Ni Borjana nije ništa bolja.Niste sa njegovim izborom ništa izgubili,samo ste dobili,vjeruj mi.webby-x wrote:Jako dobro.debeljko20 wrote:željko je sinonim za poltrona, glupost, mediokritetstvo, neznanje, nedoraslost, foliranciju, uobraženost bez pokrića, nesrazmjeru izmedju želje i mogućnosti...
Željko Komšić-član Predsjedništva
-
veleno
#1076 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
- Skijaš
#1077 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Pa i da je istina, i takav je puno bolji od bilo kojeg stranačkog lidera i (bar) užeg rukovodstva svih jačih stranaka na našoj političkoj sceni. Mislim, kad su ti konkurencija lopov ili poricatelj genocida, nije neki izazov biti dobar.webby-x wrote:Jako dobro.debeljko20 wrote:željko je sinonim za poltrona, glupost, mediokritetstvo, neznanje, nedoraslost, foliranciju, uobraženost bez pokrića, nesrazmjeru izmedju želje i mogućnosti...
-
Doktor29
#1078 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Jel tebi treba sve crtati, ne podrzavam da im je to ikada uskraceno a kamoli da sad on glumi odbicu pa da to vraca, o cemu ti pricas i kakvu to logiku koristis da ovo zakljucujespalermo wrote:Znači, ćinjenica je da su Hrvati bili obespravljeni, i da im sada SDP vrača ravnopravnost i ono što im realno pripada.Doktor29 wrote:
Iznosim cinjenice, to nije isto sto i sama podrska tomo,valjda je to ocito
Ok......a što jadan ne podržavaš to, ako smatraš to činjenicom.
ja recimo ne smtram da sz Hrvati bili obespravljeni i mislim da se ovim dogovorm udara na ravnopravnost vih onih koji su manjina u nekom području i istovremeno legitimira etničku podjela.
I onda je jasno što ja ne podržajem SDP.
Al timislim ako su ovo već činjenice.
-
Nass
#1079 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Za SDA, SBiH, SBB itd. smo znali da zastupaju nacionalne politike i legitimne predstavnike, ali evo nismo znali da je SDP isti, sve dosad. SDP je izdao sve prave probosanske i progradjanske ideje i pridruzio se svesrdno nacionalistima.
-
Nass
#1080 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Palermo sve sto kaze potpisujem 
- seln
#1081 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
I j aznam da si clan minder-partije.Doktor29 wrote:Ja znam samo za sebevolta dzontra wrote:Mene interesira samo je li ovo dekapitiranje ZK na forumu neki vox populi, naknadna pamet, zakasnjelo otreznjenje ili je ZL ekipi iz centrale naredio da vec lagano krene odstrel nepotrebno-neposlusnog ZK
- seln
#1082 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Ok, nije ni moj. Samo, kako smo dosli do toga da je Zeljko najveci gad od Ante Pavelica naovamo?debeljko20 wrote:željko je sinonim za poltrona, glupost, mediokritetstvo, neznanje, nedoraslost, foliranciju, uobraženost bez pokrića, nesrazmjeru izmedju želje i mogućnosti... ako je to tvoj ideal bosne ok, ali izvini moj nije.palermo wrote:
Pa čovjek te je lijepo upitao, a ti ovdje nekakve floskule bacaš.Kako koja je ideja, to je ideja Bosne i Hercegovine, države slobodne, cjelovite, države koja pripada onima koji je vole i osjećaju svojom. To što i Željko možda voli koju popiti u kafanu je nešto drugo, to što možda nije intelektualni kapacitet je opet nešto sasvim drugo, ali Željko jeste simbol one Bosne i Hercegovine koju recimo upravo ovih dana napada i urušava sam SDP.
Simbol, naše, željene Bosne i Hercegovine, barem moje Bosne i Hercegovine.
To što i on nema muda da popu kaže pop a bobu bob je druga stvar, zbog toga neće otići u istoriju kao veliki čovjek ili političar. Ali graditi napade na SDP preko Komića je naprosto degutantno, a pomalo i glupo.
- seln
#1083 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Wrong,palermo wrote:Vjerujem ti u potpunosti da Željko ne predtavlja tvoj idela Bonse i Hercegovine. Jer tvoj ideal na najbolji način ovog trenutka reprezentuje SDP, koji upravo ovim dogovorima oduzima bilokakvu mogućnost da sutra glasaš za čovjeka koji nije samo predstavnik tvoga naroda nego u sebi objedinjuje ideju Bosne i Hercegovine. odakle god dolazio i kako god se zvaoDoktor29 wrote:
Zeljko Komsic ne prestavlja ideju Bosne i Hercegovine koliko god vi to pokusavali prodati, ne moze licemjer koji se kandiduje na mjesto Hrvatskog clana predsjednistva a racuna na glasove Bosnjaka prestavljati nista jer ne postuje jedan cijeli narod niti ga na bilo koji nacin prestavlja.
Ne moze prestavljati Bosnu i Hercegovinu niti njenu ideju netko tko danas da neopozivu ostavku a sutradan je uz dozu kmecanja povuce, Bosanci i Hercegovci su prije svega ponosan narod a ovaj to nije
Ide on do kraja sada kaze i onda ga nema 4. mjeseca ni ziva ni mrtva...dajte dosta vise
I ti zapravo ovim riječima potvrđuješ svu bijedu bosansko-bošnjačke političke elite koja se sa riječima principi, ideja,,davno pozdravila.
Ti ovdje evo danima napadaš SDP da bi sada u ovom postu vrlo bjelodano stao na njihovu stranu, suštinski braneći njihove pospupke. Ne čudi me, jer matrica je zapravo poptpuno ista.
on je seflija.
- seln
#1084 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Naravno, treba ga strijeljati zbog iskoristavanja drzave. I tih 4-5 hiljada bi daleko bolje stojale provincijskom ucitelju Ivi Miri Jozi Mati.debeljko20 wrote:šta će sve to jednom mahalcu? on je ipak samo željko komšić nije novak djoković.levana wrote:
Ovo je vec nonsens.
Napunio se, zivi u vili, ima poslugu, jahtu usidrenu u monte carlu, stan na ciriskom jezeru i sedamdesetidva konta u svicarskoji zato bolje prvi u selu nego zadnji u gradu. mjesečno samo plata 4-5 hiljada maraka, a gdje su oatale povlastice, u ovako bijednom okruženju on dođe kao maharadža. gdje bi toliko sa svojim vještinama mogao zaraditi?
- seln
#1085 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
On to radi samo sa ascare SDA-ovcama.Doktor29 wrote:Dobro jel tebi osnovni uzus da svakoga prvo strpas u neku stranacku kutiju pa se tako i odnosis prema njemu ili sta vec
- seln
#1086 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
oj, debeljko20, mila matiwebby-x wrote:Jako dobro.debeljko20 wrote:željko je sinonim za poltrona, glupost, mediokritetstvo, neznanje, nedoraslost, foliranciju, uobraženost bez pokrića, nesrazmjeru izmedju želje i mogućnosti...
sad te vole svi rvati
-
VjecitiStudent
#1087 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Željko daj opet ostavku, grad nam je grozno prljav. 
- %tacno*
#1088 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
I on mi se vise poceo gaditi.
Beskicmenjak.
Beskicmenjak.
- plagijator1975
#1089 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Potpuno se slazem, fol ima on svoje JA, nemas ti Zeljko nista obican si poltron, a da si bio malo pametniji pa drzao svoju rijec i napravio svoju stranku Zlatka za 2 do 3 godine ne bi bilo ni na mapi. Za takvo sto neces vise imati priliku jer si provaljen!%tacno* wrote:I on mi se vise poceo gaditi.
Beskicmenjak.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
- Skijaš
#1090 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Ima vremena do opštih izbora.ernadr wrote:Potpuno se slazem, fol ima on svoje JA, nemas ti Zeljko nista obican si poltron, a da si bio malo pametniji pa drzao svoju rijec i napravio svoju stranku Zlatka za 2 do 3 godine ne bi bilo ni na mapi. Za takvo sto neces vise imati priliku jer si provaljen!%tacno* wrote:I on mi se vise poceo gaditi.
Beskicmenjak.
-
Holms
#1091 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Zlatko je za njega Bill Gates.
-
m_l
#1092 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Ali je cinjenica da je taj tvoj Bill Gates mnogo nepozeljniji od Z.K., tacnije SDP je na vlasti zahvaljujuci popularnosti Z.K. medju obicnim smrtnicima.Holms wrote:![]()
![]()
-
Holms
#1093 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Sve greška do greške.m_l wrote:Ali je cinjenica da je taj tvoj Bill Gates mnogo nepozeljniji od Z.K., tacnije SDP je na vlasti zahvaljujuci popularnosti Z.K. medju obicnim smrtnicima.Holms wrote:![]()
![]()
Ž.K. je na vlasti zahvaljujući tome što je lizao dupe Z.L.
A sad je dripac pomislio da može biti sam Z.L.
-
m_l
#1094 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Vidi, ne zanima me ni jedan ni drugi, ali su cinjenice da je Z.K. BIO svjetlosnu godinu ispred Z.L., a sad, ocito, nije vise ni jedan pozeljan 
-
Chuckie
#1095 Željko Komšić-član Predsjedništva
Jebi ti to, jedini dobi aplauz u Srebrenici.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- nosara
#1096 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Ne cini se da je "clan" shvatio poruku...Chuckie wrote:Jebi ti to, jedini dobi aplauz u Srebrenici.
- Corto Maltese
#1097 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Željko Komšić je projekt Zlatka Lagumdžije, na isti način na koji je Nedžad Branković bio projekt rahmetli Omera Behmena, ili kao što je Medvedeva nacrtao Putin. Suština je da ni jedan ni drugi ni treći nemaju nikakvu mogućnost da opstanu bez svojih projektanata. Zbog te svoje nesposobnosti su i odabrani da budu to što jesu. Pontonski mostovi za privremenu upotrebu.
-
kix.ba
#1098 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
S tim da je Komšiću davno prošao rok trajanja, što i on sam vjerovatno zna. Izlaza ne vidi, pa zašto ne svako malo do Austrije na skijanje i slično.
- Banksy
#1099 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Ne baš primjerena usporedba. Putin, sam, glatko podere na izborima, pa izmisli i instalira Medvjedeva, i bilo kojeg drugog. Ovdje, uglavnom, Komšić je taj koji donosi pobjedu, a ostali samo uskoče u vagon.Corto Maltese wrote:Željko Komšić je projekt Zlatka Lagumdžije, na isti način na koji je Nedžad Branković bio projekt rahmetli Omera Behmena, ili kao što je Medvedeva nacrtao Putin. Suština je da ni jedan ni drugi ni treći nemaju nikakvu mogućnost da opstanu bez svojih projektanata. Zbog te svoje nesposobnosti su i odabrani da budu to što jesu. Pontonski mostovi za privremenu upotrebu.
Tačno je da on sam ne može bez njih, ali i oni će bez njega teško.
- Banksy
#1100 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Aplauzi u Srebrenici govore nešto drugo.kix.ba wrote: S tim da je Komšiću davno prošao rok trajanja, što i on sam vjerovatno zna. Izlaza ne vidi, pa zašto ne svako malo do Austrije na skijanje i slično.
To što on sam nema kapaciteta, druga je priča ...