FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#10776 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

Dok ti moras popunjavat program tusenjem sumnjivog nakita i nemas para za spotove, sve je jasno...
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#10777 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

_BataZiv_0809 wrote: 21/12/2019 23:12 Dok ti moras popunjavat program tusenjem sumnjivog nakita i nemas para za spotove, sve je jasno...
rijetko tv kuća pravi spotove, obično agencija.. Nego od početka teme čitamo da samo što se nije ugasila, a ne gasi se. Tv je jako, jako skup projekat
karanana

#10778 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

prekido alijinog doktora gotovo pa do negledljive faze. karina gost, ali me sramota u njegovo ime.

fakat ne znam sto ikog dovodi. sve zna i za sve je pametan i ima odgovor. opet kaze, dao sam mu ovo ideju i ranije:
nek ona djeca montazeri naprave emisiju u dva kadra: prvi kadar on postavi pitanje. drugi kadar on u drugoj stolici daje odgovor. i tako sve pitanje po pitanje, citav interviju.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#10779 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

KatarinaKosaca wrote: 22/12/2019 01:15
_BataZiv_0809 wrote: 21/12/2019 23:12 Dok ti moras popunjavat program tusenjem sumnjivog nakita i nemas para za spotove, sve je jasno...
rijetko tv kuća pravi spotove, obično agencija.. Nego od početka teme čitamo da samo što se nije ugasila, a ne gasi se. Tv je jako, jako skup projekat
Muzicke spotove ne kupuju sto Hare rece. Bez q se ne ide u svatove.
Tempo
ZeModerator

#10780 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Tempo »

jes.. preskup.
svako selo u bosni ima televizju. i jos ih emituju kablovski operateri.

hema, jasmin, igman, bir, o kanal, alfa, vogosca, zenica, kanal 6, oskar, alternativna tv, posavina, kakan, tv5, sana, kakanj tv...

sve skuplja od skuplje.
Zmaj_od_Panonije

#10781 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Zmaj_od_Panonije »

Tempo wrote: 22/12/2019 11:08

jes.. preskup.

hema, jasmin, igman, bir, o kanal, alfa, vogosca, zenica, kanal 6, oskar, alternativna tv, posavina, kakan, tv5, sana, kakanj tv...

sve skuplja od skuplje.
Pa vidi se da si i ti iz nekog sela jer ne vidiš razliku između kvaliteta programa Face TV i Posavina TV...
Tempo
ZeModerator

#10782 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Tempo »

Zmaj_od_Panonije wrote: 22/12/2019 16:10
KatarinaKosaca wrote: 22/12/2019 01:15 rijetko tv kuća pravi spotove, obično agencija.. Nego od početka teme čitamo da samo što se nije ugasila, a ne gasi se. Tv je jako, jako skup projekat

jes.. preskup.

sve skuplja od skuplje.
Pa vidi se da si i ti iz nekog sela jer ne vidiš razliku između kvaliteta programa Face TV i Posavina TV...
bas si duhovit. slucajno ili namjerno.
na face tv ima samo jedan sezdesetogidisnjak koji se bavi politickom propagandom. nema nista vise. i face tv ne kosta vise nego bilo koja od ovih seoskih televizija.
Zmaj_od_Panonije

#10783 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Tempo wrote: 22/12/2019 16:23

jes.. preskup.

sve skuplja od skuplje.
na face tv ima samo jedan sezdesetogidisnjak koji se bavi politickom propagandom. nema nista vise. i face tv ne kosta vise nego bilo koja od ovih seoskih televizija.
A koja to televizija u BIH nije instrument političke propagande? Senad je kao voditelj neko ko širi anti-propagandu, i zato ga narod voli. Ne cucla muda SDA-u i ostalim strankama ko što vidim pojedini ovdje na forumu cuclaju.
Tempo
ZeModerator

#10784 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Tempo »

Zmaj_od_Panonije wrote: 22/12/2019 16:31
Tempo wrote: 22/12/2019 16:23

A koja to televizija u BIH nije instrument političke propagande? Senad je kao voditelj neko ko širi anti-propagandu, i zato ga narod voli. Ne cucla muda SDA-u i ostalim strankama ko što vidim pojedini ovdje na forumu cuclaju.

cucla, cucla.
Škobo Habu

#10785 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Škobo Habu »

Nije fazon u spotovima, već u autorskim pravima. Valja platiti ako imaš namjeru raju uveseljavati.
karanana

#10786 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

jebo spotove. ko to jos uvijek gleda tv radi spotova?
odem na yubitubi i pustas sta hoces. doduse, to se moze reci i za 90% drugog programa tipa serija, filmova i slicno.

i onda dolazimo do pitanja sta ustvari dize gledanost? po meni su to jos uvijek ove njegove informativne emisije. sportski dogadjaji, servisne emisije.... bilo je tu prije vise stvari i nekih pokusaja interne produkcije, ali mozda ni to ne pomaze.
Zmaj_od_Panonije

#10787 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Evo ovako da postavim stvari, da mu je televizija "propast" i da ne ostavlja nikakav utisak u javnom prostoru, ne bi neki prosječni forum imao 400+ stranica sa komentarima o tome šta rade. Dakle, očigledno je da mnogima smetaju, što je veoma dobar znak. Dobra novinarska kuća ili televizija uvijek ima više kritičara nego simpatizera. Da im je cilj zabava za široke narodne mase ili poslušnost vlastima, onda bi imali obrnutu proporciju.

Gledajući listu najpopularnijih TV/informativnih kuća na Klix forumu, rekao bih da Face TV ubjedljivo vodi ispred ostatka:

Image
Last edited by Zmaj_od_Panonije on 22/12/2019 18:56, edited 1 time in total.
navedeni

#10788 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by navedeni »

Zmaj_od_Panonije wrote: 22/12/2019 18:43 Evo ovako da postavim stvari, da mu je televizija "propast" i da ne ostavlja nikakav utisak u javnom prostoru, ne bi neki prosječni forum imao 400+ stranica sa komentarima o tome šta rade. Dakle, očigledno je da mnogima smetaju, što je veoma dobar znak. Dobra novinarska kuća ili televizija uvijek ima više kritičara nego simpatizera. Da im je cilj zabava za široke narodne mase, onda bi imali obrnutu proporciju.

Gledajući listu najpopularnijih TV/informativnih kuća na Klix forumu, rekao bih da Face TV ubjedljivo vodi ispred ostatka:

Image

Tako je
_Reds_

#10789 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _Reds_ »

Ovo je klasinca EPP televizija, ko da pare, o njemu se pricva, njega se poziva i slicno.

I to je tako godinama unazad, samo ne znam da li je gori ovaj Senad ili ov što ga gledaju.

Face Tv prebacim iskljucivo ako kad kakvu utakmicu prenose.
saale

#10790 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by saale »

karanana wrote: 22/12/2019 02:10 prekido alijinog doktora gotovo pa do negledljive faze. karina gost, ali me sramota u njegovo ime.

fakat ne znam sto ikog dovodi. sve zna i za sve je pametan i ima odgovor. opet kaze, dao sam mu ovo ideju i ranije:
nek ona djeca montazeri naprave emisiju u dva kadra: prvi kadar on postavi pitanje. drugi kadar on u drugoj stolici daje odgovor. i tako sve pitanje po pitanje, citav interviju.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Škobo Habu

#10791 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Škobo Habu »

:?
Kantonalno javno komunalno preduzeće za proizvodnju i distribuciju toplotne energije "Toplane" iz Sarajeva počelo je isključivanje korisnika koji su najveći dužnici za neplaćene račune.

Prvi dužnik koji je isključen jeste BCC MANAGEMENT d.o.o. Sarajevo, odnosno ''Bosmal''.
https://avaz.ba/kantoni/sarajevo/537007 ... z-grijanja
Hajvan

#10792 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Hajvan »

pogledah na YT intevju s PK.

Ono sto je nekad mozda bilo i simpaticno kod Senada, vise mi nije…
previse mahalanja
pitanja/konstatacije nepovezani, djeluju vise kao postapalice

upadice su jos gore…

no, ja svakako ne gledam tv, mozda je i do mene.
spreca

#10793 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spreca »

Hajvan wrote: 23/12/2019 14:28 pogledah na YT intevju s PK.

previse mahalanja

upadice su jos gore…

Zato je cutao kad je bio Ljubic :lol:
karanana

#10794 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

spreca wrote: 23/12/2019 18:59

previse mahalanja

upadice su jos gore…

cutao kad je bio ljubic?
sta sam ja onda gledo?!
cak mu je aljin ministar zdravstva i rekao jednom senade dozvoli mi 3 recenice da kazem i objasnim.
edit: aha, sarkazam

ne kontam ono kretanje kojovica 92-95. i ne kontam sta se njegov stari u sred rata ima vozat po nedjaricima i aerodromu gdje je kao uhapsen. mislim ne zelim nikakve teorije zavjera nit me iskreno zanima gdje je i sta je bio i radio ali mi objasnjenje nije dostatno sto dodatno potpaljuje pitanja oko toga.
spreca

#10795 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spreca »

karanana wrote: 23/12/2019 19:19
spreca wrote: 23/12/2019 18:59

previse mahalanja

upadice su jos gore…

cutao kad je bio ljubic?
sta sam ja onda gledo?!
cak mu je aljin ministar zdravstva i rekao jednom senade dozvoli mi 3 recenice da kazem i objasnim.
edit: aha, sarkazam

ne kontam ono kretanje kojovica 92-95. i ne kontam sta se njegov stari u sred rata ima vozat po nedjaricima i aerodromu gdje je kao uhapsen. mislim ne zelim nikakve teorije zavjera nit me iskreno zanima gdje je i sta je bio i radio ali mi objasnjenje nije dostatno sto dodatno potpaljuje pitanja oko toga.
Nisam mislio ono bukvalno cutao,ali nije bio ni nalik kako se on ponasa,kakose je ponasao kad je bio Komsic,Niksic....ali kao je bio odsutan kad mu je nedavno bio gost onaj neki Fratar,zaboravio sam kakose je zvao....Senad nije mogao doci do rijeci :lol:...Pedju nisam ni gledao,par minuta
Hame_
Location: Srebrenik, Županija tuzlanska, HiB, Europa, Svjeverna strana Zemlje, Mjesec, Sunce,... odosmo u PM!

#10796 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Hame_ »

Vi meni niste OK.
karanana

#10797 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

ne znam, meni je protiv ljubica digo pritisak koliko je uskakivo.
Hajlac

#10798 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Hajlac »

karanana wrote: 23/12/2019 19:19 ne kontam ono kretanje kojovica 92-95. i ne kontam sta se njegov stari u sred rata ima vozat po nedjaricima i aerodromu gdje je kao uhapsen. mislim ne zelim nikakve teorije zavjera nit me iskreno zanima gdje je i sta je bio i radio ali mi objasnjenje nije dostatno sto dodatno potpaljuje pitanja oko toga.
Sta ima biti nejasno kad je covjek bio NOVINAR/REPORTER za svjetsku Reuters agenciju :-)
Pa salju ga po zadatku tamo gdje je najkriticnije tj. gdje su trenutno najveci sukobi.
Slovenija - napad JNA, Hrvatska - napad JNA + paravojnih cetalja i balvanovaca, BiH - sveopsti napad izvana i iznutra, Travnik/srednja Bosna - pocetak sukoba sa ustasama koji se slomio o ledja obicnog naroda svih vjera...
U cemu je po tebi problem? Svi su reporteri slani na zarista.
Thorgerson

#10799 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Thorgerson »

Zadnji, ali bas zadnji, zadnji najzadnjiji ko ima pravo ikome, bilo kome spocitavati gdje je i sta je radio u ratu - jeste Bakir Izetbegovic.
Zmaj_od_Panonije

#10800 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Thorgerson wrote: 24/12/2019 15:34 Zadnji, ali bas zadnji, zadnji najzadnjiji ko ima pravo ikome, bilo kome spocitavati gdje je i sta je radio u ratu - jeste Bakir Izetbegovic.
:thumbup:
Locked