Željko Komšić-član Predsjedništva

Post Reply
veleno

#1076 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by veleno »

webby-x wrote:
debeljko20 wrote:željko je sinonim za poltrona, glupost, mediokritetstvo, neznanje, nedoraslost, foliranciju, uobraženost bez pokrića, nesrazmjeru izmedju želje i mogućnosti...
Jako dobro.

:thumbup:
Ni Borjana nije ništa bolja.Niste sa njegovim izborom ništa izgubili,samo ste dobili,vjeruj mi. :wink:
Skijaš

#1077 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Skijaš »

webby-x wrote:
debeljko20 wrote:željko je sinonim za poltrona, glupost, mediokritetstvo, neznanje, nedoraslost, foliranciju, uobraženost bez pokrića, nesrazmjeru izmedju želje i mogućnosti...
Jako dobro.

Pa i da je istina, i takav je puno bolji od bilo kojeg stranačkog lidera i (bar) užeg rukovodstva svih jačih stranaka na našoj političkoj sceni. Mislim, kad su ti konkurencija lopov ili poricatelj genocida, nije neki izazov biti dobar.
Doktor29

#1078 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Doktor29 »

palermo wrote:
Doktor29 wrote:
Iznosim cinjenice, to nije isto sto i sama podrska tomo,valjda je to ocito
Znači, ćinjenica je da su Hrvati bili obespravljeni, i da im sada SDP vrača ravnopravnost i ono što im realno pripada.

Ok......a što jadan ne podržavaš to, ako smatraš to činjenicom.

ja recimo ne smtram da sz Hrvati bili obespravljeni i mislim da se ovim dogovorm udara na ravnopravnost vih onih koji su manjina u nekom području i istovremeno legitimira etničku podjela.
I onda je jasno što ja ne podržajem SDP.

Al ti :? mislim ako su ovo već činjenice.
Jel tebi treba sve crtati, ne podrzavam da im je to ikada uskraceno a kamoli da sad on glumi odbicu pa da to vraca, o cemu ti pricas i kakvu to logiku koristis da ovo zakljucujes
Nass

#1079 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Nass »

Za SDA, SBiH, SBB itd. smo znali da zastupaju nacionalne politike i legitimne predstavnike, ali evo nismo znali da je SDP isti, sve dosad. SDP je izdao sve prave probosanske i progradjanske ideje i pridruzio se svesrdno nacionalistima.
Nass

#1080 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Nass »

Palermo sve sto kaze potpisujem :thumbup:
seln

#1081 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by seln »

Doktor29 wrote:
volta dzontra wrote:Mene interesira samo je li ovo dekapitiranje ZK na forumu neki vox populi, naknadna pamet, zakasnjelo otreznjenje ili je ZL ekipi iz centrale naredio da vec lagano krene odstrel nepotrebno-neposlusnog ZK
Ja znam samo za sebe :thumbup:
I j aznam da si clan minder-partije.
seln

#1082 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by seln »

debeljko20 wrote:
palermo wrote:
Pa čovjek te je lijepo upitao, a ti ovdje nekakve floskule bacaš.Kako koja je ideja, to je ideja Bosne i Hercegovine, države slobodne, cjelovite, države koja pripada onima koji je vole i osjećaju svojom. To što i Željko možda voli koju popiti u kafanu je nešto drugo, to što možda nije intelektualni kapacitet je opet nešto sasvim drugo, ali Željko jeste simbol one Bosne i Hercegovine koju recimo upravo ovih dana napada i urušava sam SDP.
Simbol, naše, željene Bosne i Hercegovine, barem moje Bosne i Hercegovine.

To što i on nema muda da popu kaže pop a bobu bob je druga stvar, zbog toga neće otići u istoriju kao veliki čovjek ili političar. Ali graditi napade na SDP preko Komića je naprosto degutantno, a pomalo i glupo.
željko je sinonim za poltrona, glupost, mediokritetstvo, neznanje, nedoraslost, foliranciju, uobraženost bez pokrića, nesrazmjeru izmedju želje i mogućnosti... ako je to tvoj ideal bosne ok, ali izvini moj nije.
Ok, nije ni moj. Samo, kako smo dosli do toga da je Zeljko najveci gad od Ante Pavelica naovamo?
seln

#1083 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by seln »

palermo wrote:
Doktor29 wrote:
Zeljko Komsic ne prestavlja ideju Bosne i Hercegovine koliko god vi to pokusavali prodati, ne moze licemjer koji se kandiduje na mjesto Hrvatskog clana predsjednistva a racuna na glasove Bosnjaka prestavljati nista jer ne postuje jedan cijeli narod niti ga na bilo koji nacin prestavlja.
Ne moze prestavljati Bosnu i Hercegovinu niti njenu ideju netko tko danas da neopozivu ostavku a sutradan je uz dozu kmecanja povuce, Bosanci i Hercegovci su prije svega ponosan narod a ovaj to nije
Ide on do kraja sada kaze i onda ga nema 4. mjeseca ni ziva ni mrtva...dajte dosta vise
Vjerujem ti u potpunosti da Željko ne predtavlja tvoj idela Bonse i Hercegovine. Jer tvoj ideal na najbolji način ovog trenutka reprezentuje SDP, koji upravo ovim dogovorima oduzima bilokakvu mogućnost da sutra glasaš za čovjeka koji nije samo predstavnik tvoga naroda nego u sebi objedinjuje ideju Bosne i Hercegovine. odakle god dolazio i kako god se zvao
I ti zapravo ovim riječima potvrđuješ svu bijedu bosansko-bošnjačke političke elite koja se sa riječima principi, ideja,,davno pozdravila.
Ti ovdje evo danima napadaš SDP da bi sada u ovom postu vrlo bjelodano stao na njihovu stranu, suštinski braneći njihove pospupke. Ne čudi me, jer matrica je zapravo poptpuno ista.
Wrong,

on je seflija.
seln

#1084 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by seln »

debeljko20 wrote:
levana wrote:
Ovo je vec nonsens.
Napunio se, zivi u vili, ima poslugu, jahtu usidrenu u monte carlu, stan na ciriskom jezeru i sedamdesetidva konta u svicarskoj :D
šta će sve to jednom mahalcu? on je ipak samo željko komšić nije novak djoković. :D i zato bolje prvi u selu nego zadnji u gradu. mjesečno samo plata 4-5 hiljada maraka, a gdje su oatale povlastice, u ovako bijednom okruženju on dođe kao maharadža. gdje bi toliko sa svojim vještinama mogao zaraditi? :wink:
Naravno, treba ga strijeljati zbog iskoristavanja drzave. I tih 4-5 hiljada bi daleko bolje stojale provincijskom ucitelju Ivi Miri Jozi Mati.
seln

#1085 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by seln »

Doktor29 wrote:Dobro jel tebi osnovni uzus da svakoga prvo strpas u neku stranacku kutiju pa se tako i odnosis prema njemu ili sta vec 8-)
On to radi samo sa ascare SDA-ovcama.
seln

#1086 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by seln »

webby-x wrote:
Jako dobro.

oj, debeljko20, mila mati
sad te vole svi rvati
VjecitiStudent

#1087 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by VjecitiStudent »

Željko daj opet ostavku, grad nam je grozno prljav. :(
%tacno*

#1088 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by %tacno* »

I on mi se vise poceo gaditi.
Beskicmenjak.
plagijator1975

#1089 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by plagijator1975 »

%tacno* wrote:I on mi se vise poceo gaditi.
Beskicmenjak.
Potpuno se slazem, fol ima on svoje JA, nemas ti Zeljko nista obican si poltron, a da si bio malo pametniji pa drzao svoju rijec i napravio svoju stranku Zlatka za 2 do 3 godine ne bi bilo ni na mapi. Za takvo sto neces vise imati priliku jer si provaljen! :mrgreen:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Skijaš

#1090 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Skijaš »

ernadr wrote:
%tacno* wrote:I on mi se vise poceo gaditi.
Beskicmenjak.
Potpuno se slazem, fol ima on svoje JA, nemas ti Zeljko nista obican si poltron, a da si bio malo pametniji pa drzao svoju rijec i napravio svoju stranku Zlatka za 2 do 3 godine ne bi bilo ni na mapi. Za takvo sto neces vise imati priliku jer si provaljen! :mrgreen:
Ima vremena do opštih izbora.
Holms

#1091 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Holms »

:lol: :lol:
Zlatko je za njega Bill Gates.
m_l

#1092 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by m_l »

Holms wrote::lol: :lol:
Ali je cinjenica da je taj tvoj Bill Gates mnogo nepozeljniji od Z.K., tacnije SDP je na vlasti zahvaljujuci popularnosti Z.K. medju obicnim smrtnicima.
Holms

#1093 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Holms »

m_l wrote:
Holms wrote::lol: :lol:
Ali je cinjenica da je taj tvoj Bill Gates mnogo nepozeljniji od Z.K., tacnije SDP je na vlasti zahvaljujuci popularnosti Z.K. medju obicnim smrtnicima.
Sve greška do greške.
Ž.K. je na vlasti zahvaljujući tome što je lizao dupe Z.L.
A sad je dripac pomislio da može biti sam Z.L.
m_l

#1094 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by m_l »

Vidi, ne zanima me ni jedan ni drugi, ali su cinjenice da je Z.K. BIO svjetlosnu godinu ispred Z.L., a sad, ocito, nije vise ni jedan pozeljan :-D
Chuckie

#1095 Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Chuckie »

Jebi ti to, jedini dobi aplauz u Srebrenici.

Sent from my iPhone using Tapatalk
nosara

#1096 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by nosara »

Chuckie wrote:Jebi ti to, jedini dobi aplauz u Srebrenici.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne cini se da je "clan" shvatio poruku... :-)
Corto Maltese

#1097 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Corto Maltese »

Željko Komšić je projekt Zlatka Lagumdžije, na isti način na koji je Nedžad Branković bio projekt rahmetli Omera Behmena, ili kao što je Medvedeva nacrtao Putin. Suština je da ni jedan ni drugi ni treći nemaju nikakvu mogućnost da opstanu bez svojih projektanata. Zbog te svoje nesposobnosti su i odabrani da budu to što jesu. Pontonski mostovi za privremenu upotrebu.
kix.ba

#1098 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by kix.ba »

S tim da je Komšiću davno prošao rok trajanja, što i on sam vjerovatno zna. Izlaza ne vidi, pa zašto ne svako malo do Austrije na skijanje i slično.
Banksy

#1099 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Banksy »

Corto Maltese wrote:Željko Komšić je projekt Zlatka Lagumdžije, na isti način na koji je Nedžad Branković bio projekt rahmetli Omera Behmena, ili kao što je Medvedeva nacrtao Putin. Suština je da ni jedan ni drugi ni treći nemaju nikakvu mogućnost da opstanu bez svojih projektanata. Zbog te svoje nesposobnosti su i odabrani da budu to što jesu. Pontonski mostovi za privremenu upotrebu.
Ne baš primjerena usporedba. Putin, sam, glatko podere na izborima, pa izmisli i instalira Medvjedeva, i bilo kojeg drugog. Ovdje, uglavnom, Komšić je taj koji donosi pobjedu, a ostali samo uskoče u vagon.
Tačno je da on sam ne može bez njih, ali i oni će bez njega teško.
Banksy

#1100 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva

Post by Banksy »

kix.ba wrote: S tim da je Komšiću davno prošao rok trajanja, što i on sam vjerovatno zna. Izlaza ne vidi, pa zašto ne svako malo do Austrije na skijanje i slično.
Aplauzi u Srebrenici govore nešto drugo.
To što on sam nema kapaciteta, druga je priča ...
Post Reply