Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Bordolini

#10801 Re: FK Sarajevo

Post by Bordolini »

a koje je Limun godiste u ovom prelaznom roku? :D
ultra@rajvosa

#10802 Re: FK Sarajevo

Post by ultra@rajvosa »

Menije je ovih bombi pun kurac,beze pogadjate ko je,dok ga ja nevidim nista od tog nema,kolko ih je samo trebalo doci Kucukovic,Dialiba,Puric,Smajlovic,paragvajac...,i niko nije dosao :roll: Tako da su ti bombasi vise dosadni i bogu i narodu ;-)
extraordinary

#10803 Re: FK Sarajevo

Post by extraordinary »

Makar imamo potvrdu da smo veliki klub. Samo se sa nama u svakom prelaznom roku poveže više igrača nego sa Sitijem i Realom, ako to nije dokaz klase, ne znam šta je :D
strong69

#10804 Re: FK Sarajevo

Post by strong69 »

- Samo ću reći da je provjeren igrač za kojeg ljudi znaju. Čak smo dogovorili i detalje, ali ipak, ne želim reći o kome se radi. Ako dođe, a trebao bi, bit će senzacija - kazao je Hadžialagić.
1. Čak smo dogovorili i detalje 8-)
2. Ako dođe, a trebao bi :lol:

Neka se ne trude. Svakako nas je MV doveo u apatiju. Nemam vise volje citati o pojacanjima. Samo se ovako dobro nasmijem na izjave vrlih menadzera.
Reglan

#10805 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

U FK Sarajevo se i dalje slaže igračka križaljka. U ovom prijelaznm roku Sarajevo su napustili standardni prvotimci Muhamed Džakmić, Dženaldin Hamzagić i Adis Jahović. Još se spominje mogući odlazak Branislava Arsenijevića. Sportski direktor Edim Hadžialagić napominje kako prijelazni rok traje do 14. februara te da će Sarajevo sigurnoi nadomjestiti odlazak navedenih igrača.
"Zasada su došli Emir Obuća i golman Bojan Jović koji je branio u subotu protiv Travnika. Pregovaramo sa još nekoliko igrača. Potrebna su nam pojačanja u veznom redu i napadu i sa igračima tih profila i pregovaramo. Što se tiče Arsenijevića, on ima važeći ugovor sa Sarajevom. Zanimanje za njega postoji, ali neki konkretni koraci još nisu poduzeti. Zvanično nas još uvijek niko nije kontaktirao u vezi njega.", riječi su Hadžialagića.
Prvi dio priprema je pri kraju. Drugi dio će biti bordo tim odraditi u Turskoj. Također, sutra je planirana pripremna utakmica sa Veležom u Mostaru.
"Prvi dio priprema je skoro gotov. Već smo počeli sa pripremnim utakmicama. U subotu je bio Travnik. U srijedu igramo sa Veležom u Mostaru. Nakon toga se vraćamo u Sarajevo. Petog februara polazimo za Antalyu."
http://www.fcsarajevo.ba/info.php?n=173
vendetta87

#10806 Re: FK Sarajevo

Post by vendetta87 »

A jel to Hamzagic ipak otisao?
afannedim

#10807 Re: FK Sarajevo

Post by afannedim »

Gdje je i ko je ta senzacija.
Reglan

#10808 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Sema otkljucaj nam temu evo dosao Belosevic :lol: :lol:

http://oi52.klix.com/mw5xc3.jpg
Obuca9

#10809 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

To je ta senzacija.

@arshavin
Ništa dok ne bude presica :D
Ma.Le.Na

#10810 Re: FK Sarajevo

Post by Ma.Le.Na »

ja bih zamolila za neku stranicu sa odgovaracujim smajlijima navijaca Sarajeva :)

..za svrhe provociranja i nista vise :D
Obuca9

#10811 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Eto jel' dosta :D
north

#10812 Re: FK Sarajevo

Post by north »

ćiro wrote:Ne mogu oni nikoga dovesti, a daj Bože da Arsenijević bude zadnji koji će otići.
Sve nažalost stoji, možda dodati nikog osim nekog od povratnika koji se po šesnesti put vraćaju.....

Ovaj Belošević izgleda potpisuje na godinu, divota, ja samo mislio da smo mi prekinuli tradiciju potpisivanja ugovora s igračima na tako kratak rok.....super neka ga do ljeta.....pa ga tušnuti za 5000 eura
hary

#10813 Re: FK Sarajevo

Post by hary »

Beli, dobro se vratio :wink:
Nije on los. U svakom slucaju, ne moze biti gori od bivseg (Todorovic) i postojece alternative (Trebinjac).
Nadam se da ce sa Banetom sve ovo izaci na dobro. Ako ostane (cemu se nadam), vjerujem da ce igrati kao u jesen kada je bio nas motor. Nadam se profesionalizmu i neigranju preko neke stvari.
Ovo za Pehlica - hmmm, tu je jedno veliko AKO: Ako Kaunas bankrotira, ako postane slobodan igrac (sto je posljedica ovog prvog), ako se u medjuvremenu ne pojavi nova strana ponuda, ako se dogovori sa Upravom...
Sretno danas sa Velezom i sto bolju provjeru zelim 8-)
Obuca9

#10814 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Pa nek za godinu opet ode, sad recimo u drugu poljsku ligu. Pa opet poslije pola godine, kad se promjeni trener koji ne voli strance, neka ga opet nazad još jedno godinu. I tako jedno 3-4 iduće godine, a onda poslije toga ćemo otjerati Trebinjca i reći da je u pitanju vječni talenat koji nikad nije pokazao da zaslužuje da igra. :x
extraordinary

#10815 Re: FK Sarajevo

Post by extraordinary »

Za dvije - tri godine ćemo imati u sastavu 100% igrača koji su ponikli u Sarajevu, i 0% igrača koji su cijelu karijeru igrali u Sarajevu. Hajmo povratnici, nije vas dovoljno, daj još :D Šta fali da vratimo Alaima i Dudu :D Nisu kvalitet, al su povratnici, i to je bitno :D Pandžu nam vratite :D
hary

#10816 Re: FK Sarajevo

Post by hary »

hz__semir wrote:Pa nek za godinu opet ode, sad recimo u drugu poljsku ligu. Pa opet poslije pola godine, kad se promjeni trener koji ne voli strance, neka ga opet nazad još jedno godinu. I tako jedno 3-4 iduće godine, a onda poslije toga ćemo otjerati Trebinjca i reći da je u pitanju vječni talenat koji nikad nije pokazao da zaslužuje da igra. :x
Razumijem ja tebe Sema, i ja se dvoumim dal je bolje dat sansu Trebinjcu ili nekom starijem na tom mjestu. Uprava je trazila nekog malo boljeg od njega, a u skladu s mogucnostima. Sa njim su malo, malo vece sanse za Evropu, koja je cilj. Da li je bas vrijedan sjedenja Trebinjca na klupi jos pola sezone i davanja plate covjeku koji je malo bolji, ne znam, ali znam da ce odbrana biti malo sigurnija, iskusnija, a toga ce trebati u svakoj utakmici, jer su sve kljucne.
extraordinary

#10817 Re: FK Sarajevo

Post by extraordinary »

Ja opet mislim da će eventualni plasman u Evropu donijeti guranje problema pod tepih. Naravno da bih volio da odemo u Evropu, ali da to ne bude sa ekipom iskusnih igrača koja je na polugodišnjim ili godišnjim ugovorima uvrh glave, pa da već na ljeto komplet sastav mijenjamo. I da ponovo uzimamo iskusne igrače na polugodišnje ili godišnje ugovore. Znam da je ovo skoro biti - ne biti situacija, ali ne bi valjalo da radi polugodišnjeg ili godišnjeg ugovora sa Beloševićem Trebinjac izgubi pola godine sjedeći na klupi. Na duge staze to Sarajevu ništa dobro neće donijeti. Bayern je trpio Millera pola godine, pa kad se uklopio postao je jedan od najboljih igrača na svjetskom prvenstvu, možemo i mi istrpiti Trebinjca.
Ma.Le.Na

#10818 Re: FK Sarajevo

Post by Ma.Le.Na »

hz__semir wrote:Image

Image

Image

Image

Image

Image

Eto jel' dosta :D
Hvalaaaaa :D
van Basten

#10819 Re: FK Sarajevo

Post by van Basten »

je li poslije današnje utakmice zalizani odstupa sa klupe?
north

#10820 Re: FK Sarajevo

Post by north »

van Basten wrote:je li poslije današnje utakmice zalizani odstupa sa klupe?
Nije rekao koje godine....već gube 1-0, a u udarnoj postavi "mlađani" Ihtijarević i Avdić......
Obuca9

#10821 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Belošević je igrač koji za 2 godine u Sarajevu nije uputio tri ispravna centaršuta, ne prati igru, Torlak se s njim lomio zatvarajući ga, a uz sve to nije ni nešto brz, svako malo brže krilo će ga pretrčati bez problema. Ima 28 godina i nekoliko neuspješnih epizoda u inostranstvu. I kakva je fajda od njega?

Kad za dvije godine u bordo dresu nije pokazao ništa više, osim onog gola protiv Olimpica iz slobodnjaka, zašto ne pružiti šansu Trebinjcu, koji ako ništa, bar zna uputiti centaršut kako Bog zapovijeda.

Osim ako ga ne planiraju dovesti da bude rezerva Sanelu. U tom slučaju podržavam njegov povratak.
samo_ovaj_put

#10822 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

e cuj zoran belosevic,ja pojacanja i govana
extraordinary

#10823 Re: FK Sarajevo

Post by extraordinary »

Da nemaju ovi igrači klauzulu u ugovoru sa novim klubovima da svaki naredni transfer mora biti u FK Sarajevo? Samo dolaze. Marš više.

Ko jednom ode nek se ne vraća...
emigrazione

#10824 Re: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

A sta je sa maksumicem
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#10825 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

extraordinary wrote:Da nemaju ovi igrači klauzulu u ugovoru sa novim klubovima da svaki naredni transfer mora biti u FK Sarajevo? Samo dolaze. Marš više.

Ko jednom ode nek se ne vraća...
Ovo samo za Skoru ne bi trebalo da vrijedi
Locked