hvala !

Na kojem spratu se nalazi ta prodavnica?O'zone wrote:Lush u BBINarkoman wrote:Jel zna neko gdje se u Sarajevu može nabaviti kana (kna, na engleskom henna) i koliko je para odprilike?![]()
Može i na PM.
quarterback wrote:gdje u sarajevu kupiti nesto slicno ovome
hvala !
Pogledat cu, i da jos jedno pitanje znas li mozda kolika je cijena ? Znam da nije jeftinosupercali wrote:Pogledaj u knjizari svjetlost kod markala
tabla slicna ovoj na drugoj slici bilo je u cm marketima, kostala je ja mislim do 15KM..quarterback wrote:gdje u sarajevu kupiti nesto slicno ovome
hvala !
Babycentar u BBI-u.quarterback wrote:gdje u sarajevu kupiti nesto slicno ovome
hvala !
Hvala puno, zvacu ih sutra!joooj wrote:Pogledaj i u FIS-u. Komsinica je unuku kupila tamo, ali ne znam koliko kostaglockov kolac wrote:Raja pomagajte! Gdje mogu kupiti djeciju ruksak sa Spidermanom. Bio sam u Mercatoru, ne odgovara, i kod taksista na Carsiji, taj je prevelik. Isto tako, moze i odjelo Spiderman. Hvala unaprijed
nisam siguran, mislim da ih konrad ima, probaj conrad.ba ili konrad.ba, imaju online katalog pa mozes vidjeti, osim toga cini mi se da ih imaju u podrumu BBIa, baby centarP308 wrote:Gdje kupiti baby phone i koje su cijene?
Bilo je ovakvih stvarcica prilicno jeftinih, a ne tako loših u Škafi prije nekih mjesec dana. Ja sam gledala za malu rodjaku da joj uzmem za rodjendan, pa ako te put nanese i tuda, pogledajquarterback wrote:hvala svima obisao sam danas altu, importane, scc i diki komerc, table, bolje reci tablice imaju jedino u knjizari kultura u alti s tim da su manje dimenzije, u importaneu imaju vece, sa postoljem ali samo u rozoj boji za djevojcice dok meni treba za djecaka, elem pogledacu u BBIu ili FISu, kad me put nanese
hvala puno svima
Nema na cemu, drago mi je da si nasao
MoRe li nahranit' dijeta?manekenka u penziji wrote:Ali aventovi su mrak.
Na njemu imaš tempeturu i vlaznost prostorije, uspavanke,mogućnost da pustiš nesto sa mp3-a, feed timer, "hvata" na 300kvadrata. Pali se samo kada očita neki zvuk, tj.bebino meskoljenje, sto je super jer ne moraš uvijek osluškivati.
Ukoliko beba place pali se alarm i vibracija.
Ima i projektor sa zvijezdama i nocno svjetlo.
Takodjer može i tebe beba da čuje preko njega ako joj je ponekad potreban samo tvoj glas ili neko upozorenje
Ma strava su ti aventovi.
To ne znam. Možda ima neka aplikacija na mobitelu sto hrani. Evo ja npr.trazim neku da mi opere prozoreglockov kolac wrote:MoRe li nahranit' dijeta?manekenka u penziji wrote:Ali aventovi su mrak.
Na njemu imaš tempeturu i vlaznost prostorije, uspavanke,mogućnost da pustiš nesto sa mp3-a, feed timer, "hvata" na 300kvadrata. Pali se samo kada očita neki zvuk, tj.bebino meskoljenje, sto je super jer ne moraš uvijek osluškivati.
Ukoliko beba place pali se alarm i vibracija.
Ima i projektor sa zvijezdama i nocno svjetlo.
Takodjer može i tebe beba da čuje preko njega ako joj je ponekad potreban samo tvoj glas ili neko upozorenje
Ma strava su ti aventovi.
108kmradenska wrote:kolio je ta prva tabla u bbi