga je vlasnica stana zatekla u krađi: Provalnik skočio s petog sprata

Namik Suljević zadobio višestruke lomove ruku, nogu i rebara • Čim nas je vidio, protrčao je kroz stan prema balkonu, priča penzionerka Sejda Helja

Namik Suljević (28) iz Sarajeva danas je zadobio teške povrede nakon skoka sa balkona na petom spratu zgrade u sarajevskom naselju Saraj-Polje u Ulici Senada Mandića Dende.

Suljević je, kako smo saznali, s balkona skočio kada ga je u svom stanu, u koji je prethodno provalio, zatekla penzionerka Sejda Helja.

- Iz stana sam sa suprugom Ahmom izašla na 20 minuta. Kada sam se vratila, naišla sam na otvorena vrata i oštećenu bravu. Odmah po izlasku iz lifta, a nakon što sam vidjela otvorena vrata, Ahmi sam rekla: "Stan nam je obijen!" Čim nas je lopov vidio, protrčao je kroz stan i krenuo prema balkonu odakle je skočio, kazala nam Sejda Helja je, s kojom smo razgovarali tokom policijskog uviđaja, koji su pripadnici MUP-a KS-a obavljali u njenom stanu, te pred zgradom, na mjestu gdje je provalnik pao.

Helja kaže da joj se čini kako je lopova viđala i ranije u naselju, te da on živi u blizini, ali da na njega nije obraćala posebnu pažnju, zbog čega ga vjerovatno ne bi prepoznala da ga ponovo vidi.

Prema njenim riječima, iz stana ništa nije ukradeno, ali je Suljević, tražeći plijen, ispreturao stvari u spavaćoj sobi.

Ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć KS-a i policija, koji su odmah došli na mjesto događaja, povrijeđenog Suljevića su zatekli sa stražnje strane zgrade. On je prevezen u KCUS gdje su mu konstatovane teške povrede. Biljana Jandrić, glasnogovornica ove zdravstvene ustanove, rekla nam je da su mu konstatovani višestruki lomovi nogu, ruku, rebara, te krv u mokraći.

"Riječ je o izuzetno teškim povredama", istakla je Jandrić.

O Suljeviću smo danas samo uspjeli saznati da je navodno poznat po konzumiranju droge, te krađama

Namik Suljević zadobio višestruke lomove ruku, nogu i rebara • Čim nas je vidio, protrčao je kroz stan prema balkonu, priča penzionerka Sejda Helja

Namik Suljević (28) iz Sarajeva danas je zadobio teške povrede nakon skoka sa balkona na petom spratu zgrade u sarajevskom naselju Saraj-Polje u Ulici Senada Mandića Dende.

Suljević je, kako smo saznali, s balkona skočio kada ga je u svom stanu, u koji je prethodno provalio, zatekla penzionerka Sejda Helja.

- Iz stana sam sa suprugom Ahmom izašla na 20 minuta. Kada sam se vratila, naišla sam na otvorena vrata i oštećenu bravu. Odmah po izlasku iz lifta, a nakon što sam vidjela otvorena vrata, Ahmi sam rekla: "Stan nam je obijen!" Čim nas je lopov vidio, protrčao je kroz stan i krenuo prema balkonu odakle je skočio, kazala nam Sejda Helja je, s kojom smo razgovarali tokom policijskog uviđaja, koji su pripadnici MUP-a KS-a obavljali u njenom stanu, te pred zgradom, na mjestu gdje je provalnik pao.

Helja kaže da joj se čini kako je lopova viđala i ranije u naselju, te da on živi u blizini, ali da na njega nije obraćala posebnu pažnju, zbog čega ga vjerovatno ne bi prepoznala da ga ponovo vidi.

Prema njenim riječima, iz stana ništa nije ukradeno, ali je Suljević, tražeći plijen, ispreturao stvari u spavaćoj sobi.

Ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć KS-a i policija, koji su odmah došli na mjesto događaja, povrijeđenog Suljevića su zatekli sa stražnje strane zgrade. On je prevezen u KCUS gdje su mu konstatovane teške povrede. Biljana Jandrić, glasnogovornica ove zdravstvene ustanove, rekla nam je da su mu konstatovani višestruki lomovi nogu, ruku, rebara, te krv u mokraći.

"Riječ je o izuzetno teškim povredama", istakla je Jandrić.

O Suljeviću smo danas samo uspjeli saznati da je navodno poznat po konzumiranju droge, te krađama

Oslobođenje.ba
mrtva kokoš

#10848 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by mrtva kokoš »

Mikado wrote:
MaryJane! wrote:Namik Suljević
http://www.facebook.com/profile.php?id=822991235 ?
suljevic, ne suljovic...
samosklopiokice

#10849 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by samosklopiokice »

Momka znam i licno,nekada bio fin momak,bio i u Zenici,odlezao svoje ali nikada se nije smirio. Zenu kojoj je obio stan isto znam licno komsije mi i nije mi jasno zasto je skakao,pa mogo je fino izaci na vrata al eto...
quasar

#10850 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA

Post by quasar »

sheilak wrote:Heeej, peti je to sprat. :-)

Ali nekako mislim da ce vise tu zenu zezati. :D
da se zena mozda ne zove Amna?

meni cesto kazu:

nezajebavajsesamnom!
:zoka:
Locked