evo ja opet skidam crysis (ne C2) zazelio se dobre grafike i prirode
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- Quaresma
#1076 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
gdje cete igrati la noire za pc, prvo sto nece biti optimizovana, cuj, trazi 8 gb za normalno igranje, halllooo, drugo igrica je lockana na 30 fps, sto znaci da je bukvalno cisti konzolitis, i sad zamislite igru sa max do 30 fps, sa opadanjem, znaci malo normala pa onda padne fps i sve zapinje, no way, tjesite se time sto ce jedino biti maaalooo bolja grafika
- Jeff Bingham
#1077 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
mw3, wow
odigrao jednu misiju i pocetak druge, zasad predobro 
- House
#1078 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
L00d wrote:Imas li ti neku zanimaciju u zivotu ? heheheeh . ( u obzir se ne uzima sa-x forum i igranje igrica)House wrote:Prekucao MW3 i mogu reci odlicna igraSad laganica LA NOIRE jer Skyrim cuvam za duge staze (300 sati gameplay)
Po broju postova rekao bih da ti visiš na forumu
Last edited by House on 12/11/2011 18:33, edited 4 times in total.
- House
#1079 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jeff Bingham wrote:mw3, wowodigrao jednu misiju i pocetak druge, zasad predobro
Vidjet ces belaja u Londonu
- skafiskafsnjak
#1080 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
House wrote:L00d wrote:Imas li ti neku zanimaciju u zivotu ? heheheeh . ( u obzir se ne uzima sa-x forum i igranje igrica)House wrote:Prekucao MW3 i mogu reci odlicna igraSad laganica LA NOIRE jer Skyrim cuvam za duge staze (300 sati gameplay)
Po broju postova rekao bih da ti visiš na forumu![]()
Pihhh ... a sta ako ti ja kazem da sam imao drugi profil ... hehehehehehehe
- Quaresma
#1081 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
onda si jos veci no lifer za njega 
- skafiskafsnjak
#1082 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ali ja mislim da se moj gameplay ne moze mjeriti s njegovim 
- Dupli_skalp
#1083 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
sve po svačijem ukusu, mene se npr. ovo nije dojmilo, niti mi je posebno zanimljivo. mnogo zanimljiviji multiplayer gameplay, odnosno modove imaju bf1942 i bf3. tu imaš fino i ovo što nudi bf2, plus i team deathmatchevi, koji su meni najzanimljivji.Quaresma wrote:welcome in battlefield soldiereyesburn wrote:isprobah konačno bf2 multiplejer. igra kao igra odlična, ali ne sviđa mi se što imaju samo dvije vrste matcha, a niti jedan mi ne liči na tdm.
fazon je što malo ima puška na pušku u multiju, većinom se sve svodi na vozila, avione, helikoptere. nema šanse da neki kill strike napravim.
jel tako isto u bad company 2 ili tamo multi makar malo više liči na cod tdm?![]()
yep, to nije Call of duty da ganjas killove, zato ja volim BF, nisu tu killovu vazni, nego teamwork, uzmes medic i ozivljavas i dajes energiju suigracima itd. svaki class ima svoju pricu, steta sto bf3 nije kao bf2, al eto, u bc2 imas levelovanje i kad napravis killstreakove pise ti da si napravio killstreak od tolko i tolko killova, mada to ti u BF nije vazno, to ti nikako ne moze pomoci da tim pobijedi, vazno je igrati timski i imati dobar tim![]()
ljepota starog battlefielda
a bf2 je ipak za conquest hardcore fanove. a to ipak nije to što ja tražim
- arnes_king
#1084 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ljudi kako je predobar ovaj uncharted 3 od grafike do gameplay-a i price, apsolutno sve je fantasticno !
-
brazzo19
#1085 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
To je samo za ps3 ili postoje verzije igre i za pc i koliko ima djelova do sad i na cemu su sve izasle ??
- Quaresma
#1086 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
samo za ps3, al to su inace igrice za konzole, moram i ja sebi nabaviti uncharted, da upalim konzolu, ima pola godine nisam je palio 
- skafiskafsnjak
#1087 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Koga briga za te igrice za konzole. Tema glasi "vase voljene PC igre "

- arnes_king
#1088 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja sam samo naglasio kak je dobra igra, ak ne smijem ni pohvaliti igru onda .....L00d wrote:Koga briga za te igrice za konzole. Tema glasi "vase voljene PC igre "
-
Eborg
#1089 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Većina igara su i na PC-u i konzolama a veliki broj gamera ih igra paralelno tako da na ovoj temi se može i tako nešto uporediti.
PC je PC i ništa ga ne može zamijeniti ali uživam u činjenici da utaknem disk u svoj Xbox 360 i uživam sa najnovijim patchevima bez brige može li to ili ne na moju konfiguraciju.
PC je PC i ništa ga ne može zamijeniti ali uživam u činjenici da utaknem disk u svoj Xbox 360 i uživam sa najnovijim patchevima bez brige može li to ili ne na moju konfiguraciju.
-
Ko to smat
#1090 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Molio bi nekog ako zna bila je jednom ovdje igrica sa onim lopticama i imas mislim srcad kao zivote i nesto bjezis po tabli jebiga tako nesto ali znam da je bila dobra igra pa ako se neko sjeca nek mi sarne pliz.
- House
#1091 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Eborg wrote:Većina igara su i na PC-u i konzolama a veliki broj gamera ih igra paralelno tako da na ovoj temi se može i tako nešto uporediti.
Zbog toga sam i kupio 360
- arnes_king
#1092 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
House wrote:Eborg wrote:Većina igara su i na PC-u i konzolama a veliki broj gamera ih igra paralelno tako da na ovoj temi se može i tako nešto uporediti.
Zbog toga sam i kupio 360
Isto i ja sa PS3, prije na pc pa izadje nova igra ja strahujem hocu li je moci pa makar i na low igrati, pa patnja nadogradi ovo ono, kupio ps3 sad mi super
-
sayw0t
#1093 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kupim sebi dzojstik za pc i isto mi ga dodje. 
- arnes_king
#1094 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Haha jbg nisi skontao prethodne postovesayw0t wrote:Kupim sebi dzojstik za pc i isto mi ga dodje.
-
sayw0t
#1095 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jesam. Ovo je vise bila "reakcija" na onaj tvoj post gdje kazes da se sa konzolom mozes zavaliti u fotelju.arnes_king wrote:Haha jbg nisi skontao prethodne postovesayw0t wrote:Kupim sebi dzojstik za pc i isto mi ga dodje.
Uglavnom, za cijenu ps3-a i ORIGINAL igrica, vise mi se isplati kupiti pc od 2k KMova i vrtiti sve igrice na super mega giga high
Last edited by sayw0t on 13/11/2011 18:46, edited 2 times in total.
- arnes_king
#1096 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
sayw0t wrote:Jesam. Ovo je vise bila "reakcija" na onaj tvoj post gdje kazes da se sa konzolom mozes zavaliti u fotelju.arnes_king wrote:Haha jbg nisi skontao prethodne postovesayw0t wrote:Kupim sebi dzojstik za pc i isto mi ga dodje.
Lol xD
- Quaresma
#1097 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
zasto kupovati pc od 2k kad mozes uzeti od 1200 km solidan pc koji ce moci tjerati sve konzolaske igrice
+ na pc skidas svaku igricu sa torrenta kad izadje, i to dzaba, dok hajmo reci na ps3 moras vecinom originale kupovati, koliko su samo oni potrosili para dok nisu uspjeli cipovati, dok ja original mogu nabaviti za upola cijene manje, kupim org key, eto bf3 le kupio za 75 km, a koliko kosta LE preko origina i boxed verzija? preko 100km.
konzole su meni super za sve igrice osim fps, jednostavno mi izgledaju uzasno na konzolama, kad treba naciljati na protivnika, bljak, dovoljno je samo vidjeti na yt
+ na pc skidas svaku igricu sa torrenta kad izadje, i to dzaba, dok hajmo reci na ps3 moras vecinom originale kupovati, koliko su samo oni potrosili para dok nisu uspjeli cipovati, dok ja original mogu nabaviti za upola cijene manje, kupim org key, eto bf3 le kupio za 75 km, a koliko kosta LE preko origina i boxed verzija? preko 100km.
konzole su meni super za sve igrice osim fps, jednostavno mi izgledaju uzasno na konzolama, kad treba naciljati na protivnika, bljak, dovoljno je samo vidjeti na yt
-
brazzo19
#1098 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Upravo prekucah RAGE . Igra je dobra svidjela mi se i za nekih 11 sati igre ukupno sam je presao ( bez vozenja onih sporednih trka i nekih dodatnih misija znaci samo misije zadate igro ) ma da kad sam vidio kraj ono niđe veze wtf. bolje da sam igrao ostale misije prije ove zadnje i jos malo se zabavio jer mi je kraj ono bas bezze al mislim da ce zato ici Rage 2 uglavnom Rage prekucan Battlefiled 3 prekucan i sad se potpuno mogu posvetit COD.u i Modern Warfare 3 a nakon toga ko zna skinuo sam NCIS igru ( veliki obozavaoc istoimene serije ) pa cemo vidjet na sta lici nakon sto predjem MW3 . uzdravlje 
- Quaresma
#1099 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
kreni sad igrati mw3 zavrsit ces ga za 2-3 sata
pozuri
pozuri
- Jeff Bingham
#1100 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
neces bas za 2-3 sata, ali nece trebati vise od 5. razocarah se kad vidjeh kako brzo idu procenti, vec sam na oko 30%