I meni su ovo poslali na email. Jebes LZNBilly The Pljuc wrote: ↑03/01/2021 15:29I mene su danas nazvali i nakon što sam ih zamolio da nazovu opet jer mi je trebalo vremena za konsultacije sa ukućanima nisu više zvali. Gospođica ili gospođa koja se javila je bukvalno ponudila isto što i tebi a u istoj smo "klasi" korisnika. Mi nismo bili zadovoljni ponuđenim tako da smo poslali mail sa željom za raskidom postojećeg ugovora i nastavljanjem korištenja usluga do daljnjeg. Ukoliko nisu spremni za takav vid saradnje mi smo definitivno za totalni prekid bilo kakve saradnje, do njih je sada i čekam da odgovore. Uglavnom rečeno je da Arena Sport kanali nisu više opcija i nuđen je zamjenski sadržaj sa SK kanalima a meni konkretno to nije zadovoljavajuće, evo već sam propustio dobru utakmicu Intera i Crotonea sa 8 golova, niđe veze mi je da mi englezi i španci nadoknade tu vrstu "duševne boli" nastale negledanjem ovakve utakmicezdruzdjo wrote: ↑03/01/2021 13:54 Pozdrav raja
Eto jutros su me zvali iz tehnicke podrske telemach.
Imam eon premium. Znaci nista mi dodatno nisu vise mogli ponuditi sto vec nemam. Dobio sam umanjenje mjesecnog rentanja receiver-a od 5km. Znaci na godisnjem nivou 60 km. Obzirom da nisam sportski tip, arene mi nesto nece nedostajati i zadovoljan sam. Moj prioritet je kvalitetan internet sto ovim paketom i imam. Znam da mnogi koji su sportski tipovi nece biti ni izbliza zadovoljni kad bi im i 20 km umanjili mjesecno.
I vama sretno..
Kao da ja sebi ne znam naci sta je trenutno u toku od sportskih dogadaja. J--o te led.
Samo kopiraju i posalji dalje iste odgovore. A gdje su Glavni ?
Ja im napisao nemoj mi slati Copy-Paste odgovore, kad oni opet odgovore sa istom porukom kao mom drugu sto su odg.
U okviru naše ponude možete uživati u najboljem sportskom sadržaju Sport klub kanala, te ekskluzivno pratiti isti na Nova BH.
Na SK kanalima se emituju najgledanija evropska i svjetska takmičenja: ekskluzivno utakmice njemačke Bundeslige, engleska Premier liga i FA kup, Euroleague i Eurocup, Turska fudbalska liga, Formula 1 i Moto GP, ATP mastersi, košarkaško Evropsko prvenstvo za žene 2021. i Evropsko prvenstvo za muškarce 2022. godine, gdje igraju naši Zmajevi, čiji smo ponosni sponzor.
Također Vam nudimo sljedeće sportske kanale: Fight Channel, Eurosport 1 I 2HD, Motorvision HD, Extreme Sports, Trace Sport Stars HD.
Podsjećamo Vas da samo kod nas, na Nova BH kanalu, ćete moći pratite sve utakmice fudbalske reprezentacije BiH kao i dugo čekani EURO 2021, kvalifikacije za FIFA World Cup 2022 u Kataru i novi ciklus Lige nacija.