BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#10776 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pričajte vi šta hoćete, ali ovo što je Sead reko ima punog smisla... I ja da sam kojim slučajem postao uspješan fudbaler
uvijek bi izabrao državu u kojoj sam rođen i odrastao za svoju...
- limeni
#10777 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ma briga njega gdje je alen rodjen, njega interesuju samo pare kao i mamica..cyprus wrote:Pričajte vi šta hoćete, ali ovo što je Sead reko ima punog smisla... I ja da sam kojim slučajem postao uspješan fudbaleruvijek bi izabrao državu u kojoj sam rođen i odrastao za svoju...
pitanje za tebe, da si kojim slucajem rodjen u sri lanki a vecinu zivota proveo u bosni, roditelji bosanci..za koga bi se odlucio?za kipar?
- shake69
#10778 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ne bi ti ni tada bilo lako. Za turski ili grcki dio Kipra!?cyprus wrote:Pričajte vi šta hoćete, ali ovo što je Sead reko ima punog smisla... I ja da sam kojim slučajem postao uspješan fudbaleruvijek bi izabrao državu u kojoj sam rođen i odrastao za svoju...
- cyprus
#10779 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Za BiH... A da sam rođen, odrasto i počeo igrat na Šri Lanki... Za Šri Lankulimeni wrote:ma briga njega gdje je alen rodjen, njega interesuju samo pare kao i mamica..cyprus wrote:Pričajte vi šta hoćete, ali ovo što je Sead reko ima punog smisla... I ja da sam kojim slučajem postao uspješan fudbaleruvijek bi izabrao državu u kojoj sam rođen i odrastao za svoju...
pitanje za tebe, da si kojim slucajem rodjen u sri lanki a vecinu zivota proveo u bosni, roditelji bosanci..za koga bi se odlucio?za kipar?
- mevkobass
#10780 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
to je njegova logika , a gdje su se rodili neki trenutni igraci nase repke , gdje su se rodili neki igraci koji su igrali za lijeve i desne komsije ? gdje su rodjeni neki sadasnji igraci HR repke? ovo ko da mi lici na pravdanje i plakanje kad ne bude stimca.shake69 wrote:"Neki bivši igrači ratuju s Mamićem ili Štimcem, ali to rade preko Alenovih leđa. Da nije bilo Štimca, Alen još ne bi odlučio hoće li igrati za Hrvatsku ili Bosnu. Normalno je da igra za zemlju u kojoj se rodio, tako smo mu savjetovali. Ja sam utjecao na Alenovu odluku, a Štimac je održao svoju riječ. Rekao je da je Alen budućnost hrvatskog nogometa i da će ga stalno zvati da bude u krugu Modrića i Mandžukića. Jedini je održao riječ. Ali za neke je Alen problem i u reprezentaciji, a nije u kvalifikacijama odigrao ni minutu. Zar će on biti kriv ako ne odemo u Brazil?", kaže Sead Halilovic za SN.
E, neka si napokon priznao, besramni Seade! Jedno si govorio a drugo radio, izdajnice!
al kosto se kod nas kaze :posle ....... nema kajanja , pare i mamic su bili vazniji , pa bujrum. mi cemo svakako jo dosta toga doznati dok Alen postane punoljetan , al kako stvari stoje i ako ostanete pri svom sadasnjem stavu , bit ce jos vise kajanja. nasi u NFSBiH treba da se pozabave sa Tankovicem i ostalom djecom koja zele srcem i razumom da igraju za BiH i kojima pare nisu na prvom mjestu ili ispred zdravog razuma.
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#10781 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Vidis, zahvaljujuci uspjehu nase reprezentacije, oko ovoga vise nikada necemo biti sigurni, ali sto bi nas to i zanimalo previse ako ima kvaliteta i rezultati stimaju? Mislim ne vjerujem da je Tankovic proracunat sa onom izjavom, ali dosta njih koji budu ubuduce vagali ce se odluciti za nas. Subotic je klasican primjer takvog igraca. Kad se odlucio za Srbiju, bile su to bombasticne patriotske izjave i Srbija je tada izgledala kao respektabilna i obecavajuca nogometna sila. Ne kazem ja da se on sada kaje, ali ovaj njegov ,,odmor'' od reprezentacije cim vise nema sportskog motiva najbolji je pokazatelj koliko su ti ljudi vezani emotivno za svoj izbor.mevkobass wrote:to je njegova logika , a gdje su se rodili neki trenutni igraci nase repke , gdje su se rodili neki igraci koji su igrali za lijeve i desne komsije ? gdje su rodjeni neki sadasnji igraci HR repke? ovo ko da mi lici na pravdanje i plakanje kad ne bude stimca.shake69 wrote:"Neki bivši igrači ratuju s Mamićem ili Štimcem, ali to rade preko Alenovih leđa. Da nije bilo Štimca, Alen još ne bi odlučio hoće li igrati za Hrvatsku ili Bosnu. Normalno je da igra za zemlju u kojoj se rodio, tako smo mu savjetovali. Ja sam utjecao na Alenovu odluku, a Štimac je održao svoju riječ. Rekao je da je Alen budućnost hrvatskog nogometa i da će ga stalno zvati da bude u krugu Modrića i Mandžukića. Jedini je održao riječ. Ali za neke je Alen problem i u reprezentaciji, a nije u kvalifikacijama odigrao ni minutu. Zar će on biti kriv ako ne odemo u Brazil?", kaže Sead Halilovic za SN.
E, neka si napokon priznao, besramni Seade! Jedno si govorio a drugo radio, izdajnice!
al kosto se kod nas kaze :posle ....... nema kajanja , pare i mamic su bili vazniji , pa bujrum. mi cemo svakako jo dosta toga doznati dok Alen postane punoljetan , al kako stvari stoje i ako ostanete pri svom sadasnjem stavu , bit ce jos vise kajanja. nasi u NFSBiH treba da se pozabave sa Tankovicem i ostalom djecom koja zele srcem i razumom da igraju za BiH i kojima pare nisu na prvom mjestu ili ispred zdravog razuma.
- Point.
#10782 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Za ovakav nacin razmisljanja je dovoljno jedno slovo upisano vise puta....ccccccc.cyprus wrote:Pričajte vi šta hoćete, ali ovo što je Sead reko ima punog smisla... I ja da sam kojim slučajem postao uspješan fudbaleruvijek bi izabrao državu u kojoj sam rođen i odrastao za svoju...
- Muhamed Đakmić
#10783 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Nije problem to što Sead više voli Hrvatsku od BiH, zaboli me ovaj međunožni mišić za to, nego što je đubre koje je sve vrijeme vagalo. Radi takvog đubreta bih volio da mali uopšte ne napravi značajnu karijeru.
Imaju li ljudi časti više ikako?
Budi pošten od početka do kraja, kao Pjanić recimo. Onaj ko stvarno želi igrati za neku zemlju, za nju će i zaigrati, neće ga ništa spriječiti.
Imaju li ljudi časti više ikako?
Budi pošten od početka do kraja, kao Pjanić recimo. Onaj ko stvarno želi igrati za neku zemlju, za nju će i zaigrati, neće ga ništa spriječiti.
- Šibicar
#10784 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Avdija Vršajević aka speed demon je naš najbolji igrač trenutno,takva brzina,eksplozivnost,probijanje protivničkih odbrana,centaršut...trebamo se ponositi što imamo jednog takvog majstora,čija je jedina mana što se rodio u be i ha,da je kojim slučajem Portugalac,Kristiano Ronaldo bi dobio nasljednika. 
- BHF_Manijak
#10785 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ma jok ba, ako bi to bio isti ovaj Cyprus kojeg svi znamo, ti bi njima tamo u kontru! Eh sad cu namjerno za BiH igrati!cyprus wrote:Pričajte vi šta hoćete, ali ovo što je Sead reko ima punog smisla... I ja da sam kojim slučajem postao uspješan fudbaleruvijek bi izabrao državu u kojoj sam rođen i odrastao za svoju...
- phillie
#10786 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ne u struju - e bas cu u strujuBHF_Manijak wrote:Ma jok ba, ako bi to bio isti ovaj Cyprus kojeg svi znamo, ti bi njima tamo u kontru! Eh sad cu namjerno za BiH igrati!cyprus wrote:Pričajte vi šta hoćete, ali ovo što je Sead reko ima punog smisla... I ja da sam kojim slučajem postao uspješan fudbaleruvijek bi izabrao državu u kojoj sam rođen i odrastao za svoju...
![]()
Sto bi rekli u vezi Halilovica: "Eto Him tamo"
- mO k3
#10787 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Cypris je toBHF_Manijak wrote:Ma jok ba, ako bi to bio isti ovaj Cyprus kojeg svi znamo, ti bi njima tamo u kontru! Eh sad cu namjerno za BiH igrati!cyprus wrote:Pričajte vi šta hoćete, ali ovo što je Sead reko ima punog smisla... I ja da sam kojim slučajem postao uspješan fudbaleruvijek bi izabrao državu u kojoj sam rođen i odrastao za svoju...
![]()
- cyprus
- BHF_Manijak
#10789 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
cyprus wrote:Jebte se
-
oglo
-
missko
#10791 Re: AW: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci -
Ljudi pojma nemate koji se pritisak vrsi na djecu vec sa 16 god. Npr u Bayernu te vec tad pitaju za koju ces repku igrat ako imas strano porijeklo, ako kazes da ces razmisliti ili ne znas jos, ode ti iz Bayerna ko da nikad nisi ni trenirao a tako je i u ostalim klubovimaA1fa wrote:Vidis, zahvaljujuci uspjehu nase reprezentacije, oko ovoga vise nikada necemo biti sigurni, ali sto bi nas to i zanimalo previse ako ima kvaliteta i rezultati stimaju? Mislim ne vjerujem da je Tankovic proracunat sa onom izjavom, ali dosta njih koji budu ubuduce vagali ce se odluciti za nas. Subotic je klasican primjer takvog igraca. Kad se odlucio za Srbiju, bile su to bombasticne patriotske izjave i Srbija je tada izgledala kao respektabilna i obecavajuca nogometna sila. Ne kazem ja da se on sada kaje, ali ovaj njegov ,,odmor'' od reprezentacije cim vise nema sportskog motiva najbolji je pokazatelj koliko su ti ljudi vezani emotivno za svoj izbor.mevkobass wrote:to je njegova logika , a gdje su se rodili neki trenutni igraci nase repke , gdje su se rodili neki igraci koji su igrali za lijeve i desne komsije ? gdje su rodjeni neki sadasnji igraci HR repke? ovo ko da mi lici na pravdanje i plakanje kad ne bude stimca.shake69 wrote:"Neki bivši igrači ratuju s Mamićem ili Štimcem, ali to rade preko Alenovih leđa. Da nije bilo Štimca, Alen još ne bi odlučio hoće li igrati za Hrvatsku ili Bosnu. Normalno je da igra za zemlju u kojoj se rodio, tako smo mu savjetovali. Ja sam utjecao na Alenovu odluku, a Štimac je održao svoju riječ. Rekao je da je Alen budućnost hrvatskog nogometa i da će ga stalno zvati da bude u krugu Modrića i Mandžukića. Jedini je održao riječ. Ali za neke je Alen problem i u reprezentaciji, a nije u kvalifikacijama odigrao ni minutu. Zar će on biti kriv ako ne odemo u Brazil?", kaže Sead Halilovic za SN.
al kosto se kod nas kaze :posle ....... nema kajanja , pare i mamic su bili vazniji , pa bujrum. mi cemo svakako jo dosta toga doznati dok Alen postane punoljetan , al kako stvari stoje i ako ostanete pri svom sadasnjem stavu , bit ce jos vise kajanja. nasi u NFSBiH treba da se pozabave sa Tankovicem i ostalom djecom koja zele srcem i razumom da igraju za BiH i kojima pare nisu na prvom mjestu ili ispred zdravog razuma.Kad se sad sjetim Kucukovica i slicnih koje smo ,,moljakali'', a gdje su sad i gdje su mogli biti da su tad pametniji bili.....
![]()
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk-4
- velikibrnjo
#10792 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Bilo je ocito da je babo GOVNAR uticao na malog da zaigra za HR i to zbog ciste racunice
kakav glup potez, njegov talenat ne bi umanjilo ni da je potencijalni reprezentativac burkine faso bio
ali eto MU GA SAD
kad ode stimac, u cijem ce onda okruzenju biti
kakav glup potez, njegov talenat ne bi umanjilo ni da je potencijalni reprezentativac burkine faso bio
ali eto MU GA SAD
kad ode stimac, u cijem ce onda okruzenju biti
- alphonse kauders
#10793 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Da predvidimo 25 putnika za Brazil (ako ne bude kakvih kretenskih povreda):
1. Begović
2. Avdukić
3. Fejzić
4. Mujdža
5. Spahić
6. Bičakčić
7. Salihović
8. Medunjanin
9. Pjanić
10. Misimović
11. Lulić
12. Džeko
13. Ibišević
14. Vršajević
15. Kolašinac
16. Rahimić
17. Zahirović
18. Izet Hajrović
19. M.Stevanović
20. Ibričić (
)
21. Pandža
22. Zukanović
23. Višća
24. Mahmutović/Bešić/Šunjić/Kvržić/???
25. T.S. Sušić (preko štele)
Pokušao sam biti realan, iako ima dosta igrača koje ne bih volio dalje vidjeti u reprezentaciji, ali nema teorije da budu izostavljeni:) Ipak, za trećeg napadača bi se trebalo naći neko mjesto, pa makar da ga imamo samo 'nako na treninzima:)
1. Begović
2. Avdukić
3. Fejzić
4. Mujdža
5. Spahić
6. Bičakčić
7. Salihović
8. Medunjanin
9. Pjanić
10. Misimović
11. Lulić
12. Džeko
13. Ibišević
14. Vršajević
15. Kolašinac
16. Rahimić
17. Zahirović
18. Izet Hajrović
19. M.Stevanović
20. Ibričić (
21. Pandža
22. Zukanović
23. Višća
24. Mahmutović/Bešić/Šunjić/Kvržić/???
25. T.S. Sušić (preko štele)
Pokušao sam biti realan, iako ima dosta igrača koje ne bih volio dalje vidjeti u reprezentaciji, ali nema teorije da budu izostavljeni:) Ipak, za trećeg napadača bi se trebalo naći neko mjesto, pa makar da ga imamo samo 'nako na treninzima:)
- alphonse kauders
#10794 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Namjerno sam ga izostavio, jer se neće oporaviti do proljeća, a i tad je pitanje koliko će doći sebi, a od štopera će tu biti spahić, zukanović, pandža, bičakčić i kolašinac (po potrebi).KvaziExpert wrote:Fali Vranješ na spisku
- shake69
#10795 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Posto ce, nazalost, i ovdje biti obzira na kakvom-takvom nacionalnom kljucu, makar oni bili i na klupi, licno bih volio povesti mladoga Grahovca, prije nego Vranjesa! Naravno i Besica, iako ce biti strasna guzva.alphonse kauders wrote:Namjerno sam ga izostavio, jer se neće oporaviti do proljeća, a i tad je pitanje koliko će doći sebi, a od štopera će tu biti spahić, zukanović, pandža, bičakčić i kolašinac (po potrebi).KvaziExpert wrote:Fali Vranješ na spisku
- Ajatolah_
#10796 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Da, Pape treba razmisliti o Grahovcu... A umjesto jednog od štopera možda uleti Arslanagić, vidjet ćemo.
- shalla
#10797 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Mahmutović (ako zadrži super formu), Arslanagić i Prcić (ako se ustale u Standardu i Sochauxu) bi trebali biti IN, ne znam, tu se vjerovatno zatvara krug potencijalnih novih imena (Kolašinca već smatram siguricom aBd, nadam se da se tu nešto neće izjaloviti)...
- Ajatolah_
#10798 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Prcić u zadnje vrijeme redovno dobija dobija po 20-30 minuta po utakmici. Ali nisam pratio, je li igrao u sredini ili na krilu? Zavisno od toga mogao bi u budućnosti izgurati ili Ibričića ili Kvržića/Stevanovića, ako zna igrati lijevo onda i Višću. Kako god, mislim da je još rano za njegov poziv i da će se za njega više čuti u sljedećim kvalifikacijama.
Vjerovatno će i Anel Hadžić do prvenstva imati svoj debi u dresu BiH, ali nešto sumnjam da će u Brazil.
Vjerovatno će i Anel Hadžić do prvenstva imati svoj debi u dresu BiH, ali nešto sumnjam da će u Brazil.
- MOSALJOZE
#10799 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Prcić koliko sam ja uprati igra redovn za SochauxAjatolah_ wrote:Prcić u zadnje vrijeme redovno dobija dobija po 20-30 minuta po utakmici. Ali nisam pratio, je li igrao u sredini ili na krilu? Zavisno od toga mogao bi u budućnosti izgurati ili Ibričića ili Kvržića/Stevanovića, ako zna igrati lijevo onda i Višću. Kako god, mislim da je još rano za njegov poziv i da će se za njega više čuti u sljedećim kvalifikacijama.
- Šibicar
#10800 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Ima ovaj Avdija Vršajević u Hajduku,mislim da bi njega trebalo isprobati...