Steko mi youtube, preinstaliro Mozillu i Flash i sad sve fercera
Moderator: Benq

najbolje ti je sa stranice proizvođača skinutiBluesman wrote:Moze li mi neko dati sigurnu stranicu da skinem drivere za modem.Obaram sistem na racunaru a izgubio sam onaj instalacijski disk za modem...
Unaprijed hvala .
Možda povezuje preko usb-a.patakdaca wrote:driveri za modem nisu potrebni, kao ni za rooter, jedino ako misli na wireless karticu il mreznu karticunookey wrote:najbolje ti je sa stranice proizvođača skinutiBluesman wrote:Moze li mi neko dati sigurnu stranicu da skinem drivere za modem.Obaram sistem na racunaru a izgubio sam onaj instalacijski disk za modem...
Unaprijed hvala .
ma doticniGenije wrote:koji ti je pretraživač?
chrome mi je tako štekao
firefox ko mlijeko
isto se desava,klip od 1,40min gledam 5minforzamilan wrote:Kako iritantno kad yt ne radi učitava majke mi ko da je dial up![]()
Do računara nije i buraz isto ima problem
Kralju, oplakah!forzamilan wrote:Ma nabijem ih sve redom na kardan od fapa 13-ke
forzamilan wrote:Ma nabijem ih sve redom na kardan od fapa 13-ke
Koji su to klosaripatakdaca wrote:nisi jedini, blokiraju torrente do 23h, probaj skinuti neki driver pa uporedi brzinutrustm3 wrote:http://www.speedtest.net/result/2555320967.png
Brzina mi je tih 10mb/s, ali download mi na torentu ne ide preko 600kb/s
tako mene često zeza, dovoljno je restartovati (isključiti iz struje desetak sekundi) modem i proradiće...frontmen wrote:Jučer kupim wirelles router, konfigurišem ga i sve u redu, isključim i jutros kad sam ponovo uključio ne radi. Opet se vratim na konekciju bez rutera i radi. Uključim windows network diagnostics da provjerim vezu i javi mi ovo:
Problems found:
Your computer appears to be correctly configured, but the device or resource (DNS server) is not responding.
Dakle imam internet preko modema a javlja mi da DNS server ne odgovara. Kako je ovo moguće? Preko rutera i dalje nemam konekciju jer mi ovo isto javlja.