Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Capajebo

#10776 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Capajebo »

nema me tamo wrote:
Capajebo wrote:
Pandakonda wrote:Picija i ove što imaju HBO banovat do jedno 20:00 sutra dok sva raja ne pogleda :D
Pa samo ne ulaziti na temu :D
Ne krivite mene ako bacim koji komentar oko 05:00 :lol:
U 4 u 4. :D

Zrtvovace se dio prvog poluvremena i mali dio drugog NBA.

Ide neki spoiler tacno u 4. :lol:
Nemam HBO, samo utorrent :mrgreen: :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#10777 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

evo naHBO drakula po stoti put pa ide neki film pa u tri oklok PREMIJERA !!!... ako bidne dobra epizoda ide u četri repriza na HBO+1 u pet okloket ide seminarski :mrgreen:
5korpus

#10778 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by 5korpus »

ovi sto pisu spoilere u 6. krugu pakla ce biti :D
Juliuscezar

#10779 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Juliuscezar »

ma taman cu prespavat do poslije podne kad vec izadje neka normalna verzija i prijevod,
jasko_ba

#10780 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by jasko_ba »

pici wrote:evo naHBO drakula po stoti put pa ide neki film pa u tri oklok PREMIJERA !!!... ako bidne dobra epizoda ide u četri repriza na HBO+1 u pet okloket ide seminarski :mrgreen:
Jel vrijedi dati jos 8 maraka za taj paket? Dosta mojih prijatelja je uzelo, uglavnom su zadovoljni, jedino se zale na to sto i ti kazes, da se puno "novijih" filmova reprizira
nema me tamo

#10781 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by nema me tamo »

Vrijedi ako ne gledas filmove na internetu...
Pandakonda

#10782 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

jasko_ba wrote:
pici wrote:evo naHBO drakula po stoti put pa ide neki film pa u tri oklok PREMIJERA !!!... ako bidne dobra epizoda ide u četri repriza na HBO+1 u pet okloket ide seminarski :mrgreen:
Jel vrijedi dati jos 8 maraka za taj paket? Dosta mojih prijatelja je uzelo, uglavnom su zadovoljni, jedino se zale na to sto i ti kazes, da se puno "novijih" filmova reprizira
HBO se samo isplati uzet dok traje Game of thrones i to je to, e sad da li ovi naši dopuštaju HBO na samo 2 mjeseca a ne onaj ogromni ugovor od 12 mjeseci to je pitanje. Problem je kao što ste rekli jer se dosta istih filmova i serija vrti tako da i nemaju neku ponudu tipa netflix, hulu itd.
Pandakonda

#10783 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

btw kakvo je stanje sa reklamama tokom prenosa, da li ih ima mnogo ? Razmišljam da neki stream nađem da gledam pa me zanima.
Capajebo

#10784 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Capajebo »

Pandakonda wrote:btw kakvo je stanje sa reklamama tokom prenosa, da li ih ima mnogo ? Razmišljam da neki stream nađem da gledam pa me zanima.
Ako nadjes kakav fin stream, zamolio bih za link u pp :oops: :mrgreen:
pici

#10785 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

Pandakonda wrote:
jasko_ba wrote:
HBO se samo isplati uzet dok traje Game of thrones i to je to, e sad da li ovi naši dopuštaju HBO na samo 2 mjeseca a ne onaj ogromni ugovor od 12 mjeseci to je pitanje. Problem je kao što ste rekli jer se dosta istih filmova i serija vrti tako da i nemaju neku ponudu tipa netflix, hulu itd.
ja sam i uzeo u maju radi GOTa imao mjesec probno u aprilu i od maja sam korisnik, mogu ga odjaviti poslije 6 mjeseci, imam na svom racunu od telemaha one pakete koje hocu i samo kvakicu obilježim i to je to... ima dobrih filmova i serija HBO 1,2 i 3 u HD i SD varijanti plus HBO+1... ima serija ROME nije loša i evo stavili su Penny, pa filmova itd... može proc ... ako ti je žao osam maraka mjesecno, uvjek ima torennt i KODI

osam maraka to ti je jedna karta u cinema cytiju
nema me tamo

#10786 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by nema me tamo »

Svake nedjelje je premijera nekog novog filma, e'o veceras je bila ova nova loša fantasticna cetvorka..
Odlicna je ponuda..

Pici zašto kod nas na HBO nema reklama?
pici

#10787 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

nema me tamo wrote:Svake nedjelje je premijera nekog novog filma, e'o veceras je bila ova nova loša fantasticna cetvorka..
Odlicna je ponuda..

Pici zašto kod nas na HBO nema reklama?

kakvih reklama... ne prizivaj duhove, nek ih nema...
mrgreen

#10788 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by mrgreen »

zlaataan wrote:
bhnapoleon1 wrote:@karanana Znam da Baelish nece jurisat na celu vitezova govorim o nekoj slucajnoj glupoj smrti.

Znaci opcije za Veceras
1*Najbolja opcija: Jon pobjedjuje uz pomoc sjevernih kuca koje se prisjecaju i napustaju Boltone
2*Gora opcija: Bitka manje vise nerijesena uz lagano potiskivanje Jonovih snaga kada ulijecu vitezovi Vale i razbijaju Boltonove
3*Boltonovi totalno razbijaju Starkove i u trenutku slavlja ulijecu vitezovi Vale i pokolju opustene Boltone
4*Kraj bitke i Vale vitezovi jednostavno ulijecu i kolju sve redom
5*WW nekako presli zid i pojavljuju se neocekivano
6*Verzija za Pandkondu dolazi Stannis sa nekom imaginarnom armijom i pomaze Jonu
7*Dolazi Jamie ili Tullyevska armija sa Edmurom koja se predala
Nadam se 1. opciji, a i 7. bi bila dobra :D, 3. je najofirnija i bojim se da će tako i biti.
imam prijedlog osme opcije: Jon dolazi u tako bezizlaznu situaciju (sansa i/ili rickon oderani, sve izgubljeno) i otkriva svoju moc varganja, dozove regara :D

mislim sta moze imati posljedice po citav GoT univerzum? ni dolazak WW ne bi bio toliko sokantan, a i nijedna od smrti jer se sve mogu pretpostaviti.
Capajebo

#10789 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Capajebo »

Mozda Jon bude ranjen, i u tom trenutku vidimo Brana opet kod TOJ-a :mrgreen:
nema me tamo

#10790 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by nema me tamo »

Pa neko ce biti oderan, a to je Rickon najvjerovatnije..
U po price kad budu gubili Jonovi doci ce litllefinger da pomogne i tako ce porazit Boltone..
Jon ce biti tesko ranjen, Sansa navlažena.

The End.
mrgreen

#10791 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by mrgreen »

9. remzi pokusa spaliti Jona, ali ne moze because fire cannot hurt a dragon :D

zasto je remzi uopste toliko bitan, ako ne da saznamo nesto o Jonu :D
asker

#10792 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by asker »

pici wrote: ja sam i uzeo u maju radi GOTa imao mjesec probno u aprilu i od maja sam korisnik, mogu ga odjaviti poslije 6 mjeseci, imam na svom racunu od telemaha one pakete koje hocu i samo kvakicu obilježim i to je to... ima dobrih filmova i serija HBO 1,2 i 3 u HD i SD varijanti plus HBO+1... ima serija ROME nije loša i evo stavili su Penny, pa filmova itd... može proc ... ako ti je žao osam maraka mjesecno, uvjek ima torennt i KODI

osam maraka to ti je jedna karta u cinema cytiju
Kod mene je MojaTV, i ako nas ne levate HBO paket moze se odjaviti ili prijaviti bilo kad, bez ikakvog roka. Tako stoji u objasnjenju. Aktivacija/deaktivacija jednostavna, a cijena je tako nesto, ispod 8 maraka mislim. Jedino sto ako zagazis u naredni mjesec, makar i jedan dan, naplacuje ti se cijeli iznos za cijeli mjesec, bez obzira sto bi deaktivirao na pocetku mjeseca. Meni odgovara i ne mislim odjavljivat.

Zasad lijepo funkcionise i ima se sta pogledat.
Pandakonda

#10793 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

Jel to fakat nema reklama na HBO tokom GoT-a ? :lol: :lol:
asker

#10794 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by asker »

Sto se tice epizode naravno da ce se cekat 3 oklok :D

Ja sam naivno miran jer sam ubijedjen da je onaj pisani spoiler od prije 10-ak dana tacan. A moze bit da je neki levat u pitanju pa nagadja kao i mi ovdje :-D

U svakom slucaju idemo ludo, idemo jako, idemo na Winterfell napadamo zlato!
asker

#10795 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by asker »

Pandakonda wrote:Jel to fakat nema reklama na HBO tokom GoT-a ? :lol: :lol:
Nema nikad reklama, samo promocija samog HBO-a onih par minuta izmedju filmova/serija.
Pandakonda

#10796 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

asker wrote:Sto se tice epizode naravno da ce se cekat 3 oklok :D

Ja sam naivno miran jer sam ubijedjen da je onaj pisani spoiler od prije 10-ak dana tacan. A moze bit da je neki levat u pitanju pa nagadja kao i mi ovdje :-D

Ako misliš na onu sliku što se vrtila to ti je 95% tačno. Lik je bio extra (vojnik) na setu tako da zna istinu 100%. Jedino ako je odlučio da namjerno fura raju da bi se iznenadili kad pregledaju epizodu.
asker

#10797 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by asker »

Pandakonda wrote:
asker wrote:Sto se tice epizode naravno da ce se cekat 3 oklok :D

Ako misliš na onu sliku što se vrtila to ti je 95% tačno. Lik je bio extra (vojnik) na setu tako da zna istinu 100%. Jedino ako je odlučio da namjerno fura raju da bi se iznenadili kad pregledaju epizodu.
Na to mislim, i djeluje da zna covjek sta prica. Ako nas zezne bacam kletvu na njega!
nema me tamo

#10798 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by nema me tamo »

Zato i jesu dobrri.
Još samo reklame da ubace, tek bi se tad pogubio sav.. :lol:

Drugu preporucim neki dan da gleda seriju i hladno nakon što je pogledao sve ove male situacije mi je objasni..
Nije ni bilo potrebe da idem sve ispocetka..

Moguce 100 posto da namjerno fura raju, mada sve što je napisao previše je realno da ne bude tacno. :D
Capajebo

#10799 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Capajebo »

Dobro strpite se jos malo vise od sat vremena, pa cete saznati :D
Ja sam u totalnom mraku, k'o Arya :mrgreen:
omar little

#10800 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by omar little »

najjace kad tako prije tekme se ispisu postovi i postovi kojekavih "teorija" i gluparija pokupljenih sa neta "sta ce i kako biti" i onda se sutra dodje bezze serija, nista od teorija nije tacno, bolje su one teorije bile.
Post Reply