Rukometna reprezentacija BiH

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
unbeatable

#1076 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by unbeatable »

Eto s kak'im krmcima zivim...grdno, da se ne izrazavam gore, grdno se varate ako mislite da su tu kao da daju podrsku...Mrze sve sto ima s Bosnom, ukratko receno...zeljni 5 minuta slave, da sutra pricaju , mi jebeni, ....VITEZ JE BOSNA, DRZAVA BOSNA !
Jos zalije sto su nas do qrca pretresali, nisu dali jednog jedinog ljiljana, a oni sahare mogu...sutra po starom, u GSK dvorani Vitez, zastava nikada priznate, nikada postojane, izmisljene Erceg Bosne...
Pi es, onaj Ovcina ubija :thumbup:
It_is_a_Leclerc

#1077 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Malo mi nije jasno zašto su , ako su došli u šahovnicama da provociraju, pljeskali i našoj himni, i na kraju, našim igračima.
Po izgledu, radi se o malo starijim ljudima, pa bih rekao da se prije radi o egzibicionistima nekim, koji su htjeli pokazati da su malobrojne osobe koje i na ovom forumu, mrtve-ozbiljne, tvrde da je ok doći na nastup Bh. reprezentacije u obilježljima susjednih zemalja, ipak upravu.
Havatar

#1078 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Havatar »

It_is_a_Leclerc wrote:Malo mi nije jasno zašto su , ako su došli u šahovnicama da provociraju, pljeskali i našoj himni, i na kraju, našim igračima.
Po izgledu, radi se o malo starijim ljudima, pa bih rekao da se prije radi o egzibicionistima nekim, koji su htjeli pokazati da su malobrojne osobe koje i na ovom forumu, mrtve-ozbiljne, tvrde da je ok doći na nastup Bh. reprezentacije u obilježljima susjednih zemalja, ipak upravu.
Pokazali su da u Vitezu mogu da se vide hrvatske zastave a ne mogu bosanske i da to nije Bosne i to je poruka
Kepecc

#1079 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Kepecc »

http://www.youtube.com/watch?v=fSQRWBmFU-8

Nekako je lijepo pogledati tabelu i vidjeti 5 pobjeda, a kockice nebitne totalno. Postoji, postojat će, i teško da će se kada provokacijama i nacionalizmu u bilo kom obliku moći stati na kraj.

Ovčina i B. Burić :thumbup:
bull21

#1080 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by bull21 »

It_is_a_Leclerc wrote:Malo mi nije jasno zašto su , ako su došli u šahovnicama da provociraju, pljeskali i našoj himni, i na kraju, našim igračima.
Mojne se nervirat. Nabijemo ih na qrac zajedno, može?
MOSALJOZE

#1081 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by MOSALJOZE »

Na temi o rukometu najmanje se priča o istom.I danas sam bio u Vitezu,šta reći za igru.Moramo tu "rupu" nekako zakrpit,ima vremena do baraza i sigurno da se to moze ispraviti.Danas Burić branio one ključne šuteve,a tek Ovčina :bih: :bih: :bih:
Kako god sretno momcima :bih: :bih: :bih: :bih:
elloh4556

#1082 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by elloh4556 »

:bih:
It_is_a_Leclerc

#1083 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Mora bolje u igračkom smislu od ovog što smo vidjeli. Rupa u igri koju umalo iskoriste vrltari iz Estonije je dovoljna jednoj prosječnoj reprezntaciji tipa Bjelorusija da nas natrpa do iza vrata.
Ono što jest naš problem u ovom momentu je to što je većina naših igrača koji igraju aktivno u klubu, povrijeđeno - od Malinovića, Perića, Panića do Milasa koji vrlo fino igra sa Toromanovićem u Wisli Plock koja igra Ligu prvaka. Ove tri utakmice su, ruku na srce, iznijeli a) stariji igrači koji na zalasku karijere kubure po osrednjim klubovima, b) mladi igrači koji u egzotičnim ligama pokušavaju pronaći ozbiljan transfer i c) par boljih iz nešto snažnijih klubova.

Jedan od igrača je večeras dao dobru izjavu, a koja ide otprilike da treba nekad igrati i dosadno za pobjedu. Danas smo bacili makar 7-10 lopti u bunar u pokušajima kontri koje nam ne trebaju.

Baraž ?! Rekao sam. Treba nam kompletan, uigran i vrlo inspirisan roster, osrednji protivnik tipa Bjelorusija ili Austrija kojeg će valjda neko muški analizirati, pune tribine u prvoj utakmici koja bi se igrala u BIH, za nekih +6-+7. Iskreno, sve manje od toga bismo prokockali.
Jazzy.ba

#1084 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Jazzy.ba »

Pa čime ovaj BHT snima jebote. Drvenim šporetom? Strašno.

Mislio sam da nas u baražu čekaju ozbiljniji protivnici od Bjelorusije ili Austrije.
cyprus

#1085 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by cyprus »

Sretno nam u baražu :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Također mi je drago da je danas sve prošlo bez incidenta :thumbup:

Dvostruka pobjeda za BiH :bih:
It_is_a_Leclerc

#1086 Re: Rukometna reprezentacija BiH

I da. Zaboravio sam malo kritikovati izjavu Muhameda Toromanovića, mada mi to teško pada jer smo, praktički, bili sugrađani. Izjavio je da su mladi igrači "razočarali jer se nisu brzo uklopili u sistem igre". To ne bi trebalo tako javno govoriti jer loše utiče na momke. Tim više što su jedini mladi igrači koji su uopšte bili na terenu večeras - Ovčina i mali Ereš. I ja stvarno nisam vidio ništa problematično u njihovoj igri. Ako ćemo nekog kritikovati (a nećemo) za neozbiljno drugo poluvrijeme, onda su to upravo iskusniji igrači.
Tesla10

#1087 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Tesla10 »

Nas će "crne rupe" u našoj igri uništiti.
Mračajski proto

#1088 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Mračajski proto »

Nas će satrati u baražu. Estonija nas je kvalitetno namučila. Hej, Estonija.
elloh4556

#1089 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by elloh4556 »

Jazzy.ba wrote:Pa čime ovaj BHT snima jebote. Drvenim šporetom? Strašno.
HD na BHT način. :mrgreen:
It_is_a_Leclerc

#1090 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Mračajski proto wrote:Nas će satrati u baražu. Estonija nas je kvalitetno namučila. Hej, Estonija.
Ne mora značiti. Mi smo umalo eliminasli Njemačku prije 2 godina, jer smo dovoljno jako htjeli, a oni nas nisu doživjeli ozbiljno.
Jazzy.ba

#1091 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Jazzy.ba »

elloh4556 wrote:
Jazzy.ba wrote:Pa čime ovaj BHT snima jebote. Drvenim šporetom? Strašno.
HD na BHT način. :mrgreen:
Bolji snimak bi bio da su snimali mobitelima i pustili preko Ustreama sliku. Svaki telefon danas ima barem 720p što je svemirska tehnologija za ove njihove kamere.
MOSALJOZE

#1092 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by MOSALJOZE »

It_is_a_Leclerc wrote:
Mračajski proto wrote:Nas će satrati u baražu. Estonija nas je kvalitetno namučila. Hej, Estonija.
Ne mora značiti. Mi smo umalo eliminasli Njemačku prije 2 godina, jer smo dovoljno jako htjeli, a oni nas nisu doživjeli ozbiljno.
Nekako mi ta riječ da Njemačka ne shvata nekog ozbiljno izgleda smiješno,ali je stvarno bilo tako.Dakle sa ovom "ludom" repkom sve je moguće.Ako budemo kompletni,i zrijeb se poklopi sve je moguće.
A kad se igra baraž?
BHF_Manijak

#1093 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by BHF_Manijak »

It_is_a_Leclerc wrote: Izjavio je da su mladi igrači "razočarali jer se nisu brzo uklopili u sistem igre". To ne bi trebalo tako javno govoriti jer loše utiče na momke. Tim više što su jedini mladi igrači koji su uopšte bili na terenu večeras - Ovčina i mali Ereš. I ja stvarno nisam vidio ništa problematično u njihovoj igri. Ako ćemo nekog kritikovati (a nećemo) za neozbiljno drugo poluvrijeme, onda su to upravo iskusniji igrači.
A nemoj jebat da je doslovno to rekao??? :( :( Nisam se tome nadao od Toreta, bezze pravo! Sta ti onda momci da ocekuju u buducnosti, kad nemaju podrske iskusnog i starijeg saigraca?
Jebote takav timski duh. Taman da je k'o kar'na odigr'o, reci "bice bolje, super su momci, mladi su, uce jos", a ne odmah iza vrata posrati.
Sta reci onda za "starog" Prcea, koji protiv Latvije dva zicera promasi, koji nas je kasnije mogao kostati?

Ne znam zasto ga je Ovcina razocarao, decko je, za prvi put, odlican bio!
perfect_guy

#1094 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by perfect_guy »

MOSALJOZE wrote: A kad se igra baraž?
juni
Jazzy.ba

#1095 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Jazzy.ba »

A u baražu Njemačka/Mađarska standardno. :oops:
Mračajski proto

#1096 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Mračajski proto »

I onda prepuna dvorana, naslovi u novinama ''Sad ili nikad'' i ''Historijska utakmica'', svi pričaju o rukometu, a na kraju mrka kapa. :D :D
It_is_a_Leclerc

#1097 Re: Rukometna reprezentacija BiH

BHF_Manijak wrote:
It_is_a_Leclerc wrote: Izjavio je da su mladi igrači "razočarali jer se nisu brzo uklopili u sistem igre". To ne bi trebalo tako javno govoriti jer loše utiče na momke. Tim više što su jedini mladi igrači koji su uopšte bili na terenu večeras - Ovčina i mali Ereš. I ja stvarno nisam vidio ništa problematično u njihovoj igri. Ako ćemo nekog kritikovati (a nećemo) za neozbiljno drugo poluvrijeme, onda su to upravo iskusniji igrači.
A nemoj jebat da je doslovno to rekao??? :( :( Nisam se tome nadao od Toreta, bezze pravo! Sta ti onda momci da ocekuju u buducnosti, kad nemaju podrske iskusnog i starijeg saigraca?
Jebote takav timski duh. Taman da je k'o kar'na odigr'o, reci "bice bolje, super su momci, mladi su, uce jos", a ne odmah iza vrata posrati.
Sta reci onda za "starog" Prcea, koji protiv Latvije dva zicera promasi, koji nas je kasnije mogao kostati?

Ne znam zasto ga je Ovcina razocarao, decko je, za prvi put, odlican bio!
Ovako je nekako zvučalo : "Malo sam razočaran jer ovi mlađi igrači čije vrijeme svakako dolazi, nisu iskoristili svoje prilike i nisu se dovoljno brzo uklopili u sistem igre".
Meni je to bilo ružno, jer su nam mladi igrači (Malinović i Panić) donijeli pobjedu protiv Portugala.
BlueBlood

#1098 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by BlueBlood »

BHF nit je poduzeo sta prilikom zabrane unosenja ljiljana a i dozvolili da ih 20ak nekih kockastih likova provocira... :roll:

2 minusa veceras
1bosna

#1099 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by 1bosna »

BlueBlood wrote:BHF nit je poduzeo sta prilikom zabrane unosenja ljiljana a i dozvolili da ih 20ak nekih kockastih likova provocira... :roll:

2 minusa veceras
Uzimali na ulazu,kockice usle tako sto su imali dukseve,jakne preko i onda samo skinuli...
Da su ih provicirali nisu,oni su samo navijali ''Ovo je Vitez'' i nista vise...Nisu uspjeli da belaj naprave s sahovnicama...
Dosli na isto mjesto gdje je i BHF bio protiv Latvije i mislili da ce i na ovoj biti i tako belaj izazvati...Inace vidio sam i njih,sve momci 25 godina jedno 20-30 ih bilo
Havatar

#1100 Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post by Havatar »

BlueBlood wrote:BHF nit je poduzeo sta prilikom zabrane unosenja ljiljana a i dozvolili da ih 20ak nekih kockastih likova provocira... :roll:

2 minusa veceras
BHF danas na rukometu

Image
Post Reply