Nemam HBO, samo utorrentnema me tamo wrote:U 4 u 4.Capajebo wrote:Pa samo ne ulaziti na temuPandakonda wrote:Picija i ove što imaju HBO banovat do jedno 20:00 sutra dok sva raja ne pogleda![]()
Ne krivite mene ako bacim koji komentar oko 05:00![]()
Zrtvovace se dio prvog poluvremena i mali dio drugog NBA.
Ide neki spoiler tacno u 4.
Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Capajebo
#10776 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#10777 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
evo naHBO drakula po stoti put pa ide neki film pa u tri oklok PREMIJERA !!!... ako bidne dobra epizoda ide u četri repriza na HBO+1 u pet okloket ide seminarski 
-
5korpus
#10778 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ovi sto pisu spoilere u 6. krugu pakla ce biti 
-
Juliuscezar
#10779 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ma taman cu prespavat do poslije podne kad vec izadje neka normalna verzija i prijevod,
- jasko_ba
#10780 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jel vrijedi dati jos 8 maraka za taj paket? Dosta mojih prijatelja je uzelo, uglavnom su zadovoljni, jedino se zale na to sto i ti kazes, da se puno "novijih" filmova reprizirapici wrote:evo naHBO drakula po stoti put pa ide neki film pa u tri oklok PREMIJERA !!!... ako bidne dobra epizoda ide u četri repriza na HBO+1 u pet okloket ide seminarski
-
nema me tamo
#10781 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Vrijedi ako ne gledas filmove na internetu...
- Pandakonda
#10782 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
HBO se samo isplati uzet dok traje Game of thrones i to je to, e sad da li ovi naši dopuštaju HBO na samo 2 mjeseca a ne onaj ogromni ugovor od 12 mjeseci to je pitanje. Problem je kao što ste rekli jer se dosta istih filmova i serija vrti tako da i nemaju neku ponudu tipa netflix, hulu itd.jasko_ba wrote:Jel vrijedi dati jos 8 maraka za taj paket? Dosta mojih prijatelja je uzelo, uglavnom su zadovoljni, jedino se zale na to sto i ti kazes, da se puno "novijih" filmova reprizirapici wrote:evo naHBO drakula po stoti put pa ide neki film pa u tri oklok PREMIJERA !!!... ako bidne dobra epizoda ide u četri repriza na HBO+1 u pet okloket ide seminarski
- Pandakonda
#10783 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
btw kakvo je stanje sa reklamama tokom prenosa, da li ih ima mnogo ? Razmišljam da neki stream nađem da gledam pa me zanima.
- Capajebo
#10784 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ako nadjes kakav fin stream, zamolio bih za link u ppPandakonda wrote:btw kakvo je stanje sa reklamama tokom prenosa, da li ih ima mnogo ? Razmišljam da neki stream nađem da gledam pa me zanima.
- pici
#10785 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ja sam i uzeo u maju radi GOTa imao mjesec probno u aprilu i od maja sam korisnik, mogu ga odjaviti poslije 6 mjeseci, imam na svom racunu od telemaha one pakete koje hocu i samo kvakicu obilježim i to je to... ima dobrih filmova i serija HBO 1,2 i 3 u HD i SD varijanti plus HBO+1... ima serija ROME nije loša i evo stavili su Penny, pa filmova itd... može proc ... ako ti je žao osam maraka mjesecno, uvjek ima torennt i KODIPandakonda wrote:HBO se samo isplati uzet dok traje Game of thrones i to je to, e sad da li ovi naši dopuštaju HBO na samo 2 mjeseca a ne onaj ogromni ugovor od 12 mjeseci to je pitanje. Problem je kao što ste rekli jer se dosta istih filmova i serija vrti tako da i nemaju neku ponudu tipa netflix, hulu itd.jasko_ba wrote:Jel vrijedi dati jos 8 maraka za taj paket? Dosta mojih prijatelja je uzelo, uglavnom su zadovoljni, jedino se zale na to sto i ti kazes, da se puno "novijih" filmova reprizirapici wrote:evo naHBO drakula po stoti put pa ide neki film pa u tri oklok PREMIJERA !!!... ako bidne dobra epizoda ide u četri repriza na HBO+1 u pet okloket ide seminarski
osam maraka to ti je jedna karta u cinema cytiju
-
nema me tamo
#10786 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Svake nedjelje je premijera nekog novog filma, e'o veceras je bila ova nova loša fantasticna cetvorka..
Odlicna je ponuda..
Pici zašto kod nas na HBO nema reklama?
Odlicna je ponuda..
- pici
#10787 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
nema me tamo wrote:Svake nedjelje je premijera nekog novog filma, e'o veceras je bila ova nova loša fantasticna cetvorka..
Odlicna je ponuda..
kakvih reklama... ne prizivaj duhove, nek ih nema...
-
mrgreen
#10788 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
imam prijedlog osme opcije: Jon dolazi u tako bezizlaznu situaciju (sansa i/ili rickon oderani, sve izgubljeno) i otkriva svoju moc varganja, dozove regarazlaataan wrote:Nadam se 1. opciji, a i 7. bi bila dobrabhnapoleon1 wrote:@karanana Znam da Baelish nece jurisat na celu vitezova govorim o nekoj slucajnoj glupoj smrti.
Znaci opcije za Veceras
1*Najbolja opcija: Jon pobjedjuje uz pomoc sjevernih kuca koje se prisjecaju i napustaju Boltone
2*Gora opcija: Bitka manje vise nerijesena uz lagano potiskivanje Jonovih snaga kada ulijecu vitezovi Vale i razbijaju Boltonove
3*Boltonovi totalno razbijaju Starkove i u trenutku slavlja ulijecu vitezovi Vale i pokolju opustene Boltone
4*Kraj bitke i Vale vitezovi jednostavno ulijecu i kolju sve redom
5*WW nekako presli zid i pojavljuju se neocekivano
6*Verzija za Pandkondu dolazi Stannis sa nekom imaginarnom armijom i pomaze Jonu
7*Dolazi Jamie ili Tullyevska armija sa Edmurom koja se predala, 3. je najofirnija i bojim se da će tako i biti.
mislim sta moze imati posljedice po citav GoT univerzum? ni dolazak WW ne bi bio toliko sokantan, a i nijedna od smrti jer se sve mogu pretpostaviti.
- Capajebo
#10789 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Mozda Jon bude ranjen, i u tom trenutku vidimo Brana opet kod TOJ-a 
-
nema me tamo
#10790 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pa neko ce biti oderan, a to je Rickon najvjerovatnije..
U po price kad budu gubili Jonovi doci ce litllefinger da pomogne i tako ce porazit Boltone..
Jon ce biti tesko ranjen, Sansa navlažena.
The End.
U po price kad budu gubili Jonovi doci ce litllefinger da pomogne i tako ce porazit Boltone..
Jon ce biti tesko ranjen, Sansa navlažena.
The End.
-
mrgreen
#10791 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
9. remzi pokusa spaliti Jona, ali ne moze because fire cannot hurt a dragon
zasto je remzi uopste toliko bitan, ako ne da saznamo nesto o Jonu
zasto je remzi uopste toliko bitan, ako ne da saznamo nesto o Jonu
-
asker
#10792 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Kod mene je MojaTV, i ako nas ne levate HBO paket moze se odjaviti ili prijaviti bilo kad, bez ikakvog roka. Tako stoji u objasnjenju. Aktivacija/deaktivacija jednostavna, a cijena je tako nesto, ispod 8 maraka mislim. Jedino sto ako zagazis u naredni mjesec, makar i jedan dan, naplacuje ti se cijeli iznos za cijeli mjesec, bez obzira sto bi deaktivirao na pocetku mjeseca. Meni odgovara i ne mislim odjavljivat.pici wrote: ja sam i uzeo u maju radi GOTa imao mjesec probno u aprilu i od maja sam korisnik, mogu ga odjaviti poslije 6 mjeseci, imam na svom racunu od telemaha one pakete koje hocu i samo kvakicu obilježim i to je to... ima dobrih filmova i serija HBO 1,2 i 3 u HD i SD varijanti plus HBO+1... ima serija ROME nije loša i evo stavili su Penny, pa filmova itd... može proc ... ako ti je žao osam maraka mjesecno, uvjek ima torennt i KODI
osam maraka to ti je jedna karta u cinema cytiju
Zasad lijepo funkcionise i ima se sta pogledat.
- Pandakonda
#10793 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jel to fakat nema reklama na HBO tokom GoT-a ?

-
asker
#10794 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Sto se tice epizode naravno da ce se cekat 3 oklok
Ja sam naivno miran jer sam ubijedjen da je onaj pisani spoiler od prije 10-ak dana tacan. A moze bit da je neki levat u pitanju pa nagadja kao i mi ovdje
U svakom slucaju idemo ludo, idemo jako, idemo na Winterfell napadamo zlato!
Ja sam naivno miran jer sam ubijedjen da je onaj pisani spoiler od prije 10-ak dana tacan. A moze bit da je neki levat u pitanju pa nagadja kao i mi ovdje
-
asker
#10795 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Nema nikad reklama, samo promocija samog HBO-a onih par minuta izmedju filmova/serija.Pandakonda wrote:Jel to fakat nema reklama na HBO tokom GoT-a ?![]()
- Pandakonda
#10796 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ako misliš na onu sliku što se vrtila to ti je 95% tačno. Lik je bio extra (vojnik) na setu tako da zna istinu 100%. Jedino ako je odlučio da namjerno fura raju da bi se iznenadili kad pregledaju epizodu.asker wrote:Sto se tice epizode naravno da ce se cekat 3 oklok![]()
Ja sam naivno miran jer sam ubijedjen da je onaj pisani spoiler od prije 10-ak dana tacan. A moze bit da je neki levat u pitanju pa nagadja kao i mi ovdje![]()
-
asker
#10797 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Na to mislim, i djeluje da zna covjek sta prica. Ako nas zezne bacam kletvu na njega!Pandakonda wrote:Ako misliš na onu sliku što se vrtila to ti je 95% tačno. Lik je bio extra (vojnik) na setu tako da zna istinu 100%. Jedino ako je odlučio da namjerno fura raju da bi se iznenadili kad pregledaju epizodu.asker wrote:Sto se tice epizode naravno da ce se cekat 3 oklok![]()
Ja sam naivno miran jer sam ubijedjen da je onaj pisani spoiler od prije 10-ak dana tacan. A moze bit da je neki levat u pitanju pa nagadja kao i mi ovdje![]()
-
nema me tamo
#10798 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Zato i jesu dobrri.
Još samo reklame da ubace, tek bi se tad pogubio sav..
Drugu preporucim neki dan da gleda seriju i hladno nakon što je pogledao sve ove male situacije mi je objasni..
Nije ni bilo potrebe da idem sve ispocetka..
Moguce 100 posto da namjerno fura raju, mada sve što je napisao previše je realno da ne bude tacno.
Još samo reklame da ubace, tek bi se tad pogubio sav..
Drugu preporucim neki dan da gleda seriju i hladno nakon što je pogledao sve ove male situacije mi je objasni..
Nije ni bilo potrebe da idem sve ispocetka..
Moguce 100 posto da namjerno fura raju, mada sve što je napisao previše je realno da ne bude tacno.
- Capajebo
#10799 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Dobro strpite se jos malo vise od sat vremena, pa cete saznati
Ja sam u totalnom mraku, k'o Arya
Ja sam u totalnom mraku, k'o Arya
-
omar little
#10800 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
najjace kad tako prije tekme se ispisu postovi i postovi kojekavih "teorija" i gluparija pokupljenih sa neta "sta ce i kako biti" i onda se sutra dodje bezze serija, nista od teorija nije tacno, bolje su one teorije bile.