Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
DON_eARL
#10776 Re: FK Sarajevo
Zar on igra jos? Cini mi se da sam negdje procitao kako se posvetio porodicnom zivotu.
- Obuca9
#10777 Re: FK Sarajevo
Igra. To si ti njega s nekim pomiješao.DON_eARL wrote:Zar on igra jos? Cini mi se da sam negdje procitao kako se posvetio porodicnom zivotu.
-
nazarenko
#10778 Re: FK Sarajevo
Pomiješao si ti njega sa Muhidinom Zukićem, garantDON_eARL wrote:Zar on igra jos? Cini mi se da sam negdje procitao kako se posvetio porodicnom zivotu.
- nanda_
#10779 Re: FK Sarajevo
Samo je pitanje kakv je sad limun i kolko sad ima godina
i definitivno smo ekipa koja u drzavi najvise ima slucajeva povratka starih igraca e sad kolko je to dobro il nije to je pitanje ?
- GandalfSivi
#10780 Re: FK Sarajevo
Ako smo ga mogli godinama trpiti dok nije postao igrac (a jesmo, dan danas se sjecam koliko me je puta stomak od njega zabolio), mozemo ga i sada trpiti kada znamo da je naucio...
-
DON_eARL
#10781 Re: FK Sarajevo
E jbga sad, necemo pretjerivatnazarenko wrote:Pomiješao si ti njega sa Muhidinom Zukićem, garantDON_eARL wrote:Zar on igra jos? Cini mi se da sam negdje procitao kako se posvetio porodicnom zivotu.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#10782 Re: FK Sarajevo
Otkud sad to za Pehlica? Samo nemojte reci da su vam izvori SC ili SS.ba
Jel' Limun to najavljivano pojacanje spektakularno i tako to?
Pehla je zadnju sezonu ipo odigrao u nasem dresu faking dobro,nije da nam nebi trebao
Jos kada bi ostao ovaj mali iz Zvezde,i jedan bocni...uz nase juniore,dovoljno.
Jel' Limun to najavljivano pojacanje spektakularno i tako to?
Pehla je zadnju sezonu ipo odigrao u nasem dresu faking dobro,nije da nam nebi trebao
- emigrazione
#10783 Re: FK Sarajevo
A odkud znate da je dobar kao sto je bio, je li ga gledao neko mozda u zadnje vrijeme
- kokuz_sa
#10784 Re: FK Sarajevo
a ne moze bit gori od ovih deda u napadu koje imamo 
- Koshpa
#10785 Re: FK Sarajevo
Arsenijevic otputovao u Antaliju
Da nece potpisat za Celik ?
Da nece potpisat za Celik ?
- Baltazar_khan
#10786 Re: FK Sarajevo
Taj bek po svemu sudeći bi trebao da bude Zoran Belošević. Eto još jednog povratnika-LIBERO- wrote:
- tovarish
#10787 Re: FK Sarajevo
Nakon što se pojavila vijest za Pehlića, ja uzeo malo googlat i našao sam sljedeće informacije. Kaunas je prije dvije godine bio viceprvak, al' je demonstrativno napustio takmičenje u prvoj ligi jer je savez odbio da kazni jedan klub zbog namještanja. Na to im je savez nabacio još jednbu kaznu i prebacio ih u treću ligu, gdje su prošle godine suvereno bili prvi. Od ove godine su u drugoj ligi, al' klubu prijeti bankrot i vjerovatno će Pehlić posatati slobodan igrač. Prema wikipediji, u dosadašnjem dijelu sezone, najbolji strijelac kluba je upravo Pehlić, tako da njegova forma i NIJE TOLIKO LOŠA.
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#10788 Re: FK Sarajevo
Zna li neko nesto vise
Hadžialagić najavljuje senzaciju: Dolazi provjeren i poznat igrač
Ako dođe, a trebao bi, bit će senzacija • Sutra protiv Veleža
Avdić protiv Travnika: Slijedi provjera s "Rođenima"
Dok iščekuju vijesti o Paragvajcu Montijelu Nunjezu (Montiel Nunez), koji zbog odugovlačenja njegovog kluba Ređine još nije došao u Sarajevo, a možda uopće neće, klubu s Koševa ukazala se druga, kako tvrdi sportski direktor Edim Hadžialagić, još bolja mogućnost. No, nije nam rekao ime mogućeg pojačanja.
- Samo ću reći da je provjeren igrač za kojeg ljudi znaju. Čak smo dogovorili i detalje, ali ipak, ne želim reći o kome se radi. Ako dođe, a trebao bi, bit će senzacija - kazao je Hadžialagić.
Kada je riječ o ostalim igračima, izgledno je da će biti potpisan ugovor s golmanom Bojanom Jovićem, koji je u subotu branio u prijateljskoj utakmici protiv Travnika i ostavio vrlo dobar dojam. Zadovoljilo je još nekoliko igrača, ali je saradnja s njima upitna.
- Svidio nam se Aladin Đakovac, ali s njim možemo potpisati samo ako nam njegovi zastupnici osiguraju da Crvenoj zvezdi i klubu iz Novog Pazara, u kojem je prije branio, ne moramo platiti naknadu za treniranje. Slična je stvar i sa Miljenkom Bošnjakom - kaže Hadžialagić.
Prije odlaska u Antaliju (petak), Sarajevo će sutra u Mostaru odigrati pripremnu utakmicu protiv Veleža.
Stažira turski trener
U proljetnoj polusezoni na klupi Sarajeva sjedit će i mladi turski trener Fatih Kolu, koji će u bordo klubu stažirati za licencu. On će se ekipi priključiti u Antaliji.
- Impavidus
#10789 Re: FK Sarajevo
Ma pusti alagu, svaka druga mu senzacionalno. janez je eto toliko...rashtiman wrote:Zna li neko nesto vise
Hadžialagić najavljuje senzaciju: Dolazi provjeren i poznat igrač
Ako dođe, a trebao bi, bit će senzacija • Sutra protiv Veleža
Avdić protiv Travnika: Slijedi provjera s "Rođenima"
Dok iščekuju vijesti o Paragvajcu Montijelu Nunjezu (Montiel Nunez), koji zbog odugovlačenja njegovog kluba Ređine još nije došao u Sarajevo, a možda uopće neće, klubu s Koševa ukazala se druga, kako tvrdi sportski direktor Edim Hadžialagić, još bolja mogućnost. No, nije nam rekao ime mogućeg pojačanja.
- Samo ću reći da je provjeren igrač za kojeg ljudi znaju. Čak smo dogovorili i detalje, ali ipak, ne želim reći o kome se radi. Ako dođe, a trebao bi, bit će senzacija - kazao je Hadžialagić.
Kada je riječ o ostalim igračima, izgledno je da će biti potpisan ugovor s golmanom Bojanom Jovićem, koji je u subotu branio u prijateljskoj utakmici protiv Travnika i ostavio vrlo dobar dojam. Zadovoljilo je još nekoliko igrača, ali je saradnja s njima upitna.
- Svidio nam se Aladin Đakovac, ali s njim možemo potpisati samo ako nam njegovi zastupnici osiguraju da Crvenoj zvezdi i klubu iz Novog Pazara, u kojem je prije branio, ne moramo platiti naknadu za treniranje. Slična je stvar i sa Miljenkom Bošnjakom - kaže Hadžialagić.
Prije odlaska u Antaliju (petak), Sarajevo će sutra u Mostaru odigrati pripremnu utakmicu protiv Veleža.
Stažira turski trener
U proljetnoj polusezoni na klupi Sarajeva sjedit će i mladi turski trener Fatih Kolu, koji će u bordo klubu stažirati za licencu. On će se ekipi priključiti u Antaliji.
-
extraordinary
#10790 Re: FK Sarajevo
Koji će nam to provjeren Janez doći, baš me zanima
Vugdalić?
- Impavidus
#10791 Re: FK Sarajevo
ma ne znam im iz reprezentacije 5 igraca, a kamo li ove ostale "provjerene" i "senzacionalne". I moja greska nije janez, vec hrvat al ovu sezonu igrao za janeze (u njihovoj ligi) jedan dio. A to koliko je senzacionalan i provjeren macku o rep okacit, 99% nas sto pratimo fudbal 24/7 nikad ni a o njemu culo nijeextraordinary wrote:Koji će nam to provjeren Janez doći, baš me zanimaVugdalić?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#10792 Re: FK Sarajevo
Taj Slovenac je zapravo Hrvat
,al' igrao za slovenacki klub. Igra spica,onako solidan,nista spektakularno,ali nije ni los. Ovo po video sazetku koji sam pregledao.
Ko je taj spektakularni igrac,koji ce biti bum prelaznog roka..da nije Adrijano
,Luka Toni 
Ko je taj spektakularni igrac,koji ce biti bum prelaznog roka..da nije Adrijano
- Neelix
#10793 Re: FK Sarajevo
andy carrol 
-
extraordinary
#10794 Re: FK Sarajevo
Da nije Zahora, on je Hrvat koji je igrao u Sloveniji ? 
-
north
#10795 Re: FK Sarajevo
Senzacija kaže
, pa nema ko nego Ibrahimović ili Drogba...i jedan i dugi imaju želju da završe karijeru u FCS....
Možda Zahović, koliko ima kuka
Ne zna čovjek bi li se smijao ili plakao
Samo neka na otkriva ime (do daljnjeg), dosta je bilo blamaže zadnjih dana
Možda Zahović, koliko ima kuka
Ne zna čovjek bi li se smijao ili plakao
Samo neka na otkriva ime (do daljnjeg), dosta je bilo blamaže zadnjih dana
- Cossack
#10797 Re: FK Sarajevo
Samo nam jos Džemo Smjećanin fali...
Provjeren a k tomu jos i iskusan kantonalac 
podsjetimo se lika i djela nama vazda dragog Džeme:
http://www.bordocaffe.com/component/opt ... temid,314/
podsjetimo se lika i djela nama vazda dragog Džeme:
http://www.bordocaffe.com/component/opt ... temid,314/
-
north
#10798 Re: FK Sarajevo
E dobro si, pa to bi bilo to......Džemo sa inostranim iskustvom, imamo Ihtijarevića i Avdića, ubaciti Repuha i vratiti Dedića i imaćemo ekipu sa prosjekom od 39 godina i još sve povratnici.....ako treba neka i Mirza uleti na libera.....nije ni on za staro gvošžđe......Cossack wrote:Samo nam jos Džemo Smjećanin fali...Provjeren a k tomu jos i iskusan kantonalac
Ovo je bilo od muke, sad ozbiljno..samo neka se ne otkriva ime dok se ne završi (ako se uopšte i završi)....smiješni postajemo sviju mi.....
- Reglan
#10799 Re: FK Sarajevo
Da nije Janez iz Kursadjija,pravi je kandidat voli virsle al da u paksu prima
kod nas virsli na izvoz
kod nas virsli na izvoz
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#10800 Re: FK Sarajevo
Pa i doci ce za virsle,sta si ti mislio da cemo ga placatiarshavin wrote:Da nije Janez iz Kursadjija,pravi je kandidat voli virsle al da u paksu prima![]()
kod nas virsli na izvoz