Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Treneri: Kemal Alispahić i Jirži Plišek.
Pitanje , ko je u slučaju gorepobrojanih koga pljuvao , bar jednom
Nisam dodao Janjuša Čobu , jer nije nikad zaigrao PLBiH
Možete se nastavit kreveljiti to vam ide odlično
manijak1 wrote: ↑26/06/2020 13:11
Vatra vam zbog cvaje jbg-a valjalo to rezultatima zaraditi.
Kad bolje skontam to je mala nagrada što smo vas rastarabili
Nije druze meni vatra daBogda vazda produzavali agoniju i borbu da se ne ugasite na ovaj način vama je vatra sto vas je Koldzo izofiro da su mu predsjednik i direktor kluba rekli da ste pred gašenjem.... jebo 200 milja maraka, pa Nam to izvadi iz malog džepa i pošalje
manijak1 wrote: ↑26/06/2020 13:11
Vatra vam zbog cvaje jbg-a valjalo to rezultatima zaraditi.
Kad bolje skontam to je mala nagrada što smo vas rastarabili
Nije druze meni vatra daBogda vazda produzavali agoniju i borbu da se ne ugasite na ovaj način vama je vatra sto vas je Koldzo izofiro da su mu predsjednik i direktor kluba rekli da ste pred gašenjem.... jebo 200 milja maraka, pa Nam to izvadi iz malog džepa i pošalje
Na stranu sve, al baš je bilde...ovo isto da je rekao koliko treba...200 k....može, al da vas javno izofiram
Pa to, sad on ispade spasioc po ko zna koji put, izbori su tu bice jos koji press o jugu možda, kako ce oni pomoći, bla, bla i eto Koldže do kraja života za načelnika, naravno sve to uz još ofiranja
Pitar sa Kariba wrote: ↑26/06/2020 13:30
Pa realno vece je njima 200k nego nama 2M.
Beg Hadžija još da vam disre stadion iz velikog džepa , e onda bi se zabrinuo. Što bi Koldžo prvo sebe, pa Najdražeg Želju ofiro
Svakako nam je dužnik osto za jednu tribinu , čiju adaptaciju je najavio prije deset godina
Odosmo u visine pitarske
Tomahawk11 wrote: ↑26/06/2020 13:42
Ne znam što bi, al je fakt da je rekao to što je rekao...da je dao 5 milki, pa hajd...za 200 k mu treba ciglu prodati
Reko poslije tekme sa Laktašima , poslije na kraju sezone 2012/2013 Mimo ga prozvo na stadionu đe je ta pomoć za tribinu , valjda je za Zapad bilo, to se ispostavilo ko najeftinije ako se dobro sjećam redoslijeda događaja.Uglavnom , obećao je .
Jbg-a 5 milki , može samo Nam , da odijelo podere i ostane bez džepića.
budzetlija wrote: ↑26/06/2020 13:54
Ma vama Bog ne ne moze pomoći, oba kluba dužna dvocifren broj miliona maraka vi ste rupa bez dna ko i Koševo
Cuj sto bi ofiro, pa on je to rekao.... pitaj ga, ustvari to ce Ricken aka CAS objasniti
Eto tako vi cijenite stručne savjete najlakše se izrugivati i sladiti se tuđom mukom.
Haj nama je lakše , sladimo se megalomanskim ambicijama komšija , na kraju će biti ćevap
budzetlija wrote: ↑26/06/2020 13:54
Ma vama Bog ne ne moze pomoći, oba kluba dužna dvocifren broj miliona maraka vi ste rupa bez dna ko i Koševo
Cuj sto bi ofiro, pa on je to rekao.... pitaj ga, ustvari to ce Ricken aka CAS objasniti
Eto tako vi cijenite stručne savjete najlakše se izrugivati i sladiti se tuđom mukom.
Haj nama je lakše , sladimo se megalomanskim ambicijama komšija , na kraju će biti ćevap
Nama je neuspjeh sve , osim ulaska u Grupnu fazu EL .
Šta ja znam , valjda proći dva kola EL i vas natarabiti tolko puta kolko budemo igrali s vama.
Sve ostalo će samo po sebi doć
manijak1 wrote: ↑26/06/2020 14:07
Nama je neuspjeh sve , osim ulaska u Grupnu fazu EL .
Šta ja znam , valjda proći dva kola EL i vas natarabiti tolko puta kolko budemo igrali s vama.
Sve ostalo će samo po sebi doć
Nisi odgovorio napisao si da se sladite našim megalomanskim ambicijama, koje su to?
Ja sam samo rekao sta većina nas prizeljkuje, jel to megalomansko?
budzetlija wrote: ↑26/06/2020 14:10
Nisi odgovorio napisao si da se sladite našim megalomanskim ambicijama, koje su to?
Nemam šta odgovoriti divovima valjda očekujete opet duplu , dva tri kola Europe i stadion gratis od mrskog vam generala para od Rižoto chiefa , pojačanja , ama eto sjeti se kad vam je Tino došao haman ko Messi (kontam da je taj Messi pravi čovjek šupčić , na stranu što je dobar fudbaler)....vas vazda megalomanija zajebe na kraju , a po nama pletete navodnu mitomaniju .
Ma haj ....ima tu aferima kolko hoš
budzetlija wrote: ↑26/06/2020 14:10
Nemam šta odgovoriti divovima valjda očekujete opet duplu , dva tri kola Europe i stadion gratis od mrskog vam generala para od Rižoto chiefa , pojačanja , ama eto sjeti se kad vam je Tino došao haman ko Messi (kontam da je taj Messi pravi čovjek šupčić , na stranu što je dobar fudbaler)....vas vazda megalomanija zajebe na kraju , a po nama pletete navodnu mitomaniju .
Ma haj ....ima tu aferima kolko hoš
A tako reci to su tvoje ambicije prema nama
Tino odigrao 2 utakmice i dao gol stadion nije djeneralov ako moze rižoto chief može i vodena glava megalomanija nije osvojiti duplu krunu jedne, pa sljedeće odbraniti titulu