nista od titule ove godine. ode nam paolo
Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- insaneinthebrain
#10801 Re: Juventus
nista od titule ove godine. ode nam paolo
-
frngla
#10802 Re: Juventus
PDC jedan je od nas!
-
salle_eh1986
#10803 Re: Juventus
ode ešton kučer, mislim da postoji velika mogućnost da lulić bude jedan od onih koji bi mogli obući crno-bijeli dres već u januarurelativno84 wrote:Paolo De Ceglie je prihvatio ponudu Genoe, još da se klubovi dogovore...dogovor je blizu...![]()
- Atticus Finch
#10804 Re: Juventus
Sampdoria od kad ih je preuzeo Mihajlović igra prilično dobro. Gledao sam ih protiv Napolia, Rome i Udinesea. Igraju od golmana, bez bespotrebnih ispucavanja, jako disciplinirano na čitavom terenu. Protiv Napolija nisu imali sreće, sjećam se prečke Gabbiadinija, pa dvostruke stative Sansonea i još par prilika, recimo, kad je Krstičić izašao sam pred Rafaela, međutim spetljao se i nije dobro završilo. Nadigrali su i Udinese, uz par diskutabilnih sudijskih odluka, ali svejedno, bili su neuporedivo bolji od protivnika.
Uglavnom, dosta oprezno s njima. Mogu itekako napravit štetu, ako im daš prostor. Jbg prošle godine smo oba puta izgubili protiv njih, a prva utakmica je odigrana, također, u januaru.
Doduše, to je bio skup nevjerovatnih okolnosti i takav kiks se teško može ponoviti, ona druga već nije imala nikakvu rezultatsku važnost jer je prvenstvo bilo odlučeno.
U subotu igraju bez Krstičića (skup žutih) i Soriana (crveni karton protiv Udinesea). Posebno će im faliti ovaj prvi.
Gabbiadini igra odlično i uz Edera je najopasniji igrač. Dobro izvodi prekide i ima jako dobar šut. Palombo i Gastaldello znaju braniti gol i lideri su na terenu. U svakom slučaju prilika da se nastavi niz, ali samo uz dobar pristup, za razliku od prvog poluvremena protiv Cagliarija.
Forza Juve!
Uglavnom, dosta oprezno s njima. Mogu itekako napravit štetu, ako im daš prostor. Jbg prošle godine smo oba puta izgubili protiv njih, a prva utakmica je odigrana, također, u januaru.
U subotu igraju bez Krstičića (skup žutih) i Soriana (crveni karton protiv Udinesea). Posebno će im faliti ovaj prvi.
Gabbiadini igra odlično i uz Edera je najopasniji igrač. Dobro izvodi prekide i ima jako dobar šut. Palombo i Gastaldello znaju braniti gol i lideri su na terenu. U svakom slučaju prilika da se nastavi niz, ali samo uz dobar pristup, za razliku od prvog poluvremena protiv Cagliarija.
Forza Juve!
- Atticus Finch
#10805 Re: Juventus
Izgleda da je gotovo: De Ceglie i Motta put Genoe.
Dakle, Genoa dobila dva vrhunska beka, the force is strong with these two.
Još šokantnije je da se spominje trampa Peluso/Armero. Mislim da je previše dobro da bi bilo istinito.
Riješiš se tri panjine, dobiješ solidnu rezervu za €0.
Ouasim Bouy put HSVa. (posudba)
Još šokantnije je da se spominje trampa Peluso/Armero. Mislim da je previše dobro da bi bilo istinito.
Riješiš se tri panjine, dobiješ solidnu rezervu za €0.
Ouasim Bouy put HSVa. (posudba)
- MOSALJOZE
#10806 Re: Juventus
Hoću Lulića da vidim 
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#10807 Re: Juventus
E to bi valjaloMOSALJOZE wrote:Hoću Lulića da vidim
Veceras po novu pobjedu i nastavak niza, mada mi je ova Sampdorija mrska i nisam bas siguran u pobjedu
- MOSALJOZE
#10808 Re: Juventus
Ko bi njemu bio konkurencija kada bi došao??
- insaneinthebrain
#10809 Re: Juventus
kakva majstorija od pasa pogbe.
arturo rutinski
arturo rutinski
- I am Happy
#10811 Re: Juventus
Uhh kako dobar prvi gol, a nije ni drugi za odbaciti 
- insaneinthebrain
#10812 Re: Juventus
trebao je tevezu dati da puca
- I am Happy
#10813 Re: Juventus
Vidal prekucao Seriju A 
Ma kakav Tevet, Vidal ne fula
Ma kakav Tevet, Vidal ne fula
- Atticus Finch
#10815 Re: Juventus
Odlična igra. Samo ovo uvlačenje Buffonu u krilo mi već dugo ide na živce, i obično iz takvih situacija primamo gol.
Baskijski mačić i dalje trpa. Jao golčine glavom.
Vidal fakat prekuco ovu ligu.
Na fali Pirlo jbt, Marcha dominira na registi.
Baskijski mačić i dalje trpa. Jao golčine glavom.
Vidal fakat prekuco ovu ligu.
Na fali Pirlo jbt, Marcha dominira na registi.
- I am Happy
#10816 Re: Juventus
Samo 4 gola u prvom poluvremenu ( sva cetri Juventusova )
Koliko je prilika bilo mogli su jos toliko dati
Tevezova stativa
Morao je i Barzagli nekada kiksati, sreca pa je to bilo u prvom poluvremenu a ne u 90. minuti
definitivno beton igrac u vrhunskoj formi 
Tevezova stativa
Morao je i Barzagli nekada kiksati, sreca pa je to bilo u prvom poluvremenu a ne u 90. minuti
- Atticus Finch
#10817 Re: Juventus
I da, šteta za stativu Teveza jer je akcija bila kao iz knjiga.
I Pogbu moram pohvaliti ako jništa zbog onog pasa Vidalu za prvi gol. Kao da ima 10godina iskustva na najvišem nivou.
Chiellini preskače Lazio, Vidal se mora paziti, uskoro bih ja njega izveo. Svakako da i Pirlo malo zaigra.
Quaga utušiti Laziu za 6-7milki i vratiti Gabbiadinija. Dobar mali, više bi nam koristio nego Fabio.
I Pogbu moram pohvaliti ako jništa zbog onog pasa Vidalu za prvi gol. Kao da ima 10godina iskustva na najvišem nivou.
Chiellini preskače Lazio, Vidal se mora paziti, uskoro bih ja njega izveo. Svakako da i Pirlo malo zaigra.
Quaga utušiti Laziu za 6-7milki i vratiti Gabbiadinija. Dobar mali, više bi nam koristio nego Fabio.
Last edited by Atticus Finch on 18/01/2014 21:42, edited 1 time in total.
- I am Happy
#10818 Re: Juventus
Meni se sve nekako cini da Pogba ne koristi svoj puno potencijal, i da moze jos puno bolje igrati.
Nevezano za utakmicu, mislim da bi samo budala otisla iz ovakve ekipe
Nevezano za utakmicu, mislim da bi samo budala otisla iz ovakve ekipe
- insaneinthebrain
#10819 Re: Juventus
uvijek nekakve muchne utakmice sa ovom sampdorijom 
- insaneinthebrain
#10820 Re: Juventus
sto golova moras dati da bi bio siguran protiv sampdorije
bravo pogba
bravo pogba
-
Juvelandia
#10821 Re: Juventus
Buffon vanzemOljac, jedan je Gigi.
- Atticus Finch
#10822 Re: Juventus
Hebena Sampdoria.
Koliko god bilo dobro prvo, isto tako je loše bilo drugo. Generalno večaras Licht i Tevez nisu bili na nivou.
Međutim, bodovi se skupljaju, niz se nastavlja i mora da je frustrirajuće za Romu što igraju fantastično a opet kasne 8 velikih bodova.
Pogba vrijedi 100miliona, bujrum.
I opet zabi golčinu za šipce.
Koliko god bilo dobro prvo, isto tako je loše bilo drugo. Generalno večaras Licht i Tevez nisu bili na nivou.
Međutim, bodovi se skupljaju, niz se nastavlja i mora da je frustrirajuće za Romu što igraju fantastično a opet kasne 8 velikih bodova.
Pogba vrijedi 100miliona, bujrum.
I opet zabi golčinu za šipce.
- Dr. Kuca
#10823 Re: Juventus
Sreca nas pomazila dobro, fulase zicer, dadose gol, pogodise precku. Tevez nije u formi.
- ortodont
#10825 Re: Juventus
Pogba ne zna dati normalan gol, svaki mu je remek djelo.
Inače, dva lica pokazasmo večeras, prvo sam bio iznenađen kako smo dobro odigrali prvo poluvrijeme, često je to furioznih 20 minuta i onda pad, sada smo odigrali impresivno, drugo tanko, previše opuštanja, ali smo navikli.
Autogol nas je poremetio, generalno, užasna partija Lichta za moje ukuse, Barza je bio sam prečesto, desna strana je baš loša bila zbog očajne defanzive Lichta.
Mala kritika Conteu, to mu uvijek spočitavam, kada god padnemo, a to je oko 55-65 minute, ne vrši izmjene na vrijeme i uvijek primimo gol.
Korneri večeras.
Od naših, Gigi sjajan u 2 navrata, Ogbonna rutiner, fudbalska inteligencija vrhunska, bolji igrač za klasu od Bonnya, Asamoah najbolji od kada ga gledam, Marcha genijalan na registi, bez greške u pas igri, objema nogama igra besprijekorno, rezon i razmišljanje u igri ala Pirlo. Pogba van forme, ali i takav zabije golčinu i ponudi genijalnu asistenciju, jednostavno genij.
Nando umoran, 10 golova je sjajno, baš sam sretan zbog njega, Carlos je ginuo, ali gol ga neće, no, uvijek on nadonadi u narednoj partiji.
Vidal, a šta reći, najbolji vezista današnjice.
Inače, dva lica pokazasmo večeras, prvo sam bio iznenađen kako smo dobro odigrali prvo poluvrijeme, često je to furioznih 20 minuta i onda pad, sada smo odigrali impresivno, drugo tanko, previše opuštanja, ali smo navikli.
Autogol nas je poremetio, generalno, užasna partija Lichta za moje ukuse, Barza je bio sam prečesto, desna strana je baš loša bila zbog očajne defanzive Lichta.
Mala kritika Conteu, to mu uvijek spočitavam, kada god padnemo, a to je oko 55-65 minute, ne vrši izmjene na vrijeme i uvijek primimo gol.
Korneri večeras.
Od naših, Gigi sjajan u 2 navrata, Ogbonna rutiner, fudbalska inteligencija vrhunska, bolji igrač za klasu od Bonnya, Asamoah najbolji od kada ga gledam, Marcha genijalan na registi, bez greške u pas igri, objema nogama igra besprijekorno, rezon i razmišljanje u igri ala Pirlo. Pogba van forme, ali i takav zabije golčinu i ponudi genijalnu asistenciju, jednostavno genij.
Nando umoran, 10 golova je sjajno, baš sam sretan zbog njega, Carlos je ginuo, ali gol ga neće, no, uvijek on nadonadi u narednoj partiji.
Vidal, a šta reći, najbolji vezista današnjice.