Ljudi pošteno prošli,odigrali sa onim malim žutim u drugom pol. ofigrali destrukciju unutar naše nepostojeće srednje linije (brisani prostor),čija se golema pukotina nazirala svaki kada bi krenuli u napad.
I po ko zna koji put gledao sam kako se naši igrači na krilinim pozicijama bespotrebno troše i muče,dok očajnički poušavaju da nađu rupu u odbrani Zarije.A kako nam je uspjelo da od gotovog napravimo veresiju,pitajte Čalu.Ja to zovem umjećem gubljenja,i još kada na to dodaš sudiju koji nam je doslovno podilazio,pa crveni,pa dva penala,od kojeg smo samo jedan iskoristili.Nema se šta tu prigovoriti njegovom sjeckanju igre,jednostavno njihovi igrači su namirisali gdje mogu iskoristiti svoje mane sa ne baš stamenim navalnim redom.A naši u produžecima....Tu nije bilo hrabrosti,htjenja pojedinaca,niti idivindualnog znanja,intuicije,ničega što bi ubilo ono sivilo kojeg neki nazivaju dominacijom na terenu,nije to nikakva dominacija,to je čisti plod neznanja,prazan hod u taktici,zabluda za neznalice.
Braćo pitari,ne tražite opravdanja tamo gdje ga nema.Lezite i mirno spavajte,jebi ga niste vi svoj obraz sinoć prodali jeftino.Doživjeli smo još jednu blamažu koja će na žalost biti upisana u ne baš tako slavnu istoriju kada su u pitanju utakmice pretkola klupskih evropskih takmičenja.Zeta,Kukeši,pa sada tamo neka Zarija.Sramota galaktičkih razmjera,vjerujte mi.
To je samo život,šta ćeš.