Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
idi vozaj changana...i jos stavi ling long, pa upotpuni ugodja...
Linglong je rezervisan za tvoje trokove i tigvane.
Pa ja nemam nista protiv, jer ne tteba biti licemjeran k'o ti. Prihvatljiv ti je prepakovani changan..ali nije ling long koji je specijalno napravio gumu za tiguana?!
Ne vozim EV nit bih dao kinezima pare, briga me.
Treba da dodje vauvau sa dva seta goodyear-a ili michelin-a koliko traze za svoje skule.
kravamuzara wrote: ↑11/11/2025 15:00
....
ZF bi digao cijenu na 150k.
Naravno da ne bi i ovo si sada baš lupio.
Ne bi ZF išao u jedan auto, nego u sve proizvedene CX-60 / CX-80 / CX-70 / CX-90.
Nabavna cijena ZF-a je bila 8000€ prije inflacije, sad Boga pitaj koliko je, to je vec pola proizvodne cijene auta.
I sta vrijedi ako ide u sve proizvedene primjerke, svaki moras platiti, mozes dobiti neki sitan popust na veliku kolicinu.
Ovako sa vlastitim racunica vremenom postaje bolja i bolja, nakon nekog vremena ostaje samo trosak proizvodnje.
kravamuzara wrote: ↑11/11/2025 15:28
Onda je uzeo exclusive line sa dodanom crnom kožom, cijena ispod 100k onda nije čudna.
Samo što su to felge sa takumija, nešto su oni tu iskombinovali
Fossil wrote: ↑11/11/2025 16:39
Meni su ove nove mazde sto se interijera tice odlicne. Nece brzo ostarati…
Kakvi su ovi dizel motori 2.2 (150 ks) 2014 godiste npr? Jel naporan automatik?
2014. cadjavac se ne isplati, imaju fabrickih mana koje malo ko rijesi na vrijeme, prakticno 99% primjeraka ima 5000 maraka ulaganja da se sredi kako treba.
Automatik je dobar i dugotrajan, kod cadjavaca cak robustniji nego kod benzinaca.
Fossil wrote: ↑11/11/2025 16:39
Meni su ove nove mazde sto se interijera tice odlicne. Nece brzo ostarati…
Kakvi su ovi dizel motori 2.2 (150 ks) 2014 godiste npr? Jel naporan automatik?
2014. cadjavac se ne isplati, imaju fabrickih mana koje malo ko rijesi na vrijeme, prakticno 99% primjeraka ima 5000 maraka ulaganja da se sredi kako treba.
Automatik je dobar i dugotrajan, kod cadjavaca cak robustniji nego kod benzinaca.
Onda je uzeo exclusive line sa dodanom crnom kožom, cijena ispod 100k onda nije čudna.
mah, ko zna sta je sa tim autima na betaniji, ima ih i 2023 sto idu pod "novo" i "facelift"
mah, ko zna sta je sa tim autima na betaniji, ima ih i 2023 sto idu pod "novo" i "facelift"