English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Artest
#10751 Re: English Premier League
Jesha da napise knjigu 'Kako sam spalio 100 mil.'
- Muhamed Đakmić
#10752 Re: English Premier League
Boasov Tottenham je bio smor za gledati, vjerujem da ga ne bi Levy otjerao da je bilo ikakvih naznaka da će igra ličiti na nešto.
Ovo mu je već druga uzastopna fula, a još je diktatorski tip trenera. Mogao bi on završiti ozbiljnu karijeru prije nego što je i počeo.
Ovo mu je već druga uzastopna fula, a još je diktatorski tip trenera. Mogao bi on završiti ozbiljnu karijeru prije nego što je i počeo.
-
BadBoy
#10753 Re: English Premier League
I meni ga nešto žao a nemam pojma što. Možda zbog onih šminka mantila 
Inače, kao ime koje trenutno najbolje kotira među otočkim kladioničarima i o kome se ozbiljno priča po Londonu, jeste Fabio Capello. Ne znam kako to misli izvesti pored ruske reprezentacije, no vidjećemo...
Inače, kao ime koje trenutno najbolje kotira među otočkim kladioničarima i o kome se ozbiljno priča po Londonu, jeste Fabio Capello. Ne znam kako to misli izvesti pored ruske reprezentacije, no vidjećemo...
- Muhamed Đakmić
#10754 Re: English Premier League
Ne bih ja rekao da će Capello pristati na to, nije lud
Inače, da su pametni zaganjali bi Laudrupa i uzeli graditi tim polako. Ili Franka de Boera, uglavnom nekog od ovih mlađih trenera.
Inače, da su pametni zaganjali bi Laudrupa i uzeli graditi tim polako. Ili Franka de Boera, uglavnom nekog od ovih mlađih trenera.
-
TheMule
#10755 Re: English Premier League
Strasno glup potez.
Boas nije kupovo igrace, a prodali su mu najboljeg igraca, sta su ocekivali? Covjek ima najbolji ucinak od svih Totenhamovih menadzera u posljednjih 25 godina.
Imo je i on svojih mana, ali trebalo mu je staviti do znanja da se nesto mora mijenjati i dati mu jos vremena, bar do ljeta. Sistem promjeniti, i dati sansu novim igracima da se uigraju
Boas nije kupovo igrace, a prodali su mu najboljeg igraca, sta su ocekivali? Covjek ima najbolji ucinak od svih Totenhamovih menadzera u posljednjih 25 godina.
Imo je i on svojih mana, ali trebalo mu je staviti do znanja da se nesto mora mijenjati i dati mu jos vremena, bar do ljeta. Sistem promjeniti, i dati sansu novim igracima da se uigraju
Last edited by TheMule on 16/12/2013 18:56, edited 1 time in total.
-
TheMule
#10756 Re: English Premier League
Ti valjda ne razumijes da ih nije on doveo?Herr Flick wrote:Tottenham od pocetka sezone igra očajno.Bilo je pitanje vremena kad će se raspast.Skršit 120 miliona € na igrače i pušit od Liverpoola kuci 0:5,West Hama kući 0:3,Citija u gostima 6:0 je tragikomedija za nekog ko potroši 120 miliona na igrače koji tek trebaju da se afirmišu jer nije isto igrat u Brazilskoj,Francuskoj,Holandskoj ligi i Premier ligi.Neko će reći treba vremena da se uigraju,dobro hajde nek se uigravaju al ne moraju protiv 3 tima imat gol-razliku 0:14.AVB je napravio nekoliko grešaka prilikom transfera,dati za Soldada 30 mil € i Lamelu 30 mil € je presmiješno![]()
![]()
![]()
Zatim grešku je napravio i kod golmana.Lloris je jedna velika prevara od golmana,protiv Sunderlanda skrivio gol,sinoć zamalo,bilo je još njegovih ekscesa,Brad Friedel je za njega klasa iako ima 40 godina
![]()
Ja da sam na mjestu vlasnika Tottenhama otpustio bio ovog trenerčića
![]()
![]()
-
BadBoy
#10757 Re: English Premier League
Ali mu se može osporiti što je bio pretvrdoglav i previše je forsirao visoko postavljanu odbranu. Protiv ovakvog nemogućeg Suareza i sa sporim Dowsonom, to je bilo samoubistvo i zaplatio je poslom...TheMule wrote:Strasno glup potez.
-
TheMule
#10758 Re: English Premier League
Slazem se. To sam i ranije piso. I u Celziju i ovdje je bio tvrdoglav. Kao trener, nekad se moras prilagoditi igracima koje imas.BadBoy wrote:Ali mu se može osporiti što je bio pretvrdoglav i previše je forsirao visoko postavljanu odbranu. Protiv ovakvog nemogućeg Suareza i sa sporim Dowsonom, to je bilo samoubistvo i zaplatio je poslom...TheMule wrote:Strasno glup potez.
Al Tottenham je jedan nestabilan klub koji ima lose rukovodstvo, reklo bi se ko da igraju u nasoj Premijer ligi, a ne Engleskoj. Zbog ovog ih ne vidim u top 4, nema sanse. Oni nemaju pare ko ostali, zato moraj igrati pametno i mudro, ko Arsenal, ne moze Levy da se ponasa ko Abramovic.
-
missko
#10759 Re: English Premier League
Ovaj Murinjo ako prezimi u Celsiju onda se Abramovic pravo promijenio
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
-
todd_smith
#10760 Re: English Premier League
Ma ja, daj otkaz treneru koji je 2 boda od vrha i cija je ekipa jedina od "velikih" koje su porazili Citymissko wrote:Ovaj Murinjo ako prezimi u Celsiju onda se Abramovic pravo promijenio
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#10761 Re: English Premier League
United pionšam!
-
Chuckie
#10762 English Premier League
Hahaha trpa Sunderland. 2-1. Essien dobio zuti, propusta Arsenal.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
missko
#10763 Re: AW: English Premier League
Ekipa koja 2 puta od Basela zijani i muci se svaku tekmu u EPL do sada i igra uzasno lose. Zbog cega su onda letile glave ostalima koji su osvajali trofeje?todd_smith wrote:Ma ja, daj otkaz treneru koji je 2 boda od vrha i cija je ekipa jedina od "velikih" koje su porazili Citymissko wrote:Ovaj Murinjo ako prezimi u Celsiju onda se Abramovic pravo promijenio
- Edin H.
#10764 Re: English Premier League
2 - 1 za Sunderland.
-
Chuckie
-
missko
#10766 Re: AW: English Premier League
Murinjo ce biti sljedeci trener Salkea 04 ko da gledam 
-
todd_smith
#10767 Re: AW: English Premier League
I opet zavrsio prvi u grupi.missko wrote:Ekipa koja 2 puta od Basela zijani i muci se svaku tekmu u EPL do sada i igra uzasno lose. Zbog cega su onda letile glave ostalima koji su osvajali trofeje?todd_smith wrote:Ma ja, daj otkaz treneru koji je 2 boda od vrha i cija je ekipa jedina od "velikih" koje su porazili Citymissko wrote:Ovaj Murinjo ako prezimi u Celsiju onda se Abramovic pravo promijenio
-
missko
#10768 Re: AW: English Premier League
Pa Roberto je osvojio LP pa opet nogatodd_smith wrote:I opet zavrsio prvi u grupi.missko wrote:Ekipa koja 2 puta od Basela zijani i muci se svaku tekmu u EPL do sada i igra uzasno lose. Zbog cega su onda letile glave ostalima koji su osvajali trofeje?todd_smith wrote: Ma ja, daj otkaz treneru koji je 2 boda od vrha i cija je ekipa jedina od "velikih" koje su porazili City
- ultima_palabra
#10769 Re: English Premier League
Evo sad govori kako razmišlja da igra defanzivnije... vjerovatno ima pritisak od Romana što se tiče napadačkog fudbala, a i ekipa je tako konstruisana.missko wrote:Ovaj Murinjo ako prezimi u Celsiju onda se Abramovic pravo promijenio
-
missko
#10770 Re: English Premier League
Pa ja razumijem Romana, frajer skrsio tolke pare i s tolkim zvijezdama ima totalno neatraktivan klub s osrednjim rezultatima. Rafa osvoji Euroligu a Di Mateo LP i noga im pa zato kontam nije ni Mou na sigurnom
- Edin H.
#10771 Re: English Premier League
Apsolutna podrska Romanu da preuzme menadzersku poziciju u Chelsea-ju
Pa dokle vise da se zamajava sa neznalicama
Pa dokle vise da se zamajava sa neznalicama
-
palermo
#10772 Re: English Premier League
ultima_palabra wrote:Evo sad govori kako razmišlja da igra defanzivnije... vjerovatno ima pritisak od Romana što se tiče napadačkog fudbala, a i ekipa je tako konstruisana.missko wrote:Ovaj Murinjo ako prezimi u Celsiju onda se Abramovic pravo promijenio
Je, je....i meni se čini da ovo nije nikako Mourihnova ekipa.Vjerujem kad bi mogao da bi se on odmah kutarisao par njih. A opet neki igrači po njegovom ukusu su ostarili, recimo Essien, pa Lampard....a možda ima i onoga što ti kažeš, da jednostavno nije pratio svjetske trendove.
Mada iskreno, ja baš u njegovoj ekipi osim Hazarda i ne vidim klasu. Pardon, Ramirez je klasa i igrač po Mourihnovom ukusu, ali opet on nije igrač koji donosi prevagu.
-
missko
#10773 Re: English Premier League
Pa sto ne rasproda ako ima gdje bolje da kupi. Bilo je musterija i za Luiza i za Oscara i Matu i Ivanovica ako nisu svijetske klase njemu jesu drugima
-
palermo
#10774 Re: English Premier League
Pa nisam baš siguran koliko on tu sam odlučuje. Al gotovo sam siguran da mu baš nije drago imati i Oscara i Matu u ekipi( (by the way,moram priznati da i ja spadam u one koji baš nikako u Oscaru ne vide taj svjetski kvalitet)missko wrote:Pa sto ne rasproda ako ima gdje bolje da kupi. Bilo je musterija i za Luiza i za Oscara i Matu i Ivanovica ako nisu svijetske klase njemu jesu drugima
Ne vjerujem da bi baš Ivanovića htio prodati. Usput, ne govorim ovdje o svjetskim klasama nego jednostavno o tipovima igrača koje Mourihno preferira
- insaneinthebrain
#10775 Re: English Premier League
sto je bi prekid u stoke-u