Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DaffyDuck wrote:Gdje ima veci izbor ukrasnih jastuka ili jastucnica? Ili eventualno platno za sasiti iste?
Ova jedna moja kupila u nekoj radnji prema obiju svega, jastuka, jastusnica, jorgana ... Prva liga, nije ni preskupo za kvalitet.
A to je kad od ilidze ides prema obiju pa prije pumpe, poslije mosta, skrenes desno, i tu je druga treca radnja, mislim tacno iza pumpe. A kako se zove
DaffyDuck wrote:Gdje ima veci izbor ukrasnih jastuka ili jastucnica? Ili eventualno platno za sasiti iste?
Ova jedna moja kupila u nekoj radnji prema obiju svega, jastuka, jastusnica, jorgana ... Prva liga, nije ni preskupo za kvalitet.
A to je kad od ilidze ides prema obiju pa prije pumpe, poslije mosta, skrenes desno, i tu je druga treca radnja, mislim tacno iza pumpe. A kako se zove
Obicno se koristi u modelarstvu, arhitekturi, dizajnu, modnom dizajnu itd. Ali zna li ko gdje kupiti ovo? Radi se o podlogama za rezanje papira, tekstila, kartona itd...
Raja pomagajte! Gdje mogu kupiti djeciju ruksak sa Spidermanom. Bio sam u Mercatoru, ne odgovara, i kod taksista na Carsiji, taj je prevelik. Isto tako, moze i odjelo Spiderman. Hvala unaprijed
Sharif wrote:Gdje u SA se moze kupiti Playstation 3? (ne preko Pik-a)
Ako moze i adresa web stranice bilo bi super.
Imaš u BBI ne znam koji sprat. Imaš na Skenderiji.
Ujedam wrote:
Odmah pored suda ima radnja sa opremom, i plejkom.
Hvala na odgovoru
Razlog sto pitam za web stranicu ili webshop je da mogu pogledati varijante/cijene, jer sam 2000 i kusur kilometara od Sarajeva pa nemogu licno do prodavnice
Ali ako nema nije problem, u svakom slucaju pomogli ste mi pa mogu poslati nekoga na licu mjesta da provjeri.
glockov kolac wrote:Raja pomagajte! Gdje mogu kupiti djeciju ruksak sa Spidermanom. Bio sam u Mercatoru, ne odgovara, i kod taksista na Carsiji, taj je prevelik. Isto tako, moze i odjelo Spiderman. Hvala unaprijed
Bilo je u Bingu, pa pogledaj, odijelo spiderman A taj ruksak pogledaj po dječijim radnjama, mora biti.. ako ništa, ima na pijacama 100%
glockov kolac wrote:Raja pomagajte! Gdje mogu kupiti djeciju ruksak sa Spidermanom. Bio sam u Mercatoru, ne odgovara, i kod taksista na Carsiji, taj je prevelik. Isto tako, moze i odjelo Spiderman. Hvala unaprijed
Bilo je u Bingu, pa pogledaj, odijelo spiderman A taj ruksak pogledaj po dječijim radnjama, mora biti.. ako ništa, ima na pijacama 100%
Hvala puno! Sad sam zvao Bingo i u Sarajevu i u Tuzli, nemaju. Nastavicu traziti...