Svedani veze nemajuLogovan wrote:Kone mogu izbaciti i Šveđane hladno.
BH klubovi u Evropi - općenito
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- stakasa
#10826 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#10827 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ama imali su jucer sve na svojoj strani....i lijepu posjetu...i loseg protivnika....i debelu naklonost sudije....al dzaba kad Tan nije odvrnuo pipu za pojacanja.AsharaK wrote:
- relativno84
#10828 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ocekuju nesto bolje svake sezone, nakon poraza svi su krivi za to osim njih, isti kurac na svim stranama. Blamaze se redaju, prate ih opravdanja u svim oblicima ali odgovornost za ove sramotne rezultate nece niko preuzeti. Bit ce bolje al u kurcu.
-
Nadzorna_ploca
#10829 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Kakva analiza. 
- kakotakonikako
#10830 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Zar ovo nije vidio evropski sudac ????? Poslije ovoga - ni rijeci o nasim ( Salemovim ) sudcima.
- hrasno38
- stakasa
#10832 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Zato sto je AIK slab tim. Glavna im je prednost sto su u naponu takmicarske forme, pola prvenstva, uigrani a nisu premoreni. Mozda bljesnu, imaju i mladih igraca ali i iskusnijih, bolje reci ocvalih.hrasno38 wrote:http://scsport.ba/zeljeznicar-prema-kla ... tiv-aik-a/
Ne kontam na osnovu cega blagi favorit
AIK ima odlicne navijace, naprave dobru atmosferu, puno ih je, ko jedan su, hrabri. Upozorenje Zeljinim navijacima da se ne kurce previse ako dodu da gledaju
- hrasno38
#10833 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ma kupit ce nasi ljudi u Stokholmu pun kurac karata....medjutim Manijaci su za sada zaista presvjetla tacka BH fudbala u Evropi.....fenomenalno navijanje bez i jednog jedinog najmanjeg incidenta. Samo neka tako i ostane.stakasa wrote:Zato sto je AIK slab tim. Glavna im je prednost sto su u naponu takmicarske forme, pola prvenstva, uigrani a nisu premoreni. Mozda bljesnu, imaju i mladih igraca ali i iskusnijih, bolje reci ocvalih.hrasno38 wrote:http://scsport.ba/zeljeznicar-prema-kla ... tiv-aik-a/
Ne kontam na osnovu cega blagi favorit
AIK ima odlicne navijace, naprave dobru atmosferu, puno ih je, ko jedan su, hrabri. Upozorenje Zeljinim navijacima da se ne kurce previse ako dodu da gledaju
A AIK je ipak klub koji se u sezoni 99/00 plasirao u LIgu prvaka i trenutno ima duplo bolji koeficijent nego Zeljo
-
Nadzorna_ploca
#10834 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Skandi klubovi bi trebalo da odgovaraju nasim.
-
vryzas
#10835 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Tomahawk11 wrote:Čestitam komšijama na prolasku.
Gledao sam malo produzetke i penale na Areni. Psiha igraca 0 bodova.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10836 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Prvo kontam, nema sanse da nam daju gol.vryzas wrote:Tomahawk11 wrote:Čestitam komšijama na prolasku.![]()
Daju nam gol
Onda kontam, ma dobro, dacemo i mi jos jedan. Bar.
Al gutavo. Penal. I covjek fuli
Hajde produzeci.
Kad je doslo do penala, znao sam. Sjeo i cekam kraj
jbg, bice bolje.
-
vryzas
#10837 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Jbg. fasovali ste 3 gola od ekipe koja, cini mi se, nema kapacitet da zabije 1 gol u dvije utakmice. Ono malo sto sam gledao, ljudi ne mogu potrcati, sve nesto sporo, traljavo...kiksali ste gore, pogotovo onaj gol haman s centra.Tomahawk11 wrote:Prvo kontam, nema sanse da nam daju gol.vryzas wrote:Tomahawk11 wrote:Čestitam komšijama na prolasku.![]()
Daju nam gol![]()
Onda kontam, ma dobro, dacemo i mi jos jedan. Bar.
Al gutavo. Penal. I covjek fuli![]()
Hajde produzeci.
Kad je doslo do penala, znao sam. Sjeo i cekam kraj![]()
jbg, bice bolje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10838 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Pa eto, skontaj tu nesrecu: primis gol s centravryzas wrote:
Jbg. fasovali ste 3 gola od ekipe koja, cini mi se, nema kapacitet da zabije 1 gol u dvije utakmice. Ono malo sto sam gledao, ljudi ne mogu potrcati, sve nesto sporo, traljavo...kiksali ste gore, pogotovo onaj gol haman s centra.
- leškarenje
#10839 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Kakva će biti psiha u onako mucnoj atmosferi,osim sjeveravryzas wrote:Tomahawk11 wrote:Čestitam komšijama na prolasku.![]()
- omega369
#10840 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ali vrhunac bezobrazluka je kad Cala kaze da je prosla losija ekipa! mislim, ono cemo toliki bezobrazluk i omalovazavanje?! U takvim situacijama se covjek treba poklopiti a ne vrijeđati. Losija ekipa je osvojila kup prosle sezone, 3 losije ekipe su nam uzele titulu prosle sezone. Koliko nas je "losijih" ekipa na isti nacin namagarcilo svih onih godina dok je cala bio trener? i zeljeznicar je bio losija ekipa pa nam je uzeo titulu na Kosevu, itd... degutantno je vise citati ove izjave.. a evidentno je da lik godinama ima boljku sa "losijim ekipama", da ne zna kako da ih pobjedi
dzaba sva prica, potreban je remont totalni, od vrha do dna. niko ne zasluzuje da gleda ove amatere
dzaba sva prica, potreban je remont totalni, od vrha do dna. niko ne zasluzuje da gleda ove amatere
- Muhamed Đakmić
#10841 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Leškarenje, i ja sam jarane kad je u pitanju podrška na istoj strani kao i ti i smatram da je mučno ono što se inače sluša, ali ne može im to ovaj put biti izgovor. Previše je .
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10842 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Na zapadu je psovanje pocelo po zavrsetku penala....dotad je fakat bila max podrska....leškarenje wrote: Kakva će biti psiha u onako mucnoj atmosferi,osim sjeverapucaju se penali;ide Hodzic prema lopti a neko psuje jebo te onaj što te odredi da pucas....mislim,prava podrška momku koji ide da izvede penal
Najglasniji psovaci su bili oni na vrhu tribine
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10843 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Najlakse je reci - remont.omega369 wrote:
Koji remont? Kako? Koga? Kojeg trenera? Koje igrace?
Nesto mi se ne cini da ima bas nekih opcija dostupnih.
- omega369
#10844 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
A i vi ocekujete bezrezervnu podrsku za lika koji npr. najmanje 20 puta centrira po svakoj utakmici i pritome ne uputi nijedan uoptrebljiv centarsut, a uz to je masno placenTomahawk11 wrote:Na zapadu je psovanje pocelo po zavrsetku penala....dotad je fakat bila max podrska....leškarenje wrote: Kakva će biti psiha u onako mucnoj atmosferi,osim sjeverapucaju se penali;ide Hodzic prema lopti a neko psuje jebo te onaj što te odredi da pucas....mislim,prava podrška momku koji ide da izvede penal
Najglasniji psovaci su bili oni na vrhu tribine
-
Nadzorna_ploca
#10845 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Zapad je objasnio ovu tekmu. Pola raje je samo i izaslo poslije meca.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10846 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Nisam ja to rekao.omega369 wrote: A i vi ocekujete bezrezervnu podrsku za lika koji npr. najmanje 20 puta centrira po svakoj utakmici i pritome ne uputi nijedan uoptrebljiv centarsut, a uz to je masno placen![]()
Ne kontam ni vas, fakat.. shvatite da ljudi gledaju amaterizam u najnizem obliku
A i ne pricamo o tome ovdje.
Ta je prica tamo na nasoj temi.
Ne, ne ocekujem podrsku, ali mislim da ne treba psovati i pjeniti. Moze se odsustvo podrske i drugacije izraziti.
Ja sam samo pitao kako izvrsiti taj remont, ne vidim stvarno da je dostupno nesto bolje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10847 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
To da. I ja sam samo ustao i izasao.Nadzorna_ploca wrote:Zapad je objasnio ovu tekmu. Pola raje je samo i izaslo poslije meca.
-
Sarlo Akrobata
#10848 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Pa sta treba da uradi momak, da kaze "Cala, ja nisam za ovog sporta, daj da vam perem dresove" pa da mu ti i takvi kao ti date "podrsku"omega369 wrote:A i vi ocekujete bezrezervnu podrsku za lika koji npr. najmanje 20 puta centrira po svakoj utakmici i pritome ne uputi nijedan uoptrebljiv centarsut, a uz to je masno placen![]()
Ne kontam ni vas, fakat.. shvatite da ljudi gledaju amaterizam u najnizem obliku
Seljacine i papcine psuju igracima, malogradjani, debili krezavi.
Dodje mi da odem na jug, kad nije derbi, da ne slusam one ogavnosti koje se izgovaraju.
I kako ti isti igraci, ala Bilbija kojem je istok jebavao Tamaru, pa kasnije i zapad, koji nije znao hodati, centrirati, dat go itd. bude nosioc igre u Zrinjskom, prvaku ?
Sinoc kad je ekipi bilo najpotrebnije krenula je salva psovki sa vrha zapadne tribine.
- omega369
#10849 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Sarlo, oguli jabuku
- hrasno38
#10850 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
I onda se kao cude i navijaci Sarajeva i navijaci Zelje kad se nadje neki igrac i uzvrati im istom mjerom. Pa nije niko od njih zelio da izgubi utakmicu ili promasi penal nego jednostavno to su njihovi limiti a sto igraju opet nisu krivi oni nego ljudi koji vode klub kao i vlasnik kluba koji jednostavno ne daje pare za jace igrace. Sarajevo ce postati klub u ranku svih klubova koje je kupio Tan....u prevodu osrednje ekipe u svojim ligama ali blize gornjem nego donjem djelu tabele.Sarlo Akrobata wrote:Pa sta treba da uradi momak, da kaze "Cala, ja nisam za ovog sporta, daj da vam perem dresove" pa da mu ti i takvi kao ti date "podrsku"omega369 wrote:A i vi ocekujete bezrezervnu podrsku za lika koji npr. najmanje 20 puta centrira po svakoj utakmici i pritome ne uputi nijedan uoptrebljiv centarsut, a uz to je masno placen![]()
Seljacine i papcine psuju igracima, malogradjani, debili krezavi.
Dodje mi da odem na jug, kad nije derbi, da vas ne slusam.
I kako ti isti igraci, ala Bilbija kojem je istok jebavao Tamaru, pa kasnije i zapad, koji nije znao hodati, centrirati, dat go itd. bude nosioc igre u Zrinjskom, prvaku ?
Sinoc kad je ekipi bilo najpotrebnije krenula je salva psovki sa vrha zapadne tribine.