Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kaiser wrote:Danas mi je baš potežak dan sinoć se malo spavalo, danas ugrijalo, ja ožednio, naradio se, još 45 minuta na poslu, a do iftara još poprilično dugo... a meni se jedino
pa eto...jos 45 min i kuci i onda mozes
Doći će mi aBd musafiri na iftar, tako da mi valja sad prvo u nabavku, a onda kuću usisati, pa prašinu obrisati....
Sad mi nešto pade na pamet, ne znam kako se vi borite sa žeđu, ali ja sam primjetio da uoči iftara zalijevam cvijeće na balkonu po sat vremena to me opušta
Kaiser wrote:Danas mi je baš potežak dan sinoć se malo spavalo, danas ugrijalo, ja ožednio, naradio se, još 45 minuta na poslu, a do iftara još poprilično dugo... a meni se jedino
pa eto...jos 45 min i kuci i onda mozes
Doći će mi aBd musafiri na iftar, tako da mi valja sad prvo u nabavku, a onda kuću usisati, pa prašinu obrisati....
Sad mi nešto pade na pamet, ne znam kako se vi borite sa žeđu, ali ja sam primjetio da uoči iftara zalijevam cvijeće na balkonu po sat vremena to me opušta
ne ozednim...jednom svega u ovo dana koliko sam postila
i desilo mi se da perem ruke...i perem...i zamisljam pijem vodu
jako cudno
nije mi se to nikada prije desilo
Kaiser wrote:
ne ozednim...jednom svega u ovo dana koliko sam postila
i desilo mi se da perem ruke...i perem...i zamisljam pijem vodu
jako cudno
nije mi se to nikada prije desilo
oj, i meni se desilo ovo s pranjem ruku/umivanjem
sreca pa mi je na poslu hladovina, inace bi se vise zednilo.
Vi ovdje samo o topi zborite nemere se ni ući,al kad smo već kod tope imam pitanje:kako da napravim pravu topu bez jaja pošto ih večeras neće biti a mi navikli uvijek sa jajima,eto ak' ko more da odgovori,hvala unaprijed....
I evo jedna od mene(zapravo ova baš i nije moja): Budi s' lijepim sve ti lijepo
Budi s' dobrim sve ti dobro
Budi s' jednim sve ti jedno
Okreni se jednom ti,hajirli se iftarili...
Vi ovdje samo o topi zborite nemere se ni ući,al kad smo već kod tope imam pitanje:kako da napravim pravu topu bez jaja pošto ih večeras neće biti a mi navikli uvijek sa jajima,eto ak' ko more da odgovori,hvala unaprijed....
I evo jedna od mene(zapravo ova baš i nije moja): Budi s' lijepim sve ti lijepo
Budi s' dobrim sve ti dobro
Budi s' jednim sve ti jedno
Okreni se jednom ti,hajirli se iftarili...
alejkumusselam!
ja uglavnom i pravim bez jaja - nek ti sir i kajmak budu glavni sastojci, ne dodaji previse milerama jer se od njega topa razvodeni. trebalo bi da dobijes finu smjesu
turbo topa by zeko: puter, travnicki sir /sve vrste i oblici/, mladi sir, sirko od mljekare šabac ili abc namaz, zdenka, malo pavlake - turbo masne, cak i zutih sireva ako se nade, soli,
[/quote]
alejkumusselam!
ja uglavnom i pravim bez jaja - nek ti sir i kajmak budu glavni sastojci, ne dodaji previse milerama jer se od njega topa razvodeni. trebalo bi da dobijes finu smjesu [/quote]
hvala puno na uputama,probat ću ovako,nadam se da će mi ispasti dobro...
Bloo wrote:turbo topa by zeko: puter, travnicki sir /sve vrste i oblici/, mladi sir, sirko od mljekare šabac ili abc namaz, zdenka, malo pavlake - turbo masne, cak i zutih sireva ako se nade, soli,
Bloo wrote:turbo topa by zeko: puter, travnicki sir /sve vrste i oblici/, mladi sir, sirko od mljekare šabac ili abc namaz, zdenka, malo pavlake - turbo masne, cak i zutih sireva ako se nade, soli,