Tako se može ponašati samo neobrazovan čovjek. Ja ako se ne slažem sa nekim postom onda ću ga ili ignorisati ili iznijeti kontra argumente. Nema smisla reći da je neki post glup bez objašnjenja.Ridjobrki wrote:Jest ti post glup i opet ću ti reći to.
Uostalom kad toliko mrziš glupe postove kako onda nisi reagovao ni na jedan drugi a danas ih ovdje nije falilo.
Recimo ovaj.
Ili je ovo po tebi pametan post ? A tek onaj gdje su poredili brodove sa automobilima. Tebi ne bi bilo glupo ni jedro na krov staviti ?direstraits0078 wrote:Ćak obiĆni ili Ćak Norris?Nego, kaži mi od kada je Watt jedinica za potrošnju, oj Norrise Ćaće?
Ridjobrki wrote: I ostatak foruma će ti to ponavljati dok ne skontaš šta ti se pokušava reći.
Priča je počela konstatacijom drugog forumaša da neki ljudi ne razumiju one koji preferiraju benzince. Ja sam rekao da ja ne razumijem zašto neki preferiraju dizele i iznio argumente. Šta je tu loše ?Ridjobrki wrote: Tvoj glupi argument je da dizele voze ljudi koji ne znaju šta valja i da je to za fukaru i raju.
Dizeli jesu štedljiviji po pitanju goriva i to niko ne spori. Da li su dugotrajniji, zavisi ali u Americi ih neće bez obzira na distance i veću zavisnost o automobilu.Ridjobrki wrote: S druge strane, dizeli su daleko ekonomičniji, štedljiviji, dugotrajniji
Svaki auto na dunjaluku ima prijatiji zvuk sa benzinskim motorom u odnosu na dizel.Ridjobrki wrote: kad se ti držiš nekih metalnih zvukova k'o da nikad nisi sjeo i ikakav dizelaš mlađi od 30 godina
Eto budale amerikanci koji ih nikako neće. Slijedeći tvoju logiku možemo zaključiti da su i cigarete super stvar jer ih toliko ljudi kupuje.Ridjobrki wrote: Eto, budale ljudi i fukara voze one S-klase od 5 hiljada dizelskih kubika.
Ako šest maloumnika bleji oko tebe, šta onda ti radiš ? Paseš travu ili ...?Ridjobrki wrote: Nije narod džaba rekao da kad ti šest ljudi kažu da si p'jan a ti lezi pa se valjaj.