Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote: ↑24/05/2026 19:59
@last mohicans pogledah prvu epizodu. Karkin fakat zaljubljen u Ziku
Poceo sam i drugu, zeludac mi se okrece od Sejline price
Kazem ti ja, čak to nije htio ili nije znao sakriti. A ona, bljuvotina priča. Hudnica, za pomozi ba, gladna bila ona i dijete. Zao joj Tole, ali ne i ostalih brutalo likvidiranih. To će reći u drugoj epizodi.
Zaradio kaze bruku para od nadzidjivanja (valjda se ovako pise) stanova, a onda kao nisu imali para pa je od nje trazio da mu da od plate.
Dosla iz inostranstva i bump odmah se u kabinet ministra zaposlila.
Ali najjace je-kad je presla u Avaz tu je sve mafijase upoznala....nakon 2 minute kaze tad sam i Ziku upoznala
Sta bi na kraju sa Dumanjicem, Aljevicem, Kalenderom ? Cime se bave, jesul dosli tobe ? Njihova svjedocenja moram pogledat bar jednom godisnje, ko i Mucke.
Rothmans wrote: ↑24/05/2026 21:18
Sta bi na kraju sa Dumanjicem, Aljevicem, Kalenderom ? Cime se bave, jesul dosli tobe ? Njihova svjedocenja moram pogledat bar jednom godisnje, ko i Mucke.
Dumanjić je dobio 5 godina poslije amnestiran. Van zemlje, ne znam gdje je odlezao. Ovaj dvojica nista nisu dobili. I to mi je sranje, eki svjedok pokajnik i nista, odvali mu 3-5 godina.
Šteam danas sa cukama, stoji klinjo 12-13 sa roditeljima pričaju sa nekim ko sjedi na klupi. Mali smota nekakav papir od nečeg što je jeo i frknu u onu živicu. Ja mu ljubazno rekoh sine nije u redu ima kante evo dva metra od tebe. I roditeljima se okrenem reko niste ovo vidjeli vjerovantno, recite mu da nije red da se baca okolo. Najljubaznijim i priajteljskim tonom.
E tu se alapača upali, a ti kupiš za svojim cukama sigurno kad kake, reko gospođo nije uopšte o tome riječ... i produžim dalje ne želeći da mi roletna padne.
Čujem onaj joj govori e dobro si mu rekla...
_BataZiv_0809 wrote: ↑24/05/2026 19:59
@last mohicans pogledah prvu epizodu. Karkin fakat zaljubljen u Ziku
Poceo sam i drugu, zeludac mi se okrece od Sejline price
Kazem ti ja, čak to nije htio ili nije znao sakriti. A ona, bljuvotina priča. Hudnica, za pomozi ba, gladna bila ona i dijete. Zao joj Tole, ali ne i ostalih brutalo likvidiranih. To će reći u drugoj epizodi.
Zaradio kaze bruku para od nadzidjivanja (valjda se ovako pise) stanova, a onda kao nisu imali para pa je od nje trazio da mu da od plate.
Dosla iz inostranstva i bump odmah se u kabinet ministra zaposlila.
Ali najjace je-kad je presla u Avaz tu je sve mafijase upoznala....nakon 2 minute kaze tad sam i Ziku upoznala
Ona je bila dugo vremena s Aljosom Camparom u vezi, pa s nekim strancima glavesinama iz tadašnjeg IPTFa, pa s Emirom Hadzicem, pricalo se da je bila i s FaHraonom...alava na pare samo tako, kakav Zima šarmer, humorističan fol ,kakvi bakrači
Sjecam se da sam studirao, s rajom s faksa u tadasnjih Incognito, bio je popularan onomad, Zika cijeli dan sjedio i igrao pikada uvijek s nekim
Dumanjić je dobio 5 godina poslije amnestiran. Van zemlje, ne znam gdje je odlezao. Ovaj dvojica nista nisu dobili. I to mi je sranje, eki svjedok pokajnik i nista, odvali mu 3-5 godina.
Gdje si pregledao cijele epizode? Nemam voyo a na yt ne mogu da nadjem cijele, samo po pola minute najave.
nivla wrote: ↑24/05/2026 23:11
a stvarno pokupis li kad se cuko popisa ili samo ostavis da se osusi
Koje ste vi dijagnoze jbt...
Bo te profi, sve se nesto zalis, ovo ono kad ne samo da cuku imas nego se u ima vise cuka. Bubreg u loju (I shoud not say this)...pu pu djes loj u carsiji spomenut.
hatemondays wrote: ↑25/05/2026 06:28
Bo te profi, sve se nesto zalis, ovo ono kad ne samo da cuku imas nego se u ima vise cuka. Bubreg u loju (I shoud not say this)...pu pu djes loj u carsiji spomenut.
Udomilo se, spasilo se sa ulice... ja njih, oni mene...
Pijani koraci u zoru
I svađa preko puta
Čađavim ćirom prema moru
Sitna meza a rakija ljuta
Kišobrane popravljam
Neko viče u ljetnom danu
Moj poklon za njen rođendan
Prvi skok s kuće pod branu
Čuvarkuća na kapiji
U svijetloplavom loncu
Perači peru ulicu
I djeca na vašingtoncu
Buđenje bez mljekara
Ko noć bez ljubavi
Bez raspjevanog poštara
Pismo ne dolazi
Dobra moja mahala
Kao da je zaspala
Zaspala i umrla
Dobra moja mahala
Kao da je zaspala
Zaspala i umrla
Kukuruzi i kesteni
Mirišu ispred ljetnog kina
Volim rane jeseni
I kad me ljubiš
Poslije puno vina
Imo pa nemo sada znam
Je kletva najveća
Al me nikad neće biti sram
Onog što osjećam
Gdje si pregledao cijele epizode? Nemam voyo a na yt ne mogu da nadjem cijele, samo po pola minute najave.
Edin H. wrote: ↑25/05/2026 18:17
Nadam se da će tužiti policiju da su ga zaustavljali na nacionalnoj, vjerskoj ili po nekoj trećoj osnovi.
Nema šansi da je mogao nakupiti ovoliko kazni a da ga nisu ciljano i bez povoda i razloga zaustavljali.
pa sta hoces, upravljanje pod zabranom je 400 maraka nek je imao sticaj prekrsaja npr pjan, mogao je i dobiti više od 800, kao da je na tu cifru sa zateznim penalom 20KM to je 110 kazni.....obicni seljoban bezobrazni eto u cemu je rijec
Edin H. wrote: ↑25/05/2026 18:17
Nadam se da će tužiti policiju da su ga zaustavljali na nacionalnoj, vjerskoj ili po nekoj trećoj osnovi.
Nema šansi da je mogao nakupiti ovoliko kazni a da ga nisu ciljano i bez povoda i razloga zaustavljali.
pa sta hoces, upravljanje pod zabranom je 400 maraka nek je imao sticaj prekrsaja npr pjan, mogao je i dobiti više od 800, kao da je na tu cifru sa zateznim penalom 20KM to je 110 kazni.....obicni seljoban bezobrazni eto u cemu je rijec
Ljudska prava su univerzalna, odnose se i na seljačine.