Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
DON_eARL

#10776 Re: FK Sarajevo

Post by DON_eARL »

Zar on igra jos? Cini mi se da sam negdje procitao kako se posvetio porodicnom zivotu.
Obuca9

#10777 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

DON_eARL wrote:Zar on igra jos? Cini mi se da sam negdje procitao kako se posvetio porodicnom zivotu.
Igra. To si ti njega s nekim pomiješao.
nazarenko

#10778 Re: FK Sarajevo

Post by nazarenko »

DON_eARL wrote:Zar on igra jos? Cini mi se da sam negdje procitao kako se posvetio porodicnom zivotu.
Pomiješao si ti njega sa Muhidinom Zukićem, garant :mrgreen:
nanda_

#10779 Re: FK Sarajevo

Post by nanda_ »

Samo je pitanje kakv je sad limun i kolko sad ima godina :zoka: i definitivno smo ekipa koja u drzavi najvise ima slucajeva povratka starih igraca e sad kolko je to dobro il nije to je pitanje ?
GandalfSivi

#10780 Re: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

Ako smo ga mogli godinama trpiti dok nije postao igrac (a jesmo, dan danas se sjecam koliko me je puta stomak od njega zabolio), mozemo ga i sada trpiti kada znamo da je naucio...
DON_eARL

#10781 Re: FK Sarajevo

Post by DON_eARL »

nazarenko wrote:
Pomiješao si ti njega sa Muhidinom Zukićem, garant :mrgreen:
E jbga sad, necemo pretjerivat :D Pratim FKS, litvansku ligu bas i ne, al mi se i dalje cini da je Kaunas ispao prije par godina iz lige i da je doticni razmisljao o prekidu karijere. Nje bitno, ako Sema kaze da nije tako, nije tako. :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#10782 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Otkud sad to za Pehlica? Samo nemojte reci da su vam izvori SC ili SS.ba :-) :D

Jel' Limun to najavljivano pojacanje spektakularno i tako to?

Pehla je zadnju sezonu ipo odigrao u nasem dresu faking dobro,nije da nam nebi trebao :thumbup:

Jos kada bi ostao ovaj mali iz Zvezde,i jedan bocni...uz nase juniore,dovoljno.
emigrazione

#10783 Re: FK Sarajevo

Post by emigrazione »

A odkud znate da je dobar kao sto je bio, je li ga gledao neko mozda u zadnje vrijeme
kokuz_sa

#10784 Re: FK Sarajevo

Post by kokuz_sa »

a ne moze bit gori od ovih deda u napadu koje imamo :D
Koshpa

#10785 Re: FK Sarajevo

Post by Koshpa »

Arsenijevic otputovao u Antaliju

Da nece potpisat za Celik ? :mrgreen:
Baltazar_khan

#10786 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

-LIBERO- wrote:

Jos kada bi ostao ovaj mali iz Zvezde,i jedan bocni...uz nase juniore,dovoljno.
Taj bek po svemu sudeći bi trebao da bude Zoran Belošević. Eto još jednog povratnika :roll:
tovarish

#10787 Re: FK Sarajevo

Post by tovarish »

Nakon što se pojavila vijest za Pehlića, ja uzeo malo googlat i našao sam sljedeće informacije. Kaunas je prije dvije godine bio viceprvak, al' je demonstrativno napustio takmičenje u prvoj ligi jer je savez odbio da kazni jedan klub zbog namještanja. Na to im je savez nabacio još jednbu kaznu i prebacio ih u treću ligu, gdje su prošle godine suvereno bili prvi. Od ove godine su u drugoj ligi, al' klubu prijeti bankrot i vjerovatno će Pehlić posatati slobodan igrač. Prema wikipediji, u dosadašnjem dijelu sezone, najbolji strijelac kluba je upravo Pehlić, tako da njegova forma i NIJE TOLIKO LOŠA.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#10788 Re: FK Sarajevo

Post by bordo gandalf »

Zna li neko nesto vise :)
Hadžialagić najavljuje senzaciju: Dolazi provjeren i poznat igrač
Ako dođe, a trebao bi, bit će senzacija • Sutra protiv Veleža

Avdić protiv Travnika: Slijedi provjera s "Rođenima"
Dok iščekuju vijesti o Paragvajcu Montijelu Nunjezu (Montiel Nunez), koji zbog odugovlačenja njegovog kluba Ređine još nije došao u Sarajevo, a možda uopće neće, klubu s Koševa ukazala se druga, kako tvrdi sportski direktor Edim Hadžialagić, još bolja mogućnost. No, nije nam rekao ime mogućeg pojačanja.

- Samo ću reći da je provjeren igrač za kojeg ljudi znaju. Čak smo dogovorili i detalje, ali ipak, ne želim reći o kome se radi. Ako dođe, a trebao bi, bit će senzacija - kazao je Hadžialagić.

Kada je riječ o ostalim igračima, izgledno je da će biti potpisan ugovor s golmanom Bojanom Jovićem, koji je u subotu branio u prijateljskoj utakmici protiv Travnika i ostavio vrlo dobar dojam. Zadovoljilo je još nekoliko igrača, ali je saradnja s njima upitna.

- Svidio nam se Aladin Đakovac, ali s njim možemo potpisati samo ako nam njegovi zastupnici osiguraju da Crvenoj zvezdi i klubu iz Novog Pazara, u kojem je prije branio, ne moramo platiti naknadu za treniranje. Slična je stvar i sa Miljenkom Bošnjakom - kaže Hadžialagić.

Prije odlaska u Antaliju (petak), Sarajevo će sutra u Mostaru odigrati pripremnu utakmicu protiv Veleža.

Stažira turski trener

U proljetnoj polusezoni na klupi Sarajeva sjedit će i mladi turski trener Fatih Kolu, koji će u bordo klubu stažirati za licencu. On će se ekipi priključiti u Antaliji.
Impavidus

#10789 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

rashtiman wrote:Zna li neko nesto vise :)
Hadžialagić najavljuje senzaciju: Dolazi provjeren i poznat igrač
Ako dođe, a trebao bi, bit će senzacija • Sutra protiv Veleža

Avdić protiv Travnika: Slijedi provjera s "Rođenima"
Dok iščekuju vijesti o Paragvajcu Montijelu Nunjezu (Montiel Nunez), koji zbog odugovlačenja njegovog kluba Ređine još nije došao u Sarajevo, a možda uopće neće, klubu s Koševa ukazala se druga, kako tvrdi sportski direktor Edim Hadžialagić, još bolja mogućnost. No, nije nam rekao ime mogućeg pojačanja.

- Samo ću reći da je provjeren igrač za kojeg ljudi znaju. Čak smo dogovorili i detalje, ali ipak, ne želim reći o kome se radi. Ako dođe, a trebao bi, bit će senzacija - kazao je Hadžialagić.

Kada je riječ o ostalim igračima, izgledno je da će biti potpisan ugovor s golmanom Bojanom Jovićem, koji je u subotu branio u prijateljskoj utakmici protiv Travnika i ostavio vrlo dobar dojam. Zadovoljilo je još nekoliko igrača, ali je saradnja s njima upitna.

- Svidio nam se Aladin Đakovac, ali s njim možemo potpisati samo ako nam njegovi zastupnici osiguraju da Crvenoj zvezdi i klubu iz Novog Pazara, u kojem je prije branio, ne moramo platiti naknadu za treniranje. Slična je stvar i sa Miljenkom Bošnjakom - kaže Hadžialagić.

Prije odlaska u Antaliju (petak), Sarajevo će sutra u Mostaru odigrati pripremnu utakmicu protiv Veleža.

Stažira turski trener

U proljetnoj polusezoni na klupi Sarajeva sjedit će i mladi turski trener Fatih Kolu, koji će u bordo klubu stažirati za licencu. On će se ekipi priključiti u Antaliji.
Ma pusti alagu, svaka druga mu senzacionalno. janez je eto toliko... :D
extraordinary

#10790 Re: FK Sarajevo

Post by extraordinary »

Koji će nam to provjeren Janez doći, baš me zanima :-) Vugdalić?
Impavidus

#10791 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

extraordinary wrote:Koji će nam to provjeren Janez doći, baš me zanima :-) Vugdalić?
ma ne znam im iz reprezentacije 5 igraca, a kamo li ove ostale "provjerene" i "senzacionalne". I moja greska nije janez, vec hrvat al ovu sezonu igrao za janeze (u njihovoj ligi) jedan dio. A to koliko je senzacionalan i provjeren macku o rep okacit, 99% nas sto pratimo fudbal 24/7 nikad ni a o njemu culo nije :D Dosta vise prica i pricica, da mi otac rođeni kaze za nekog igraca ne bi mu vjerovao dok ga ne vidim sa nasim dresom.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#10792 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Taj Slovenac je zapravo Hrvat :D ,al' igrao za slovenacki klub. Igra spica,onako solidan,nista spektakularno,ali nije ni los. Ovo po video sazetku koji sam pregledao.

Ko je taj spektakularni igrac,koji ce biti bum prelaznog roka..da nije Adrijano :dance: ,Luka Toni :lol:
Neelix

#10793 Re: FK Sarajevo

Post by Neelix »

andy carrol :D
extraordinary

#10794 Re: FK Sarajevo

Post by extraordinary »

Da nije Zahora, on je Hrvat koji je igrao u Sloveniji ? :D
north

#10795 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Senzacija kaže :lol: , pa nema ko nego Ibrahimović ili Drogba...i jedan i dugi imaju želju da završe karijeru u FCS....

Možda Zahović, koliko ima kuka :D

Ne zna čovjek bi li se smijao ili plakao :run:

Samo neka na otkriva ime (do daljnjeg), dosta je bilo blamaže zadnjih dana :roll:
limeni

#10796 Re: FK Sarajevo

Post by limeni »

dusan kerkez
Cossack

#10797 Re: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Samo nam jos Džemo Smjećanin fali... :D Provjeren a k tomu jos i iskusan kantonalac :-D

podsjetimo se lika i djela nama vazda dragog Džeme:

http://www.bordocaffe.com/component/opt ... temid,314/
north

#10798 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Cossack wrote:Samo nam jos Džemo Smjećanin fali... :D Provjeren a k tomu jos i iskusan kantonalac :-D
E dobro si, pa to bi bilo to......Džemo sa inostranim iskustvom, imamo Ihtijarevića i Avdića, ubaciti Repuha i vratiti Dedića i imaćemo ekipu sa prosjekom od 39 godina i još sve povratnici.....ako treba neka i Mirza uleti na libera.....nije ni on za staro gvošžđe...... :D

Ovo je bilo od muke, sad ozbiljno..samo neka se ne otkriva ime dok se ne završi (ako se uopšte i završi)....smiješni postajemo sviju mi.....
Reglan

#10799 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Da nije Janez iz Kursadjija,pravi je kandidat voli virsle al da u paksu prima :lol:

kod nas virsli na izvoz :D
-LIBERO-
Čiča Gliša

#10800 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

arshavin wrote:Da nije Janez iz Kursadjija,pravi je kandidat voli virsle al da u paksu prima :lol:

kod nas virsli na izvoz :D
Pa i doci ce za virsle,sta si ti mislio da cemo ga placati :lol: :dance:
Locked