Jos zalije sto su nas do qrca pretresali, nisu dali jednog jedinog ljiljana, a oni sahare mogu...sutra po starom, u GSK dvorani Vitez, zastava nikada priznate, nikada postojane, izmisljene Erceg Bosne...
Pi es, onaj Ovcina ubija
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Pokazali su da u Vitezu mogu da se vide hrvatske zastave a ne mogu bosanske i da to nije Bosne i to je porukaIt_is_a_Leclerc wrote:Malo mi nije jasno zašto su , ako su došli u šahovnicama da provociraju, pljeskali i našoj himni, i na kraju, našim igračima.
Po izgledu, radi se o malo starijim ljudima, pa bih rekao da se prije radi o egzibicionistima nekim, koji su htjeli pokazati da su malobrojne osobe koje i na ovom forumu, mrtve-ozbiljne, tvrde da je ok doći na nastup Bh. reprezentacije u obilježljima susjednih zemalja, ipak upravu.
Mojne se nervirat. Nabijemo ih na qrac zajedno, može?It_is_a_Leclerc wrote:Malo mi nije jasno zašto su , ako su došli u šahovnicama da provociraju, pljeskali i našoj himni, i na kraju, našim igračima.
Po izgledu, radi se o malo starijim ljudima, pa bih rekao da se prije radi o egzibicionistima nekim, koji su htjeli pokazati da su malobrojne osobe koje i na ovom forumu, mrtve-ozbiljne, tvrde da je ok doći na nastup Bh. reprezentacije u obilježljima susjednih zemalja, ipak upravu.
HD na BHT način.Jazzy.ba wrote:Pa čime ovaj BHT snima jebote. Drvenim šporetom? Strašno.
Ne mora značiti. Mi smo umalo eliminasli Njemačku prije 2 godina, jer smo dovoljno jako htjeli, a oni nas nisu doživjeli ozbiljno.Mračajski proto wrote:Nas će satrati u baražu. Estonija nas je kvalitetno namučila. Hej, Estonija.
Bolji snimak bi bio da su snimali mobitelima i pustili preko Ustreama sliku. Svaki telefon danas ima barem 720p što je svemirska tehnologija za ove njihove kamere.elloh4556 wrote:HD na BHT način.Jazzy.ba wrote:Pa čime ovaj BHT snima jebote. Drvenim šporetom? Strašno.
Nekako mi ta riječ da Njemačka ne shvata nekog ozbiljno izgleda smiješno,ali je stvarno bilo tako.Dakle sa ovom "ludom" repkom sve je moguće.Ako budemo kompletni,i zrijeb se poklopi sve je moguće.It_is_a_Leclerc wrote:Ne mora značiti. Mi smo umalo eliminasli Njemačku prije 2 godina, jer smo dovoljno jako htjeli, a oni nas nisu doživjeli ozbiljno.Mračajski proto wrote:Nas će satrati u baražu. Estonija nas je kvalitetno namučila. Hej, Estonija.
A nemoj jebat da je doslovno to rekao???It_is_a_Leclerc wrote: Izjavio je da su mladi igrači "razočarali jer se nisu brzo uklopili u sistem igre". To ne bi trebalo tako javno govoriti jer loše utiče na momke. Tim više što su jedini mladi igrači koji su uopšte bili na terenu večeras - Ovčina i mali Ereš. I ja stvarno nisam vidio ništa problematično u njihovoj igri. Ako ćemo nekog kritikovati (a nećemo) za neozbiljno drugo poluvrijeme, onda su to upravo iskusniji igrači.
juniMOSALJOZE wrote: A kad se igra baraž?
Ovako je nekako zvučalo : "Malo sam razočaran jer ovi mlađi igrači čije vrijeme svakako dolazi, nisu iskoristili svoje prilike i nisu se dovoljno brzo uklopili u sistem igre".BHF_Manijak wrote:A nemoj jebat da je doslovno to rekao???It_is_a_Leclerc wrote: Izjavio je da su mladi igrači "razočarali jer se nisu brzo uklopili u sistem igre". To ne bi trebalo tako javno govoriti jer loše utiče na momke. Tim više što su jedini mladi igrači koji su uopšte bili na terenu večeras - Ovčina i mali Ereš. I ja stvarno nisam vidio ništa problematično u njihovoj igri. Ako ćemo nekog kritikovati (a nećemo) za neozbiljno drugo poluvrijeme, onda su to upravo iskusniji igrači.![]()
Nisam se tome nadao od Toreta, bezze pravo! Sta ti onda momci da ocekuju u buducnosti, kad nemaju podrske iskusnog i starijeg saigraca?
Jebote takav timski duh. Taman da je k'o kar'na odigr'o, reci "bice bolje, super su momci, mladi su, uce jos", a ne odmah iza vrata posrati.
Sta reci onda za "starog" Prcea, koji protiv Latvije dva zicera promasi, koji nas je kasnije mogao kostati?
Ne znam zasto ga je Ovcina razocarao, decko je, za prvi put, odlican bio!
Uzimali na ulazu,kockice usle tako sto su imali dukseve,jakne preko i onda samo skinuli...BlueBlood wrote:BHF nit je poduzeo sta prilikom zabrane unosenja ljiljana a i dozvolili da ih 20ak nekih kockastih likova provocira...![]()
2 minusa veceras
BHF danas na rukometuBlueBlood wrote:BHF nit je poduzeo sta prilikom zabrane unosenja ljiljana a i dozvolili da ih 20ak nekih kockastih likova provocira...![]()
2 minusa veceras