Dok mi ima neta koji placam, dok ima DTV koju placam, dok mi sve to radi kako spada mogu se zvat i Mehotelevizija d.o.o, samo nek radi i ti postupci krivicni i te gluposti i za to me zaboli ona stvar, sve dok to ne ide preko mojih leđa nek vala ne izlaze iz suda.I ako ce se prodat, nek se prodaju, ako budu valjali produzit ugovor, ne budu valjali trazit alternativu i haj voz.Mi smo narod koji misli da sve zna i za sve znamo, a stanje u drzavi nikad gore.Kradu?Nek kradu, i ja bi da mogu al nemogu jer nemam đe

i BHTelekom krade godinama pa sta sad?Usluga se popravila, cak im je dobar i ovaj telefon za petobu ko hađija vaz dugi mjesec pricam, gledam, skidam sta hocu i merak.U ovoj drzavi je sve na principu ko koga zajebe, i sve dok mene niko ne zajebe vala nek rade sta hoce.90% vas se uspricalo po nakim Hajdarevicima, jbt reko bi neko ovdje novinara koliko volis

Jel MH il HS, Meho, njihova stvar, ne hrane me i ne primam placu od njih pa me lagano zaboli ona stvar.Skoro nazvo' trebam 5 metara kaze jok evo 6 i sve đabe, i bez hile.Nisu najbolji, al za ono para sto dam su najbolji.Sta mi ocekujemo ober uslugu i sve to da placas petobu.Prosetajte malo u komsiluk il jos bolje malo preracunajte one cifre u KN na reklamama na RTL pa cete zasutit.Cesto budem na jednom hrvatskom informatickom portalu i smjesno je kad mi ne vjeruju sta sve imam i koliko placam.Nisam expert, u Zagrebu su tek od skora poceli uvodit opticku mrezu, mi koliko vidim tu mrezu imamo hoj hoj tako da tisu.
Jedina zamjerka je da se rijese ovi PINK-ovi, il nek ih poizbacuje pa ubaci nesto sto ce radit a ne svako malo na DTV pise ''zakljucano'', i ako mogu malo pogledaju na stare korisnike u ovim akcijama da i mi sta dobijemo ne bi lose bilo al ja sam i sa ovim zadovoljan.