FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Baltazar_khan

#1076 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Baltazar_khan »

hibernians je imao zivotinju na grbu, ovi finci imaju zivotinju na grbu. u play offu će tottenham imati životinju na grbu :evil: :mrgreen:
Kemal Malovčić

#1077 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

Ja se još uzdam u Karamatića, jučer nije igrao mnogo, ali u čet...
amoninan

#1078 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by amoninan »

Baltazar_khan wrote:hibernians je imao zivotinju na grbu, ovi finci imaju zivotinju na grbu. u play offu će tottenham imati životinju na grbu :evil: :mrgreen:
:D
Ako prođemo u taj paly-off mojne tih ekipa iz Petice. Daj neki Cluj, ili nešto slično. S ovim prvim ćemo ukrstiti koplja u grupnoj fazi :razz:

Poslije ovog izvlačenja tek su mi se počele vraćati šanse Guze, Belog, Suljića... :-)
kokuz_sa

#1079 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by kokuz_sa »

kad bi prosli ovaj levski ako Bog da..

do sljedece tekme onda bi trebalo natjerat drzavu da postavi stolice na zapad.. a nek ih rode nekako nije me briga..al ja bi poslije levskog da se stolice stvore..makar morali donosit od kuce ne drvene i tapacirane s naslonjacima
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1080 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by bordo gandalf »

2:0 Torlak kapitenski i Suljic (Ilidzanski duo :D )
Mračajski proto

#1081 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Mračajski proto »

Može l' se u CG ući sa ličnom samo ? :mrgreen:
north

#1082 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by north »

U redu je zajebancija, kontam sve, ali bi se trebalo manje ili skoro nikako pričati o današnjem izvlačenju, daleko je put nama još do 3 pretkola...bilo bi ljepše kada bi samo o bugarima pričali i što više pesimistični bili, ako kako može neka dežurni pesimisti opet najavljuju blamaže i sl...tako su nam veće šanse...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1083 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Velkoski »

Sarajevo_Grad wrote:Može l' se u CG ući sa ličnom samo ? :mrgreen:
More kol'ko ja znam.

@north

Kakav Levski, u rangu su Zrinjskog. :mrgreen:
Logovan

#1084 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Logovan »

north wrote:U redu je zajebancija, kontam sve, ali bi se trebalo manje ili skoro nikako pričati o današnjem izvlačenju, daleko je put nama još do 3 pretkola...bilo bi ljepše kada bi samo o bugarima pričali i što više pesimistični bili, ako kako može neka dežurni pesimisti opet najavljuju blamaže i sl...tako su nam veće šanse...
Ne vjerujem da ih ima. Sada su oni postali najveći optimisti. :mrgreen:

Kada će taj četvrtak ??? Odužiće se ovo čekanje... :D
amoninan

#1085 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by amoninan »

Dupovac: Hvala Joviću, sada svi vidimo da možemo proći Levskog

arajevo je odigralo hrabro u Sofiji i pokazalo da može da se nosi sa bugarskim velikanom koji je slavio sa 1:0. Ipak, ta prednost Levskog svakako nije nedostižne posebno kada se uzme prva utakmica.

Amer Dupovac, zabilježio je svoje prve minute ove sezone, a U-21 reprezentativac BiH služio je kao pojačanje zadnjoj liniji bordo ekipe i pružio je dosta dobru igru.

"Zadovoljan sam utakmicom u Sofiji, ali i ne rezultatom. Ima li svoje prilike i morali smo bar jednu iskoristiti. Rezultat jeste aktivan, ali mogli smo još bolji napraviti pred revanš u Sarajevu. Nadam se da ćemo uz podršku navijača doći do pobjede i ostvariti prolaz u treće pretkolo, jer sad svi vidimo da je to moguće. Zahvalio bih se i šefu stručnog štaba Draganu Joviću na ukazanoj prilici u ovom susretu. Zaista je ovo za mene bilo veliko iskustvo.", kazao je Amer Dupovac, prenosi fcsarajevo.ba.
Nadam se da je jučerašnja utakmica i prekretnica za Amera. Čitavu godinu je igrao u grčku nakon kikseva protiv Slobode i Veleža. Jučer sjajne partija, bez greške, mnogo će značiti za njegovo samopuzdanje.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1086 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Velkoski »

Mene je više strah da ne bude opuštanja protiv Zete.. :mrgreen:
Mračajski proto

#1087 Re: FK Sarajevo - Europa League

Joj, nane mi. Napuniti Koševo, proći Levskog, a usput i klupsku kasu napuniti. Na istoku neka bude 10 milja, to je 300 000 KM, na sjeveru 5 milja-30 000 KM, prava na TV prijenos, to je sve ukupno oko 350 000 KM. Onda u Podgoricu svi sa ličnim kartama, invaziju napraviti. :thumbup:
cyprus

#1088 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by cyprus »

north wrote:U redu je zajebancija, kontam sve, ali bi se trebalo manje ili skoro nikako pričati o današnjem izvlačenju, daleko je put nama još do 3 pretkola...bilo bi ljepše kada bi samo o bugarima pričali i što više pesimistični bili, ako kako može neka dežurni pesimisti opet najavljuju blamaže i sl...tako su nam veće šanse...
Bih ja :mrgreen: al nekako dežurni pesimisti vazda ispadnu sons of bitches :oops: pa nije to baš lijepo... Al kako vidim euforiju više ne može spriječiti niko i ništa... :sad:

Druga stvar, što ste se toliko svezali Crne Gore... Pa ja mislim da su Finci bliži prolazu nego Zeta :-)
Privatna poruka
Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!

#1089 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Privatna poruka »

cyprus wrote:
Bih ja :mrgreen: al nekako dežurni pesimisti vazda ispadnu sons of bitches :oops: pa nije to baš lijepo... Al kako vidim euforiju više ne može spriječiti niko i ništa... :sad:

Druga stvar, što ste se toliko svezali Crne Gore... Pa ja mislim da su Finci bliži prolazu nego Zeta :-)
Moze...jedan go Levskog moze ubiti sve euforije svijeta...i tako treba ici..bilo bi glupo da zbog euforije unistimo dobrih 90 minuta iz Sofije...spustiti loptu :wink:
Smail Aga

#1090 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Smail Aga »

zlajapravaraja wrote:Izasle su i kvote za revansh:

Sarajevo - 3,30
X - 3,70
Levski - 1,90

Prolaz:

FKS - 6,00
Lev - 1.09
Kvote su realne ,pa se po njima ravnajte. Evo vidim da ako uplatim stoju na Levskoga,dobijam 190 za nekih dva sata,znaci prihvatljiv posao. Ne trcite grlom u jagode,Bugari su daleko kvalitetniji od nas. Sjetite se Besiktasa !!!
cyprus

#1091 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by cyprus »

Smail Aga wrote:

Sarajevo - 3,30
X - 3,70
Levski - 1,90

Prolaz:

FKS - 6,00
Lev - 1.09
Kvote su realne ,pa se po njima ravnajte. Evo vidim da ako uplatim stoju na Levskoga,dobijam 190 za nekih dva sata,znaci prihvatljiv posao. Ne trcite grlom u jagode,Bugari su daleko kvalitetniji od nas. Sjetite se Besiktasa !!!
Ne dobiješ 190 (toliko bi dobio da su nam šanse poravnate :mrgreen: ), nego 109 :oops:

edit: Pardon, moja greška :mrgreen: Mislio sam da uplaćuješ na prolaz :oops: :D
Last edited by cyprus on 20/07/2012 16:41, edited 1 time in total.
johnny_blazze

#1092 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by johnny_blazze »

bas tako besiktas nam je lekcija :wink: zato ocekivati borbenu igru i paklene tribine to je maksimalno sto mi mozemo uraditi, bugari su jednom nogom u 3 predkolu
Smail Aga

#1093 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Smail Aga »

cyprus wrote:
Smail Aga wrote:

Sarajevo - 3,30
X - 3,70
Levski - 1,90

Prolaz:

FKS - 6,00
Lev - 1.09
Ne dobiješ 190 (toliko bi dobio da su nam šanse poravnate :mrgreen: ), nego 109 :oops:
Kako ba ,ne dobijam 190,kada je kvota na pobjedu Levskoga 1,90 :? :? :? :?
Lijepo sam rekao sjetite se Besiktasa,dva u prvom u drugom trpanje. A mozete se sjetiti i Sparte. To je sve daleko realnije od toga da cemo mi razvaliti Levski sa dva razlike !
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1094 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Velkoski »

Ja ovaj put neću propustiti da uplatim na x2 i na Levski daje gol tako da prolazimo sigurno, no sikiriki. :)
Mračajski proto

#1095 Re: FK Sarajevo - Europa League

Je l' nam ovo jubliarna 50. utakmica u Evropi protiv Levskog kući ?
moa

#1096 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by moa »

kokuz_sa wrote:kad bi prosli ovaj levski ako Bog da..

do sljedece tekme onda bi trebalo natjerat drzavu da postavi stolice na zapad.. a nek ih rode nekako nije me briga..al ja bi poslije levskog da se stolice stvore..makar morali donosit od kuce ne drvene i tapacirane s naslonjacima
ja cu ponijet od kuce stolicu
johnny_blazze

#1097 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by johnny_blazze »

joj da se neko vise hoce izjasniti povodom onih transparenata, ubi me neka huja jebo ga vise i fudbal, treba tome posvetiti vecu medijsku paznju da se zna, pisati uefi zaliti se, valjda ce nam Bog dati pa da ih izbacimo, ali u svakom slucaju njihove navijace ne smije niko napadati ili nes mi bi automatski ispali iz takmicenja posto znamo kako uefa voli nas...
Pitari-CHWIILA

#1098 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitari-CHWIILA »

Kemal Malovčić wrote:Ja se još uzdam u Karamatića, jučer nije igrao mnogo, ali u čet...
Potpis..prijedlog...Karamatic i Said po poluvrijeme.
Ili cak (ako je moguce ..al tesko) da igraju obojica citavu tekmu..!!
GandalfSivi

#1099 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by GandalfSivi »

Smail Aga wrote: Kako ba ,ne dobijam 190,kada je kvota na pobjedu Levskoga 1,90 :? :? :? :?
Lijepo sam rekao sjetite se Besiktasa,dva u prvom u drugom trpanje. A mozete se sjetiti i Sparte. To je sve daleko realnije od toga da cemo mi razvaliti Levski sa dva razlike !
Svaka cast legendo, sve si skontao. Samo ti je zajeb sto ces stoju uplatiti, premalo se dobije. Odmah milju uplati i devet glava si dobar, nema greske...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1100 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Velkoski »

ice2cube wrote:A ako nista ne uradimo ispast cemo picke... jbo te uefa i fudbal, vaznija je cast od toga !
A ja sve kontam da tebe ovaj navijački pokret ne zanima ? :D Ti mi tako reče jednom :mrgreen:
Post Reply