Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
512MB wrote:Pa dobro ne moze se fakultetski obrazovan IT strucnjak sa 6-7 godina iskustva uporediti sa drugim zanimanjima, pogotovo ne sa fabrikanerima (bez da zelim umalozavati ijedno zanimanje). Ni doktori uglavnom ne dobace do tih cifri...
Pa on samo preko foruma moze da prica sa takvima. Uzivo je samo oui monsieur, non monsieur kad dodje sef smjene u obilazak. Mozda mu je ovo satisfakcija sto ga uzivo svi handre..
Al hebo njega, samo redovno prijavljivati kad ovako pocne provocirati i bice to ok.
Last edited by mirsek on 05/04/2019 16:39, edited 1 time in total.
512MB wrote:Pa dobro ne moze se fakultetski obrazovan IT strucnjak sa 6-7 godina iskustva uporediti sa drugim zanimanjima, pogotovo ne sa fabrikanerima (bez da zelim umalozavati ijedno zanimanje). Ni doktori uglavnom ne dobace do tih cifri...
Pa on samo preko foruma moze da prica sa takvima. Uzivo je samo oui monsieur, non monsieur kad dodje sef smjene u obilazak. Mozda mu je ovo satisfakcija sto ga uzivo svi handre..
Inace ovo ti je standard, kad je gusto odjednim su ovi stalno zaposleni bolesni, po godisnjima, ustekalo u ledjima, a mi freelanceri se brinemo za projekt... ali hej ko mi je kriv kad ne znam bolje
512MB wrote:Inace ovo ti je standard, kad je gusto odjednim su ovi stalno zaposleni bolesni, po godisnjima, ustekalo u ledjima, a mi freelanceri se brinemo za projekt... ali hej ko mi je kriv kad ne znam bolje
Klasicna sponzorusa se vratila i otvorila butik...ako je ovo jedino sto imaju od uspjesnih povratnickih prica, jebaji ga onda.
Meanwhile...rodjak mi vozi neke male elektronske komponente za rakete u Kazakstan... Baikonur, nije zajebancija, mala firma u BiH radi vrlo zajebane dijelove za ruse, jos neke stvari za A380 takodjer. Ja sam se sokirao...ali taj direktor nece ko Ajlica na front page jbg.