Federalna televizija

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
kamen spoticanja

#1076 Re: Federalna televizija

Post by kamen spoticanja »

StupskaBitanga wrote:Predsjednik drćave mrtav pijan a fotografi ga ladno slikaju a zajedno s njima urednik programa i multimedije javnog servisa
Koji cirkus
kako nam je ovo postalo normalno :-)
VjecitiStudent

#1077 Re: Federalna televizija

Post by VjecitiStudent »

StupskaBitanga wrote:Predsjednik drćave mrtav pijan a fotografi ga ladno slikaju a zajedno s njima urednik programa i multimedije javnog servisa
Koji cirkus
Gdje nam je sad onaj narodni predsjednik iz proslog mandata sa svojim blogom, da ga priupitamo ponesto?
StupskaBitanga

#1078 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

VjecitiStudent wrote:
Koji cirkus
Gdje nam je sad onaj narodni predsjednik iz proslog mandata sa svojim blogom, da ga priupitamo ponesto?
U ovom mandatu je stvarno neprepoznatljiv, agresivan, nadobudan
Katastrofa
dječak sa šibicama

#1079 Re: Federalna televizija

Post by dječak sa šibicama »

Ali kako je jutros tesko biti Avdo Avdic, kontas sam u sebi, jebote ja skacem po snijegom zametenoj Zepi, a oni cugaju i zderu na toplom.

Sala mala, ali ne kontam ovaj SDP, jesu li oni svjesni koliko su se zgadili dobrom broju svojih glasaca. Jebote, ni ne pokusavaju sakriti neke stvari, Komsic hladno cuga sa Bakirom, Kaletovicem, zderu i cugaju dok glavni grad grca u snijegu i smecu (o provinciji da ne govorim), a za to vrijeme njihovi poslusnici na centralnom dnevniku vrse obracun sa svim neistomisljenicima... samo im Slucajni prolaznik nedostaje.

Odvratno.
iPod

#1080 Federalna televizija

Post by iPod »

Zna li se jel mu Behmen dodjelio plaketu pocasnog gradjanina ? :)

pa ovo je dno dna, kako smo nisko pali. Premijeri otvaraju fastfood restorane....Ovaj cuga sa ovim probisvjetom jao jao
Last edited by iPod on 14/02/2012 12:51, edited 1 time in total.
StupskaBitanga

#1081 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

Teško nama samima sa ovakvima
karanana

#1082 Re: Federalna televizija

Post by karanana »

ja sam sdp glasac ali su mi se zgadili tako da cu sigurno postati bivsi sdp glasac.
dječak sa šibicama

#1083 Re: Federalna televizija

Najsmjesnije ili najjadnije (sa pozicije SDP glasaca recimo) je sto ce ovakvim bahatim ponasanjem SDP celnika i njihovih medijskih vojnika, opet profitirati njihov koalicioni partner, koji se mudro usutio i ceka da SDP sam sebe pokopa. Mudro sute i cekaju svojih 5 minuta, predizbornu kampanju, gdje ce se kao i Hare onomad, predstaviti maltene kao opozicija bahatoj i nesposobnoj vlasti.

A tada ce im i Fahro okrenuti ledja, nije lud da sa njima ulazi u kombinacije tada... sada da, jer drze fotelje :-)

Bravo Zlatko i jarani :thumbup:
rimac

#1084 Re: Federalna televizija

Post by rimac »

StupskaBitanga wrote: U ovom mandatu je stvarno neprepoznatljiv, agresivan, nadobudan
Katastrofa
Agresivan je bio u predizbornoj kampanji.
Halcyon

#1085 Re: Federalna televizija

Post by Halcyon »

dječak sa šibicama wrote:Najsmjesnije ili najjadnije (sa pozicije SDP glasaca recimo) je sto ce ovakvim bahatim ponasanjem SDP celnika i njihovih medijskih vojnika, opet profitirati njihov koalicioni partner, koji se mudro usutio i ceka da SDP sam sebe pokopa. Mudro sute i cekaju svojih 5 minuta, predizbornu kampanju, gdje ce se kao i Hare onomad, predstaviti maltene kao opozicija bahatoj i nesposobnoj vlasti.

A tada ce im i Fahro okrenuti ledja, nije lud da sa njima ulazi u kombinacije tada... sada da, jer drze fotelje :-)

Bravo Zlatko i jarani :thumbup:
Hoće, donekle. Ali dosta je ljudi (poput mene, npr.) odje*alo kompletnu ekipu, krenuvši od SDA pa do SDP-a. Na sljedećim izborima ću ili uništit glasački listić ili glasati za neku slabo poznatu političku opciju, tek reda radi. Ovim lopovima više nikad glasa ne dam.
tabloid

#1086 Re: Federalna televizija

Post by tabloid »

saibaba wrote:
Image

Za pijanog i napusenog insana najbolja je JANA. :lol:
tabloid

#1087 Re: Federalna televizija

Post by tabloid »

Image

Tu noc brojac je radio punom parom.

Image
Better Man

#1088 Re: Federalna televizija

Post by Better Man »

iPod wrote:Zna li se jel mu Behmen dodjelio plaketu pocasnog gradjanina ? :)

pa ovo je dno dna, kako smo nisko pali. Premijeri otvaraju fastfood restorane....Ovaj cuga sa ovim probisvjetom jao jao
Ma, Hajd da cuga, negu su se prišlepali kad su vidjeli Bregu! Sjedili su oni za svojim stolom i kad su vidjeli Bregu da je došao odmah se prišlepali da glume face, a faca je samo jedan, a oni su obični jadnici! Ono kao mala djeca vidjela svog idola, pa traže autogram od njega.
karanana

#1089 Re: Federalna televizija

Post by karanana »

gdje je ovo?
ko neciji stan.
black

#1090 Re: Federalna televizija

Post by black »

koji odron...gade mi se svi...
Sasvim_Obican

#1091 Re: Federalna televizija

Post by Sasvim_Obican »

Što ja volim ove zemičke ( vidite ih u korpama za kruh). One budu fine, pogotovo kad se ugriju. Samo ih nema kupiti u svakoj pekari.

:D

( To ja malo o kulinarstvu, kad i vi na temi o Federalnoj pričate o Bregi )
mrtva kokoš

#1092 Re: Federalna televizija

Post by mrtva kokoš »

Sasvim_Obican wrote:Što ja volim ove zemičke ( vidite ih u korpama za kruh). One budu fine, pogotovo kad se ugriju. Samo ih nema kupiti u svakoj pekari.

:D

( To ja malo o kulinarstvu, kad i vi na temi o Federalnoj pričate o Bregi )
zasto ne bi mogli pricati, zar pederalna nije pokrovitelj ovog, prva tacka dnevnog reda da li ce u grupu biti primljen brega :-)
Frooteky

#1093 Re: Federalna televizija

Post by Frooteky »

Better Man wrote:
iPod wrote:Zna li se jel mu Behmen dodjelio plaketu pocasnog gradjanina ? :)

Ma, Hajd da cuga, negu su se prišlepali kad su vidjeli Bregu! Sjedili su oni za svojim stolom i kad su vidjeli Bregu da je došao odmah se prišlepali da glume face, a faca je samo jedan, a oni su obični jadnici! Ono kao mala djeca vidjela svog idola, pa traže autogram od njega.
Ako je Brega faca :lol: :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#1094 Re: Federalna televizija

Brega je prica za sebe... Kursutirca koliko je god ceto, jednu stvar je dobro objasnio, Bregovic je tip covjeka koji ti u podne ukrade novcanik a onda te navecer casti tvojim parama.
chuchumbamayumbe

#1095 Re: Federalna televizija

Post by chuchumbamayumbe »

karanana wrote:ja sam sdp glasac ali su mi se zgadili tako da cu sigurno postati bivsi sdp glasac.
Također.
StupskaBitanga

#1096 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

Kakvi li će biti izvještaji o radu VM na FTV kada tamo sjede Hadžić i Lagumdžija?
Edinho2011

#1097 Re: Federalna televizija

Post by Edinho2011 »

karanana wrote:ja sam sdp glasac ali su mi se zgadili tako da cu sigurno postati bivsi sdp glasac.
Isti slucaj kao sa mnom !
nellington

#1098 Re: Federalna televizija

Post by nellington »

Moram početi glasati za SDP, da se ovo niveliše - previše glasača izgubiše za jednu noć u Maloj bašti.
Edinho2011

#1099 Re: Federalna televizija

Post by Edinho2011 »

nellington wrote:Moram početi glasati za SDP, da se ovo niveliše - previše glasača izgubiše za jednu noć u Maloj bašti.
Ma ne gube oni glasace zbog ovih slika, vec zbog cjelokupnog dosadasnjeg dojma od kako su na vlasti !
nellington

#1100 Re: Federalna televizija

Post by nellington »

Edinho2011 wrote:
nellington wrote:Moram početi glasati za SDP, da se ovo niveliše - previše glasača izgubiše za jednu noć u Maloj bašti.
Ma ne gube oni glasace zbog ovih slika, vec zbog cjelokupnog dosadasnjeg dojma od kako su na vlasti !
Ne znam vala, meni su za promjenu super :oops: Svi su se izmijenjali na vlasti, amabaš svi osim Šćepe i Njihove Stranke. Jedini koji su pokazali ikakve pomake jesu ovi iz SDP, iako su i oni prespori i skloni uhljebljavanju, politikan(t)stvu i svim drugim neizlječivim bolestima bh. politike.

Što bi rekao Tihić, a šta je alternativa?
Post Reply