Stvarno
Fakat vam je žešća vatra
Sad čekamo na KS
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Brukas se s ovim, ne treba ti to.dr_arsla wrote: ↑25/06/2020 10:45Pa vama SDA preko Mahatira završila Tana, za naziv ulice u Sarajevubudzetlija wrote: ↑25/06/2020 08:19Mislio sam na njega, jedninanapisao sam TI...
Činjenica ostaje, SDA režim spasio gašenja futbOl klAb gašenja dok drugi klub nosi ime grada tjera iz istog![]()
ali nisu mu rekli da se kod nas ulica samo posthumno dobija
sad levat nece iz inata da umre
![]()
Jel ispruzena ruka prema Kantonumanijak1 wrote: ↑25/06/2020 13:14Haman bestraga tvoja poređenja i komentari , s ovom izjavom si se opasno približio
humanisti , pitaru i montažeru , kojeg više nema na ovom forumu.
Stvarno![]()
ovo bi trebalo na TV stanice za No Comment.
Fakat vam je žešća vatraza pomoć vrhunskom sportu od Opštine Novo Sarajevo .
Sad čekamo na KS![]()
![]()
Nemamo mi šta pružat , već su nas ubacili u Budžet
Pa Koldzo rece da je u razgovoru sa direktorom i predsjednikom kluba saznao da ste pred gašenjem, ne bi rekao da se nudio već da ste ga vukli za rukav pa uradjen rebalans budžeta
Ne znam šta čekate
Iako je uglavnom zezancija, ali ovo ozbiljno - što se mene tiče.manijak1 wrote: ↑25/06/2020 14:01Predlažem da potencijalne troškove oko tužbe koje neće biti
pošaljete na našu adresu tj. na račun
![]()
Koja bi to reklama bila za male pare , već vidim naslove ljuti rivali se pomažu , velikodušnost s Koševa.......lako je biti prijatelj u dobrom , al teško u lošem
......velika gesta podrške s Koševa ....kontam da bi zaganjali Upravu u sekundi
![]()
.
naravno vama bi majke mi najljepsu bulu uplatio da vam prouci sta a eksere ispod 12-ke ne bih isao kad se zakuca da se zakuca do kraja ha jaPitar_na_motoru wrote: ↑25/06/2020 15:39 Sto se tice pomoci komsijama, od mene bi mogli dobiti samo ekser za tabut i nista vise.
Naravno od njih ocekujem istu pomoc, meni je to sasvim ok i prihvatljivo.
Necemo se lagat.
Plaćate li taksu za nošenje imena grada, što ste obavezni po zakonu?budzetlija wrote: ↑25/06/2020 08:19Mislio sam na njega, jedninanapisao sam TI...
Činjenica ostaje, SDA režim spasio gašenja futbOl klAb gašenja dok drugi klub nosi ime grada tjera iz istog![]()
Dobro ne plaćate znači ni tobudzetlija wrote: ↑25/06/2020 18:06 Ma eto ti ces reciti koji si ovdje životom branio upravu da je popunila uplatnicu na vrijeme i da je sve OK
ofiras se drug
![]()
Sta je bolan spinovanje, pročitaj tekst i ne pravi se puno pametanRicken wrote: ↑25/06/2020 18:10Pitam te jednostavno pitanje, plaćate li naknadu za korištenje imena grada? Da ili ne? Pusti se spinovanja, ne treba ti to, nisi u pelenama.budzetlija wrote: ↑25/06/2020 18:06 Ma eto ti ces reciti koji si ovdje životom branio upravu da je popunila uplatnicu na vrijeme i da je sve OK
ofiras se drug
![]()
Pa kasnije si editovo post, pa sam i ja editovo svoj, ne kaki. Nemojte nam vi pričato o gradu, eksploatišete ime, stadion i još se ponašate kao uvrijeđene mlade, a marke niste u stanju dati što vam je i po zakonu obaveza. 100 KM, kakva fukareština.budzetlija wrote: ↑25/06/2020 18:12Sta je bolan spinovanje, pročitaj tekst i ne pravi se puno pametanRicken wrote: ↑25/06/2020 18:10Pitam te jednostavno pitanje, plaćate li naknadu za korištenje imena grada? Da ili ne? Pusti se spinovanja, ne treba ti to, nisi u pelenama.budzetlija wrote: ↑25/06/2020 18:06 Ma eto ti ces reciti koji si ovdje životom branio upravu da je popunila uplatnicu na vrijeme i da je sve OK
ofiras se drug
![]()
sve ti piše od - do.... evo ukratko, ne placamo niti ćemo niti nas ko moze natjerati
jel jasnije kad vec neces da citas?
E Tomo i ti znas biti surov prema konamaTomahawk11 wrote: ↑25/06/2020 13:44 Znači ovako bilo...kuc, kuc...ko je...Koldžo...Amare, Admire, treba li para?...jel dosta 200 k?
![]()
. "Udruženje građana - Fudbalski klub Sarajevo zaštitio je svoj naziv, grb i boje kluba u skladu sa pravnim aktima Bosne i Hercegovine u Ministarstvu pravde, te se kao takav ne tereti obavezama koje su navedene"
Haj ti pažljivo čitaj, postavio si članak u kojem ti je opisano. 100 KM je za subjekte koji nisu osnovani sa ciljem ostvarivanja profita, tj. UG. 720 KM je za mala pravna lica. Kantonalni zakon o taksama, a sam iznos naknade je reguliran odlukom grada jer mu to za pravo daje kantonalni zakon i zakon o PD FBiH.budzetlija wrote: ↑25/06/2020 18:16 Nije 100, vec 720 KMali nedamo dinara vašoj zelenoj bratiji koja je i to htjela da nametne, evo im ga
O kojem zakonu pricaspa pročitaj tekst jadan ne bio
![]()
. "Udruženje građana - Fudbalski klub Sarajevo zaštitio je svoj naziv, grb i boje kluba u skladu sa pravnim aktima Bosne i Hercegovine u Ministarstvu pravde, te se kao takav ne tereti obavezama koje su navedene"