Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1076 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Chmoljo »

odjebi, barim Lu Lu.
Not My Idea

#1077 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Not My Idea »

E sad znam 100% da niste pravi chmoljo i burek. Oni ne bi tako jedan drugom govorili, nikad.
burek_in_space

#1078 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by burek_in_space »

Ne bari se ona tako...haj na pp, reci cu ti kojeg MMA borca voli, a ti malo bacash na njega...
Loulou

#1079 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Loulou »

:zzzz:
burek_in_space

#1080 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by burek_in_space »

Vidish, sad glumi da je nezainteresovana jer smo joj nashli slabu tachku...
Chmoljo

#1081 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Chmoljo »

imal' ona cvaju? :D

mislim, godina, ne kaemova...
burek_in_space

#1082 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by burek_in_space »

Za tvoje dobro, nadam se da nema :mrgreen:
Ne mislim ni na godine, ni kaemove :lol:
Chmoljo

#1083 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Chmoljo »

jebi me ako znam ja na šta ti misliš :D
burek_in_space

#1084 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by burek_in_space »

Chmoljo wrote:jebi me ako znam ja na šta ti misliš :D
Zhivi u neznanju :D
Chmoljo

#1085 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Chmoljo »

e ba, nit' me jebi, nit' kući vodi.

e, hajd' Č, pročitaj prvi post :roll: :D :run:
warna 1444

#1086 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by warna 1444 »

Tina SA wrote:Da li je muškarcu dovoljna jedna žena za sva vremena :)
Kada shvatiš da je tebi vrijedna, sigurno je da je dovoljna, sve ovisi kako ko i kada procijeni situaciju s nekom ženskom osobom idealnom :|
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1087 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

e citam jutros tekst -sta zene lazu u krevetu..pa da ne kopiram, otprilike lazu o velicini (nije mali :D ), lazu o broju partnera, lazu da su dozivjele orgazam..i ne sjecam se sta ono jos

uglavnom, sta mislite, lazu li vas vase partnerice o ovim stvarima :D
duplanula

#1088 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by duplanula »

Pa imam i ja oci :D, znaci, da je mali NIJE, koliko je imala partnera ne pitam (ne zanima me) a jel fake-a orgazam, ako ga fakea svaka joj cast oskar joj ne gine :D
L.e.g

#1089 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by L.e.g »

plain vanilla wrote:e citam jutros tekst -sta zene lazu u krevetu..pa da ne kopiram, otprilike lazu o velicini (nije mali :D ), lazu o broju partnera, lazu da su dozivjele orgazam..i ne sjecam se sta ono jos

Naravno, a i brige me sto lazu....jedino ne znam zasto lazu o orgazmima, zasto fino ne kazu istinu, "izvini, jel, ali et o ja nisam dozivjela orgazam, ali pokusaj ovo ili ono, znas, ja ti to tako volim raditi" i orgazam ce da se vec desi :-)
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1090 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by plain vanilla »

L.e.g wrote:
plain vanilla wrote:e citam jutros tekst -sta zene lazu u krevetu..pa da ne kopiram, otprilike lazu o velicini (nije mali :D ), lazu o broju partnera, lazu da su dozivjele orgazam..i ne sjecam se sta ono jos

Naravno, a i brige me sto lazu....jedino ne znam zasto lazu o orgazmima, zasto fino ne kazu istinu, "izvini, jel, ali et o ja nisam dozivjela orgazam, ali pokusaj ovo ili ono, znas, ja ti to tako volim raditi" i orgazam ce da se vec desi :-)
pa mozda se smori od pokusaja :mrgreen:
jos_uvijek_sanjam

#1091 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by jos_uvijek_sanjam »

Kako obucene djevojke primjetite, kad izuzmemo one, za kojim se i ja kao zensko okrenem ( u kratkim uskim minjacima i sisama koje ispadaju iz dekoltea )? Sta je po vama sexy? Koje detalje na curi primjetite :)?
duplanula

#1092 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by duplanula »

jos_uvijek_sanjam wrote:Kako obucene djevojke primjetite, kad izuzmemo one, za kojim se i ja kao zensko okrenem ( u kratkim uskim minjacima i sisama koje ispadaju iz dekoltea )? Sta je po vama sexy? Koje detalje na curi primjetite :)?
Za pocetak stav osobe, pa onda bacis pogled na higijenu :), pa osmijeh :), i sitni detalji :)
jos_uvijek_sanjam

#1093 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

duplanula wrote:
jos_uvijek_sanjam wrote:Kako obucene djevojke primjetite, kad izuzmemo one, za kojim se i ja kao zensko okrenem ( u kratkim uskim minjacima i sisama koje ispadaju iz dekoltea )? Sta je po vama sexy? Koje detalje na curi primjetite :)?
Za pocetak stav osobe, pa onda bacis pogled na higijenu :), pa osmijeh :), i sitni detalji :)

E ovo za stav sam cula u zadnjih par dana od nekoliko razlicitih momaka, drugova i poznanika. Hajde da cujem i tebe, sta podrazumijevas pod STAVOM? :)
jos_uvijek_sanjam

#1094 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Primjetila sam da ovo ljeto ima stvarno zgodnih i lijepih djevojaka, posebno sad kako je SFF pa se specijalno potrude da budu dotjerane, sto je pozitivno. Al mislim da bi jos ljepse izgledale, da nesto ostave masti na volju, a ne da se sve cime raspolazu vidi. Tipa, ako vec pokazes preplanule, dobre noge u minjaku, napravi balans tako sto ces gornji dio malo zakamuflirati. Sta vi mislite o tome? Mozda mi zene imamo drugaciju percepciju sexipila.
duplanula

#1095 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by duplanula »

Stav je drzanje i govor tijela kada si u drustvu (naravno podlozno fakanju), ali vidis po sitnicima kada je neko dama a kada papanka :D
jos_uvijek_sanjam

#1096 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

duplanula wrote:Stav je drzanje i govor tijela kada si u drustvu (naravno podlozno fakanju), ali vidis po sitnicima kada je neko dama a kada papanka :D
Obrazlozi i jedno i drugo :D. Svoje vidjenje. Dama je-? Papanka je-? :D
bomba

#1097 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by bomba »

Haj evo malo iz mog ugla vidjenja... Dama je zena koja je sa ukusom a opet napucano obucena. Blago i sa balansom nasminkana a ne natrackana. Ako nosi visoku stiklu, hoda pravilno i noga ispred noge, cvrstim i stabilnim koracima (puca beton pod njenim koracima :D ). Ispravljen i graciozan stav, bilo da stoji ili da hoda
Papanka je nafrakana tonama sminke (cesto boje ko papagaj), pre-nakvarcana i neukusno obucena hamsa - citaj dopicnjak i preofirno napuhane i izbacene sise (ima ih dosta sad za SFF). Ako nosi visoku stiklu, obavezno krivi nogu-petu ("klacka") kod svakog koraka i u skladu sa tim frljavim hodanjem joj je i ta stikla deformisana...
Eto, to su neke od "sitnica" koje bar ja primjetim
Last edited by bomba on 13/07/2012 08:49, edited 1 time in total.
duplanula

#1098 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by duplanula »

bomba wrote:Haj evo malo iz mog ugla vidjenja... Dama je zena koja je sa ukusom a opet napucano obucena. Blago nasminkana ali opet lijepo da istakne svoju ljepotu. Ako nosi visoku stiklu, hoda pravilno i ravno, cvrstim i stabilnim koracima (puca beton pod njenim koracima. Ispravljena je i uvijek graciozna, bilo da stoji ili da hoda :D )
Papanka je nafrakana tonama sminke (cesto boje ko papagaj), nakvarcana i neukusno obucena hamsa - citaj dopicnjak i preofirno napuhane i izbacene sise (ima ih dosta sad za SFF). Ako nosi visoku stiklu, obavezno krivi nogu-petu ("klacka") kod svakog koraka i u skladu sa tim frljavim hodanjem joj je i ta stikla deformisana...
Eto, to su neke od "sitnica"
Manje vise ovo :D :thumbup:
jos_uvijek_sanjam

#1099 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Ja sinoc bila u jeansu i nekoj kosulji lanenoj, doduse bila sam u nekim shasavim stiklama i sva mi muska raja kompimentirala :oops: :D , a meni pravo drago. Iznenadilo me da mi komentarisu kosulju! Mislila sam da vi to ne primjetite na taj nacin. Ne da nisam nakvarcana, nego sam bijela ko ovaj prostor gdje se kuca post :D :D .
touch brain

#1100 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by touch brain »

bomba wrote:Haj evo malo iz mog ugla vidjenja... Dama je zena koja je sa ukusom a opet napucano obucena. Blago i sa balansom nasminkana a ne natrackana. Ako nosi visoku stiklu, hoda pravilno i noga ispred noge, cvrstim i stabilnim koracima (puca beton pod njenim koracima :D ). Ispravljen i graciozan stav, bilo da stoji ili da hoda
Papanka je nafrakana tonama sminke (cesto boje ko papagaj), pre-nakvarcana i neukusno obucena hamsa - citaj dopicnjak i preofirno napuhane i izbacene sise (ima ih dosta sad za SFF). Ako nosi visoku stiklu, obavezno krivi nogu-petu ("klacka") kod svakog koraka i u skladu sa tim frljavim hodanjem joj je i ta stikla deformisana...
Eto, to su neke od "sitnica" koje bar ja primjetim
potpis

mene nikad nisu bas palile cure koje su obucene kao da se spremaju ici u prostituciju..ali kad vidis zenu u nekoj suknji do koljena sa nekom lijepom bijelom bluzom uuffffffff
Locked