Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija osvajamo:

Poll ended at 24/12/2011 21:48

6 bodova
229
51%
4 boda
130
29%
3 boda
50
11%
2 boda
8
2%
1 bod
20
4%
0 bodova
13
3%

Total votes: 450

Djidjimilovich

#1076 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Djidjimilovich »

udrch wrote: Šta ima da se nadaš, to će d abude tako, iako si Francuzima predvidio d aneće doživjeti nijedan poraz, ja ipak mislim da će ih ALbanci da oderu..

Ovo će biti najbolja sportska sedmica u historiji zemlje, fudbal i košarka u isto vrije..dušmani će da pocrkaju..

Kako ovo lijepo zvuci... iskreno se nadam da ce tako i da bude...
mikogoago

#1077 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by mikogoago »

E jebiga izgleda nekima smeta kada kod nas u ekipi vlada dobra atmosfera.<ledenko bogati jel ti taj jaran od Zeca "novinar"ako jeste sve mi je jasno.Pa nije ni Miske glupi konj da ne shvata da se sada lome kvalifikacije i da je bitno da smo tim i slozni.Ne znam ja nevjerujem u to iz prostog razloga sto miske je intiligentan covjek sa germanskim mentalitetom i ne pali se na to.Svi mi skupa zelimo rezultat i plasman na euro :bih:
Korisničkoime

#1078 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Korisničkoime »

Ledenko wrote:
TmBugojno87 wrote:Misimovica planira izostaviti iz prvih 11, odma se posvadjao sa Spahom i selektorom pale su teske rijeci od Misketa !
tako mi rece Zec jutros u poruci ;)

:run: :run: :run: :run:
Ako je zaista tako nadam se da nije da je neka patka ili šala onda bi trebalo zahvaliti Misimoviću na do sada učinjenom i pozdraviti se s njim. Kao primjer drugima i budućima, trener kakav god da je trener je i ako kaže ne igraš onda se to i poštuje.
jeza u ledja

#1079 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by jeza u ledja »

Vala u pravu ste, bez 6 boba bice gutavo.
udrch

#1080 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by udrch »

Djidjimilovich wrote:
udrch wrote: Šta ima da se nadaš, to će d abude tako, iako si Francuzima predvidio d aneće doživjeti nijedan poraz, ja ipak mislim da će ih ALbanci da oderu..

Ovo će biti najbolja sportska sedmica u historiji zemlje, fudbal i košarka u isto vrije..dušmani će da pocrkaju..

Ja sam se već napalio na to, na poslu sam od pobjede nad Crnom Gorom već off, ne dozva me niko do srijede makar sve propalo..
LSD

#1081 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by LSD »

Ma ja...reko Zec svom haveru preko sms poruke...Miske poludio i sve ih šakama iza vrata udarao....dajte manite se te šuplje price.
moa

#1082 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by moa »

Ko to smat wrote:Halo ba o cemu vi.Mi smo popusili kvalifikacije jos u Albaniji igrajuci 1-1 a zahvaljujuci nasem Papetu zato pripreme za svjetsko i tisu.
I ja to kazem i zato ako ne dobijemo u ove dvije utakmice 6 bodova, mozemo se poselamit...
Edin H.

#1083 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Edin H. »

LSD wrote:Ma ja...reko Zec svom haveru preko sms poruke...Miske poludio i sve ih šakama iza vrata udarao....dajte manite se te šuplje price.
Ma da zvuci jako nelogicno, jer inace nije prznica :roll:

Nisu ga ni bolila ledja kada nije postao kapiten, pa se odlucio posvetiti klupskoj karijeri, a nije ni propustio ni drugu utakmicu play-offa kada ga je Ciro javno nalijepio za losu igru u Portugalu :skoljka:
just principe

#1084 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by just principe »

sta je ono kloc zvani Kezman izjavio da svim srcem navija za bjelorusiju :roll: http://football.by/news/28570.html debil obicni
Hodidid

#1085 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Hodidid »

Kakvi su im to hijeroglifi od slova. Satrao sam da pohvatam koju al jedva. A jel to bogati Kezman u Bjelorusiji igra ne da ga majka sposobna.
Corola

#1086 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Corola »

LSD wrote:Ma ja...reko Zec svom haveru preko sms poruke...Miske poludio i sve ih šakama iza vrata udarao....dajte manite se te šuplje price.
Sta kaze logicno :lol: Izgleda svako svoju logiku kroji,kako njemu pase.
Inace je ovaj tip vec na par foruma postavio ovu glupost.Cilj je vise nego ocit,da pohvata sto vise ovih sa ''logikom''.
Sasvim_Obican

#1087 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Sasvim_Obican »

Koji sad zec ?! :-) :lol:
Djidjimilovich

#1088 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Djidjimilovich »

udrch wrote:
Djidjimilovich wrote:

Ja sam se već napalio na to, na poslu sam od pobjede nad Crnom Gorom već off, ne dozva me niko do srijede makar sve propalo..
:thumbup:
Bosanski_kralj

#1089 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Bosanski_kralj »

Kako se sve više termin utakmice približava ja sam sve veći pesimista. Ne vjerujem da ćemo i bod izvući u Minsku. :(
BHF_Manijak

#1090 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by BHF_Manijak »

mikogoago wrote:E jebiga izgleda nekima smeta kada kod nas u ekipi vlada dobra atmosfera.<ledenko bogati jel ti taj jaran od Zeca "novinar"ako jeste sve mi je jasno.Pa nije ni Miske glupi konj da ne shvata da se sada lome kvalifikacije i da je bitno da smo tim i slozni.Ne znam ja nevjerujem u to iz prostog razloga sto miske je intiligentan covjek sa germanskim mentalitetom i ne pali se na to.Svi mi skupa zelimo rezultat i plasman na euro :bih:
Pa lomio se i baraz pa je pravio sranja poslije prve tekme, zar ne?!
Edin H.

#1091 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Edin H. »

Corola wrote:
Sta kaze logicno :lol: Izgleda svako svoju logiku kroji,kako njemu pase.
Inace je ovaj tip vec na par foruma postavio ovu glupost.Cilj je vise nego ocit,da pohvata sto vise ovih sa ''logikom''.
Meni stvarno nije jasno kako ti imas obraza da i dalje pises poruke kada su sve stvari koje si ti zastupao se rasprsile kao balon, da li si ikada razmotrio da se samobanujes za recimo narednih desetak godina, dok ne prokontas neke stvari? Da li kadkada (recimo prilikom odlaska na pocinak) pomislis mozda bi bolje bilo da se nisam ni registrovao da ne zamaram ljude svojim ocigledno pogresnim i izvrnutim stavovima?
Pa cak su se i onom cudu od "golf dizel" selektora, kojega ti u okviru svojih skromnih mogucnosti tako srcano zastupas, upalile pojedine lampice, ali to naravno mora imati odredjene posljedice. I naivcima bi trebalo biti jasno da Misimovic koji sebe s pravom vidi kao covjek sa ponajvecim zaslugama u reprezentaciji, ali kojem je u ovom momentu reprezentacija i zadnja slamka spasa, nece sa radoscu, ushicenjem i odusevljenjem zarad dobrobiti reprezentacije prihvatiti odlazak na klupu (ukoliko do toga dodje).
Stoga ipak se ti drzi narodnih poslovica, glogova i slicno, sta ti ljudi vec ne pobrojase, a logiku ostavi drugima.
Corola

#1092 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Corola »

Logicno :-)
Sasvim_Obican

#1093 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Sasvim_Obican »

Jah eto... Misimović najgori. Siledžija, sebičnjak, imbecil, nacionalista... Il si bos, il si hadžija. :-) :roll:
BHanibal

#1094 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by BHanibal »

quasar wrote:Ma sta se sekirate. Il bos il hadzija. Sad cemo vidjeti od cega su napravljeni nasi snovi i to je to. Ako smo ono sto mislimo da jesmo - 6 bodova. Ako nismo, koji cemo q. na EP? Da se brukamo?

fino receno...da primamo po 5 komada na EP!
jeza u ledja

#1095 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by jeza u ledja »

U svakom slucaju sutra je pravi "test" snage i zrelosti nase reprezentacije. Sad nam treba pobjeda. Jaci smo, bolji smo, uvijek smo od ovih bili jaci. Svi su tu, manje vise, oni su napaljeni. Dakle da vidimo koliko mozemo.
Edin H.

#1096 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Edin H. »

Sasvim_Obican wrote:Jah eto... Misimović najgori. Siledžija, sebičnjak, imbecil, nacionalista... Il si bos, il si hadžija. :-) :roll:
Meni je Misimovic jedan od nasih ponajdrazih igraca, a zasigurno i ponajboljih.

Ali ako je istina sto ljudi kazu da se udebljao, da nije poodavno igrao nazalost logicno :D bi bilo barem da barem ne pocne utakmicu.
quasar

#1097 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by quasar »

Bosanski_kralj wrote:Kako se sve više termin utakmice približava ja sam sve veći pesimista. Ne vjerujem da ćemo i bod izvući u Minsku. :(
haj ti nama reci koliko si stavio na 2?
BHF_Manijak

#1098 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by BHF_Manijak »

Ma ja, gdje ce Miske... :roll:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=K362-wxy ... re=related[/youtube]

Pa kapitenska traka, pa baraz itd...Sutra ce sve biti mnogo jasnije!
quasar

#1099 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by quasar »

Ja necu sad da vjerujem u to. Skloni smo da razapinjemo ljude.
jeza u ledja

#1100 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by jeza u ledja »

Edin H. wrote:
Sasvim_Obican wrote:Jah eto... Misimović najgori. Siledžija, sebičnjak, imbecil, nacionalista... Il si bos, il si hadžija. :-) :roll:
Meni je Misimovic jedan od nasih ponajdrazih igraca, a zasigurno i ponajboljih.

Ali ako je istina sto ljudi kazu da se udebljao, da nije poodavno igrao nazalost logicno :D bi bilo barem da barem ne pocne utakmicu.
Ne pratis, ne pratis. :oops:

Ovo je bilo prije nekoliko sedmica:

Nije igrao proslog vikenda, ali je ulazio u 4 ligaske utakmice prije toga. Dakle citav august je aktivan. Doduse ulazi sa klupe ali jebiga. Imao je i jednu asistenciju, te ovaj prodor koji bi bio evrogol da je usla. (nesto ko Grafite protiv Bayerna prije par sezona).

A cini se da je i smrsao.
Last edited by jeza u ledja on 02/09/2011 01:33, edited 1 time in total.
Locked