kako nam je ovo postalo normalnoStupskaBitanga wrote:Predsjednik drćave mrtav pijan a fotografi ga ladno slikaju a zajedno s njima urednik programa i multimedije javnog servisa
Koji cirkus
Federalna televizija
Moderator: anex
- kamen spoticanja
#1076 Re: Federalna televizija
-
VjecitiStudent
#1077 Re: Federalna televizija
Gdje nam je sad onaj narodni predsjednik iz proslog mandata sa svojim blogom, da ga priupitamo ponesto?StupskaBitanga wrote:Predsjednik drćave mrtav pijan a fotografi ga ladno slikaju a zajedno s njima urednik programa i multimedije javnog servisa
Koji cirkus
-
StupskaBitanga
#1078 Re: Federalna televizija
U ovom mandatu je stvarno neprepoznatljiv, agresivan, nadobudanVjecitiStudent wrote:Gdje nam je sad onaj narodni predsjednik iz proslog mandata sa svojim blogom, da ga priupitamo ponesto?StupskaBitanga wrote:Predsjednik drćave mrtav pijan a fotografi ga ladno slikaju a zajedno s njima urednik programa i multimedije javnog servisa
Koji cirkus
Katastrofa
- dječak sa šibicama
#1079 Re: Federalna televizija
Ali kako je jutros tesko biti Avdo Avdic, kontas sam u sebi, jebote ja skacem po snijegom zametenoj Zepi, a oni cugaju i zderu na toplom.
Sala mala, ali ne kontam ovaj SDP, jesu li oni svjesni koliko su se zgadili dobrom broju svojih glasaca. Jebote, ni ne pokusavaju sakriti neke stvari, Komsic hladno cuga sa Bakirom, Kaletovicem, zderu i cugaju dok glavni grad grca u snijegu i smecu (o provinciji da ne govorim), a za to vrijeme njihovi poslusnici na centralnom dnevniku vrse obracun sa svim neistomisljenicima... samo im Slucajni prolaznik nedostaje.
Odvratno.
Sala mala, ali ne kontam ovaj SDP, jesu li oni svjesni koliko su se zgadili dobrom broju svojih glasaca. Jebote, ni ne pokusavaju sakriti neke stvari, Komsic hladno cuga sa Bakirom, Kaletovicem, zderu i cugaju dok glavni grad grca u snijegu i smecu (o provinciji da ne govorim), a za to vrijeme njihovi poslusnici na centralnom dnevniku vrse obracun sa svim neistomisljenicima... samo im Slucajni prolaznik nedostaje.
Odvratno.
- iPod
#1080 Federalna televizija
Zna li se jel mu Behmen dodjelio plaketu pocasnog gradjanina ? 
pa ovo je dno dna, kako smo nisko pali. Premijeri otvaraju fastfood restorane....Ovaj cuga sa ovim probisvjetom jao jao
pa ovo je dno dna, kako smo nisko pali. Premijeri otvaraju fastfood restorane....Ovaj cuga sa ovim probisvjetom jao jao
Last edited by iPod on 14/02/2012 12:51, edited 1 time in total.
-
StupskaBitanga
#1081 Re: Federalna televizija
Teško nama samima sa ovakvima
- karanana
#1082 Re: Federalna televizija
ja sam sdp glasac ali su mi se zgadili tako da cu sigurno postati bivsi sdp glasac.
- dječak sa šibicama
#1083 Re: Federalna televizija
Najsmjesnije ili najjadnije (sa pozicije SDP glasaca recimo) je sto ce ovakvim bahatim ponasanjem SDP celnika i njihovih medijskih vojnika, opet profitirati njihov koalicioni partner, koji se mudro usutio i ceka da SDP sam sebe pokopa. Mudro sute i cekaju svojih 5 minuta, predizbornu kampanju, gdje ce se kao i Hare onomad, predstaviti maltene kao opozicija bahatoj i nesposobnoj vlasti.
A tada ce im i Fahro okrenuti ledja, nije lud da sa njima ulazi u kombinacije tada... sada da, jer drze fotelje
Bravo Zlatko i jarani
A tada ce im i Fahro okrenuti ledja, nije lud da sa njima ulazi u kombinacije tada... sada da, jer drze fotelje
Bravo Zlatko i jarani
- rimac
#1084 Re: Federalna televizija
Agresivan je bio u predizbornoj kampanji.StupskaBitanga wrote: U ovom mandatu je stvarno neprepoznatljiv, agresivan, nadobudan
Katastrofa
- Halcyon
#1085 Re: Federalna televizija
Hoće, donekle. Ali dosta je ljudi (poput mene, npr.) odje*alo kompletnu ekipu, krenuvši od SDA pa do SDP-a. Na sljedećim izborima ću ili uništit glasački listić ili glasati za neku slabo poznatu političku opciju, tek reda radi. Ovim lopovima više nikad glasa ne dam.dječak sa šibicama wrote:Najsmjesnije ili najjadnije (sa pozicije SDP glasaca recimo) je sto ce ovakvim bahatim ponasanjem SDP celnika i njihovih medijskih vojnika, opet profitirati njihov koalicioni partner, koji se mudro usutio i ceka da SDP sam sebe pokopa. Mudro sute i cekaju svojih 5 minuta, predizbornu kampanju, gdje ce se kao i Hare onomad, predstaviti maltene kao opozicija bahatoj i nesposobnoj vlasti.
A tada ce im i Fahro okrenuti ledja, nije lud da sa njima ulazi u kombinacije tada... sada da, jer drze fotelje![]()
Bravo Zlatko i jarani
-
tabloid
#1086 Re: Federalna televizija
saibaba wrote:
Za pijanog i napusenog insana najbolja je JANA.
-
tabloid
#1087 Re: Federalna televizija
Tu noc brojac je radio punom parom.

- Better Man
#1088 Re: Federalna televizija
Ma, Hajd da cuga, negu su se prišlepali kad su vidjeli Bregu! Sjedili su oni za svojim stolom i kad su vidjeli Bregu da je došao odmah se prišlepali da glume face, a faca je samo jedan, a oni su obični jadnici! Ono kao mala djeca vidjela svog idola, pa traže autogram od njega.iPod wrote:Zna li se jel mu Behmen dodjelio plaketu pocasnog gradjanina ?
- karanana
#1089 Re: Federalna televizija
gdje je ovo?
ko neciji stan.
ko neciji stan.
- black
#1090 Re: Federalna televizija
koji odron...gade mi se svi...
- Sasvim_Obican
#1091 Re: Federalna televizija
Što ja volim ove zemičke ( vidite ih u korpama za kruh). One budu fine, pogotovo kad se ugriju. Samo ih nema kupiti u svakoj pekari.
( To ja malo o kulinarstvu, kad i vi na temi o Federalnoj pričate o Bregi )
- mrtva kokoš
#1092 Re: Federalna televizija
zasto ne bi mogli pricati, zar pederalna nije pokrovitelj ovog, prva tacka dnevnog reda da li ce u grupu biti primljen bregaSasvim_Obican wrote:Što ja volim ove zemičke ( vidite ih u korpama za kruh). One budu fine, pogotovo kad se ugriju. Samo ih nema kupiti u svakoj pekari.
![]()
-
Frooteky
#1093 Re: Federalna televizija
Ako je Brega facaBetter Man wrote:Ma, Hajd da cuga, negu su se prišlepali kad su vidjeli Bregu! Sjedili su oni za svojim stolom i kad su vidjeli Bregu da je došao odmah se prišlepali da glume face, a faca je samo jedan, a oni su obični jadnici! Ono kao mala djeca vidjela svog idola, pa traže autogram od njega.iPod wrote:Zna li se jel mu Behmen dodjelio plaketu pocasnog gradjanina ?
- dječak sa šibicama
#1094 Re: Federalna televizija
Brega je prica za sebe... Kursutirca koliko je god ceto, jednu stvar je dobro objasnio, Bregovic je tip covjeka koji ti u podne ukrade novcanik a onda te navecer casti tvojim parama.
- chuchumbamayumbe
#1095 Re: Federalna televizija
Također.karanana wrote:ja sam sdp glasac ali su mi se zgadili tako da cu sigurno postati bivsi sdp glasac.
-
StupskaBitanga
#1096 Re: Federalna televizija
Kakvi li će biti izvještaji o radu VM na FTV kada tamo sjede Hadžić i Lagumdžija?
- Edinho2011
#1097 Re: Federalna televizija
Isti slucaj kao sa mnom !karanana wrote:ja sam sdp glasac ali su mi se zgadili tako da cu sigurno postati bivsi sdp glasac.
- nellington
#1098 Re: Federalna televizija
Moram početi glasati za SDP, da se ovo niveliše - previše glasača izgubiše za jednu noć u Maloj bašti.
- Edinho2011
#1099 Re: Federalna televizija
Ma ne gube oni glasace zbog ovih slika, vec zbog cjelokupnog dosadasnjeg dojma od kako su na vlasti !nellington wrote:Moram početi glasati za SDP, da se ovo niveliše - previše glasača izgubiše za jednu noć u Maloj bašti.
- nellington
#1100 Re: Federalna televizija
Ne znam vala, meni su za promjenu superEdinho2011 wrote:Ma ne gube oni glasace zbog ovih slika, vec zbog cjelokupnog dosadasnjeg dojma od kako su na vlasti !nellington wrote:Moram početi glasati za SDP, da se ovo niveliše - previše glasača izgubiše za jednu noć u Maloj bašti.
Što bi rekao Tihić, a šta je alternativa?