Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
FreeSol

#1076 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by FreeSol »

oridjidji wrote:
drekalica28 wrote:
FreeSol wrote: Ja mislim da tebe vise niko s foruma nece pozvati na date :lol:

A što ne bi majke ti? :roll:
Pa nisam ja naopaka? :sad:
hajmo vani ;) cuj niko te nece pozvati :P
pozovi je necete izofirat na forumu ... drekalica je raja :)
Sta ce me ofirati, nisam ja na to spao :lol: :lol:
oridjidji

#1077 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by oridjidji »

Upoznam djevojku i momentalno skontam da joj se svidjam. Jaran mi je pokusao uvaliti mustuluk, medjutim rekoh znam provaljena je. Proslo je par dana i izadjemo ja, on, djevojka mu i ta mala. I sad sjedimo mi, a mala se napinje da skrene moju paznju. Sve me carka, naslanja glavu na ramena, gleda me sa stilom "de me vise poljubi". Al meni mala svakim momentom sve teza i teza... U glavi pomisao jes pegla. Odlazi ona u wc, pitaju me jaran i jaranica svidjali ti se. A ja na to: "ma necu vam reci". A njih dvoje pokupi je pokupi je... Poslje toga opet ekskurzija u wc, sada ide jaranica i ona s nijetom da o meni koju promuhabete. A jaran mi govori pokupi je, nije mala losa... A meni se sve jasnije slaze slika da od te price nema nista. Vratile se one i sad je zajebancija za stolom, ova se i dalje napinje. Al ja sam ocima vec za drugim stolom, ne mogu teski mi svi. Ovo dvoje me sve ono bockaju ocima sta cekas vise, vidis tvoja je ... A meni u glavi de ohladite malo... sjedili smo neko vrijeme i onda smo krenuli kuci, drug je posao otpratiti djevojku, a ja sam ostao na samo sa njom... Sada smo ja i ona sami, ali ona koliko toliko ohladjena jer nije feedbacka bilo s moje strane i pita me "Jel ti se ja to ne svidjam sto sustim kad pricam". Kontam u sebi "curo draga pa ja nisam to ni primjetio". Tada sam shvatio kliko sam iskljucen bio... Rekoh "nisam to ni primjetio". "A svidjam li ti se?" "Svidjas, nista ti ne fali." Kontam u sebi sviđaš malo sutra, hem si mladja a pritom nisi ni sladja ... I tako mi setamo pricamo i stignemo u moju ulicu i sad dosao cas rastanka ... dzentilmena u meni ni za lijeka, u glavi pomisao isprati se sama... na kraju je to i uradila...Prije nego sto je krenula kuci ona ceka da je poljubim i ja to i uradim i kazem joj "Treba vremena" ono u kontekstu nema od nas nista, narasti djevojko ...

Kad sam jaranu pricao, psovo mi je sve jer nije bio prvi put da namjerno upropastim shemu ili date, sto tijeras djevojke od sebe, ti im se svidjas a ti tako ... bla bla bla ... kontam se u sebi de popusti ...

Poslje je ostala meza u pjevanju pjesme od Koketa "Treba vremena i vremena" ... :D
oridjidji

#1078 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by oridjidji »

FreeSol wrote:
oridjidji wrote:
drekalica28 wrote:

A što ne bi majke ti? :roll:
Pa nisam ja naopaka? :sad:
hajmo vani ;) cuj niko te nece pozvati :P
pozovi je necete izofirat na forumu ... drekalica je raja :)
Sta ce me ofirati, nisam ja na to spao :lol: :lol:
To ces nam pricati kasnije jesil se izofiro ili ne :)
bijela

#1079 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by bijela »

oridjidji wrote:Kontam u sebi sviđaš malo sutra, hem si mladja a pritom nisi ni sladja ...
:lol:
drekalica28

#1080 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

Ne znam kako drugačije da ti ovo kažem :roll: :oops: ....haj ne kaki. 8-)
Tirkiz

#1081 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Tirkiz »

dosta zafrkavanja sa drekalicom...haj sad svi razligu :evil: :evil: :evil:
drekalica28

#1082 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

micki125 wrote:
drekalica28 wrote:Ne znam kako drugačije da ti ovo kažem :roll: :oops: ....haj ne kaki. 8-)
eto vidiš :run: :D

Zaista ne želiš da znaš šta ja vidim. 8-)
Averus

#1083 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Averus »

Tirkiz wrote:dosta zafrkavanja sa drekalicom...haj sad svi razligu :evil: :evil: :evil:
fakat, svezali se k'o muha govneta wtf :-)

(ovo 'neofirno' bilježim dokle sam čitao)
Tirkiz

#1084 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Tirkiz »

micki125 wrote:
Tirkiz wrote:dosta zafrkavanja sa drekalicom...haj sad svi razligu :evil: :evil: :evil:
oooooooooooooooooooooo, jesil to sebe ustoličio na mjesto potencijalnog zagondžije možda, ha? onda pazi kako nišaniš, i gore i dole :lol:
:D :D :D :D :D
sine...sine...
Averus

#1085 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Averus »

oj bože... *idrizfacepalm*
Not My Idea

#1086 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

wtf :roll:
Cholina_Lokica

#1087 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Cholina_Lokica »

Ha malo vise testosterona na temi odmah belaj :-)
Tirkiz

#1088 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Tirkiz »

Cholina_Lokica wrote:Ha malo vise testosterona na temi odmah belaj :-)
da razvodnimo situaciju

:-D
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#1089 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by arman1 »

Nije moje iskustvo ali sam bio donekle uključen i znam večinu detalja.
Negdje u septembru 99 ili 2000 (nisam baš siguran) s nekim društvom sam tabanao do vrela Bosne. Tamo smo upoznali neke cure, malo poveća skupina. Kroz priću skontamo da su članice nekog ansambla. Nakon 2-3 sata šuplje i nekog revanja(one to zovu pjevanje) svak na svoju stranu. Na rastanku na brzaka se na ceduljicam razmjeniše brojevi.
Budući da je sa mnom bila moja bivša u sve to sam bio uključen kao aktivni promatrač.
Moj prijatelj, Ismir(ime naravno izmjenjeno) u to vrijeme je selio u novi stan i nije imao telefon(mobiteli još nisu bili opće prisutni). U svoj toj gužvi skontao se sa Almom curom koja je izgledala pristojno i bila poprilično vesela. Uzeo je od nje broj, a zamolio me da joj dam svoju vizitku da ga može nazvati kod mene pošto sam sa Ismirom živio u istom ulazu(stan u koji je doseljavao je bio preko puta stana u kojem je do tad živio).
Nakon 2-3 dana zove Alma i pada dogovor da njih dvoje, moja bivša i ja izađemo u jedam mirniji kafić.
Pošto je sve očito prošlo glatko dogovore njih dvoje za par dana da izađu bez "prikolica".
Nakon par dana javlja se Isko i daje dodatne detalje. Alma je bila udata za našeg bauštelca, radi za neku humanitarnu(šef švabo ili austrijanac) i ima kčerkicu staru 3 godine. Odlučio je nastavit s njom. Sretno!!!
Nakon jedno mjesec dana srećem ga na stubištu. Hvali se da mu je krenulo pravo s Almom, upoznao curicu, mala pravo nagodna i kupio mobitel SE čini mi se. Upravo bio krenuo da se nađe s njih dvije na Ilidži pa će na vrelo Bosne da prošetaju. Iz kese izvadim čokoladu i rekoh daj maloj, koje to dijete ne voli čokoladu.
Nakon sat vremen zvoni telefon. Ismir vrišti, u pozadini čujem almin glas kako zapomaže. :shock:
Šta je bilo. Mala dobila gušenje. Gdje ste prošli 100metara od fijakera.
Rekoh čekajte me kod fijakera eto me, tad sam vozio yugu, a ismir nije imao auto. U roku od 5 min uz 3 prolaska kroz crveno stižem do fijakera. Tamo haos Mala leži, osuta, dahće. Alma i Ismir izgubljeni. Potrpam ih sve u yugu i pravac socijalno-Hitna. Usput dobivam pratnju policije pod rotacijom, golf III(ako ovo čitate, legende ste momci).
U hitnoj se stvar smirila. Mala je alergična na Jagodu, a čokolada koju sam dao prijatelju za malu je imala i aromu jagode. Kako na omotu nije bilo slike jagode Almi nije ništa bilo sumnjivo. Nakon pola sata mala više nije imla osip, a i disanje se stabilizovalo. Već smo bili kranuli ka izlazu kad se odnekud stvori grdosija od čovjeka i uhvati me za košulju. "Jesi normalan, jebote, hoš dijete da mi ubiješ?". Tu su se opet umiješali policajci koji su cijelo vrijeme bili s nama i sastavljali nekakakav zapisnik.
Ispostavilo se da je Almin bauštelac došao iz Švabije da završi neke papire. Nikad se zvanično nije razveo od Alme nego samo žive odvojeno, a i njoj je to odgovaralo zbog neke petljanije s državljanstvom. Neko od "gostiju" hitne je Alminom svekru i svekrvi javio da je Almin zagonđija(termin ovog bautelca) otrovao dijete i da su ih sve doveli u pratnji policije. Vrhunac je bio da je pomenuti bauštelac kad je došao u hitnu zamijenio mene i Ismira i ko krpu me otresao od zid hitne.
maxy

#1090 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by maxy »

arman1 wrote:Nije moje iskustvo ali sam bio donekle uključen i znam večinu detalja.
Negdje u septembru 99 ili 2000 (nisam baš siguran) s nekim društvom sam tabanao do vrela Bosne. Tamo smo upoznali neke cure, malo poveća skupina. Kroz priću skontamo da su članice nekog ansambla. Nakon 2-3 sata šuplje i nekog revanja(one to zovu pjevanje) svak na svoju stranu. Na rastanku na brzaka se na ceduljicam razmjeniše brojevi.
Budući da je sa mnom bila moja bivša u sve to sam bio uključen kao aktivni promatrač.
Moj prijatelj, Ismir(ime naravno izmjenjeno) u to vrijeme je selio u novi stan i nije imao telefon(mobiteli još nisu bili opće prisutni). U svoj toj gužvi skontao se sa Almom curom koja je izgledala pristojno i bila poprilično vesela. Uzeo je od nje broj, a zamolio me da joj dam svoju vizitku da ga može nazvati kod mene pošto sam sa Ismirom živio u istom ulazu(stan u koji je doseljavao je bio preko puta stana u kojem je do tad živio).
Nakon 2-3 dana zove Alma i pada dogovor da njih dvoje, moja bivša i ja izađemo u jedam mirniji kafić.
Pošto je sve očito prošlo glatko dogovore njih dvoje za par dana da izađu bez "prikolica".
Nakon par dana javlja se Isko i daje dodatne detalje. Alma je bila udata za našeg bauštelca, radi za neku humanitarnu(šef švabo ili austrijanac) i ima kčerkicu staru 3 godine. Odlučio je nastavit s njom. Sretno!!!
Nakon jedno mjesec dana srećem ga na stubištu. Hvali se da mu je krenulo pravo s Almom, upoznao curicu, mala pravo nagodna i kupio mobitel SE čini mi se. Upravo bio krenuo da se nađe s njih dvije na Ilidži pa će na vrelo Bosne da prošetaju. Iz kese izvadim čokoladu i rekoh daj maloj, koje to dijete ne voli čokoladu.
Nakon sat vremen zvoni telefon. Ismir vrišti, u pozadini čujem almin glas kako zapomaže. :shock:
Šta je bilo. Mala dobila gušenje. Gdje ste prošli 100metara od fijakera.
Rekoh čekajte me kod fijakera eto me, tad sam vozio yugu, a ismir nije imao auto. U roku od 5 min uz 3 prolaska kroz crveno stižem do fijakera. Tamo haos Mala leži, osuta, dahće. Alma i Ismir izgubljeni. Potrpam ih sve u yugu i pravac socijalno-Hitna. Usput dobivam pratnju policije pod rotacijom, golf III(ako ovo čitate, legende ste momci).
U hitnoj se stvar smirila. Mala je alergična na Jagodu, a čokolada koju sam dao prijatelju za malu je imala i aromu jagode. Kako na omotu nije bilo slike jagode Almi nije ništa bilo sumnjivo. Nakon pola sata mala više nije imla osip, a i disanje se stabilizovalo. Već smo bili kranuli ka izlazu kad se odnekud stvori grdosija od čovjeka i uhvati me za košulju. "Jesi normalan, jebote, hoš dijete da mi ubiješ?". Tu su se opet umiješali policajci koji su cijelo vrijeme bili s nama i sastavljali nekakakav zapisnik.
Ispostavilo se da je Almin bauštelac došao iz Švabije da završi neke papire. Nikad se zvanično nije razveo od Alme nego samo žive odvojeno, a i njoj je to odgovaralo zbog neke petljanije s državljanstvom. Neko od "gostiju" hitne je Alminom svekru i svekrvi javio da je Almin zagonđija(termin ovog bautelca) otrovao dijete i da su ih sve doveli u pratnji policije. Vrhunac je bio da je pomenuti bauštelac kad je došao u hitnu zamijenio mene i Ismira i ko krpu me otresao od zid hitne.
Ovo je bilo dobro... 8-)
drekalica28

#1091 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

micki125 wrote:
drekalica28 wrote: Zaista ne želiš da znaš šta ja vidim. 8-)
ajme, jesmol to i zubiće pokazali? :D
Pa kad ne znaš stati kad treba....mora se onda i ta taktika primjeniti.
Ugodan dan želim. :kravata:
dječak sa šibicama

#1092 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dječak sa šibicama »

Koliko tipova bez smisla za humor na ovom forumu....
dječak sa šibicama

#1093 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by dječak sa šibicama »

micki125 wrote:
dječak sa šibicama wrote:Koliko tipova bez smisla za humor na ovom forumu....
slažem se, ni našalit se ne smijem, sad me sigurno još i mrze. :D
Ovo tvoje nisu sale, prijatelju, ovo je podjebavanje.
RosaSpinosa

#1094 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by RosaSpinosa »

.
Last edited by RosaSpinosa on 21/12/2012 17:41, edited 1 time in total.
milicija

#1095 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by milicija »

EPP : REKLAMA : WERBUNG: ACHTUNG DICHTUNG!

MUSKA VODA KLADANJ
pakovanja od o,5l za podhebavanje i
2L za ebachine...

NAVALI NARODE :) :run: :skoljka: :lol: :lol: :lol: :D
milicija

#1096 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by milicija »

ev dopirnosa...
ja sam jednoj nakon mjesec dana vodanja poklonio WD - 40 za rodjendan....
Image

jednostavno nije dala...ja konto zapekla a WD chuda chini
he he he

zziva istina! :lol: :mrgreen:
Last edited by milicija on 16/09/2011 15:09, edited 3 times in total.
Industrialyzer

#1097 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Industrialyzer »

milicija wrote:ev dopirnosa...
he he he

Ako ga je uzela onda joj neko u familiji ima Opela :lol:
milicija

#1098 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by milicija »

Industrialyzer wrote:
milicija wrote:ev dopirnosa...
he he he

Ako ga je uzela onda joj neko u familiji ima Opela :lol:

suza suzu evo goni ...
RosaSpinosa

#1099 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by RosaSpinosa »

.
Last edited by RosaSpinosa on 21/12/2012 17:41, edited 1 time in total.
milicija

#1100 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by milicija »

nije,ali sam ja njoj dao wd i dobio nogu :P bar mi je srce na mjestu bilo :)
Post Reply