Ma sigurno se nikad nije ni za jednom okrenuo u minjaku koja grmi kad hodaoridjidji wrote:jesi li zaista moralista ili si lazni moralista?Skijaš wrote:
U pravu je. Fizički izgled žene je tek jedan dio slagalice. A oni muškarci kojima je fizički izgled dovoljan, na istom su nivou kao i te praznoglavke koje, kada im ispadne komad pomfrita iz usta, graciozno kažu "pu jebem ti selo". Ne mogu takve biti "mačke" da bog kaže.![]()
Fizicka privlacnost je nekada jaca i od pameti. I najpametniji momci i djevojke kleknu ponekad pred onim sto im se oku svidja. Generalizacije ni u jednom slucaju nema, pa ni u ovome kriminalac i lijepa djevojka.
Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Cholina_Lokica
#1076 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#1077 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Henry Chinaski wrote:Ima li koja forumašica da je radila kakvu estetsku operaciju?
jarane, ne bih pod nož od čistog hira nema tih para, znaš li ti kako ožiljci poslije bole na svaku promjenu vremena?
-
oridjidji
#1078 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
anoush wrote:Henry Chinaski wrote:Ima li koja forumašica da je radila kakvu estetsku operaciju?
jarane, ne bih pod nož od čistog hira nema tih para, znaš li ti kako ožiljci poslije bole na svaku promjenu vremena?
meteoropato
- Henry Chinaski
#1079 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Valjda ti sad ne treba? Ali da zatreba...anoush wrote:Henry Chinaski wrote:Ima li koja forumašica da je radila kakvu estetsku operaciju?
- anoush
#1080 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
i dalje jokHenry Chinaski wrote:Valjda ti sad ne treba? Ali da zatreba...anoush wrote:Henry Chinaski wrote:Ima li koja forumašica da je radila kakvu estetsku operaciju?
-
oridjidji
#1081 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ne treba tianoush wrote:i dalje jokHenry Chinaski wrote:Valjda ti sad ne treba? Ali da zatreba...anoush wrote:
i nedo bog da ti zatreba...
- anoush
#1082 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
oridjidji wrote:ne treba ti![]()
-
oridjidji
#1083 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
anoush wrote:oridjidji wrote:ne treba ti![]()
-
spacebound
#1084 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Da imam lovu bez ramišljanja.Henry Chinaski wrote:Ima li koja forumašica da je radila kakvu estetsku operaciju?
- fatamorgana
#1085 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
leo_ wrote:evo pitam ja zasto zene nikad nemaju konstantno misljenje? Zasto im je sve tako komplikovano i zasto se o svemu mora razmisljati 2 sata? recimo, treba da odemo do odredjene lokacije i sad je problem da li cemo ici pjeske, autom ili javnim prevozom. Iduci problem je da li ici u tenama, stiklama ili mozda nesto deseto (sandale recimo)? da li uopste zelimo ici ili ne zelimo ici do te lokacije i da li uopste ima potrebe da to uradimo ili nema potrebe da to uradimo? Meni ako se ide u ovom trenutku negdje, ja odoh i zdravo.
Zasto zena ne vjeruje muskarcu kad joj kaze da je recimo lijepa bez sminke, bez da ona to uopste trazi (znaci, uleti on u sred price s takvim komentarom)? zar stvarno zena misli da bi taj njen muskarac volio gledati ruznu osobu pored sebe i jos to podrzavati?
zasto svaka zena ovisi o rijecima "volim te" dok je u vezi ? sta predstavlja to "volim te"? evo ja sam sad raskinuo s djevojkom nakon 3.5 godine, ona je otisla jer joj vishe ne odgovara sve ovo, a prije toga sam dnevno dobijao 10 smsova sa "volim te" na kraju.
zasto svaka zena trazi i nastavak na to "volim te" ... "zauvijek"? sta znaci to nekome? jel' ona shvata da to ne mora imati nikakve veze s realnoscu?
hvala i nadam se da nisam pretjerao.
Odgovor je: prirodno/spontani egocentrizam,
- zahvalan
#1086 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ovo za kriminalce pa njemu ne treba neka da mu pametuje nego dobra macka da se napuca da se prica o njemu (kako j*be extra p*cku) ha ja
kad ona pocne da gubi na vrijednosti on nadje mladju i bolju i sve tako u krug haha
to ja zovem usluga za uslugu,ona s njim sto ima para (dobra auta,provod) on s njom sto je fizicki extra

kad ona pocne da gubi na vrijednosti on nadje mladju i bolju i sve tako u krug haha
to ja zovem usluga za uslugu,ona s njim sto ima para (dobra auta,provod) on s njom sto je fizicki extra
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1087 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
jah, tu dobrotu i karakter reklamiraju muskarci..pa zene misle da trebaju biti dobre, da bi s njima svako mogao mlatiti kako hoceSkijaš wrote:
Pa ima nas koji smo sebi sve to davno racionalizirali, fizički izgled u jedan odjeljak, dobrodušnost u drugi, individualnost u treći itd. Pa tek kad se to sve poklopi, kažem to tvoje "uh mačke". "Samo tijelo ništa mi ne znači, kraj banhofa takve mogu naći"
Jer bez te dobrote, bez karaktera, to je samo komad mesa. Ništa.
odgovorno tvrdim da rospije puno bolje prodju u zivotu
treba biti egoistican i prije svega na sebe misliti
-
radenska
#1088 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ma upravu si obalo, uglavnom rospije bolje prodju. A neko pita za operaciju ,ja sam prije 4 godine izgledala ovako

to se moralo rijesiti, bojala sam se da nekad ne poletim ovako kad jaci vjetar puhne

to se moralo rijesiti, bojala sam se da nekad ne poletim ovako kad jaci vjetar puhne
- zahvalan
#1089 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
plain vanilla wrote:jah, tu dobrotu i karakter reklamiraju muskarci..pa zene misle da trebaju biti dobre, da bi s njima svako mogao mlatiti kako hoceSkijaš wrote:
Pa ima nas koji smo sebi sve to davno racionalizirali, fizički izgled u jedan odjeljak, dobrodušnost u drugi, individualnost u treći itd. Pa tek kad se to sve poklopi, kažem to tvoje "uh mačke". "Samo tijelo ništa mi ne znači, kraj banhofa takve mogu naći"
treba biti egoistican i prije svega na sebe misliti![]()
ako ti nije tesko da mi objasnis ? kako to bolje prodju ?
-
oridjidji
#1090 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
mozes ti to odgovorno tvrditi samo u pojedinacnim slucajevima, ali to obicno nije tako.zahvalan wrote:plain vanilla wrote:jah, tu dobrotu i karakter reklamiraju muskarci..pa zene misle da trebaju biti dobre, da bi s njima svako mogao mlatiti kako hoceSkijaš wrote:
-
oridjidji
#1091 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
mozes ti to odgovorno tvrditi samo u pojedinacnim slucajevima, ali to obicno nije tako.zahvalan wrote:plain vanilla wrote:jah, tu dobrotu i karakter reklamiraju muskarci..pa zene misle da trebaju biti dobre, da bi s njima svako mogao mlatiti kako hoceSkijaš wrote:
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1092 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ukratko, dobar i budala dva brata..kako u zivotu, tako i u vezamazahvalan wrote:plain vanilla wrote: jah, tu dobrotu i karakter reklamiraju muskarci..pa zene misle da trebaju biti dobre, da bi s njima svako mogao mlatiti kako hoce
umjesto da te neko cijeni jer si dobar, pocne te uzimati zdravo za gotovo, tj zloupotrebljavati tvoju dobrotu
bolje da sutim
-
oridjidji
#1093 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ona je vila vanillaSenf wrote:A jesi ti dobra ?plain vanilla wrote:ukratko, dobar i budala dva brata..kako u zivotu, tako i u vezamazahvalan wrote:
umjesto da te neko cijeni jer si dobar, pocne te uzimati zdravo za gotovo, tj zloupotrebljavati tvoju dobrotu
bolje da sutim![]()
![]()
to tu je poludobra villa
- azurna_obala
#1094 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moja mama kaže: ''dobar i budala se jednim jorganom pokrivaju.''
- fatamorgana
#1095 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jaštaradi, vid' joj avatara ....Senf wrote:
A jesi ti dobra ?![]()
- rumFo
#1096 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
dobre joj chapefatamorgana wrote:Jaštaradi, vid' joj avatara ....Senf wrote:
A jesi ti dobra ?![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1097 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Momci, tema nije vanillin havatar 
- rumFo
#1098 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
odma tersaladyblue18 wrote:Momci, tema nije vanillin havatar
-
todd_smith
#1099 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ne brini se, i tvoj je avatar LJepladyblue18 wrote:Momci, tema nije vanillin havatar
- Cholina_Lokica
#1100 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Zenska sujetaRaspored wrote:Može li objašnjenje jedne velike misterije. Kada sam single, slobodan za svaku vezu, izlaske, putovanja i sve ostalo teže je naći djevojku, čak imam osjećaj da se moram posebno potruditi a sve me uglavnom drže na ledu. Sa druge strane čim nađem djevojku i počnem izlaziti sa njom odmah se počnu javljati one što su me kao držale na ledu dok sam bio single i kao pile bi kafe, izlazile itd.
Gdje god sam živio vani single uspješan muškarac je bio lovina oko koje su se žene skoro pa tukle dok ovdje kod nas dok se ne oženiš ne počinju te juriti. Meni je svaki oženjeni prijatelj rekao da je tek vidio "akcije" nakon što se oženio![]()
Otkrijte nam tu misteriju please.