X FACTOR Adria
Moderator: anex
-
Bojdoo
#1076 Re: X FACTOR Adria
Kristina mi se svidja, zbog direktnog misljenja, kaže sve sto misli, bez puno foliranja i dodvoravanja.
-
EdinŠopović
#1077 Re: X FACTOR Adria
Pa Tamara jedina od njih vani može napraviti karijeru, to je valjda svima jasno.
-
jastuk1
#1078 Re: X FACTOR Adria
EdinŠopović wrote:Pa Tamara jedina od njih vani može napraviti karijeru, to je valjda svima jasno.
Nisam siguran da iko može naparaviti karijeru vani sem Ilme, ali je i ona premlada tako da ništa. Danijel tu ima najviše šanse, ali je i vani tržište prezasićeno tako da ni tu ništa.
Haris me je pozitivno iznenadio. Engleski mu je puno bolji nego što sam očekivao, a Lukijan je stvarno bio neprijatno iznenađenje jer može puuuuno bolje. Srećom za potonjeg glasa RS, tako da nema zime.
-
edoooox
#1079 Re: X FACTOR Adria
BravoEdinŠopović wrote:Pa Tamara jedina od njih vani može napraviti karijeru, to je valjda svima jasno.
Moram dodati Ilmu, nije za inostrane karijere, ali fantastican glas
-
jastuk1
#1080 Re: X FACTOR Adria
Ništa nisam profulio, sve uredno uzimam.MedenoSrce wrote:jastuk1 wrote:Kao što sam i trubio i trubio ovdje kad je Toni licemjer Cetinski progurao ovog dosadnjaka Mladena umjesto Maida.![]()
A šta ste se svi napalili na Tamaru? Jeste lijepa, ali ispod te površinske ljepote nema ništa sem nekog latentnog pasivno agresivnog egoizma. Ja, ja i opet ja.
Umjesto vokalno egoistične Tamare, trebala je vokalno darežljiva Aleksandra Sekulić ići dalje! Isto kao što sam prije 2 sedmice i govorio da je trebao Maid mjesto Mladena ići dalje.
hu iz juda nisi terapiju jutros preskocio
truth is out there
@nmi, stas ba ti mislilahvala
Evo vidi:
THE truth is out there.
-
Bojdoo
#1081 Re: X FACTOR Adria
Slažem se. Dodao bih tu Daniela, i za koju godini Ilmu, ako sve bude kako treba.EdinŠopović wrote:Pa Tamara jedina od njih vani može napraviti karijeru, to je valjda svima jasno.
- Atticus Finch
#1082 Re: X FACTOR Adria
Još jedna u nizu tv senzacija. Kakva karijera, ništa od toga. Još manje inostrana!
Ovi će biti zaboravljeni dan poslije završetka ''spektakla'' kao i mnogi prije. Zbilja, kao da prvi put pratite slične programe. 
- skafiskafsnjak
#1083 Re: X FACTOR Adria
Ma vala ono dijete mi na zivac plaho ide.. neka prica sinoc nesto. Vec se ona digla u nebo ...Bojdoo wrote:Slažem se. Dodao bih tu Daniela, i za koju godini Ilmu, ako sve bude kako treba.EdinŠopović wrote:Pa Tamara jedina od njih vani može napraviti karijeru, to je valjda svima jasno.
- Partizzanka
#1084 Re: X FACTOR Adria
eh pa sad drugovi i drugarice
ispade tamara upis ljepote
meni iskreno nije, ima neke tuzne oci iako lijepe boje - ali mi je od prve nekako sjela i bas mi je draga
pjesmu joj je (kao i drugima) sjebao kiki
meni ona grimasava super bi sinoc u nastupu bas mi je super zvucala, samo da je ne gledam kako pravi grimase
ilma je jedina od sviju njih sinoc pricala
jbt sve ljudi od 20+ godina hoce da buudu zvijezde
pitaju ih nesto a oni muckaju, stuckaju, kuckaju, stide se i znaju samo reci hvala
ok jest ilma starmala to nema govora ali ipak je dijete smislilo prostoprosirenu recenicu i izgovorilo je pred sirokim narodnim masama
Lukijan je meni bezlicnjak zesci
slusala sam ga na yt i super mi je zvucao ali ocito zvuci super kada pjeva kuci u studiju svom ali ovako
cijukao je na kraju ko ranjeni mis
ispade tamara upis ljepote
meni iskreno nije, ima neke tuzne oci iako lijepe boje - ali mi je od prve nekako sjela i bas mi je draga
pjesmu joj je (kao i drugima) sjebao kiki
meni ona grimasava super bi sinoc u nastupu bas mi je super zvucala, samo da je ne gledam kako pravi grimase
ilma je jedina od sviju njih sinoc pricala
jbt sve ljudi od 20+ godina hoce da buudu zvijezde
pitaju ih nesto a oni muckaju, stuckaju, kuckaju, stide se i znaju samo reci hvala
ok jest ilma starmala to nema govora ali ipak je dijete smislilo prostoprosirenu recenicu i izgovorilo je pred sirokim narodnim masama
Lukijan je meni bezlicnjak zesci
slusala sam ga na yt i super mi je zvucao ali ocito zvuci super kada pjeva kuci u studiju svom ali ovako
cijukao je na kraju ko ranjeni mis
- Partizzanka
#1085 Re: X FACTOR Adria
drago mi je da je mladen ispao jer je on nadmen i previse ali to nekako skromno pokazuje tj krije iza skromnosti
ali u sustini on misli da mu drugi nisu ni do koljena
ali u sustini on misli da mu drugi nisu ni do koljena
- House
#1086 Re: X FACTOR Adria
skafiskafsnjak wrote:Ma vala ono dijete mi na zivac plaho ide.. neka prica sinoc nesto. Vec se ona digla u nebo ...Bojdoo wrote:Slažem se. Dodao bih tu Daniela, i za koju godini Ilmu, ako sve bude kako treba.EdinŠopović wrote:Pa Tamara jedina od njih vani može napraviti karijeru, to je valjda svima jasno.
Zbog Kristine Kovac
vokri Kristini sto nikad nece pjevati kao Ilma
- skafiskafsnjak
#1087 Re: X FACTOR Adria
ahahah ma sta ja znam, na prvom nastupu sam stekao taj utisak ... nekako je mala vec ufurana pravo ...
a dijete...
a dijete...
- kanocale
#1088 Re: X FACTOR Adria
daniel mi je broj 1. daleko najbolji. momak rastura. predobar.Bojdoo wrote:Slažem se. Dodao bih tu Daniela, i za koju godini Ilmu, ako sve bude kako treba.EdinŠopović wrote:Pa Tamara jedina od njih vani može napraviti karijeru, to je valjda svima jasno.
ilma i crveni karmin...meni je nespojivo.
- LEDA
#1089 Re: X FACTOR Adria
Prošli H20
Razočarao me Lukijan , slabo je bilo sinoć
,od njega sam više očekivala.
Ilma ,opet, dobra ,ma dijete pjeva samo je neko mora "ispolirati".
Danijel najopušteniji na sceni ,super.
Aleksandra odlična.
Mladen ispao ,pa i neka je ,on je meni neupečatljiv i dosadan.
Slavko -voditelj ,pa odlično za njega ,a i on će "nadoći".
Razočarao me Lukijan , slabo je bilo sinoć
Ilma ,opet, dobra ,ma dijete pjeva samo je neko mora "ispolirati".
Danijel najopušteniji na sceni ,super.
Aleksandra odlična.
Mladen ispao ,pa i neka je ,on je meni neupečatljiv i dosadan.
Slavko -voditelj ,pa odlično za njega ,a i on će "nadoći".
- Partizzanka
#1090 Re: X FACTOR Adria
ja sam ocito jedina koju danijel ne dotice NI NAJMANJE!
- LEDA
#1091 Re: X FACTOR Adria
Dobar je Danijel,dobro pjeva.
mene još niko nije dotakao.
mene još niko nije dotakao.
-
Baba_Droga
#1092 Re: X FACTOR Adria
Kako ziri, a najviše Kiki prave vještačke face...
Prvo pogledaju u kameru pa kada vide da ih snima onda nastupaju neka vještačka zadovoljna klimanja glavom i usnopuĆne face....
Prvo pogledaju u kameru pa kada vide da ih snima onda nastupaju neka vještačka zadovoljna klimanja glavom i usnopuĆne face....
- House
#1093 Re: X FACTOR Adria
Btw Voditelja treba baciti lavovima
isto dijete s posebnim potrebama
- Afanasi_94
#1094 Re: X FACTOR Adria
Ni mene ne dotičePartizzanka wrote:ja sam ocito jedina koju danijel ne dotice NI NAJMANJE!
-
saale
#1095 Re: X FACTOR Adria
Baba_Droga wrote:Kako ziri, a najviše Kiki prave vještačke face...
- dustaban
#1096 Re: X FACTOR Adria
A djeca sa posebnim potrebama se inace bacaju lavovima ?!House wrote:Btw Voditelja treba baciti lavovimaisto dijete s posebnim potrebama
- It_is_a_Leclerc
#1097 Re: X FACTOR Adria
Bann za ovog što vrijeđa djecu sa posebnim potrebama !
Inače.
Ilma - superirorna je. Najbolja. Fenomenalna. Samo joj neko mora reći da prestane pričati u momentima, jer zvuči k'o djevojački spomenar.
Haris - superioran i on. Fenomenalan.
Danijel - ti čeznutljivi pogledi u daljinu, lagani osmijeh koji poručuje - "Sačuvajte dopre dupine i neka bude mir u svijetu" u kombinaciji sa nevjerovatno pizdastim izborom pjesama, u meni budi neki nagon da ga ošamarim, da je samo malo bliže. S ovako "autentničnom" facom i stavom može eventualno biti predgrupa Hari Mata Hariju ili učesnik Velikog Brata iz Makedonije. Za sve ostalo je PREDOSADAN.
Muški bend - Vrlo simpatično. S tim da bi Kristina trebala imati obzira da su to sve momci odrasli, a ne neke pubertetlije, pa da skakuću okolo s nekim gej pjesmuljom.
Ženski bend - Hajde de. Moglo ih se slušati.
Lukijan - 90 % pjesme apsolutno van ritma. Loše, bezidejno, mrtvački. Katastrofalno.
Aleksandra - snažno, upečatljivo, autentnično. Mogao bih je zamisliti kao nekog na čiji bih nastup otišao.
Tamara - pjevala pjesmu koja je dio ZMBT repertoara. Sve je rečeno.
H20 - Fifi je bilo bolji dio dueta koji u kontinuitetu skasapi svaku dobru pjesmu koju dobiju.
Mladen - prosječan pjevač koji privlači tzv. ljubitelje kvalitetne muzike koji u njegovom arogantnom držanju i dubokom glasu prepoznaju neki silni kvalitet. Dosadan je do neprepoznatljivosti. Kompletan užas.
Aleksa Perović - vjerovatni pobjednik. Ne zato što je neki ubij BOže pjevač, već zato što će curice pod naletom androgena glasati, kao i gejevi.
Luisova kćerka - jedva sam se sjetio da je i nastupala.
Inače.
Ilma - superirorna je. Najbolja. Fenomenalna. Samo joj neko mora reći da prestane pričati u momentima, jer zvuči k'o djevojački spomenar.
Haris - superioran i on. Fenomenalan.
Danijel - ti čeznutljivi pogledi u daljinu, lagani osmijeh koji poručuje - "Sačuvajte dopre dupine i neka bude mir u svijetu" u kombinaciji sa nevjerovatno pizdastim izborom pjesama, u meni budi neki nagon da ga ošamarim, da je samo malo bliže. S ovako "autentničnom" facom i stavom može eventualno biti predgrupa Hari Mata Hariju ili učesnik Velikog Brata iz Makedonije. Za sve ostalo je PREDOSADAN.
Muški bend - Vrlo simpatično. S tim da bi Kristina trebala imati obzira da su to sve momci odrasli, a ne neke pubertetlije, pa da skakuću okolo s nekim gej pjesmuljom.
Ženski bend - Hajde de. Moglo ih se slušati.
Lukijan - 90 % pjesme apsolutno van ritma. Loše, bezidejno, mrtvački. Katastrofalno.
Aleksandra - snažno, upečatljivo, autentnično. Mogao bih je zamisliti kao nekog na čiji bih nastup otišao.
Tamara - pjevala pjesmu koja je dio ZMBT repertoara. Sve je rečeno.
H20 - Fifi je bilo bolji dio dueta koji u kontinuitetu skasapi svaku dobru pjesmu koju dobiju.
Mladen - prosječan pjevač koji privlači tzv. ljubitelje kvalitetne muzike koji u njegovom arogantnom držanju i dubokom glasu prepoznaju neki silni kvalitet. Dosadan je do neprepoznatljivosti. Kompletan užas.
Aleksa Perović - vjerovatni pobjednik. Ne zato što je neki ubij BOže pjevač, već zato što će curice pod naletom androgena glasati, kao i gejevi.
Luisova kćerka - jedva sam se sjetio da je i nastupala.
- Not My Idea
#1098 Re: X FACTOR Adria
nisi jedinaPartizzanka wrote:ja sam ocito jedina koju danijel ne dotice NI NAJMANJE!
meni je sav mlak, ni tamo ni vamo
nit ima facu i pojavu koja se pamti, nit je nesto senzacionalan kao pjevac
sto se tice Tamare, nije sad uber ljepotica, lijepa jeste nema govora- ali je jebozovna, to je bitnije nego da je ljepotica
- Averus
#1099 Re: X FACTOR Adria
Meni Tamara vizuelno osrednja
Jebozovna - ni blizu...
Ilma je najsexy

Jebozovna - ni blizu...
Ilma je najsexy
- Partizzanka
#1100 Re: X FACTOR Adria
lecler - kao da sam ja ovo pisala