belfy wrote:kako je vijest "vratili se iz lagodnog zivota" argument za povratak?
kako ono pise: radnja za sitnu elektroniku ili tako nesto
belfy wrote:kako je vijest "vratili se iz lagodnog zivota" argument za povratak?
Kurac a ne sabljarke.Uvalio mi stari da namontiram u ljetnu kuhinju naku cesmu sto sama grije vodu .Od jutros se jebem.insomnia78 wrote:Dje su ba sabljarke
I opet otiso.Nisam vise u BiH.animals wrote:Vratio se Sime..HAVANA wrote:
Ovdje pricali kako ovi s parama vataju nekake sabljarkeHAVANA wrote:Kurac a ne sabljarke.Uvalio mi stari da namontiram u ljetnu kuhinju naku cesmu sto sama grije vodu .Od jutros se jebem.insomnia78 wrote:Dje su ba sabljarkeAl dohako sam joj..Eno zena pere sudje,uziva.
Ne dam da masinu upali,trazili ste,perite.
Vratio se u Molenbeek?HAVANA wrote:I opet otiso.Nisam vise u BiH.animals wrote:Vratio se Sime..HAVANA wrote:
HAVANA wrote:Aha.Samo poso,kuca,dzamija.
Kako auto?HAVANA wrote:

pa to kod nas rade vec barem 25 godina. nema se sta tu pripaziti, osjecas se k'o kod kuce...insomnia78 wrote:Evo pripazite se ako cete u Fr. Ljudi kradu gorivo iz auta
Kradu i auspuhe takodje![]()
Kakvo ba gorivo i auspuh pusti ga. Kradu platinu iz auspuha. Kod nas to normala biznis.belfy wrote:pa to kod nas rade vec barem 25 godina. nema se sta tu pripaziti, osjecas se k'o kod kuce...insomnia78 wrote:Evo pripazite se ako cete u Fr. Ljudi kradu gorivo iz auta
Kradu i auspuhe takodje![]()
Ne, ti prodas auspuh majstoru a on rastavlja, vadi platinu i prodaje dalje.insomnia78 wrote:A izvade ti samo platinu jel?
Ja fakat mislio da si ti ozbiljan sagovornik... Jebo te Amerika...konjislav wrote:To upravo svi u svijetu i žele, a Amerika to zna i ona se bori protiv toga i neda svakome.Seyfo wrote:Hajmo onda svi u USA,to je najjaca drzava,svjetski policajac,dijeli pravdu i sve ostalo. Ha ya
Amerika je sa platama i ekonomijom prejaka, ko ima znanje i poduzetnickog duha, najprije ce tamo postati milioner, mnogo prije nego u evropi.Radio Sarajevo wrote:Ja fakat mislio da si ti ozbiljan sagovornik... Jebo te Amerika...konjislav wrote:To upravo svi u svijetu i žele, a Amerika to zna i ona se bori protiv toga i neda svakome.Seyfo wrote:Hajmo onda svi u USA,to je najjaca drzava,svjetski policajac,dijeli pravdu i sve ostalo. Ha ya