hurma
limunada
supa od povrca
TOPA
bamnja
musaka od patlidzana
pohovane crvene paprike
vocna salata
kahvica cigarica drugarica
ej, šta ti je ovoimmuno wrote: pohovane crvene paprike
immuno wrote:e to ispeces crvene roge u rerni pa ih ohladis,pa ogulis,pa nafilujes sirom sto masniji to bolje ,pa ih ondak pohujes i eto
shake69 wrote:Kad izadjem na ulicu pomislim-posti li iko u ovom gradu, kad odem na forum sa-x, Boze dragi, ovdje svak' posti, masallah!
Selam alejkum,Sicily wrote:bijela wrote:narode dragi, kako sam ja danas (i jučer) preumorna![]()
a za iftar - ne znam šta je spremala djevojka kod koje idem
isto i kod mene, ovih dana nikako ne mogu da se naspavam...doduse danas sam malo bolje, a juce sam jos od budjenja bila umorna, i onda me cjelodnevno kuhanje dokrajcilo...vec od jacije nigdje me nije bilo... Nesto mislim da mi je i zeljezo (inace nisko) sad baska lose, pa cu jos veceras poceti sa onim ampulama, ne znam sta bih drugo... Fali mi sad neki umorni smajli da stavim
Alejkumu selam i selem alejkMisir wrote:Selam alejkum, jel' se moglo iftariti....kontam kad bih ne do Bog poceo pusiti, sta bih prvo zapalio
Ultravox wrote:Uz iftar, sasvim ozbilljan, rekoh hanumi: "Volim te ko TOPU".![]()
Pogledala me
ovo je izreka forumskog Ramazana za 2011Ultravox wrote:Uz iftar, sasvim ozbilljan, rekoh hanumi: "Volim te ko TOPU".![]()
Pogledala me
Ultravox wrote:Uz iftar, sasvim ozbilljan, rekoh hanumi: "Volim te ko TOPU".![]()
Pogledala me
Ultravox wrote:Lahko se vama smijata šta ću ja sad?
Ima slike nema tona![]()
WipeOut wrote: Ja Rabbi,molim te primi nase dove i ibadete,ucvrsti nas na pravom putu,ucini nas od iskrenih robova sa nurli licima.... Ja Rabbi obraduj nas da se uvijek iftarimo sa nasim najmilijim,i sastavi nas u dzennetu
Pogledala me
@liliput
Btw. crvene paprike punjene sirom - njaaaaaamiiii![]()
Neće biti problema, hanuma navija za BarcelonuBig Boy wrote:Ultravox wrote:Lahko se vama smijata šta ću ja sad?
Ima slike nema tona![]()
![]()
Sad se vadi, kako znas i umijes.
P.S. Ako treba neki savjet, javi na pp.