Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BlueBlood
#10751 Re: Premijer liga BiH
tesko je gotovanima objasniti... al haj, vi ste samo nijemi gledaoci 
- nosara
-
vryzas
-
batara
#10754 Re: Premijer liga BiH
Baš je neki ovaj Džeko, neće da vam napravi istočnu trebinu (šta je to za njega 100/200 hiljada), a baš ste ga fino nogirali i kojekakvim pogrdnim imenom nazivali
Pravda za skretnicu! Sve bi da im neko nešto donira, pomogućnosti da napravi, uloži svoje pare i da na kraju bude sve 1/1 u vlasništvu želja, pardon želje
Ja evo predlažem da se po džamijama skuplja sergija, pa da više dočekate tu evropu na svom veleletnom stadionu
Pravda za skretnicu! Sve bi da im neko nešto donira, pomogućnosti da napravi, uloži svoje pare i da na kraju bude sve 1/1 u vlasništvu želja, pardon želje
Ja evo predlažem da se po džamijama skuplja sergija, pa da više dočekate tu evropu na svom veleletnom stadionu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10755 Re: Premijer liga BiH
Ko su &co? Znam za mostarsku barabu....ko jos?
Treba i njima odigrati igranku
Ili ce igrati ili qrcu svirati
Ako ce ovo drugo, pod ruku sa onim lolom sto dodje iz Celika....
- ultima_palabra
#10756 Re: Premijer liga BiH
A on je punac... sad sve ima malo više smisla. Pretpostavljam da od malih nogu navija za Sarajevo, i da je ušao u upravu da pomogne voljenom klubu.Bianconeri1988 wrote:Jest, od Ibrakove druge zene, samo sam ja fulio prezime, znam da su mu incijali D.Z.sumirprimus wrote:Nije zaimovic nego davud.z...bolje da sutim..sigurmije je.
![]()
Al nisam znao daj on punac?
Last edited by ultima_palabra on 17/03/2016 13:14, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#10757 Re: Premijer liga BiH
Sušić: Sarajevo ili PSG? Više me veselio period u PSG-ubatara wrote:Baš je neki ovaj Džeko, neće da vam napravi istočnu trebinu (šta je to za njega 100/200 hiljada), a baš ste ga fino nogirali i kojekakvim pogrdnim imenom nazivali![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbal/susic-sa ... g-u/187176
Džeko za rođendan poklonio 30 stolica voljenom klubu
http://www.goal.com/hr/news/6943/ostata ... enom-klubu
-
vryzas
#10758 Re: Premijer liga BiH
Ima ih sigurno po pricama iz brijacnice.Tomahawk11 wrote:Ko su &co? Znam za mostarsku barabu....ko jos?
Treba i njima odigrati igranku![]()
Ili ce igrati ili qrcu svirati![]()
Ako ce ovo drugo, pod ruku sa onim lolom sto dodje iz Celika....
- BlueBlood
#10759 Re: Premijer liga BiH
batara wrote:Baš je neki ovaj Džeko, neće da vam napravi istočnu trebinu (šta je to za njega 100/200 hiljada), a baš ste ga fino nogirali i kojekakvim pogrdnim imenom nazivali![]()
pa bolan bolan kako te nije stid, gdje ces tako pricati ni dva dana nisu prosla kako ste svoje igrace i upravu gadjali cime ste stigli
Last edited by BlueBlood on 17/03/2016 13:16, edited 1 time in total.
- nosara
#10760 Re: Premijer liga BiH
BHF_Manijak wrote:Sušić: Sarajevo ili PSG? Više me veselio period u PSG-ubatara wrote:Baš je neki ovaj Džeko, neće da vam napravi istočnu trebinu (šta je to za njega 100/200 hiljada), a baš ste ga fino nogirali i kojekakvim pogrdnim imenom nazivali![]()
-
sumirprimus
#10761 Re: Premijer liga BiH
Ja ne znam nista.pojma nemam o cemu vi.ultima_palabra wrote:A on je punac... sad sve ima malo više smisla. Pretpostavljam da od malih nogu navija za Sarajevo, i da je ušao u upravu da pomogne voljenom klubu.Bianconeri1988 wrote:Jest, od Ibrakove druge zene, samo sam ja fulio prezime, znam da su mu incijali D.Z.sumirprimus wrote:Nije zaimovic nego davud.z...bolje da sutim..sigurmije je.
![]()
Al nisam znao daj on punac?
-
Rilkoni
#10762 Re: Premijer liga BiH
BHF_Manijak wrote:Sušić: Sarajevo ili PSG? Više me veselio period u PSG-ubatara wrote:Baš je neki ovaj Džeko, neće da vam napravi istočnu trebinu (šta je to za njega 100/200 hiljada), a baš ste ga fino nogirali i kojekakvim pogrdnim imenom nazivali![]()
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#10763 Re: Premijer liga BiH
To su te vama strane rijecibatara wrote:Baš je neki ovaj Džeko, neće da vam napravi istočnu trebinu (šta je to za njega 100/200 hiljada), a baš ste ga fino nogirali i kojekakvim pogrdnim imenom nazivali![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10764 Re: Premijer liga BiH
Je li kod mog brice ili kod ovih tvojih....brijacicavryzas wrote:Ima ih sigurno po pricama iz brijacnice.Tomahawk11 wrote:hrasno38 wrote:http://novi.ba/clanak/60610/alkoholicar ... -po-terenu
Ko su &co? Znam za mostarsku barabu....ko jos?
Treba i njima odigrati igranku![]()
Ili ce igrati ili qrcu svirati![]()
Ako ce ovo drugo, pod ruku sa onim lolom sto dodje iz Celika....Novinari sve znaju, ovo je mahala.
Ma kad znaju, daj imena, pusti suplju.....stavis naslov, dole nista....e pa jbg
-
MensurM
#10765 Re: Premijer liga BiH
Rilkoni wrote:Evo izaslo u medijima i drugo pismo od Tana gdje pise da Tan daje potpunu podrsku Dini Selimovicu i da njemu jedino vjeruje a da je nakon one blamaže protiv Slobode prestao da vjeruje Jesicu. U daljem tekstu stoji da je Tan rekao Kusturici da se dogovori sa Jesicem i da mu ni feninga ne isplati od skoro milionskog ugovora, a da je Jesic na to pristao jer od malih nogu navija za FKS..
- Mea_parvitas
#10766 Re: Premijer liga BiH
TI SI MI SVE NA SVIJETU! U SRCU NOSIM TE JA! LJUBAVI ŠTO TE RODI KLASA RADNIČKA!
Patite pitari i plačite, mi uživamo.

Patite pitari i plačite, mi uživamo.
Evo izaslo u medijima i drugo pismo od Tana gdje pise da Tan daje potpunu podrsku Dini Selimovicu i da njemu jedino vjeruje a da je nakon one blamaže protiv Slobode prestao da vjeruje Jesicu. U daljem tekstu stoji da je Tan rekao Kusturici da se dogovori sa Jesicem i da mu ni feninga ne isplati od skoro milionskog ugovora, a da je Jesic na to pristao jer od malih nogu navija za FKS..
- insaneinthebrain
#10767 Re: Premijer liga BiH
sta je jufkicama papke poklonio ikad, sarenu lazu 
- ganjeta
#10768 Re: Premijer liga BiH
Kačket i Šuškavac
.
- Mea_parvitas
#10769 Re: Premijer liga BiH
Ovo je npr. realan navijac. Sarajevo sada ima veliki problem i za evropske utakmice, ako uopste do njih dodju. Ekipa katastrofa, nemas kad dovesti kvalitetne igrace koji bi se uigrali... Ugl. sljedece sezone borba za opstanak.JoseMujica wrote:Debelo štekamo u ovom sportskom segmentu od izbora trenera preko izbora igrača i skautinga....nekako imam osjećaj da nam je transfer politika ko da naslijepo grabiš po smetljištu pa šta zagrabiš![]()
![]()
Baš smo komentarisali to i ovdje prije mjesec i tada sam napisao da su štrumfovi tu za klasu bolji samo kad se uporedi šta oni dovedoše na potpis nedavno a šta smo mi dovelitada me ovi "pravi navijači" nalijepiše a evo već nakon mjesec dana se vide rezultati naše trgovine i njihove
s tugom ću reći da su jedno 10 klasa ispred nas po transfer politici
- tataćusak
#10770 Re: Premijer liga BiH
Ivica Osim:
Da se ovi moji u Sarajevu ne uvrede, dok nisam došao u Partizan nisam znao šta znači raditi u velikom klubu
http://mondo.ba/a636517/Sport/Fudbal/Iv ... izanu.html
- nosara
#10771 Re: Premijer liga BiH
Veze on nema s njima...insaneinthebrain wrote:sta je jufkicama papke poklonio ikad, sarenu lazu
Uopste, svi njihovi bivsi, ako ne mogu hajrovat na neki nacin, bjeze od njihA...
Cudno drustvo... jednog zutog lica...
-
Samprotivsviju
#10772 Re: Premijer liga BiH
Neka ba uprave, sta si navalionosara wrote:
-
Diego_Armando
#10773 Re: Premijer liga BiH
Ja mislio ti ozbiljan forumas, gdje ce ti dusaCharuga wrote:Ma oni imaju veći prvoligaški status prije rata od Željeznicara, lako mi je za njih ...
-
vryzas
#10774 Re: Premijer liga BiH
Divi ovih sa foe sto izlaze iz rupa
...dzaba sto je to na foe kad se ubise ostali da im se "nagovore" i quote-aju ih do iznemoglosti.
Jeftin (par pFeninga
) pokusaj spina i okretanje price na drugu stranu, a sve u situaciji kada se OPET "raspadaju" divovi
s Koseva.
Jeftin (par pFeninga
- BlueBlood
#10775 Re: Premijer liga BiH
e jesu im tuzlaci na celu sa kamiondzijom pomutili um
jos im nije svanulo